A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

(csináltam egy másik micsodát, most látom hogy már volt egy ilyen nálunk)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!
Gratula a jó eredményekhez!

Gjéti! Elismerésem a döntésedhez! Én ennyi idősen nem biztos, hogy bevállaltam volna. Nem is fogtam volna fel szerintem. Hiába, későn érő típus vagyok!

Jaj! Szétizgulom magam a vizilabdás lányok bronzmeccsén! :shock:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

:cry: :cry: :cry:
Nem jött össze a bronz...

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zétibébi, Dina: Köszönöm! :lol:

Zétibébi nagyon jó az új vonalzód! :wink: :lol:
zsu83

Algopyrin mehet 38 fok fölött. 39 fok fölé nem szabad engedni a lázat semmiképp!!! :? Jobbulást!

Kép
kangu

Ezek szerint nem vagyok annyira lemaradva a kilóimmal, bár nálam -1 eddig a teljesítmény, pedig mostanában éjjel nappal eszegetek. :)

Én a kézilabdásokért örjöngök éppen... Megőrülök ha nem nyerünk.

Kép
Kép
elif

Ne nagyon legyetek elfoglalva a kilókkal, még csak a félidő után fogunk belehúzni. :)
Én a 12. hétig -2 kg-nál voltam, a 16. heti védőnői mérésnél pedig +1 lett az eredmény. Azt mondta, hogy a 16. hétre átlagosan 2-3 kg-ot szoktak már felszedni a kismamák, szóval nagyon jól áll itt mindenki. :)
Vendég

Én két hét múlva megyek a védőnőhöz "mázsálásra"! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Zsu,Mist gratulálok a jó eredményért!
Akkor most nagy a nyugalom?!

Gjéti!Jól döntöttél!Büszke lehetsz magadra és remélem a családod is az!
Ezekszerint mindenki szerencséssen túlélte a tűzijátékot.

Nem is merem megírni mennyit fogytam a rosszullétek miatt de tuti a duplája fog visszajönni.

Julcsi köszi.

Kép
zümis

Gratulálok mindenkinek a jó eredményhez! :-)

Én veletek ellentétben a 2. és a 3. hónapban szedtem fel pár kilót, mert részben az alacsony cukrom miatt, részben meg azért mert folyt a nyálam állandóan ennem kellett valamit. Így a hasam is szép nagy lett, persze nem a terhességtől. Aztán szerencsére ez a 3. hónaptól elmúlt és ezért fogytam akkor úgy 1,5 kilót. Azóta lassan és szerintem látványosan nő a pocim, szerintem pont ekkorának kell lennie, mégis van olyan barátnőm aki szerint még mindig olyan, mintha sok pizzát ettem volna.... :-) Ez tényleg alkat kérdése, hogy kinek mekkora, azt mondják emiatt semmiképpen sem kell izgulni.
Ma levették az Afp-t és amíg várakoztam, volt ott egy kismama aki, szintén arra jött és végig a hasát nézegettem... nagyobb volt, mint az enyém, de azért nem sokkal.

Ma megint aludnom kellett délután... egy óra vásárlás után olyan fáradtság tört rám, hogy menni sem bírtam... Holnap utazom vissza Németországba és hétfőn kezdődik a nyelviskola, ami minden nap van 8-tól délután 1-ig... Hát nemtudom hogy hogy fogom bírni és hogy bírnám, ha dolgoznom kellene.... Hihetetlen, hogy megint mennyire fáradékony lettem... :(

Panna
pandusika

Na, most nagy bátran ráálltam a mérlegre és elborzadtam.. Én már majdnem 3 kiló plusznál tartok... Lehet, hogy kicsit jobban kellene figyelnem az evésre, mert így a végén gurulni fogok. Persze biztos közrejátszik az is, hogy csak egyetlen egyszer hánytam, akkor is az erős fejfájás miatt...

