A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziszus!Kép
Nekem a vesztes utan, mikor dokihoz mentem,az azt mondta,hogy ha harom honapig nem jon meg,akkor addig meg nem adnak gyogyot,de az esetek 90%-ban a 80.-ik napig megjon.Nem adott semmit.Aztan a 79.-iken nekem is megjott.Sajnos "meghozo" praktikat nem ismerek a Norcolut-on kivulKép

VIca!Kép
Nagyon figyelek!Oriasi DRUKK!

szoszi
szoszi

Köszi lányok,

Kép csak már nagyon elegem van a várakozásból, próbáltam hinni, hogy megjön és tényleg elkezdődhet valami új, és nem a kínlódás folytatódik. Bár ezekkel az előzményekkel ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!
Boldog Új Esztendőt mindenkinek. Ez a Mi évünk lesz érzem.
Sziszus! Kitartás!! Kép
Nekem pont szilveszterkor jött meg.....Az sem valami csodás érzés...Inkább olyan viccféle:Hahaha
Pussz, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Mesélek nektek egy 2004-es csodát.

Kórtörténet:
23-24-es FSH szint, Kaáli intézet, szembesülés a ténnyel, hogy spontán baba lehetetlen, egyenes út a lombikra. Általában lombik esély 30%, az FSH miatt 1% eséllyel nekiindulhatunk.
December 31-re várt utolsó menstruáció, a két hónapos fogamzásgátló szedés előtt, hogy február végén, március elején, ha összejön a stimuláció, megtörténhessen a lombik.

Fránya menstruáció késik, hogy ne tudjuk a tervezett időben végezni a lombikot.
És még mindig késik.
És jönnek a reggeli hányingerek.
De nem! ne is gondolj ilyenre, neked spontán nulla az esélyed!
Meg különben is másfél hete fáj a hasad, mintha éppen megjönne.
Kizárt, nem lehetsz terhes!
Minden délután alszol, mert nagyon fáradt vagy.
Igen, ezek abszolút terhességre utaló jelek, de nem, te nem lehetsz terhes.

Már 4 napja késik.
Úgysem lesz pozitív a teszt, de az ördög nem alszik.

Ma délután megcsináltam:

Kép

Csak a férjem tudja és ti.
Nem akarom elmondani senkinek, mert ez lehetetlen.
Kérlek ne gratuláljatok, mert magam sem hiszem el, de ha tényleg, akkor ez csoda baba lesz.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Borsodi évi! Szép kis tüszők..gratulálok. KépKépKép
Reméljük most sikerül. Te hallottál már bárkiről akinek inszemmel sikerült teherbe esni? Nekem nincsenek az ismeretségi körömben emberek akiknek volt részük ilyen beavatkozásban.
Már nincs több gyógyszerem..már csak a szerdai UH-t várom. Csak ez az utazgatás ne lenne. Kép
De inkább utazom 200 km-t mint hogy itt kezeljenek valamelyik helyi kórházban.
További kitartás és pozitív gondolkodás mindenkinek!!!
"A remény hal meg utoljára." Kép
vizkrisz

Sziasztok!

Csak innen a partvonalról:

Edit KépKépKépKépKép
Mintha a mi 2 évvel ezelőtti (hónapra pontosan)történetünket olvasnám, csak mi a 2.lombik előtt voltunk....

Drukk mindenkinek!

Philissa

Philissa
Csenge Boglárka 2002.09.23.
Kép
és Hanga Bíborka 2005.05.05.
Kép
philissa

EditKépKépKépKép

Nagyon drukkolokKépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edit KépKépKépKép

Nagyon-nagyon és szívembol drukkolok ezerrel!!!!
Nincs lehetetlen! Kép
Menj orvoshoz, hamar! Istenem, micsoda hír Kép
/megjegyzem: HSG után baromi sokan lesznek hipp-hopp babásak Kép/

