A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

hékás nagyon édi a videó..megnéztem :wink:
Vendég

Kép

Kép
melike

Elaludt a Drágám egy kis játék után.
9körül megyünk el,talizunk Anyával.Vett neki úszógatyát jövő nyárra.Majd megmutatom.

Irjatok sokat,majd jövök.

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:42-kor.
Vendég

Jó reggelt!
Jobbat mint az enyém!Reggel 6kor felkeltem amikor az emberem elment,becsületesen visszaolvastam,mindent részletesen megválaszoltam,és kikapcsolt a gép!!!!
Ittam egy kv-t,lehiggadtam,ideültem,megválaszoltam ismét mindent és amikor a küldés gombra katt,KIKAPCSOLT A GÉP!
Most megint ideültem,írok és várom,hogy kikapcsoljon a gép....

Bari!
Jók a szandik és nagyon jó az áruk is!Én nem merek ilyen hamar még cipőt venni,mert szeretnék olyan kiscipőt amikor elindul,ami pont jó lesz akkor a lábára,mert szerintem az első lépések,megalapozzák majd a járását és azt a cipő is befolyásolja...lehet,hogy hülyeség...

Hékás!
Marci nagyon ügyi,hogy átfordult és olyan kis huncut a képeken...nekünk esélyünk sincs rá,hogy megforduljon vagy másszon,annyira utál hason lenni...

Szilvi!
Gratu a hófordulóhoz és remélem Mercike már jobban van...

Ancsika!
Édes a kis tornacipő én is szemeztem a pirosával...és Marcell mosolya lehengerlő..

Kriszta!

Boldog házassági évfordulót!

Melike!
Csini voltál!

Zoé szájából fél óránként szőkőkútként tör elő a nyál...szerintem tuti gyüjtögeti,mert nem folyamatosan nyáladzik,hanem fél óránként egyszerre kibuggyan a szájából minimum fél decinyi...
Mellékelek pár elmaradhatatlan fotót,csak ezt elküldöm mielött kikapcs a gép!
Szerintem tuti világcsúcsot döntöttem gyors és gépírás,gyorsaság kategóriában!!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:16-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:43-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:17-kor.
hékás

Jó reggelt!

Kriszta, Csiri
: köszi Nektek!!!

az én éjszakám is lehetett volna jobb, de én már este gyúrtam rá, hogy nem fog reggel 6-ig aludni, ahogy szokott. Hát nem is aludt!
4-kor kelt enni, majd 5-ig nyüszizett amikoris kapott egy kis repeta cicit, ami közben el is aludt (komoly fél órára) és fél 7-ig folytatta a sírdogálást. Viszont fél 10-ig szunya volt. Nekem is :D :D

ma már én is szipogok, úgyhogy valahol együtt fázhattunk meg...... :roll:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:43-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:44-kor.
Vendég

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:17-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:44-kor.
Vendég

Briginek igaza van, én eddig csak a képeket néztem.... :oops:
Így a lakóterülete tényleg nem nagy....
a tegnap általad mutatottak nem voltak jobbak???
bszilvi25

xxx
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:45-kor.
Vendég

Sziasztok!!!
Szoval Bari vissza térve az ujj szopásra.
Nem olyan jo az,ha szopják az ujjukat. Mert Milán is elkezdte 2hetesen,és holyag lett a hüvelyk ujján. :cry: :cry:
Ezért adtam oda neki a cumit,azota azzal alszik el,de csak alváskor van nála.De attol függetlenül szopja az ujját.
Ime a kép. Van mikor arra kelek reggel hogy cuppogtat. Kép

Ja és akkor van gáz,és sikoltozás ha a körmével megszurja a kis innyét. Ugyhogy ne akard hogy szopja.