Panna
pandusika

Druszám (Elif) meg ne őrülj! Én majdnem otthagytam az egészet. Úgy, mint amikor Dél-Koreával játszottunk. Nem akarok pesszimistának tűnni, de szerintem nem lesz meg a bronz nekik sem! :cry:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zümis, Panna: Köszönöm! :lol:
Hát most legördült egy nagy kő a szívemről az biztos! :wink: :D

Panna: Nem vagy egyedül a fáradtsággal, én is sokszor lepihenek!
Van amikor olyan álmosság tör rám, hogy ha nem fekszem le azonnal tuti, hogy állva elalszom! :roll:
Jó utat neked holnapra, vigyázz magatokra nagyon!
Szerintem a 3 kiló nem olyan sok!
Szeptembertől én is nekiállok gyarapítani a német nyelvtudásomat, cél a nyelvvizsga! :)
zsu83

Zsu, Mist: én is gratulálok a szuper eredményekhez! :)

Ne aggódjatok Csajok, feltehetően én híztam eddig a legtöbbet... :x Alkati kérdés is szerintem. Mindegy, ha egyszerűen evésrohamot törnek rám, nem tudok mit csinálni, csak enni. Ez van, utána leadom majd valahogyan. Az esküvőmre is tudtam fogyni 7 kilót, és folytattam is volna, ha nem leszek terhes rögtön utána. :D

Szép estét Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Húúú mennyien írtatok. :)
Mindenkinek köszönöm, aki ízt írta h bátor vagyok, meg stb...
Sokat gondolkodtam rajta, és mivel imádom a gyerekeket,
úgy döntöttem, h bevállalom. A család mellettem áll, bár volt aki
nem értett velem egyet a döntésben... Az apukával minden rendben,
nagyon szeretjük egymást, ő is várja a picit... Bár az anyukája eleinte hallani sem akart róla, de miután meghalt a barátom apukája :( :cry:
már beleegyezett a dologba. Bár most még nehezen tudom elképzelni, h h fog pelenkázni, de majd biztos belejön. :)
Eddig is nagyon szerettem, szerelem volt első látásra amikor 3 éve
megismertem, és amióta ekkora áldozatot hozott értem még jobban csodálom. :!: A sulit szeretném folytatni, bár nem valószínű,
h bírni fogom... de megbeszéltem a tanárommal, és levelezőn fogom
folytatni. A pocim olyan, mint egy nagyon jóllakott lányé. :D
Én eddig is egyfolytában ettem, bár nem látszott meg... 54kg voltam,
most pedig 56 vagyok. :) puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
gjéti

Jajjj a mai atrakciómat el kell még mesélnem. :) Vásárolni voltam
egy kicsit, aztán nekiálltam sütni. Tök finom lett, de közben megégettem magam, meg le is öntöttem, és éreztem h megmozdult a pici. :) Olyan jó volt. :lol: Gyakorolnom kell egy csomót, h majd finomakat tudjak neki csinálni. :)

Kép

Kép
gjéti

Julcsi: Neked is köszönöm! :lol:

Gjtéti: Örülök, hogy a párod is ennyire várja a babát! :lol:
Megkérdezhetem mennyi idős a párod? :)
Biztos tényleg nagyon fini lett a süti, de azért legközelebb vigyázz magadra, ne égesd meg magad! :D
zsu83

Köszönöm Zsu ! Holnap közel 8 órás út vár rám... gondolhatjátok, hogy már előre mennyire irtózom tőle... :-( De ugyanakkor nagyon várom is már, mert már jó 1,5 hete nem láttam apát... :-) Az egészben a legrosszabb a cipekedés, mert a vonaton még jól elvagyok, de sajnos nem segít senki a csomagokat cipelni. Kerekes bőröndöm van, de többször át kell szállnom és valahogy fel kell tennem a vonatra, meg le is kell szállnom vele... :-(
Ha esetleg a nyelvtanulás terén bármiben tudok segíteni (könyv... stb.), szólj! Nagyon szívesen!

