A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ildike!

Sok boldog 1. születésnapot kívánok!

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kicsi Ildike! Isten éltessen 1. születésnapod alkalmából!!!!!

[quote="horcsog"]S írta:horcsogziasztok!

Ezzennel bocsi mindenkitől de csak most tudok írni.

Jelentem augusztus 24.-én 14óra 8 perckor megszületett
Ildikó 3150 gr és 51 centi aminek nagyon örülök.

Mindkettem jól vagyunk már itthon,sokat cicizik jól eszik.
Kicsit hosszadalmas volt az egész de nagyon megérte.
Szerda éjjel vitt be öcsém a korházba és mire beértünk a kisasszony meggondolta magát.
Csütörtök du felküldtek a nőgyógyászatra,hogy még várni kell mert még nagyon várat magára.
Péntek reggel nagyvizit után megvizsgált a főorvos és vissza küldött aszülöszobába mert nagyon feszült a burok.
10 körül repesztettek 12-13 körül kaptam oxytocint és 14ó 8p-kor
magamhoz ölelhettem a picilányom.

És a képek róla:
Ez majdnem 1 naposan.
Kép
Ez meg 5 naposan.
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Ildike! Isten éltessen 1. születésnapod alkalmából!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még sok boldog születésnapot Ildikének!

És éljenek a vízilabdás fiúk is :wink:

És Szelinának szuper rózsaszín csatja van, már a múltkori képeken is feltűnt! :lol:

Kép
vindolanda

Boldog Szülinapot Ildikének! :)

Kép

Kép
mmarica

Lányok, Rugó - amíg kezet mostam - talált egy pókhálót a fürdőszoba egyik sarkában :oops: , meglátta a közepén a pókot, és elkezdte hajkurászni. Az menekült szegény, Rugó meg majdnem megette... alig tudtam kiszedni a kezéből :? :lol:

Kép
vindolanda

Regi: Szeli csatja tényleg tündéri, Zsófi is csatot hord :lol:

vindolanda: :D Résen kell lenni, mert mindent betuszoklnak ezek a gyerekek :roll:

Mi hajnali fél négyig játszottunk a barátainkkal, kártya meg activity, hát nagyon fáradt vagyok, Zsófi persze ugyanúgy hatkor kelt :shock:

És olyan szomorú vagyok, hogy kistesó nem akar jönni hozzánk :oops: Olyan nagyon régóta várunk rá :cry:
Vendég

Ildikének nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!

Éljenek a vízilabdás fiúk!!!!!!!!!
No meg a többiek is!

Kép
Kép
nektarin

Regi!

Nagyon édes Szeli! Szuperek a képek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Isten éltessen, drága Ildike sokáig 1. születésnapod alkalmából!!!

Kép

Regi: Szeli balerina szépséges a képeken! :-)

Viranka: Neked volt igazad!!! Ma bemondta a rádió, hogy a pneumo oltás ingyenes lesz (azt nem részletezték, hogy van-e belőle többfajta és ez =-e a Prevenarral). Szerdán jön a gy.orvosunk hozzánk, kifaggatom, és megírom, mi van.
Addig is ezt találtam, akit érdekelne a dolog: http://pneumo.hu/

Vindolanda: Pókevő Rugó, a Félelmetesssssssss! :lol:

Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

ILDIKÉNEK NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!!!

RANIÁNAK IS NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép
timi26

Raniának boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Boldog születésnapot Raniának!

Úgy megsimogatnám a kis fürtjeit :)
Vendég

Raniának és Mírának boldog születésnapot!!! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Marcinak boldog hófordulót! :)
(Nyerki Timi! Olvasol minket még? Jól vagytok???)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Találtam egy csokitorta receptet, lehet, hogy az lesz Szeli szülinapján. Arra tudok tenni marcipánt és gyertyát is! :) Nagyon guszta!