Melike és Hékás!! A mi teknősünk is (KATTANT). Röhög. Azért nem vettem ki a tasakjábol mert Milán alszik. De ugyan az. Kép

És egy kérdés. Tegnap készült ez a foto Milánrol,szerintem olyan jo.
Mért piros a szeme mindig a fotokon?????? Kép

És egy másik. ez már jobb. Kép

Rakjatok fotokat mert én is nézegetnék.

Kata&Milán

oszman777

Kata: a vaku miatt piros!
bszilvi25

Ok de nem mindig. Meg a kék szemüeknek majdnem minden képen piros a szemük. :o

Kata&Milán

oszman777

az öklét szopogatja NÉHA büfi köben... (mintha éhes lenne :roll: ) kissé nyálas
Kép
itt úgy néz, mint aki kérdezi: mi van???? Kép
kukucs anyu:
Kép
bszilvi25

Nagyon sok dolgom van,mentem. Milán alszik ugyhogy most tudom csinálni a dolgom.
Estére jövök. :D

Kata&Milán

oszman777

Mekkora nagy fekete szemek,???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!
csiri úgy ismersz te engem,hogy amikor elindul nem fogok pont jó cipőt venni a lábára? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha esetleg ezek közül eggyik sem lesz jó...meg akkor is ha jó lesz :oops: :lol:

újjszopás szerintem nagyon édi milánnak is jól áll zoénak is...csak nehéz róla leszokni ..tapasztalat
bár a rendes cumiól sem egyszerű .lányomnak 9 fiamnak 6 évesen sikerült :oops:
jó én nem is vettem el tőlük!!engem nem zavart...utcára nem hozták otthon meg nem érdekelt
Vendég

kata:akkor küld priviben a bankszálaszámod én meg a lóvét!!!te meg a széket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

az kék lesz szerintem! csak ugye a képen nem úgy látszik.... :roll: :roll: :roll: Kép
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:45-kor.
Vendég

Nálunka fogzás az teljesen folyamatban van...már szemmel látható,hiába kattingatok a szájába... :wink:
A NYÁLTENGER ÉS A BARACKFOLT:
Kép
MA REGGELI MOSOLY:
Kép
Vendég

babaák továbbra is szépek...meg kell hagyni nagyon jól sikerült ez a júniusi"termés" :lol: :lol: :lol: :lol:

lányok kéne osszman tel záma átküldenétek...nekem már nincs meg a lista :oops:
Vendég

[quote]N írta:álunka fogzás az teljesen folyamatban van...már szemmel látható,hiába kattingatok a szájába...

a mondat helyesen:Nálunk a fogzás az teljesen folyamatban van...már szemmel látható,de hiába kattogok a szájába a fotókon még nem kivehető!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Bari!!!!
Bekukkantotam. Számla számom, 11773384-00738406
Számom: 0620/297-81-20

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:18-kor.
hékás

Ja,lányok!!!!
10cm a kis talpunk. Valaki irta mérjük le. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sehol----senki??

Kata&Milán

oszman777

Csajok!!!
Vettem tegnap tescos pelenkát.
Nagyon jo. Bár ugy vettem hogy nekem is ajánlották. Magamtol nem kockáztattam volna. Tépőzára,derékba gumus,tépőzára gumis.
Nagyon jo ténleg. 1990ft 68db :lol: :lol: :lol:

Éjszakára probáltuk ki még.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:18-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:19-kor.
hékás

na megjöttem megvattem katától a széket!!4
és mostmár állitsatok le mert nem férünk a házba dávid dolgaitól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de a szék még itt sincs :lol:

szóval csak dávidnak van ilyen mini lába?ha fölkel mindját mégjobban kihajtogatom az ujjait... :lol: :lol: :lol:

behajtott ujjal 8,5 kihajtott ujjal 9cm :lol: :lol: :lol: :lol:

nyála dől...fog sehol semmi :lol: és az öklét is rágja

pelus én már maradok a haggies-nál és seggtörlőből is azt vettem :lol:
Vendég

Sziasztok!

A Máté talpa 9,5cm.

