A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jó érzés ez nagyon.És megható.

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:46-kor.
Vendég

Kriszta:NAGYON BOLDOGSÁGOS HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!

Láttad, hogy mit írtam az előbb???? Priviben is küldheted :wink:

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!! Én nagyon sajnálom szegény sportolóinkat :? :? :? Mindenki csak ossza az okosságait :? :? :? :? Sajna, ez is már szinte tiszta politika :cry:
bluebox

N Kép Kép Kép a,akkor két kép az úton készült,a kocsiban.A harmadik a templom előtt.

Kép
melike

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:47-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:47-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:48-kor.
Vendég

sziasztok!!!!

Végre géphez jutottam, majd elmesélem miért nem voltam de most nem nagyon megy az egykézzel gépelés mert a Marcell a kezemben van. Olvastalak benneteket azért :wink:

Hétfő délután már biztos le tudok ülni a gép elé ma viszont megyünk a házhoz pakolászni,mert sosem készülünk el.

Valaki kérdezte kinek volt sérve, hát sajnos nekünk, de még nem estünk túl a műtéten majd csak szept. 3-án kell befeküdnünk. Félek tőle nagyon!!!!! Hétfő délelőtt meg uh-ra megyünk megnézetni szükséges-e tényleg a műtét meg vérvétel is kell úgyhogy jó két hetünk lesz majd :cry: :cry: :cry:
Kérdeztétek kinek mekkora a babája, hát bizos mi vagyunk a legkisebbek mert az előbb mértem ruhástól 5770gr. De nem baj hogy ilyen kis picuri, hisz mi is azok vagyunk :roll: :wink:

A babák még mindig csodaszépek, és tök sokat nőttek!!! Bari:Szilveszternek utólag is boldog szülinapot!!!
Zoénak gratulálok a hófordulóhoz!!!

ancsika82

Csiri:nagyon bátor vagy kaja téren!Bár a tapasztalat azt mutatja,hogy semmi baja nem lesz.
Zoé jó húsban van!

Bari:édes ez a Dávid!Te vásárlási mániában szenvedsz.Mennyibe kerültek a szandik?
Máté 5800gr. körül van.Szerintem teljesen jó.

Márti:hát a szemüveges kép haláli.

Stella:Nagyon aranyos Kristóf.

Szilvi:Mercike egy kis tündér.

Eyi:nem volt gond Mátéval (és a mamával sem :lol: ).Csak annyi,hogy fordítva adta rá a pelust. :lol:
Szerencsére a hasfájást eljújta a szél... :wink:

Kép
melike

Katolikus templom!Tiszaújvárosban.

Kép
melike

Melike: csini voltál nagyon! Szép esküvő volt? És a lagziba hogyhogy nem mentetek, vagy azt nem tartottak?

ancsika82

Elmentünk ebédelni anyósékhoz. :lol:
Majd este jövök.

Kép
melike

Ancsika:nagyon szép volt és a polgárit végig pityregtem.Annyira sugárzott a boldogság az ifjú párról.
Volt lagzi csak Máté miatt jöttünk haza,hogy velünk aludhasson.
Elmentem.

Kép
melike

Másfelé is rossz idő van? Mert itt nagyon lehült a levegő! A Marcell is már tegnap óta nyügi miatta!

ancsika82

sziasztok!

Melike: nagyon csini vagy!!!!!!!!

Kriszta: Boldog házassági évfordulót!!!

Az én kis szerelem babám megfázott, mert folyik a kis orra!!! HELP!!!
mit kell csinálni ilyenkor? kiszívom neki a pórszívós orrszívóval, de úgy sajnálom.... :( :cry:

Ancsi: itt is nagyon lehűlt a levegő!!!
bszilvi25

melike:sajnos igen,vásárlási mániám van a férkem folyton ugat velem :oops: napi 10 ezreket vásárlok el majdnem minsdíg olyan dolgokra amire épp nincs túl nagy szükség :oops:
mentségemre szóljon a szandik 300 és 500 forintok voltak...külömben most szandit nem vettem volna...hol van még a jövő nyár!!!!

melike baró jól nézel ki a képeken nagyon dögös csaj vagy

kriszti:sok boldogságot nektek!!!
ingatlanügyvéd szomszédom kb 2 hónapja lötte fejbe magát!
pedig nekem is sokat segített,ráadásul ingyen(isten nyugasztalja)

ancsika :utólag is köszi szilveszter nevében!
drukkolok,hogy ne legyen műtétetek(nem lehet több orvosnak megmutatni?)ha csak egy is azt mondja,hogy nem kell műteni,én annak próbálnék hinni
5800gr tökre nem kevés...csak az a lényeg hogy naggyából egyenletes legyen a fejlődés semmi más én így tudom

mindenkinek válaszoltam??ez költői kérdés volt :lol:
Vendég

idő:nyálkás szürke,szeles
Vendég

kriszta kép??
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:10-kor.
hékás

hékás ti táposok vagytok szóval sos kérdés:_szerinted bele szabad keverni a tápba a gyümi(őszi-alma) konzervet???
vagy fosni fog???

szandi:jelenleg van egy 18,19,20,22-es szandink,tuti jó lesz valamelyik..és az se baj ha télre mert én a másikakra is szandit adtam télen a lakásban mert a papucsot mamuszt 5 perc után lerugták!!
Vendég

Bari: köszi a drukkot!

