A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

csiri 2-3 hét és kezhetitek a főzeléket!mivel fogod kezdeni?
Vendég

Bari!Mi már sokmindenen túlvagyunk,csak nem írtam...alma-barack,rizzsel...sütőtök...sárgarép a húslevesből és a főtt krumpli...ezek közül a banán volt az eggyetlen ami magába gondot okozott,azt el is hagytuk.... (csak a többi gyümölcs "édesítésére" használom...)...Folyamatosan megkóstoltatom vele az új ízeket,éppen ami aznap az ebéd...a tejfől kifejezetten tetszett neki...de ezeket mégcsak úgy,hogy rakok a nyelve hegyére 1 "csipetnyit"...
Vendég

Nekem 13 évvel ezelött ez bejött mind a két lánynál és most sem szeretném máshogy csinálni...viszont ha Zoé az első baba lenne,lehet,hogy várnék még ezekkel,mert nem lenne tapasztalatom...az esti és a reggeli szopi megmarad,de úgy gondolom,hogy 6-7 hós korára már "mindenevő" lesz...
Vendég

No szevasztok!

Én még csak barackot, barackot almával, babapiskótás barack + almát adtam neki :wink: De az elmúlt 2 hétben, nem volt olyan nap, hogy ne kosóltattam volna meg amit mi is eszünk. Olyan nyelvhegynyisen :wink: A kóvászos ubi a favorit :wink:

Pár kép.....

Kép

Kép
A kezén Neki sincs igazán hurka :wink:

Kép
A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem :wink:
bluebox

Márti!
A szemüveges kép nagyon jó! :wink:

Unatkozok!!!
Sehol senki!Zoé alszik,csajok nagyiznak,párom dolgozik...kaja kész... :roll: :?
Vendég

Helló!
Csiri, Zoé egy tündér!
Bari, Dávid nagyon szép baba, nem baj, hogy nincs hurkája!
Képzeljétek kicsi fiam olyan erős, ölemben ült hátradőlve és hasizomból felhúzta megát ülésbe :)
Tegnap olyan nyűgös volt, már mindent kitaláltam, hogy jobb kedve legyen :) Na a meztelenkedés bejött, igaz, nekünk nincs járókánk :(
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Márti, Kristóf nagyon édi, úgy csinál mintha tudná, hogy most hülyéskedés van :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

blue nekem is bejön a szemüveges kép..elöttem van ahogy rábiggyeszted és gyorsan hátra tolatsz,hogy le ne essen amíg fényképezed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stella nagyon jól néz kia fiad,hány kiló?

csiri,érdekes a két nagy gyerekemel ilyenkor már mindent megetettem én is,most mégis ovatos duhaj vagyok :oops:
a babapiskótát nem tiltják nagyon??
akartam már kérdezni:dávid ugye nem rég kanalazik kb egy hete,de olyan érdekesen csinálja,hogy a nyelvét dugdossa ki,és gyakran ahogy szopogatja visszaköpi(szerintem véletlen)és akkor újra összekaparom a szájárólés visszaadom.eleinte a tiétek is így csinálta!
ebben nincs tapasztalatom mert a másik kettőnek pajszerolni kelett a száját és eröltetni..
Vendég

eleinte a tietek is így csinálta???ez kérdés akart lenni nem kijelentés :lol: :lol: :lol:
Vendég

és kristóf hány kiló?
és mindenki:hány kiló a gyereketek? :lol:
Vendég

márti :mi az a sárga izé a képen??jó nagynak látszik.muti kiterítve.
mert én olyan alvós babának nézem
Vendég

csiri:milyen volt amikor a banán gondot okozott?kiütés?vagy székrekedés?
Vendég

Sziasztok

Mi is kezdünk hurkásodni. Kép Anyuval
Kép Kép Kép Kép

nagyon belejöttem a feltöltésbe

Kép
Kép
schopin

Bari, csak Neked...... :wink: (egyébként Neked, már lefényképeztem)

Kép

Nem tudom, hogy Kristóf hány kiló? 1 hónappal ezelőtt 5660 gr volt. Most fogunk menni a 3 hós oltásra, akkor fogják mérni. Én hiába mérem a sajátunkon, ott 6200 gr :wink: De szerintem ez hülyeség :?
bluebox

márti ...tényleg így már felismerem békaurat :lol: :lol: :lol: :lol:

schopin...képzelg még addig nem görgettem föl,hogy látszódjon kinek a képei...és fölismertem istvánkát :lol: :lol: :lol: :lol:
talán lesz némi javulás a memóriámban :lol:
Vendég

márti miért hülyeség a 6200?kevesled vagy sokallod?
Vendég

Sziasztok!

Schopin!
Nagyon édi Istvánka!

Banán:megszenvedtünk a kakával nagyon!

súly:6,5 kiló környékén járunk,pontosabbat szerdán tudok,a 3 hós oltáskor...

Stella!
Kristóf láthatóan nagyon élvezi a meztelenkedést :lol:
Vendég

Szerintem kevés :? De tök jó :P
bluebox

Sziasztok

Nagyon érdekelne a csípőszűréses téma?
Aki volt létszi írja le, mivel jár.
Mennyi ideig tart? Mit kell vinni?