Nagyon pangás van! Remélem, azért ősszel már felpörgünk! ;)
Bár én is csak ilyenkor tudok géphez ülni (első alvásnál), vagy este, ha Apa nincs itthon. Ugyanis Szeli - úgy tűnik - áttért a napi 2 alvásra, a tartama 1,5 - 2,5 óráig terjed. Délután meg általában kidőlök vele :oops: , mert mostanság későn fekszem le, de Apa már 6-kor ébreszt minket a zajongásával. :evil:
Egyébként meg Szeli totál nem engedi, hogy itt üljünk (Apát se), bármit lehet, mosogatni, főzni, port törölni...stb. de gépezni... szó se lehet róla... :roll: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nálunk ilyenkor nem első alvás van, hanem szerencsére ébredés és reggeli rutin :wink: :lol:

Az ünneplőknek sok boldogságot!!!!

Most mennem kell, majd jövök...

Kép
vindolanda

Sziasztok

[color=indigo]Ildike Boldog Szülinapot!!

Raniának és Mírának Boldog Szülinapot!!!
[/color]

Minden hófordulós babaának sok boldogságot!!

Mi jól vagyunk most szolnokon mert apa szabin és csavargunk egésznap.Voltunk a balcsinál szon a hétvégén mikor tök rossz idő volt :oops: mi mindig tudjuk mikor kell menni :lol:
Petra nagyon élvezte a balcsit elsőre csapkodott a vízben és nagyokat kacagott.Ráadásul a cumiját is bevittem hogyha esteleg az ellenkező reakciója lett volna erre elhagytuk de utána megtaláltuk :lol: Mászik ezerrel mindent lepakol nem győzők utána szaladgálni :lol:

Heni nagy nagy gratula nektek vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép
agica1126

szon=azon

Babaának= babának

Kép

Kép
agica1126

Raniának és Mirának Boldog születésnapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi vagy bárki más: ha már a tortákról volt szó, marcipánt ehetnek a babák?

Mert azt én is nagyon szeretem, és akkor marcipános tortát rendelnénk... Igaz, mindig tiszta pattanás vagyok tőle, de a marcipánnak (pl. Boci vagy Milka csokiban) nem tudok ellenállni :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Lehet csatlakozni hozzátok? Az én lányom is 2007. szeptemberi.
A Jahn f.-es topikba szoktam irogatni.

KépKép
anikoh

Szia Anikoh!

Szerintem gyere nyugodtan, én is kb. másfél hónapja vagyok csak itt...
És be is mutatkozhatnál röviden, valamint kérünk képeket is :wink:

Kép
vindolanda

ÁÁÁ mekkora barom vagyok, most látom a linkeket. Gyorsan meg is nézem ezeket... :oops:

Kép
vindolanda

Hú, a laptopos kép nagyon ott van :lol: Nagyon aranyos kislányod van. :wink:

Na, elzárom magamat, kihasználom az alvási periódust :arrow:

Kép
vindolanda

Drága kis Kapucíner! Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!

[quote]N írta:IKI ÜZENETE:
LÁNYOK! Aug. 25.-én éjjel 3 óra 20-kor megszületett pici lányunk Rania 3350gr-mal, cs.metszéssel. kis éhenkórász, amióta előbújt csak szopizni akar! Sok puszi: Niki

Niki! nagyon nagy gratula! Hurrá!!!!!!!!!!!!!

[quote="niki72"]S írta:niki72ziasztok!

Nem reg ertunk haza a korhazbol, most csak egy kepet dobok fel, aztan majd jovok!
Pici Rania egy tunemeny! Sokat eszik, nezelodik, es alszik :D Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog szülinapot Mira!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Raniának és Mírának Boldog Szülinapot!!!

Üdv Anikoh:-)

Jaj csajok Péterkének is felhuzta a doktornéni a letapadt kukiról a bőrt, szegénykém sokszor olyan keservesen sir, biztosan fáj neki:-( adtam már neki fájdalomcsillapitót is. Remélem hamar rendbejön neki.

Regi szerintem is nagy a pangás:-( de majdcsak ir már mindenki!
Jól alszik napközben Szeli:-) nálunk 2x 1 óra mostanság a menő:-( de majdcsak alakul.

