A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:19-kor.
hékás

BARI: NAGYON TETSZIK A KÉP (AMIT ELŐSZÖR TETTÉL FEL) de a második sem rosz.....
bszilvi25

Halihó!

Kriszta: a barinőm megszűlt, már haza is ment :P Császár volt. Kicsit nehezen bírja a gyűrődést, de majd belerázódik. Mérés még nem volt, mert csak talán jövőhéten megyünk szurira, akkor mérnek. Vagy nem erre voltán kíváncsi?

Bari: Te egy büszke anyuci lehetsz, gyönyörű mind a három porontyocskád :wink: Azért én megnézném így ebben a felállásban a három apucit is :wink:

Csiri: versenyezhetnénk nyálgyűjtésben :wink: :wink: :wink:
Ki mennyit tud kicsavarni naponta az etetőkékből :wink:
Zoé pedig még mindig gyönyörű királykisasszony :P

Lottó 5-ös, AZ NEKEM KELL, AZ AZ ENYÉM LESZ PUNK-TUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDENKI BABÁJA NAGYON NAGYON GYÖNYÖRŰ ÉS SZÉP ÉS OKOS.........ÉS.....ÉS....... NA MIÉNK A LEGJOBB BABA :wink:
bluebox

HÉKÁS!!!!
EZT MOST KOMOLYAN MONDOD(ÍROD)??????????????????
EZ AZ A KÁRTYA?????????????????
ÉS EZ TUTI?
BELÉPÉS DÁTUMA 1998 JÚNIUS...CSEKÉLY 10 ÉVE
ÉS ELKÖLTHETEM RÓLA A PÉNZT????????????????
Kép
Vendég

Jelentem, a lábunk 9 cm :wink:

Egy friss kép, 5 perces. Nyűglődik nagyon szegénykém, a nyál csurog a szájából, de még így is mosolyog :wink:

Kép
bluebox

Csiri: hogy Te miket húzol elő a fiók mélyéből........ :wink:
bluebox

Várjunk leesett magánnyugdíjpénztár NEM= egészségpénztár!!!!!!!!!????????????
Ugyhogy téma,kérdés visszavonva részemről....
(kicsit kezd lassulni a felfogásom amióta itthon gagyogok és agyalabagyalázok egész nap...) :roll:
Vendég

Nekem ilyen van:

Kép
bluebox

[quote]C írta:siri: hogy Te miket húzol elő a fiók mélyéből........

Blue!
Ha tudnád mik vannak nekem a fiók mélyén még.... :wink:
minden szart elraktam emlékbe...még klubdélután belépőm is van 7.-es koromból...Óh ha az mesélni tudna.... :wink: (folytassam?)

ez a kártya kb 10 éve lapul az aktuális pénztárcámba...azt hittem,hogy fontos eszköz,de az elmúlt 10 évben senki nem kérte tőlem és ezek szerint most se használhatom... :lol:
Bocs egyszer használtam!!!!!!!!!!!Becsapódott a bejárati ajtó és azzal akartam arrébb tolni a zárat....
Vendég

De hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem a lába 9 cm, hanem a talpa :oops:
bluebox

Na látod Csiri, ki ne dobd a kártyát!!!!!!!!!!!!!! Ki tudja, mire lesz még jó :wink: Klubdélután belépő??????????????? Na mesélj, miket találtál még??????????????? :P :P :P
bluebox

Lányok, ezek a gyerkőcök napról napra szebbek, ha egyáltalán lehet még fokozni :D Valaki írta, hogy a június jó széria volt, igaza van ;)

Mi is jövő héten méricskélünk hivatalosan, de előzetes eredmények azért már vannak ;) Bence 7 kilót már elérte, hosszának 62cm-t mértem, de ez csak kb... Talpacskája 9 és fél cm :)

Ja, én a múltkor már mondtam, hogy állítólag jók a teszkós pelusok. Arra vigyázzatok, hogy 2 féle van belőle. Van a lila és van a kék. Na az utóbbi az nagggyon szar... Vettünk egy kis csomaggal, de alig tudom elhasználni. Olyan műanyag a külseje és még véletlenül sincs benne derék gumírozás, viszont a combján van, de az meg ha egy picit megnyújtod, úgy marad :shock:

Ajjaj, a szokásos délutánnemakarokaludni dolog van :roll:

Jövök még, ha tudok!

Pussz

Kép

Kép
bettica

Van még egy etetőszék Ha valakit érdekel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Milyen figyelmetlen vagyok...annyira elfoglalt ez az egészségkártya,ami azt hittem nekem is van,de mégsincs.... :?

tehát!
Bari a gyerekek még mindig gyönyörűek!Fiuk,lányod egyaránt!