Puszillak
Soraya
soraya

Edit!Kép
Nem is tudom mit mondjak...GIGA-MEGA DRUKK!!!
Adja az Isten,hogy minden ugy legyen,ahogy legjobban szeretned!
Most vidaman megyek lefekudni,pam-pam,tra-llalaKép
szoszi
szoszi

Edit Kép
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja,igen Edit!Kép
Most elintezted azt a franya jan 5.-ei kezdest,amitol mindenkinek borsodzik a hata!Micsoda nyuzsi lesz itt holnap,meg egy vidam hetfo reggel!!!Kép
szoszi
U.i:Ha par het mulva Borbas Marcsi bejelenti,hogy terhes,akkor senki se mossa le rolad.....
szoszi

Vizkrisz
Nekem is Ő az orvosom. Nagyon rendes, lelkiismeretes.
REditkeKépKép
++++++++++++++++ Nagyon-nagyon örülök!!!Az igazi gratuláció majd az orvosi vizsgálat után.Oké?Kép
Majd írd meg melyik ciklusnapokon voltatok együtt. Kíváncsi vagyok, mert mi most más módszerbe fogtunk.
Vica Kép
Giga-mega-hiper-szuper drukkkkk 1000-el!
Lujza
lujza

Sziasztok!

EditKépKépKépKépKép Jaj, de örülök neked. Látod, mennyien megmondták, amikor úgy nekikeseredtél, hogy igenis vannak csodákKépKép Jaj, nagyon nagyon örülök a hírnek.

Kele
Kele

EditkeKépKépKépKépKép
Atya világ, ha belegondolok, hogy mennyire el voltál keseredve kb. 1 hónapja. Rettenetesen drukkolok ! Megint egy csoda történt itt a topikonKépKépKép Az ilyenek éltetik az embert. Látod, hogy az orvostudomány még mennyire nem tudja ezeket a dolgokat irányítani ? Pedig azt mondtad, hogy semmit nem érnek az UH-n látható tüszők, és a szép hőgörbe sem. Dehogynem...

KeleKép
Köszönöm a drukkot. Jövőhét hétfőn indul a stimuláció. Addig szúrkálom magam Decapeptyllel.

LujzaKép
Mi az az új módszer ? Engem nagyon érdekel, ha nem titok. Magánba is jó.

VizkriszKép
Üdv. a topikban. Remélem Te és Vica rácáfoltok az inszem gyatra statisztikai sikerére, és csakazértis babásk lesztek.

AnnaKép
Örülök, hogy ilyen optimista vagy. Remélem kiürül a topik az idén.Kép

SziszusKép
Írass fel Duphastont, azt itt tanultamKép, hogy meghozza a mensit.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Editke Kép
Fantasztikus hír!! Mégsem lettünk ciklustársak, de jó! KépTényleg vannak csodák.

Cat Kép
Remélem, kicsit jobban vagy lelkileg. Sokat godoltam rád a szünet alatt. Remélem, ez az év sikeres lesz.Kép

Lujza Kép
A módszer engem is érdekelne.

Puszi, Alena
alena

EditKép
Nagyon drukkk!KépEz eddig 2004 szenzációja és remélem nem az utolsó!KépHajrá lányok!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok! Zita vagyok,és most találtam rátok nagy örömömre! Jó látni, hogy egymásba lelket öntötök, és szertnék csatlakozni hozzátok!
Mi 8 hónapja próbálkozunk a párommal, 4 hónapja dokihoz járok UH-ra és hőmérőzök.Úgy néz ki minden OK, mégse sikerül! Minden hónap végén reménykedek, keresem a tüneteket magamon, utána megjön és nagyon szomorú vagyok.(Pl. most is). Ha kicsit gatyába rázom a lelkivilágom, talán hamarabb jön a babuci is!
Remélem tudunk majd sokat dumcsizni!
Üdv mindenkinek! Zita
V.Zita