Heni
KépKép
heni81

Rólunk: Niki 2007. szept.27-én született.3 kg és 50cm-el a Délpestiben (Jahn Ferenc). Nagyon jó baba. 1,5 hós kora óta átalussza az éjszakát (általában) Még 2* szopizik. Jó evő mindent megeszik amit elé teszek. Még nem nagyon kap tejterméket mert volt valami allergia szerű amit szopin keresztül volt 5 hós korában de szerencsére elmúlt. Most próbálgatom a túrót adni. De lehet még korai mert tegnap volt pár pöttye de mára elmúlt.
1 foga van 3 hós kora óta. Remélem nemsokára előjön a többi is. Kismotort tolva már megyeget.

Visszaolvasni nem igen tudok de megpróbálok képbe kerülni.

KépKép
anikoh

Anikoh, de jó dolga van valakinek az alvással :wink: A mi mai éjszakánk borzalmas volt, vagy tízszer tuti, hogy keltem. De hát kamaszkorában majd nem fog már zargatni, azt hiszem :roll:

Heni, mi is majd olyan 2-3 hét múlva megyünk egy éves orvosi vizsgálatra, és biztosan lesz majd rudi-mustra is. Szegény Rugó..... Remélem Péterke hamar túlteszi magát a dolgon...

Niki: ha olvasol, egy szülinapos képet kérhetnénk???

És most következzen valami egészen más: van egy vakondunk már hónapok óta, és teljesen széttúrta a gyepet. Már mindent bevetettünk ellene (ultrahangos vakondriasztót is, de hiába). Ma reggel látom, hogy Neo kutya játszik valamivel a kavicsban. Megnézem, és hát a vakond volt az. És még mozgott, csak pofozgatta szegényt. Gyorsan kimenekítettem egy lapát segítségével, és hátul a mezőgazdasági területen elengedtem. Azért remélem, nem jön vissza... Pedig mennyit szidtuk szegény állatot, és most, mikor megláttam teljes valójában, úgy megsajnáltam.
Még most láttam először vakondot közelről... De denevért már fogtam egyszer, az olyan kis selymes volt :roll:

Na, tényleg megyek, teregetünk Rugóval...

Kép
vindolanda

Vindolanda ma azt mondta a doktornő, hogy fontos minden fürdésnél felhúzni a bőrt, mert baktériumok bújnak meg a bőr alatt. Mi huzogattuk is, mégis letapadt:-( a lányos anyukáknak mennyival egyszerűbb :wink:

Heni
KépKép
heni81

Hú, én eddig nem húzogattam a bőrt... Igaz, Rugó bepótolta azt, amit én kihagytam :lol: :lol: Na, este majd megpróbálom akkor.

Kép
vindolanda

Drága Rania, Isten éltessen nagyon sokáig 1. születésnapodon!

Míra tündérkirálylány, boldog születésnapot Neked!

Anikoh, üdv a csapatban! Gyönyörű lányod van!!!

Heni: gyógypuszik Petikének a fütyifeltépésért! Hamarosan sokkal jobb kedve lesz (Ádó tegnap óta már szinte észre sem veszi a fütyi lekezelését, bár még elég piros az előbőre.)

Na, minden napra van valami (vagy száz valami) újdonság ;-) Ádó tegnap a hangfalak lyukaiba próbálta meg a formaválasztós formákat betömködni ;-) Ha netán nem talál be a formabedobósba, átnyújtja nekünk a formát, hogy oldjuk meg. ;-)
Ma nekitámadt a DVD-knek, püfölte-szórta őket, majd előrántotta a kedvenc rajzfilmemet és felmutatta. Szóval jól elvan, mindjárt hozok róla képet is.

Kép
Kép
irina

A tortát az ünnepelt hölgyeknek majdnem elfeledevém :oops:

Kép

És akkor a májesztró:

ANYA KEDVENC RAJZFILME:
Kép

RÁCSFÜGGÉS:
Kép

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

Ildikének és Raniának nagyon-nagyon boldog első szülinapot!

Boldog szülinapot Mírának!

Pneumo oltás: abból is többféle van? Én eddig csak a prevenar-ról hallottam, remélem ez lesz ingyenes. (A menigno-sból tudom, h 2féle van: neis-vac, menjugate) Jó lenne, ha a harmadik pneumo-s bökésért már nem kellene egy vagyont fizetnünk...