Amúgy ez a sérv dolog úgy van, hogy hétfőn meguh-zzák, majd ha ott azt mondják van esély arra, hogy kihagyjuk a műtétet akkor, csüt.-ön telefon Zalaegerszegre a sebészetre, ahova biztosan el kell majd vinni megmutatni, akik nem bízva a Keszthelyi Kórházban szerintem újra megultrahangozzák és ez után mondhatja meg a doki mi legyen. De már több mint egy hónapja semmi jele a sérvnek, ezért bízom benne,hogy talán megússzuk. Meg szeretnénk menni babausziba is, de azt csak ha megvannak az oltások akkor lehet kezdenünk, amiket ugye nem kaptunk még egyet sem a műtét miatt. Tok jóóó úgy megcsúszunk az egésszel :evil: :!: :evil:

Na de nem panaszkodom tovább!!! Inkább rakok fel egy mosolygós képet.

Kép
Meg egy kép az unokabátyóval:
Kép

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:11-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:11-kor.
hékás

De hülye figyelmetlen vagyok!!! Kriszta: Boldog Évfordulót!!!

Ha már a cipőknél szandáloknál tartunk, én is vettem egy cipőt nem tudtam neki ellenállni. Megmutatom milyen.
De Bari áruld már el hol veszel ilyen szuper árakban babacuccot. Mert én sehol nem kapok ennyiért se szandit, se semmit.
Amúgy mi sem éppen visszük túlzásba a kajapótlást, de én a sérv miatt parás vagyok azért nem merek még adni neki mindenfélét, mert azt mondták a beleinek most nyugalomba kell lenni ilyenkor állítólag. De ha túlleszünk rajta biztosan belelendülünk a kajálásba :wink: :wink: :wink:
Na akkor a cipő íme:

ancsika82

Kép

ancsika82

Hát igen azon a képen pont kacagott jó hangosan. Kár hogy hangos kép még nem létezik. Nagyon édi volt :D :D :D :D

Hékás: Várjuk a fotókat türelmetlenül :wink: :wink: :wink: :wink:

ancsika82

xxx
hékás

Nagyon szuper képek Hékás!!!! Marcell egy kis cukor falat és micsoda nagy!!! Tök ügyin tartaja a fejét!!!

ancsika82

Brigi: Marcell nagyon szépen tartja a fejét, és olyan tündérien mosolyog mint MINDIG!!!!!!

Ancsi: Marcell is nagyon cuki!!!!
bszilvi25

Szilvi most nézem Boldog Hófordulót!!!!

ancsika82

Ancsi: köszi szépen!!!!

Csináltam Nektek 1-2 képet az én kis betegemről!!!!
azért mosolygok!
Kép
jól megnézem a játékaimat is
Kép
bszilvi25

bszilvi mi a baja mercinek?????

vásárlás:dunakeszi auchan fóti cora...leginkább ezeken vásárolok fillérekért

minden baba gyönyörű...hékás valld be,hogy apa szimulál :lol: :lol:
Vendég

ezekben
Vendég

ancsika nagyon ari a tornacipő dávidnak is van...és nekem is egy csomó :lol: :lol: :lol: tornacipő mániás vagyok,szinte mást nem is hordok :lol:
Vendég

bocsi szilvi már látom,hogy megfázott mercike!4
igen szívd az orrát porszívóval...nem biztos,hogy utálni fogja!dávid elég jól tűri
Vendég

szívom az orrát, azt ő is nagyon jól viseli.
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:12-kor.
hékás

Brigi: köszi Neked is!! Remélem is, hogy nincs nagy baj. Most alszik a lelkem. :wink: Talpacskát majd mérek...... ha felkel (és nem felejtem el addig, mostanában kicsit szita az agyam)
bszilvi25

ok majd én is lemérem a talpát :lol: :lol: :lol: :lol:
de neki 0-6 hós cipőcskéje van és még nagy :lol:
Vendég

jelentem a talpmérete 9 cm
és nagyon meg kelett küzdenem mire kiegyenesítettem az újjait :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:12-kor.
hékás

xxx
hékás

BRIGI: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 cm, lemértem
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:48-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:13-kor.
hékás

Ancsika!! Édes az a kis cipelőke. Tescos,láttam ép ma.

Hékás!!!
Ilyen teknősünk van csak más szinben,holnap mutatom. :lol:

Márti!!! Kérdésedre a vállasz,azért nem raktam ide fel az etetőszéket mert mikor mutatam senki,de senki nem reagált rá hogy jo-e. Nekem nagyon tetszik,és már alig várom hogy használhassuk.

Bari!!! A ti cipőtök is édi Dávidka lábán.

UHHHH,KÉPZELJÉTEK!! A SZEMKÖZTI HÁZTÖMBE KIÉGETT EGY LAKÁS 6.dikon,teljesen rá lehet látni a szemközti házra kb, 10 méterre van. Mi a 9.-en és 6,.on lángolt szemközt. Uh vajon mi lehetett???
Vagy 5 túzolto kijött. Már mennek,én meg várom mikor lesz fent a wwww.haon.hu-n

Kata&Milán

oszman777

:lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kata&Milán

oszman777

Hékás!!! Kis ügyes Marci,épp most olvasom. De kis erős,látom.

Lábméret na ez jo ötlet volt. Milán nagy lábbal született amugy is. Holnap lemérem. Saroktol,nagylábujjig. :D :lol:
Kiváncsi vagyok nagyon.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Tegnap olvastam este,de már írni nem volt időm.

Ja,és ismét romantikus fürdőzésre invitált tegnap Apa csak most pezsgőztünk is. :lol: :wink:

Gyönyörű baba fotókat láttam,de a legjobb Ancsika Marcija!Megzabálnám,ahogy nevet.

Bari:nagyon jók a szandik és olcsók!

Nekünk is van olyan teknősünk! :lol:

Kép
melike

kata én akkor is megjegyeztem,hogy jó az etetőszék amikor ide fölraktad :lol:
na mindegy lényeg,hogy van még,és megveszek egyet :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?