Máté nem szopja az ujját csak az öklét. :lol:

Ki is az aki a DMes bababónuszban benne van?

Kép
melike

Na, és a fürdőgatyó.Kb. 20 cm. :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
melike

Melike!!
Én benne vagyok a bababonuszba. Mért???

Bari!!! Itt az etetőszéked. Apa érte ment. Le is feküdt egy kicsitt. Én is akarok.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem mindig jár Apátol hétvégén egy kis pihenő,akkor vigyáz milánra. de most elmaradt hétvégén.
bari,a pelus van olyan jo mint a huggies. tudod én is huggist használok.
50ft lett db-ja,ez+ 29ft

Kata&Milán

oszman777

Oszman:csak azért kérdeztem,mert ma megvettem azt a Gabi mosóport,ami 300al olcsóbb kuponnal.Nem próbáltad még,hogy milyen?

Kép
melike

Zoé továbbra is "rózsaszín"!! és az a mosoly! :lol: :wink:

én is filózom, hogy eg.pénztárra mit vegyek?!? de egyenlőre azt sem tudom 100%-osan, hogy : hogyan kell ezt csinálni?
Most kaptam meg a kártyám, még nincs két hete!

Bari: mi a baj a 9 cm-el??? Sztem az sem kicsi, ez nem verseny!!!!
bszilvi25

Nem.Én nem használok külön baba öblitőt,mosóport.
És igy mennyi volt?
Aki bababonuszos az kapott már valami ajándékot vagy levelet a dm-től?????????

Lefeküdtem Apa mellé,sikerült Milánt is leraknom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Késő este jövök csak. Sok fotot rakjatok.-

Kata&Milán

oszman777

749 az eredeti ára és így csak 449.1 kg.os.
Nem kaptam még semmit,de a barátnőm már kapott valamiket (4és fél hónapos a fia).

Kép
melike

Bari!
Valld be,hogy te vagy a legutóbbi lottó 5-ös nyertese!Annyi minden sok szép új dolgot kapott mostanában Dávid,hogy már követni sem tudom!De ugye a tesók is kapnak azért? :wink:
Én nem tudom lemérni Zoé talpát,mert mindig "ökölben" van...de olyan 9 cm körüli...

BLUE!
MENT PRIVI!!!!!!!!!!!
Vendég

íME EGY CIPŐS KÉP: 8)
Kép
Vendég

ÉS AKKOR MOST VALAKI HOMÁLYOSÍTSON FEL,HOGY MI AZ AZ EGÉSZSÉG KÁRTYA VAGY MI A FRANC AMIRE VÁSÁROLGATTOK????
Én tudatlan vagyok és nem értem,nem hallottam még róla!!!
Légyszi-légyszi-légyszi!
Vendég

csiri munkahelyeken adják,ha jól emlékszem...bár már elég rég volt munkahelyem :oops: de ott lehetett választani,hogy féléves jutalomnak mi kell egészségkártya,üdülési csekk vagy lóvé!!

lottó 5:jó volna !!lottózunk is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sanyi nyert egyszer 60 egyszer 10 ezret :lol:

nagyoknak anyi ruhája van,hogy nemgyőzöm zsákolni...szilveszternek nehéz vásárolni mert utálja a ruhákat(igazi fiú),szindi meg a 825-ik szoknyát is megvenné...elég nehezen tudunk kompromisszumot kotni...általában ott veszekszünk a takkóban :lol: ami nekem bejön az neki tuti nem..pedig szerintem nekem ezerszer jobb izlésem van mint neki :lol:

zoénak baró az a nagy pipő :lol:

lábméret:dávidnak elég kicsi .....de van án neki is valami ami nagyon nagy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

3 dolog amit qrva jól csináltam életemben...semmi más :wink:
Vendég

megkérjem a 3 apukát is hogy feküdjenek így egymás mellé? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
milyen cuki lenne nem? :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?