Szia Anikoh, üdv köztünk!

Alvás: teljesen ráálltunk a napi 1-re. Ma is negyed 2-kor raktam le először, fél 1-kor még nyoma nem volt álmosságnak. :shock: Ha mákom van alszik másfél órát, ha nem 1 óra után újra kel. Ennyi egész napra, ilyenkor tudok bármit is csinálni. Ma takarítás volt a cél, a számítógépig el is jutottam... :oops: :lol: :lol:

És amit az alváson kívül még NEM csinál, az az evés. Napi 600 grammnyi kaját eszik meg össz-vissz. :shock: Tápszerrel, főzivel, gyümivel együtt. 2 hónap alatt semmit nem hízott, mert persze pörög ezerrel, úgyhogy étvágycsinálót is kaptunk, de azt sem bírom megetetni vele. Nem issza, nem kanalazza, ha fecskendővel a szájába rakom, kiköpi, és kajába rakva sem eszi meg. Már tiszta görcs vagyok, ha kajáról van szó. Ha meglátja az etetőszéket, azonnal menekül. Ölben tudok neki néhány falatot adni. Mintha utálna enni. (Hát kire ütött ez a gyerek??? Mert a szüleire tuti nem :twisted: :lol: )

silka
silka

Jaj, jut eszembe Gremese:
nem sürgetésből kérdezem, de szerinted lesz valami a honlapunkból? Úgy be voltunk lelkesedve, aztán szépen lassan feledésbe merült a dolog... :roll:

silka
silka

Na látom van mit olvasnom....ééés sikerült :)
És végre remek az idő :)

Vindolanda
Egerre visszatérve milyen kicsi a világ :)
Hol voltak ennyire alpáriak, hogy kirakatak egy no babakocsi jelet....:evil:

Marica, Mesi
Hogy kell répatortát csinálni? Nekem elég bizarrnak hangzik :) :oops:

Granda
Ééés még mindig nem jár :) csak kézen fogva.....take it easy :)

Nektarin
No jól összejött ez a jövő hét után :evil: :oops: bocsi, de ez a nyár már csak ilyen.

Viranka
De jók ezek az óra perces képek :) és látványos a változás :)
Hogy hogy Mírának levágtátok a haját? Amúgy csinos. Köszi a megelőlegezett babázódást :) a május szép hónap :)

Irina
Már hogy ne lenne nagy szám!!! (mármint a felülés, no meg a kúszás is :lol:)

Móni
És Gréta még mindig cuki :) most már találkoznunk kellene :) ja lakásügyben, amúgy miklósi ingatlanirodával már próbálkoztatok?

Timi
Hát szupi tortája volt Rebekának :)

Aniko
Csak most olvastam :( Azóta már biztos jobban van.
Annyira gyönyörű a fotósnál készült kép.

1. szülinap ajándék: anyuék nem tudom mit vesznek neki, de mamától 1 cicát kap, mert odavan értük (mármint plüsst) egy Fisher Price tanulókulcsot és tőlunk a Fisher Price tanulókutyust. Direkt nem akarom túlzásba vinni, még úgysem érti igazán mire fel a nagy felhajtás.

Marica
Hja csaták azok ismerősök, Lilla is ezt műveli, pedig nem is oroszlán...teljesen szűsz...persze az aszcendest nem tudom.

Kaqk
Csodás helyen laktok :) és a járgányt imádom :) nekünk is MKI.-es Mondeonk van :)

Móni
Ugyan már miért készülni kell a télre is :)
Igen, a címet priviben küldöm.

Sense
Pociképet tessen most már tenni.

Heni
Lilla is esett már le az ágyról, szerintem nincs is olyan gyerek, aki nem. Anyudra meg ne hallgas, fog ő még örülni ennek a kis manónak. Szívből gratulálok nektek!

Mesi
Nagyon kafa a tricikli. Megkérdezhetem hol szereztétek be? Én is gondolkodtam ilyesmin. Ár esetleg, ha nem vagyok indiszkrét...