SziasztokKép

Editke, egyszerűen nem tudok másra gondolni csak a zebráidraKép Kép Kép ... én már nem hiszek a csodákban.
Cat, azt hiszem mindenképp dokinál fogok kikötni, bár első körben biztos kezdődik a várjunk még dolog.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edelweiss, ALICE:szívből gratulálok!!Boldog, gondtalan babavárást kívánok!
EDIT:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
ÉVI:drukkhegyek mennek felétek!
CAT:én pedig úúgy irigyellek, hogy kezded a stimulációt!!Sikerülni fog!
LUJZA:Nektek is sikerülni fog! 3 a magyar igazság!
LEONE:örülök, hogy jól vagytok!Borsókának add át keresztanyai üdvözletem!Kép
KRISSI:jó hallani felőled! Remélem a problémáitok hamar megoldódnak és hamarosan bővültök egy új családtaggal.
Sokáig nem jöttem, mert Karácsony napján 39 fokos lázzal ágynak döntött a vírus és csak mostanára másztam ki belőle. Hiába, a jó dolgozó ünnepek alatt beteg... Persze most hogy kéne csak nem akar megjönni (sajnos emögött nem az áll, mait szeretnénk), pedig már úúgy elkezdenénk a következő lombikfelkészülést.
Virág
virag

AlenaKép
Köszönöm a pozitív gondolatokat. Rám fér, mert magam sem tudom, hogy jól cselekszem-e, és miben higyjek.

VirágKép
Mikor kezditek a Decát ? Ha megjön a 21. napon ? Én nagyon utálom, főleg amióta elolvastam a papírját. Kasztrálás előtt szokták a férfiaknak adni hónapokig. Én olyan hülye vagyok, hogy mindig elolvasom ezeket a gyógyszerpapírokat, a kínai hörcsögpisi kivonatra is én leltem rá, az inszemes stimuláló szuri papírjánKépKép

KarmenKép
Köszi a hírt, közben megkaptam, hogy december 30-án Bella megszültKépKépKép

OrsiKép
Látod milyen jók a kilátásaid HSG után ? Edit és Nikie is babás lett abban a hónapban. Ez előrevetít valamit nem ?KépKép

ZitaKép
Szia! Ne maradj sokáig, vár a másik topik. Milyen vizsgálataitok voltak eddig ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok csajok.
Bocs, hogy nem szólítok mindenkit név szerint.
Nagyon aranyosak vagytok és nagyon jól esnek a drukkjaitok.
Azt hiszem szükségünk is van rá.
Nagyon félek, mert iszonyú ramatyul vagyok, rettentően szédülök, ma például kocsival sem tudtam bejönni dolgozni, apap fuvarozot.
Iszonyú hányingerem van és a hasam is fáj.
Nem panaszkodni akarok, mert tudom rengetegen cserélnétek velem, csak nagyon félek, hogy ez nem normális ilyen nagyon korai terhesség esetén.
Edit
Ui: Lujza, mi a 14. nap reggeleén voltunk együtt. Akkor volt apa szülinapja és semmi párnázás, fekvés stb. nem volt, hiszem úgy tudtuk spontán úgyis lehetetlen. Reggel szeretkeztünk, aztán 10 perc múlva már a zuhany alatt voltam. 3 nap múlva belázasodtam, semmi bajom nem volt, csak lázas lettem. Nem is értettem miért. Az elmúlt két hétben minden este ittam egy pohár bort, meg nagyon keményen edzettem (futás, biciklizás, hasizom stb.). És mégis.
Nagyon boldog vagyok és ugyanakkor nagyon félek is, mert nem tudom mi lesz.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

CatEye
Még csak ott tartunk, hogy a doki minden hónapban nézi Uh-val a tüszőérést,(mindig van, volt olyan, hogy egyszerre kettő is), nézi a méhnyálkahártyát, mérni kell a hőmet, az is OK,28-3o napos a ciklusom. Ez meg is nyugtatott 3 hónapig, de most már idegesít, hogy nem történik semmi.Tudom, hogy türelmetlen vagyok, de ez kicsit érthető, nem?
Zita
V.Zita