Panna
pandusika

Panna: Azért óvatosan emeld a bőröndöt!
Elhiszem hogy hiányzik a párod, és se szeretek apától sokat távol lenni! :wink: :lol:
Köszönöm, ha valamiben elakadok szólok!
Neked biztos sokkal könnyebb ott kint tanulni a nyelvet, régen én is szerettem volna kimenni nyelvet tanulni, de akkor nem jött össze! :roll: Most magántanárral tanulok!
zsu83

Persze Zsu, megkérdezheted. :)
ő is fiatal még, 15-én volt 18 éves...
Panna vigyázz magadra nagyon! :wink:

Kép

Kép
gjéti

De jó hogy fiatalon ilyen érett gondolkodású, felelősségteljes! :D
Sajnálom, hogy ilyen korán elvesztette az apukáját! :cry:
zsu83

Igen, ezért is szeretem annyira. :) Pedig nagyon szerettünk együtt buliba menni, meg minden... de hát a pici mellett majd másmilyen
szórakozást találunk. :)
Az apukája halála nagyon nagy fájdalom volt neki, és a 2 öccsének is... Szerintem az a legrosszabb dolog az életben, amikor olyan
valakit látunk szenvedni, akit mindenkinél jobban szeretünk... :( :cry:

Kép

Kép
gjéti

Az apukája is biztos nagyon büszke lenne rá, hogy milyen érett gondolkodású fia van! :)
zsu83

Megint szitu van, de most nem a nagyival :?
Hülyeség az egész, de piszkálja a csőröm, és Ti olyan jól tudtok nyugtatni :)
Szóval voltam ma fodrásznál, és mivel kicsi város, mindenki ismer mindenkit, elkezdtük sorra venni az ismerősöket. Kérdezte kinél szültem, és mikor elmeséltem (a gondozást végző dokim fiánál)akkor mondott egy ronda sztorit róla. Van a fodrásznak egy barátnője, aki kb 2,5 éve annál a dokinál szült akinél én, és a doki elcs.szte a varrást a császárnál, valamihez a nem megfelelő valamit varrta hozzá, és a csajnak (nekem ez fura, de a rege szerint emiatt a baki miatt) p4 lett a citológiája és cisztája is nőtt. Jelenleg a második babát várja a lány, és terhesen meg kellett műteni, és szülés után valszeg ki kell venni majd a méhét.
Nem szeretem az ördögöt a falra festeni, de az én citológiám is p3, és szintén van cisztám...és a gondozó doki szerint (aki a szülesztő doki apja) valszeg méhplasztika vár rám most szülés után... :? szóval elgondolkodtató. Persze annyi minden miatt lehet p3 a citológia, és a ciszták is gyakran jönnek-mennek, sokszor anélkül hogy az ember tudna róla hogy egyáltalán van neki...meg persze egy fodrásznál hallott pletyka ritkán tartalmaz pontos infót, elég ködös azért ez a dolog a lány szövődményeiről. Hát, azt hiszem sosem fog kiderülni, hogy van-e kapcsolat a császárom és a citológiám+cisztám között. :? Talán úgy a legjobb, ha nem derül ki.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszönöm lányok! Próbálok majd vigyázni... remélem mindig találok majd valakit, aki segít a csomagot emelgetni... csak sajnos nagyon nehéz, de valamit majd kitalálok... most a legfontosabb a baba..
Jelentkezek, amint tudok... T is vigyázzatok magatokra és a babára...

Panna
pandusika

Hát igen Zsu, biztosan még büszkébb lenne rá, mint eddig...
Nagyon aranyos férfi volt, sajnálom, h nem ismerheti majd a babám... :(

Kép

Kép
gjéti

Zétibébi: Szerintem ne nagyon dőlj be a fodrásznál hallott dolgokra, én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy mindenki hozzátesz egy kicsit, és így kerekedik egy igazi rémtörténet! :?
A volt nőgyógyászomról is összehordtak fűt-fát, még azt is elhiresztelték, hogy 2 évig nem praktizálhatott, mert valami olyan súlyos műhibát követett el! Van egy orvos ismerősünk, elmeséltem neki, hát ő nem akart hinni a fülének, mert ez az orvos az egyik legjobb barátja! El se merte neki mondani, hogy miket terjesztenek róla! :evil:

Gjéti: Biztos látja az apukája fenntről és nagyon büszke rá, és az unokáját is figyelni fogja, ő lesz az őrangyala! :)
zsu83

Sziasztok Lányok!!!