Ezeket muszáj kiírnom:
Kép
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT LINIKÉNEK, LARÁNAK, PÁLMÁNAK,ZÉTINEK, ZSOZSÓ, ILDIKE, RANIA
Kép

És a többi kis és nagy ünnepeltnek is sok boldogságot kívánok!
Kép

Hát minden baba egy tünemény olyan szép nagy lett mindenki, és már kezdenek kisgyerekesedni:) Amúgy a kontrasztot pont ma fogtam fel, hogy láttam egy 4 hetes pici babát. Hát olyan incuri volt.....nagyon....

Szia Anikoh

KépKép
KépKép
fleur

Silka, sajnálom, hogy Lizkó nem eszik, képzelem, milyen kiborító tud lenni (és csatlakoznánk a klubhoz, Ádi nagyon rapszodikusan táplálkozik -- mi kerek 5 hónapja stagnálunk 8800 gramm körül :shock: Ja és Ádó sem hajlandó bevenni azt, amit nem akar, úgyhogy kész rémálom a lázcsillapító szirupok, antibiotikumok beadása...). Mondjuk a mi gyerekorvosunk anti-para típus, a Tiétek?

Pneumo: fogalmam sincs, min. kétfajta van, aszerint, hogy konjugált a szérum vagy nem, az előbbit kapják, azt hiszem, a kisebb babák. De hogy a Prevenaron kívül van-e még pneumós oltás, azt nem tudom, holnaputánra kiderítem!

Bőrhúzogatás: na ez izgis téma. Mert eleve nonszensz ez a húzogatósdi szerintem. A szülőnek fogalma sincs arról, le van-e tapadva a bőr, ha igen, azt szerintem az orvosnak időben meg kellene állapítania (de a többségük szerint ráér). Ha kicsit húzogatjuk, annak sok értelme nincs, mi ezt csináltuk, semmi hatása nem volt (mert le volt tapadva). Ha erősen húzkodjuk, felszakad, ellátni nem tudjuk, úgyis a dokinál kötünk ki. Szóval szvsz ráérne minden szülő akkor húzogatni, ha már biztos nincs letapadás (vagy mert nem volt, vagy mert a doki megszüntette), és akkor már parázni sincs min. Olyan egyszerűnek tűnik... vagy én nem látok vmit?[/i]

Kép
Kép
irina

Az elmúlt hetek elég esemény dúsan teltek. Voltunk szüleimnél Egerben, de csak mi voltunk a házra vigyázni, mert ők nyaraltak. Végre egy kicsit szét tudtunk nézni a városban, mert erre nem nagyon volt alkalmam korábban, mert általában csak 7végére megyünk és akkor nincs idő ilyesmire.

Balcsi szuper volt. Egy hidegfrontos, szeles, pulcsis, hosszú nacis napunk volt, de ettől eltekintve remek volt az idő :) Lilla némi fenntartással fogadta a Balatont, de végül is jókat kacagott rajta. De azért nem volt az a nagy bátor vízbe menős :) úgy kapaszkodott belém mint egy kis majmóci :) volt nagy kukorica falás, vitorlázás, homokozás....teljesen fel volt pörögve. 2 napig nem bírtuk fél 11 előtt ágyba rakni :)Aztán csak kifáradt kicsit.

Most itthon látványosan unatkozik és nyűglödik, de ha megyünk valahova akkor nem. Az nem elég, hogy fent játszok vele, legalábbis nem egész délelőttre. Pont most látszik átalakulni a napirend. Délelőtt nem alszik, hanem 12ig kihúzzuk (reggel fent játszunk, aztán lemegyünk udvarra) 12kor ebéd, ha van ereje hozzá, ma nem volt. És utána alvás 2 óra, de lehet 2,5 3 is. És utána már estig húzza 7-ig 8ig. Én akárhogyan trükközök csak 4 evésesre jön ki a nap, de nincs gond a súllyal így nem izgatom már magam.
8480 gramm volt legutóbb és 74 cm. Szerintem a cm nem pontos, mert láthatóan nagyot nőtt.