Cat Kép
Legyen igazad Kép

Bellának óriási gratula Kép

Megyek tanulni, mert holnap vizsgázom... Összeszedtem valami megfázást is, így dolgozni nem mentem be, de a tanulást nem úszom meg Kép Ja Kép Nektek is elújságolom, hogy a dec.29i vizsgám 5ös lett Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

CAT:ez szerintem vicces!!Csak nehogya végén véletlenül összekeverjék a két beavatkozást és minket a kasztrációkhoz osszanak beKép!Az a bajod, hogy túl sokat akarsz tudni! Már az Arni is mondta, igaz? Igen a 21.napon kezdenék ha végre kegyeskedne megjönni. Úgy tudom hogy Arni 10 és 18 között van bent, különben szabin. Ekkorra kéne esnie az UH-s vizsgálatnak és a párom bakteriológiájának. Utóbbira mennyit is kell várni?
Virág
virag

ORSI:te kis eminens! Gratulálok és jobbulást!
Virág
virag

Orsi, ügyes vagyKép
Zita, bár én nem vagyok vizsgálatokban járatos, de azt írtad úgy néz ki minden rendben, a férjedet is vizsgálták?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edit Kép
Minden rendben lesz! Ne izgulj Kép Az ilyen csodababák nagyon szívósak (Karmen babája is úgy kapaszkodott az elején, hogty azt taníttatni kellen). Nagyon drukkolok!!! Mikor mész dokihoz?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Üdv mindenkinek!
Editnek drukkolok én is.
Orsinak csak így tovább!
Mi amiatt kerültünk a Kaáliba, hogy a HSG elzáródást mutatott. Utána beadattam magamnak a Gynevac-ot...ártani nem árthat címszóval. 2 hónap múlva az UH-os petevezetékfestés szerint( a Kaáliban ) a petevezetékek átjárhatóak. Kiváncsi vagyok, hogy el volt-e valaha záródva, s ha igen mitől nincs most.Ezt már sosem tudom meg.
Na sziasztok..mennem kell dolgozni. Kép
vizkrisz

Edit!Kép
Nyugi...Egyebkent mi is a 14.-ik nap,vasarnap reggelen,apa 30.-ik szulinapjan (!!!!)voltunk egyutt,semmi parna,aztan zuhany es mentunk ebedelni.
Melyikotok ferjenek lesz szulinapja a kozeljovoben????

Cat!Kép
Ne ragodj ezen a "jol csinalom-e" dolgon...Szived vagya,termeszetes,hogy mindent megteszel a boldogsagodert/tokert.A ferjed vegul mit mondott?

Orsi!Kép
Jobbulast es ugyi legyel.Aztan lassan Neked is jobb idok kell jojjenek,olyan kis szotlan vagy...

Puszi:
szoszi
szoszi

Szöszi Kép Nem vagyok szótlan, csak nagyon fáradt. Dec.7től dolgoztunk minden nap a munkahelyemen, a karácsonyi 3 nap alatt levezettem 750 km-t, majd 29-31 munkahegyek, 29én vizsgáztam is... aztán munka jan2-3. és holnap megint vizsga... a végemet járom...
A fáradtság kihat a hangulatomra is. Bár ez a baba dolog most nem foglalkoztat, van más, ami leköt... de néha azért eszembe jut.
Te hanyadik héten is vagy? Mekkora a picúrka? A kisróka már meglátogatott, vagy te ebből kimaradtál?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Én nem tudtam hogy Bella már szült, akkor nagy gratula neki. Láttam nem irt pár napja, de nem tudtam miért. Remélem hamarosan rólatok is jo hireket olvashatok!