Tegnap voltam afp-n. Eredmény 2 hét múlva... de most őszintén, akkor minek csinálják??? tök felesleges, úgyhogy úy döntöttem nem is izgatom ezen magam... felesleges....
Gjéti: Igazán nagyon bátor vagy, és jó látni, hogy így gondolkodsz, és hogy a párod, és a család is melletted áll... Így biztos, hogy nagyon boldog leszel a picurral, és kicsit irigyellek is, hogy ilyen fiatalon leszel anyuka :D !
Az emberekkel meg ne foglalkozz... Rendszerint engem is 20-22 évesnek néznek, és már előre látom a tekinteteket, amikor már látszani fog a pocakom, vagy majd tologatom a babámat a kocsiban...
Olyan könnyen ítélnek... És persze mindig egyszerűbb a más dolgait kibeszélni...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Velem még nemrég előfordult, hogy kisbolban el akarták kérni a személyimet, mert nem adhatnak cigit ilyen fiatalnak... Ilyenkor, vagy ha más hasonló helyzetbe kerülök én nagyon szeretem előadni magam. :D A válaszom általában kimerítő pl.: egyrészt a cigit nem magamnek veszem, én soha nem dohányoztam, 26 éves vagyok, 2 éve férjnél, egy egyetemi és egy főiskolai diplomám van, férjemnek is, beszélek 4 nyelven, mondok valami jó magas fizetést hogy annyit keresek, és visszakérdezek, hogy ÉS ÖN?
Általában ezután ugyanazt az arckifejezést vágja mindenki, én meg röhögök rajtuk. :D Persze sokszor mondok olyat ami nem feltétlenül igaz ebben a helyzetben, de megéri :), és most még a baba is jöhet hozzá, én már most olyan büszke vagyok rá, és várom az első hasonló helyzetet... :)

Bár egyszer kiakadtam, amikor a pedagógusigazolvány ellenére nem akarak a múzeumba beengedni, mert az okos pénztárosnéni ránézésre megmonja (szerinte), hogy én még nem lehetek tanár... :evil: Akkor kicsit elvesztettem a türelmemet, mert az egész csoportot ezért tartotta fel.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Amy: Ne is izgulj, minden rendben lesz! :lol:

Elif: Tényleg bosszantóak az ilyen szituk! :evil:
zsu83

Megvan az első arany!!!! :D :D :D
Végre már!!!!!!

Ideje volt!!!

Most robogok vissza nézni a kajak-kenut!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy mindenki rendben van.
Az olimpiából én még 5 percet sem láttam :oops: Nem is nagyon nézek tévét, mert Száva folyton a mesecsatornák között kapcsolgat, meg úgy igazából nem is nagyon érdekel a sport. A párommal ellentétben.

AFP-vel kapcsolatban: A Bolgárkerékben kérdeztem, hogy ha ők csinálják, akkor ugye nem kell a kórházban megcsináltatnom? Erre azt mondták, hogy sajna meg kell, mert általában nem fogadják el az ő eredményüket.
Tegnap voltam a nőgyógyászomnál, megkérdeztem, azt mondta, hogy dehogy kell megcsináltatnom a kórházban, az egy akreditált labor, teljesen jó az, amit ők csinálnak, még sokkal több dolgot is néznek, úgyhogy nem kell külön megcsináltatni. Ennek nagyon örülök, legalább nem fognak kétszer lecsapolni egy héten.
Az viszont elkeserített, hogy hiába csináltattam meg az integrált tesztet, akkor is javasolja a magzatvíz vizsgálatot, ugye a fránya korom miatt. Ha 3-4 évvel fiatalabb lennék, nem kellene. Mert ugye csak az a biztos, és ő orvosilag nem mondhatja, hogy ne menjek el rá, mert neki kötelező ajánlania, akkor is, ha minden eredményem jó.