Megy a bébitaxizás ezerrel, de ő ráülős típus és most mindent tol: szárítót, járássegítőt, babakocsit...ja a bébitaxit azt nem :) pedig azért vettük neki :)

Van ilyen lego szerű (nagy méretű) kockája-öcsémtől örökölte-azt szétszedi, ha mi összerakjuk.

És a babajelek nagyon mennek már mutatja, hogy: szomjas, inni kér, éhes, kutya, macska, hal, kacsa ha kér valamit, szeret valamit (minket vagy játékot) szóval lenyűgöző. Ezen kívül most már felismerhető apa van, anyáról most leszokott és a baba is tudatossá kezd válni, meg ci a cica :) és valami vuvu szerű a kutya :)

Járás csak kézfogással és toligatós eszközökkel. Pedig fizikailag képes lenne rá, de félsz van benne. Bezzeg tud önállóan állni is, mert a múltkor lebukott. Két kézzel volt muszáj megfogni a pizzát :) és azt csak úgy lehetett, hogy mindent elengedett :)

Mennem kell felébredt :) még jövök majd.
Pusz

KépKép
KépKép
fleur

Fleur,
jó, h írtál. Pedig én nektek látatlanba már megelőlegeztem a járást. Olyan érdekes, h van aki 2 hónap állás után elindul, van aki meg 4 hónap után se. És Lilla is jó régóta áll már. De hát ugye mindent a maga idejében. :wink:

Irina,
aztaaa, 5 hónapja? Akkor kussolok a magunk 2 hónapjával. Egyébként szintén 8800 környékén vagyunk 75 centivel. És ugye nem mellékes, h közel 4 kilóval születtünk... Dokinőnk nem hozza ránk a frászt, a védőnőnk annál inkább. Ő szokott riogatni, h amennyiben nem érjük el a havi x grammot, tutira elküld a doki kivizsgálásra. Ő meg szerencsére nem küld el. :lol: Mondjuk most már felírta a szirupot, de nem paráztatott. Nekem szokott elszorulni a szívem, mikor fürcsinél látom a bordáit... :cry:

silka
silka

Húzogatás: most felkutattam azt a felicitas-os kis könyvet, amit szülés után adtak nekünk. Abban az áll, hogy pár hónapos kortól már fürdéskor lehet és ajánlott visszahúzogatni.

De mivel eddig nem csináltam effélét, és majd úgyis megyünk a gyerekdokihoz két hét múlva, rákérdezek majd nála.

Van egy fórum itt a babaneten erről, majd abból kiokosodok addig :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok Mammikák!

Ildikének nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Ranianak sok boldogságot első születésnapjára!
Kép

"Pattogó" Mirának nagyon boldog szülinapot!

Kép

Emese! Szuper vagy ezekkel az idézetekkel! :wink:

Anikoh! Üdv közöttünk! :lol:

Irina! Ádó hogy beindult, nagyon cuki. :lol:

Vindolanda! Hajrá vakondok! :wink:

Silka! Kitartás! Én is gyakran úgy látom Nolka semmit nem eszik, aztán mégis majd 15kiló
:shock:
Sinlacot sem eszi meg? Annak magas a tápértéke.
Esetleg hagyjátok ki az etetőszéket pár napig. Nolka az Anyósoméknál eszik a legjobban: járókában, állva, közben magyaráz a kutyának, aki kuncsorogva nézi ahogy Ő eszik...
Vagy reggelente már annyira fel van pörögve, hogy 50ml tápszer után ellöki a cumisüveget, na olyankor megpróbálom elterelni a figyelmét, újabban mondókázok neki a Bóbitából (kedvencek: Haragosi, Száncsengő, meg van egy édes vonatos Illyés Gyula: Mozdony:
"S-sz, beh
sok súly!
Meg se
mozdul!
Friss sze-
net, ha
bekapok:
messze,
messze
szaladok,
szaladok..."
és láss csodát 200-at simán megeszik...

pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Evés: nálunk is van etetőszék-para. De ez Rugónál addig tart, amíg nem kap olyan ételt, amit szeret is. Eddig mindent megevett, de mostanában már a normális kaják után ácsingózik (kedvenc most a vajas kenyér, krumpli vagy tészta hússal stb.). Bébiételek, tejbeizékék, főzelékek meg csak nagy nehezen, vagy ha már nagyon éhes.

