hahó,
már reggel is van? Felébredt ez a gyerek nekem, és teljesen éber... úgyhogy kihoztam a nappaliba, ne ébressze fel Szonját (két gyerekkel mégis csak nehezebb félig aludni

)
Viki,
te már fitten és vidáman a gépnél? Én fél kézzel tartom a fejem, hogy el ne guruljon valamerre
pl bele a kávémba
- na, amúgy a múltokori kérdésedre: én sem adok neki vizet, csak anyatejet kap Nándi, de épp tegnapelőtt gondolkodtam, hogy annyira hőség volt, lehet, adnom kellett volna egy kis vizet neki. Most már jó hűvös van, úgyhogy maradunk a tejnél
de a gyerekorvosunk mindig rámpirít, hogy itassam vízzel a kölköt, legalább kínáljam, mert mi lesz ha lázas lesz egyszer, muszáj lesz itatni vízzel, és nem fogadja majd el a cumisüveget

hát igaza van, de szerintem ha szomjas lesz, elfogadja majd (Szonjával is így volt - bár másfél éves koráig nem volt lázas

)
Én ma nem főzök, kapunk valami ebédet az anyukámtól!!! Hurrá!!!
Tegnap tejfölös krumplilevest csináltam, meg pirított csirkemell Uncle Bens szósszal + rizs. Ennyi telt tőlem, ez sem kevés! Sosem főztem ennyit, mint amióta Nándi megszületett.
Kike,
a torta receptjét felteszed a receptesbe? Vagy már ott is van? És a torta tetejére hogyan varázsolod azokat a kis mintákat? Lehet kapni valami formát hozzá?
Patr, Zsolti hat kiló????

Az igen, lehet vele tornázni! Nándi is igyekszik, szerintem lesz ma vagy öt kiló (ma mérünk, ma egy hónapos!) De megmondom neki, hogy nem kell titeket utolérni

én így is alig bírom el a babahordozóval együtt
Maverick,
te kérdezted az uszodát. Én a magam fejétől akkor vinném uszodába a kicsit, ha már elmúlt három hónapos, ha van olyan medence ott, amiben kb. derékig vagy mellkasig ér a víz nekem, ami kb testhőmérsékletű, és aminek azért nem agyonklórozott a vize, és nem járnak oda annyira sokan. Ja, és az öltözőben meg legyen hol öltöztetni, mondjuk pelenkázó...
huh, úgyhogy egy szimpla uszoda ezeknek ritkán felel meg, de hátha....
na meg beférsz-e babakocsival, leteheted-e az öltözőben (vagy a hordozót-hordozókat), nem forgóajtón kell-e bemenni (pl a Komjádiba be sem lehetne jutni

)
Vkata,
én még nem tornázom, de már nagyon szeretnék! Ahogy megy le lassan a hasam, úgy látszik, hogy lóg a hájam

. Viszont most szépen javul a köldöksérvem, úgyhogy nem akarom elkapkodni, megvárom a hat hetet, és utána kezdem majd el! De hogy mit, azt még nem tudom. (az is eszembe jutott, hogy Szonja után talán túl korán kezdtem el a tornát, azért is jött ki a köldöksérvem

akkor nem vártam meg a hat hetet, szerintem már a negyedik héten csináltam a felüléseket, én ostoba liba - és még le sem ment tőle a hasam jobban)
ja, arra emlékszem, olyat csináltam, hogy Szonját a kezemben fogtam, és térdelve leültem a sarkamra, aztán felemelkedtem térdelésbe. Nem tudom, érthető-e így, de ez jó popsi- és combtorna volt! Derékra is jó, ha nem a srkadra ülsz, hanem jobbra meg balra mellé, és közben le sem ülsz igazán... elég nehéz, főleg gyerkőccel. Most majd azért Nándi nélkül próbálom ki, Nándika sokkal nehezebb, mint Szonja volt