Edit! Gratula, ujabb remény a várakozoknak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia mindenkinek! Kép
Orsi csak így tovább!
Editnek pedig szurkolok.
A HSG megbízhatóságáról annyit, hogy nekem elzáródást mutatott, ezért kerültünk a Kaáliba. Gynevac kúra után (hogy ez segített-e..nem tudom) az UH-os petevezeték festés szerint mindkét petevezető átjárható. Nem is tudom, mi a jobb: hogy eddig el volt záródva de "megjavult" vagy , hogy sose volt elzáródva és a HSG volt téves. De akkor miért nem estem teherbe több mint másfél év alatt..ha amúgy minden rendben?
( költői kérdés)
vizkrisz

VirágKép
Kb. 5 munkanap a párod bakterológiája. Simán belefér a 21. napi kezdésbe. Te is naponta 2 szurit kaptál popóba ? Legalább fel lehetett volna ezt a frányát szívni 1 fecskendőbe! Így megint Katikát kell nyaggatnom ezért is. Képzeld a hasba szurit alig merte beadni, jobban remegett mint énKépKép

Az Arni 19-től van szabin 1 hetet. Pont a punkciómnál nem lesz itt, csak a transzfernél. Haragszom is rá marhára ezért, de talán nem is árt, ha más doki is lát, mert nagyon 1 emberre bízzuk magunkat.

OrsiKép
Te kis stréber! Nem kell ám Summa cum laude végezni a sulit. A pelenkázáshoz meg a böfiztetéshez elég 4-es diploma isKép

VizkriszKép
A HSG-nél előfordul, hogy begörcsöl a petevezető, és azért nem megy át a folyadék, de egyébként átjárható.

ZitaKép
Párodat nézték már ?

SzösziKép
Állandóan kétségek között vagyok, azért jól jön a megerősítés. A férjem mellettem van 100%-ban, de nem akar részleteket hallani az egészről, mert Őt elrémíti a természetellenessége a dolognak. Panaszkodni neki nem akarok, mert olyan érzékeny, hogy úgy kell felmosni egy vérvétel után is, így én tartom benne a lelketKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Bocs, hogy kétszer írtam le ugyanazt, de azt hittem nem sikerült először.Kép
vizkrisz

Cat!Kép
Normalis esetben az ember barmit megtesz a gyermekeert,ugye,ha kellene szo nelkul legyalogolnal Zalaegerszegre vagy barmi mast megtennel.Ez a csodalatos a dologban,hogy kettotok picurjaert kepesek vagytok ra.Igazi gyermekvallalas,nem?KépAmugy a ferjed reakcioja annyira tipikusan ferfias,az enyem se akarta tudni mit is merek,mer' is kapjuk a szurit.Ok csak a veget latjak a dolognak.Kitartas!Olyan ugyesen csinalod!

Orsi!Kép
Hat akkor jo kis evvege volt...Es mikor fogsz pihizni kicsit?Nem iktattok be egy siszunetet vagy ilyesmit?
Ma kezdtem a 13.-ik hetet,rokakoma mar el is ment,csak a 7-8-9 het volt rossz,azon kivul ritkan jon.Egy het mulva esedekes a kov uh,mikor onnan eljovok mindig nyugodt vagyok,egyebkent allandoan izgulok valamiert.Es ez mar igy is lesz orokkeKépDe sebaj!

Mindenkit puszilok!
szoszi
szoszi

Szoszi
Az én férjemnek holnap lesz a szülinapja KépKépKépKép
Lujza
lujza

Cat Kép
a legműveltebb pelenkázó és szakácsnéni címre pályázok Kép Tudod, majd mesélem az unokáknak, hogy "amikor a nagymama megszerezte az n-dik diplomáját, azon nyomban ment pelenkázni az ötödik gyereket, és vezette a háztartást" Kép

Érdekes, az én férjem mindenre nagyon kíváncsi, és szokott kérdezni, ha nem tud valamit. Mikor Krizsa dokiánl voltunk, mi ugye beszélgetünk a dokival erről arról, ő meg nem értett egy csomó dolgot... de utána a kocsiban mindent megbeszéltünk még egyszer Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, AlenaKép
Mail ment...
Lujza
lujza

Sziasztok,

nem nagyon tudtam visszaolvasni, de látom, már tudjátok, hogy megszuletett a kislányom, nagyon aranyosan és egészségesen.
Mindenkinek koszi a ránkgondolást. Ránk fért, biztos segített abban, hogy a sok huzavona után végul minden rendben menjen. A várakozás és a bizonytalanság telejesen felorolt a kórházban, nagyon rossz volt. De vége.