Kép
Kép
schopin

[quote="bluebox"]S írta:blueboxzerintem kevés :? De tök jó :P

most kevés?vagy tök jó?
Vendég

[quote="schopin"]S írta:schopinziasztok

Nagyon érdekelne a csípőszűréses téma?
Aki volt létszi írja le, mivel jár.
Mennyi ideig tart? Mit kell vinni?

mi ugyan elfelejtettünk elmenni :oops: de szerintemn csak azt vigyed amit bárhova vinnél...akár anyóshoz,akár az egészséges rendelésre...
vizsgálat..egy kis torna egy ultrahand..legalábbis régen ez volt
Vendég

Eddig 1 hónap alatt többet hízott, mint most (mármint az ithoni mérés szerint) de szerintem a 6200 gr az tök jó súly egy 3 hónapos gyereknek. Így értettem :P

Csípőszűrés: Textilpelust kell vinni, amire a rendelőben le lehet tenni a gyerkőcöket. Váltás pelust, mert ugye meztelenre kell vetkőztetni. Egyébként semmi extra :wink: Kicsit megtekergetik a gyerkőcöket, vagy tetszik Nekik, vagy nem. Nálunk az utóbbi volt, mert a jobb oldali csípőizülete egy picit kötöttebb. Ezért most tornáztatom mindennap 2 hónap múlva megyünk vissza kontrollra. Mivel a nővérem csipőficamgyanús volt, ezért jobban odafigyelnek Kristófra, mert állítólag örökölhető. Tominál nem volt semmi bajom. Bár Kristóf ugye farfekvéses volt végig. Nagyon elnyomta a lábacskáit :?
bluebox

Nekünk sincs hurkánk az alkarunkon!
Kép
bszilvi25

szilvi tényleg nincs de nagyon szép :wink:

márti én is csipőficamos voltam 8 hónapos koromig pavlik kengyelben(nem tudom hogy írják),voltam...mint a béka kiszíjjazva a lábam :lol: utánna úgy álltam egy pár évig mint merev lábú csámpás rozi...láttam képen :lol:
Vendég

márti én is úgy félek mert dávid is lasabban kezd gyarapodni mint az elején de ha így gyarapodnának 1 éves korukra hormongolyók lennének.gondoljuk át ...átlag 3,5 kilós baba,havi 1 kiló gyarapodással 16,5 kiló lenne 1 évesen...na ok ,hogy szeretem a hurkákat de 16 kilós egy évest köszönöm szépen nem kérek

én úgy vagyok vele..amíg a doktornéni és a védőnő meg van elégedve addig én is...ha ők nem lesznek akkor én sem :?
Vendég

én is csípőficamos voltam!!!!!
A súlygyarapodásról meg azt mondom, amit Te Bari!
bszilvi25

Szilvi, Mercike nagyon bájos, szép kislány!

Bari, Márti, az én kisfiam sem gyarapodott annyit most mint az előző két hónapban ő is 5600gr-ról most 6300 gr. Néztem az öcsém gyerekeinek kiskönyvét, ők is e körül voltak 3 hónaposan.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Schopen, Boni végigaludta a csípőszűrést :) :) :) :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella

Jó neked, az én fiam biztos mindent fog csinálni az alváson kívűl.
Tuti nyügi lesz, hülye időpontot kaptunk, 12:50.
Ilyenkor szokott aludni. Most alvás helyett kocsiba be, rendelőbe be. Nem fog neki tetszeni. Csak az ő kis megszokott helyén szeret aludni, jó néha a babakocsiban is elvan.
Már előre félek. Jövőhét kedd.
:cry:

Kép
Kép
schopin

Mi meg mindjárt megyünk Bonival lánybúcsúra :) Apa ugyanis dolgozik.
Jövő héten meg az öcsém lakodalma lesz :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Schopin: jó neked, hogy már viheted! én 09.16-ra kaptam időpontot!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

BLU!!!!!
IGEN,árulok olyan etetőszéket mint a miénk,már csak kettő van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bari!!!
Sirba teszel a rózsaszin ruhákkal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ez komoly???
remélem azért az utrcára nem adsz szegény Dávidra rózsaszint. :shock: :shock:
Tán megkattantál,hogy csupa rózsaszin rucikat vettél???? :twisted: :twisted: :twisted:

Postázd Csirinek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: hol árulsz etetőszéket???
bszilvi25

kata én azon csodálkozom,hogy csak most jöttél rá hogy megkattantam :lol: :P
itt a topikban ezt már rég tudja mindenki :lol:
ugye ???erősítsétek meg!!!

milyen etetőszék??mennyibe kerül??én a fő forumozó miért nem tudok semmit? :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kata: bocsánat, hogy meggyanusítottalak :oops: :oops: :oops: Itt miért nem kérdezted meg a csajszikat? Lehet, hogy itt is kellene valakinek???? Nekem pl. nagyon tetszik, de mi nekünk már be lett ígérve 1 :? Egyébként mennyibe kerűl?
bluebox

amúgy olyan szép rózsaszín kisruhákat láttam olcsón nem túl rég,hogy már közel álltam hozzá,hogy veszek és elküldöm csirinek!!
nekem már lányom(pici),biztos,hogy soha nem lesz
Vendég

már megvan. 8500.- és az etetőszék hírdetéseknél találtam meg
bszilvi25

én is meg akarom nézni!!
Vendég

Szilvi: én nen ott találtam meg :wink:
bluebox

Bari: csak Neked!! Babanet Társalgó » Kínál » etetőszék
bszilvi25

tök jó az etetőszék én megvenném ha van még
Vendég

Jó reggelt!
No, lám-lám......KATA CSINÁLOM NEKED AZ ÜZLETET!!!!! :wink: :P
bluebox

sziasztok.
ma vettem jövő nyárra kis szandikat 19,20,22-es méretek :lol:
Kép Kép
Vendég

[ :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:49-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:50-kor.
Vendég

Kriszta:Muti meg a házat lécci, lécci, lécci...... Egy ismerősöm most ment el egy ingatlanoshoz dolgozni. Tuti van ott jogász, szerintem tudna segíteni....
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:50-kor.
Vendég

Igeeeen!!!!!
Ügyesek!

Kép
melike

Sziasztok!

Rögtön jövök és képet is rakok.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X