Bár gondolom máshol komolyabb a helyzet, mint nálunk.

Kép
vindolanda

Silka: a szirup állítolag sokat segít.Meg fog jönni az étvágya.

Nikim szerencsére bár mikor tud enni.

Az oltásról ma azt hallottam, hogy nem biztos, hogy mindenki megkapja csak az aki veszélyeztetett. Mikor 1 hónapja rákérdeztem a dokitól akkor még az sem volt biztos, hogy ingyenes lesz.

Lehet elkiabáltam az alvást: Ált reggel 7-8 között ébred.12 környékén evés van általában és ut. csicsi 2-3 óra. 2 napja ez fél órára lecsökkent.És délelött nem is alszik.

KépKép
anikoh

Képek
Barack evés Kép

Teper a bébitaxival Kép

A 6 fog :lol: Kép

Csini vagyok anya tankinijében nem??!! Kép

Ez jó lesz kalapnak Kép

Love a Balaton partján Kép

Így kavart fel le a lépcsőn vagy 2 milliószor, a Balatonig meg vissza :) Kép

Pancsi Kép

Pocak ebéd után Kép

Vitorlásozás Kép

KépKép
KépKép
fleur

Anitja, 15 kiló???? :roll: :lol:

Rugó nincs 8,5 sem... :D

Fleur: pocak :lol: A bébitaxis képen nagyon huncut...

Kép
vindolanda

15 kg? :shock: Nem semmi.

Zsófi 9,5 fele jár, 3250 grammal született. Van, hogy egész nap eszik, de tegnap pl a reggeli és esti tápszeren kívül csak kétszer evett. 11-kor tízóraizott, meg ötkor ebédelt :lol:
Vendég

Sziasztok!

Minden 1 évet betöltött babának nagyon-nagyon boldog szülinapot.

Heni gratula a kistesóhoz!

Bár már nagyon rég írtam azért próbáltam követni az eseményeket.

Nálunk a fütyihuzogatás bejött.Marcinak teljesen le volt tapadva, olyannyira hogy a doktornő kiadta, hogy figyelnünk kell mikor pisil hogy egyenes sugárban jön-e ki vagy felhólyagosodik elötte mert annyira kicsi a rés. Mára pedig ez teljesen megoldodtt.Apa minden fürcsikor hátrahuzta neki amíg engedett a bőr.Ami azt jelenti hogy megfeszítette de nem huzta túl, nem repesztette meg.(ha ez így érthető)
A dokinő legutobb nagyon elégedett volt és azt mondta Manónak már biztos nem kell erővel hátrahúzni.
Így azt mondom talán egyénfüggő is hogy kinél válik be a huzogatás kinél nem.

Nálunk kicsit szanaszét van minden.A gyerekszoba csinálásból végül egy egész házfelújítási projekt lett.
Lassan szétbombázzuk az egész házat.Valószínüleg már tavasz lesz mire végzünk de akkor végre minden olyan lesz amilyet szeretnénk.

Marci persze élvezi a rumlit, mert a vakolatnál nics jobb étel és a csavarhúzó a legjobb játékszer.

Dobok róla pár képet hiszen az utolsó képek óta rengeteget változott:

Kép segítek hegeszteni

Kép anyuval

Kép nehéz az élet :)

Kép ülés próba

Kép kiengedtek a kertbe

És bár tudom, hogy ezzel borítom a "rendet" és a következőt májusra várjátok , de a mi kistesónk még szeretne április közepére bejelentkezni. :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket és a többit aranyosak vagytok! :D

Boldog 1. Szülinapot Raniának és
Boldog Szülinapot Mírának!

Kép

Boldog hófordulót Marcinak!

Minden jól ment tegnap Ildike élvezte,hogy többen vannak körülötte.
Később rakok képeket csak még kicsinyíteni kell.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?