Annyit azért látok itt a topicban, hogy Editkénél
valamiféle csoda tortént. Segítettek volna a bogyók- meg a piros bugyogó?? Hihetetlen.

Cat-megkaptatad a csomagot?

Majd visszaolvasok, hogy lehet-e még gratulálni vk.-nek.

Bella
bella2

BellaKép
Megkaptam a csomagot, épen, egészségesen, nagyon köszönöm. Remélem szerencsét hozKépKépKép Sokat gondoltam rád karácsony környékén, hogy megvan-e már a pici lány, de akkor szegénykém sokat szenvedtél bent a kórházban. De annál szebeen kezdődött az új éved.Kép Fénykép mikor lesz ?

OrsiKép
Az én páromnak nagy a fantáziája, így minden mögött Dolly birka klónozását látja, ezért fél. Az inszemnél is végig szemmel követte az anyagát, nehogy a doki kicserélje valamireKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Gratulálok Edit!
Igaz nem ismerjük egymást és most írok először, de az ilyen csodák tartják bennem a lelket ,és nagyon remélem, hogy egyszer nekünk is sikerül! Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen! Enikő
Enikő

Szilvi és Cat
Bocs, hogy csak most reagálok,de most értem haza.
Szóval a páromat még nem vizsgálták,mert azt mondták, hogy ilyen komolyabb vizsgálatokra csak egy év sikertelen próbálkozás után van szükség.Egyébként körülöttem mindenki nyugodt, csak én pánikolok. A drágám is azt hajtogatja,hogyha lazítanék egy kicsit, és nem a baba járna az eszemben folyton, meglepődnék milyen gyorsan a pocakomba költözne a várva várt lakó. Tudom, hogy igaza van, de hogy kell nem rá gondolni?

Edit
Én is gratulálok neked, és ahogy Enikő is írta, bennem is ilyen csodák tartják a lelket!
Zita
V.Zita

Zita Kép
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de hülyeség várni. Felesleges téged vizsgálgatni, míg a párod meg nem nézik. Egyetlen spermavizsgálattal mindent ki lehet zárni, és ha nála minden OK, csak akkor zaklassanak téged. Tudom miről beszélek. Nálunk 2002 augusztusában derült ki, hogy gondok vannak a párommal, és még mindig nincs babánk. Mi még a próbálkozások előtt elmentünk kivizsgáltatni magunkat - szerencsére. Ha megvárjuk a sikertelen egy évet, akkor sehol sem tartanánk még.
A pasik vizsgálata egyáltalán nem komoly vagy bonyolult. Mintaadás után kb fél órával megvan az eredménye. Sok helyen csinálnak vizsgálatot beutaló nélkül is. Gondold meg!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igazad lehet, Orsi,csak nem tudom hogy adagoljam be a páromnak. Biztos nem fog repkedni örömében. Tudom, hogy valamit valamiért, de ő olyan maradi emberke.
Zita
V.Zita

ZitaKép
Orsihoz csatlakozom, hogy nehogy bevegyél addig egy fél gyógyszert sem, amíg a párodnak nincs legalább egy lelete. Az enyém sem repkedett az örömtől, amikor elmentünk a vizsgálatra, én meg rettenetesen sajnáltam őt, mert én jobban viselem ezeket a vizsgálatokat, de annál nagyobb volt az öröm amikor jó lett a lelete. Ha igazán szeretné a babát akkor biztos elmegy veled. Sajnos ezen a topikon több emberkénél is gond van a férjekkel, így nem légbőlkapott a probléma. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond. Próbálj beszélni vele.