Az a furi, vagyis igazából tök jó, hogy itt vinnyogok, hogy minden bajom van, ennek ellenére a véreredményeim tökéletesek a doki szerint.
Ma már jobban vagyok szerencsére, nem tudom mi lehetett az a láz, lehet, hogy valami vírust szedtem össze, mert nem is tudtam enni sem, a héten minusz 2 kg az eredményem, úgyhogy most minusz 4-nél tartok. De szerencsére van miből, így sem vagyok egy nádszál.

Elif, ha wordbe leírod a recepteket, fel tudod azt is rakni a közös gmailünkre, ez nagyon klassz lenne.

Gjéti, jó, hogy ilyen éretten álltok a dolgokhoz. Mikor ennyi idős leszel, mint én most, lesz egy húsz éves lányod vagy fiad, mindenki az öcsédnek fogja nézni, tök jó :)
Én már bánom, hogy nem szültem sokkal előbb, mondjuk úgy 24-25 éves koromban. De olyan éretlennek éreztem magam egy gyerekhez, nem akartam egyáltalán, mindenfélét csinálni akartam, meg csak úgy ellenni.... Aztán 30 évesen kezdtem pánikolni, hogy úristen, eddig annyira nem akartam gyereket, mi van, ha nem is lehet? Így aztán gyorsan belevágtunk... Aztán mikor Száva 2-3 éves volt, akkor szerettünk volna tesót, de váratlanul meghalt az anyukám, és én ettől pár évre nagyon padlóra kerültem, hogy egyedül maradtam. Velünk élt, a mindennapjaink része volt. Apukám már rég meghalt, akkor 20 éves votlam.
Szóval így tolódott az egész, és most Száva akart nagyon tesót, de nagyon nagyon, sírt érte, így beadtam a derekam, pedig már úgy volt, hogy nem vállalunk több gyereket.

Jajj, ne haragudjatok, csak úgy dől belőlem a szó..... :oops:

Zetibebi, ne tőrődj az ilyen pletyikkel. Nem értek az orvosi dolgokhoz, de azt annyira nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek attól legyen rossz a citológia, hogy a császárnál valamit elrontottak. A citológiát a méh nyakról levett sejtecskékből csinálják, mi köze lenne annak ahhoz, hogy valamit rosszul varrt a doki? Egyébként azt is nehéz elképzelni, a méhet összevarrja meg a többit ami kell, nem hiszem, hogy ezt annyira el tudja rontani egy orvos. Jó, tudom, bármi lehet, de ezek már annyira rutin dolgok.
A ciszta meg olyan gyakori dolog, a sógornőmnek is volt, pedig nem szült soha.
Szóval szerintem ne adj ezekre a dolgokra. Mindenkiről keringenek rémtörténetek, az emberek a jó híreket nem adják tovább, a rosszakat pedig előszeretettel, és még hozzá is költenek.

Na, bocsánat, hogy ilyen sok volt belőlem.
Most megyek rendet rakni, mert a párom ma este ér haza, nem akarom, hogy kupi fogadja, márpedig most olyan a lakás, mintha bombát robbantottak volna, szerda óta semmit sem csináltam, mert olyan gyenge voltam.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zetibebi: Én tényleg nem értek ehhez, de nekem volt egy laporoszkópiás cisztaműtétem 2005-ben. Persze nyilván Nálad komolyabb a dolog, de ciszta nagyon sok nőnél előfordul egyébként. Nekem azért kellett kivenni, mert egyre nőtt 5 évig, és már elég nagy volt. Szerencsére látható, hogy a későbbi teherbeeséssel nem volt gondom, pedig állítólag ezt is befolyásolhatja. Mindenesetre úgy engedtek el akkor a kórházból, hogy szüljek minél hamarabb... Mondtam, hogy jó, igyekezni fogok. :)

Zümis: éjszaka sikerült a hadművelet, nézd majd meg. :)

Szép napot Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Helló mindenkinek!

elif: Ha nem nézel ki annyinak amennyi vagy,sőt 18-nak sem néznek akkor nem értem,hogy miért vagy kiakadva azon,hogy elkérik a személyidet?!A bolti eladónak ez kötelessége ha dohányárut veszel és ő fiatalnak talál.Nem hiszem,hogy meg akarja kockáztatni egy nem éppen minimális összegü büntetés kifizetését.Ugyanis ha neki van igaza akkor a büntit is neki kell kifizetni amennyiben mégis kiszolgál egy fiatalkorut.Így járt az egyik barátnőm aki eladó.És az,hogy mellé még egy ilyen fellengzős dumát is lenyomsz... :?