Egyébként az 1 év próbaidő az az emberek 85%-ánál bejön, és csak mi vagyunk türelmetlenek, de a fennmaradó 15%-nál más a gond, és időhúzás a várakozás. Ezért ilyenkor jól bevált, és megbocsátható módszer a kis füllentés az orvosoknak a próbálkozás idejét illetően.
Én türelmetlen voltam, és 3 hónap után elmentem kivizsgáltatni magam, az egyetlen jó húzása volt annak a pénzéhes dokinak, hogy elküldte rögtön a páromat vizsgálatra, mielőtt engem nézne. A sors iróniája, hogy nálunk sem találtak semmit, még is 2 éve itt dekkolok.
Cat

Cat
Kép
cateye

Zita Kép
Ha a párod is szeretné, akkor meg fog érteni. Valamint ép ésszel azt is fel lehet fogni, hogy felesleges a Te szervezeted bármivel is terhelni, amíg nincs biztos arról, hogy nála minden rendben van-e. Mikor lombikra mentünk konzultálni, pont kihangsúlyozta a dokim, hogy milyen jó, hogy eddig semmilyen gyógyszert nem szedtem, mert annál hatásosabb lehet a stimuláció.
Nem hiszem, hogy ti eddig juttok, de felesleges hormonokkal terhelni a szervezetet, úgyis éri elég sok kárósító hatás.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Teljesen egyetértek veletek, a hormonokról nagyon is megvan a véleményem, és tényleg csak akkor venném be, ha nincs más választásom. Pláne, hogy a hormonjaimmal jelenleg minden rendben, kár lenne felborítani. Biztos vagyok benne, hogy a páromat is meg tudom győzni, ha egy kis időbe is telik. Arra gondoltam, hogy addig is megpróbálom UH vizsgálat és hőmérő nélkül. A lelkem mélyén még mindig úgy érzem, hogy a túlzott türelmetlenségem az oka a sikertelenségnek. Kicsit szégyellem magam a panaszkodásom miatt, mert itt sok embernek sokkal nagyobb problémája van, mint nekem. Köszi, hogy próbáltok segíteni!
Zita
V.Zita

Sziasztok! A Baba projectes topicból irányítottak ide. Az első terhességem előtt 1 évig sikertelenek voltunk, majd a nőgyógyász Uh után azt mondta, kevés a sárgatesthormon a szervezetemben. Adott vmilyen gyógynövényes cseppet, amit 3 hónapig, sikertelenség esetén további 3 hónapig kellett volna szednem. De az első kúra felénél már sikerült, azóta kisfiam majd 3 éves. Nyáron szeretnék újra teherbe esni /suli miatt lenne fontos az időzítés/ és félek, újra gond lesz. Ami tudom, orvosolható, csakhogy elfelejtettem a gyógyszer nevét. A régi dokim már nem elérhető, az új meg nem tudja, hogy mi lehet, amit szedtem. Valaki nem tudna segíteni? Hallottatok már erről a cseppről? Előre is köszi az infót, ha lesz.
Beatrix
beatrix28

Sziasztok!
Először is BUÉK!!!!

Edit!Kép

++++++++Egyelőre ennyit! Kép

Cat!Kép

Hogy teltek az ünnepek? Sok volt a meló? Sok +++++ neked is az elkövetlezendő időszakra!

A héte talán meglesz az időpontom a laparra, már ha hiszitek ha nem alig várom! Ha megvan ez az egész rögtön tudják majd mondani, hogy sikerült, vagy sem?

KépBella picilánya egy napon született velem!Kép

Csutka
csutka

CsutkaKép
Amint felébredsz megtudod az eredményt, ha ott a dokid, és nem ment haza még.Kép Minden rendben lesz, ne izgulj!

Beatrix28Kép
Nem lehet, hogy az a homeopata készítmény volt az a Hormel-S ? Lehet, hogy nem ez a neve, nem emlékszem rá teljesen pontosan.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?