Gjéti,neked gratula és minden jót kívánok!A többieknek is!

Móni!
pamóka01

Sziazstok!
Zétibébi!A fodrász pletykák nagyon rosszak ahoz már mindenit tett vagy vett el belőlle,ez olyan mint a mese a tojásról...

pandusika jó utat!vigyázz magatokra !

elif A párom jár igy folyamatossan pedig maholnap 30 éves de olyan fiatalos az arca ,hogy nemegyszer elkérnék tölle az igazolványát.
Van mikor bosszankodik van mikor jót nemvetünk az egésszen.
DE az szokott inkább bosszantani ,hogy pont attól nemkérnek semmit akiről ordit ,hogy 15-16 éves és viszi az italokat és a cigaretát.

andus!Jóbb ,hogy túlleszel ezen a vizsgálaton is.Nyugodj meg nemlesz semmi baj!

Gjéti 19 voltam mikor a nagylányom megszületett büszke anyuka vagyok mai napig ,ja és a legnagypobb dicséret mikor tetszik neki az a cucc amit kap,az osztálytársai irigykednek mikor azt halják tőlle ,hogy együtt hallgatunk zenét ,vagy a kedvencünk is egyezik.
Jóérzés nagyon.

Kép
zümis

Hát igen, éppen erről beszélek, amit Zümis írt.
pamóka01 Mikor visszaolvastam, amit írtam, gondoltam, hogy esetleg lesz, aki félre fogja érteni, nem ezzel kezdek nyilván az eladónál, sőt híres vagyok a türelmemről, férjem szerint túlzásba is viszem és sokszor megalázkodom az eladóknak. De ez konkrétan egy olyan helyzet után és helyen történt... Tudom, hogy kiszolgálják a gimiseket is... Csak éppen engem nem ismertek (szüleim laknak ebben a "városban"), és ki tudja miért a hölgy úgy gondolta, hogy majd engem jól lealáz és hangosan példát statuál velem... Ahhoz, hogy ez kibújjon belőlem azért elég durva hangot kell megütni velem szemben, vagy nagyon gusztustalanul viselkedni. Ebben az esetben ez mindkettő megvolt.
És ha már az eladóknál tartunk, nekem rengeteg barátnőm van közűlük, akik soha nem ütnének meg ilyen hangot, anyum is kereskedőket és felszolgálókat tanít. Mindez nem azt jelenti, hogy nincs néhány elképesztően b.nkó közöttük...

És mégegyszer bocsi a félreérthető előző hozzászólásért, a történet nem volt kerek.

Kép
Kép
elif

ÁÁÁÁ... Éljen, éljen... Ez egy szuper nap végre... Éljenek a vizilabdások és a kajak-kenusok... :D

Kép
Kép
elif

Andus: Örülök, hogy már jobban vagy! :lol:
Én is megkaptam az eredményemet, nekem se kell megcsináltatnom újra az afp-t, sőt a doktornőm mondta, hogy ebbe ez is benne van, így erről is le lesz a gondom!

Zümis: Anyukám engem is 19 évesen szült, és olyanok vagyunk mint két jóbarátnő! :lol:

Átküldték ma a leletemet a Bolgárkerékből, nem tudja valaki hogy az afp érték milyen határok között mozoghat?
zsu83

Hát Elif a kép alapján én is kb 17-nek néznélek. :D
Zümis én nem bánom, h fiatalon anyuka leszek. Kb 24-25 éves koromra terveztem a babát, de biztos oka van, h így alakult. :)

Kép

Kép
gjéti

Julcsi köszönöm!

Zsu ezt találtam rem segit.
Tehát: az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni.

Kép
zümis

Zümis: Köszi, sokat segítettél! :) Nekem 2,3 MoM lett!
zsu83

Zsu, ez tökéletes érték!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: Köszi! Megkönnyebültem, hogy túlvagyunk az integrált teszten és az afp-n is! :)
zsu83

Andus szerintem ne bánkódj a korod miatt, a lényeg a bébi, tudom hogy elcsépelt, de akkor is :) Amiket írtál abból nekem az jön le, hogy eléggé kivagy...a fáradtság, a vizsgálatok, mindig az eredményekre várni...én szintén nagyon kimerült vagyok, Zéti iszonyú sebességgel változtat helyet amióta jár, a ház itt is szalad, én is aggódok a magam kis vizsgálaltai miatt. Viszont Verus írt egy olyan jó kis hozzászólást ami annyira feldobott, megkeresem :) A lényege, hogy úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, ahogy ő akkor :) mindjárt megkeresem.
A fodrászos pletyka már nem izgat, végülis tök mindegy, a helyzeten nem változtat...és nekem is hülyeségnek tűnik ez az összevarrásos dolog, bár nem értek hozzá.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

[quote="lkverus"]S írta:lkverusziasztok!!!
köszi mindenkinek aki dicsérte a pocakom, nagyon jól érzem vele magam!!!Asszem most kezdek eljutni az élvezetes kismamaságba! Király, annyira jó volt ma vásárolni, rucikat próbálni, meg élvezni az egyre nagyobb pocakot, még a nagy meleg ellenére is, hogy az csak na!
Voltam a 2in1-ban, bár olcsó szerkók közül egy se volt méretemben, minden 0-ás volt, ami tetszett volna......és nem volt nagyobb, de azért egy pár dolgot vettem(farmert pl) meg a Mamut1ben is van egy kismami bolt a Rossmannál, ami rettentő jó volt, vettem vagány miniszoknyát, meg felsőket, meg majdnem vettem, egy pöttyös fürdőrucit.....de aztán leszálltam a földre! Szóval csak ajánlani tudom!!!! Végigszaglásztam a parfümériákat, meg kajáltam fincsit, a mamut1 tetejében van egy csokizó, ott ettem grillezett cukkinis palacsintát, isteni volt, kostoljátok meg, meg jók a kávék!!!!!!!
Ja és a hugommal mentem persze, úgy feldobott, meg az is hogy 21 évesnek néztek mindenhol, és nem hitték el, hogy van már 2 "nagy" gyerekem......szóval bulis egy nap volt, asszem ilyen lesz már minden!!!!!!
Baba okés, megjött a genetikai teszt eredmény, és negatív, minden 1:25000-hez az esély....vagy valami hasonló, szóval semmi baja a gyereknek!!!!!!!:):):)
Remélem minden kismami ily jól érzi magát!!!!fáj a fejem ugyan, de annyira nem számít! És imádom a COCA Colát!!!!! valahoyg azt kívánom, bár tudom nem szabadna inni, de ez ugyse tart sokáig!

Hát, amikor olvastam jobban felobott, de így utólag sem olyan rossz :) olyan vidám :) (Verus remélem nem baj hogy idézgetlek :) ) A lényeg, hogy élvezni kell minden percét mert szuper dolog történik velünk, akkor is ha fáradtak vagyunk és nyűgösek néha :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Most nézem a vonalzón, hogy még csak 15 hetes leszek kedden, mi keresnivalóm az afp-n :shock: (kedden kell mennem)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bizony, Zetibébivel teljesen egyetértek. Andus, mi büszkék vagyunk Rád, hogy így bevállaltad ezt a Babát! Meglátod, minden rendben lesz és gyünyörű gyermeketek fog születni. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Rossz a vonalzóm, kedden kezdem a 16. hetet :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, Julcsi, köszönöm nektek a bíztató sorokat, nagyon rámférnek :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: Csatlakozom Vera, és Julcsi szavaihoz! :lol:
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?