Blue!
Kristófnak is látom felkötötted az előkét! :wink:
A fiók az igazság szerint nem fiók,hanem az első Reebok cipőm doboza,itt ott megszikszalagozva....
van benne dizsibelépő,szárított rózsa (darabjaira hullva) fogvájó(na ahhoz nem tudom milyen emléknek kellene előjönnie...nem emlékszem) van pár levél amiket órán írtunk egymásnak annó...és találtam 1 töripuskát is...ÉS A SZALVÉTAGYŰJTEMÉNYEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ÉS DONALD RÁGÓS PAPÍR!!!!
(félre értés ne essék,már nem cserélgetek... :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Ezek nagyon jó cuccok :P Én kb 4 hónappal ezelőtt takarítottam ki a szobánkból a kincseimet. Most a "sufniba" figyelnek a kincseim :P
bluebox

Ténleg Csajok!!!!
Valaki készül már a következő babára??????
Bari!!! Te a ráadásra??? 4.dikre??? 4.dik apukátol???
Tutko nagyon a fénykép.
A nagylány rád hasonlit szerintem. :D

Kata&Milán

oszman777

Én annyira sajnálom kirakni,csak 1 doboznyi maradt,pedig volt még sok minden...még megbódogultjánykorom emlékei...
Vendég

Ja igen!!!
Köszi Bettica igen a lila csomagos jo a tescos közül. Ez a tesco szines termék csak ez a jo.,
Most hogy Milánt etetem most jutott eszembe,hogy ha valaki rá kattant volna akkor csak ezt vegye.
Teszek fotot,nemsokára.

Kata&Milán

oszman777

Csiri: ment Pü!!!
bszilvi25

Csajok.!
Valaki irta hogy a gyereke 250-300ml is megeszik. Nekem ez azota is a fejembe van. Ez nekem olyan hihetetlen. :o :lol:
És ha jol emlékszem anyatejes baby.
fuuu,nem tudom ki az.
De az rengeteg, Nem:???
Milán eszik 150ml,de nagy duzzogva.

Már kérdezni akartam hogy ti adjátok a gyereknek a konakiont???
és a vigantol olajt???

Kata&Milán

oszman777

Kép
Kép
És a pelus amit igértem.Véletlen se vegyetek rosszat,és szidjatok. :wink: :wink:

Kata&Milán

oszman777

Mia írta!!!

én adom neki mind a kettőt!!!! A vigantol olajat nem minden nap, mert van, hogy elfelejtem! :oops: :oops: A konakiont pedig havi 1-t. (a doktornő azt mondta, hogy 1 hónapos kora után elég úgy)
bszilvi25

Sziasztok!

Megjöttünk. Mostanra sikerült visszaolvasnom a 10 nap termését…
Előre is bocsi, hogy nem reagálok mindenkire.

Eyi: Én szeretném kérni ezeknek a receptjeit: muffin:banános csokidarabos muffin, sajtos, szedres, almás diós, almás szedres, ananászos-kókuszos, sütőtökös, répás-mézes,yo-yo muffin-vaniliás-fincsi,zabkorpás mézes-fincsi,citromos-mákos,csokis, cukros-fűszeres, lime lekváros,narancsos-datolyás-diós
van egy tök egyszerű, sütni sem kell, sport szelet-kekszes.ha kell valamelyik leírom.

Melike, Bari: nagyon ügyik a fiaitok, hogy már át tudnak fordulni!

Kata: mi volt a légzésfigyelővel? Miért riasztott?

Bari: Boldog Szülinapot Dávidnak!

Betti: Bencének Boldog Névnapot

Kriszta: boldog házassági évfordulót!

Babakocsi: én is valamikor fél éves kora környékén szeretném lecserélni a babakocsit.

Kitti ökle is egyfolytában a szájában van. Azt hittem azért, mert nem cumizik, de látom hogy mindenkinél kezdik felfedezni a kis kezecskéiket. Kitti súlya: 5700 g környékén van és a 62 ruhákat kezdjük lassan kinőni. Talpunk: 9 cm.

Babák: mind nagyon cukik. Az összes fénykép nagyon tetszett.

Pelus: nekünk a Pampers egyáltalán nem vált be!!!!!!!! Kifolyik belőle a pisi, és a kaki is egy csomószor! És van még egy teli csomag!!!! Basszus.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!
andóca köszika :lol:

én dávidom nem hogy többet enne de napok óta kevesebb
et!!!
itt meg van aki 7 kilónekem ezt nem szabadna látnom mert befordulok hééééét kilóóóó?????

és 250-et esznek?????

na jó ezért ma már nem is jövök :oops: :lol: :twisted: :x :shock:
Vendég

kata:4.gyerek 4. apa....hmmmm ...meggondolandó :lol: :lol:
Vendég

Bari!!!
A 7 kg az nagyon brutál. :lol: :lol:
Le fogja baszni a dokinő az Anyukát. Mert azért 2 hónapos a baby. Ezt nem akartam már kiirni. :roll:
De azért megnézném a babyt foton. Jo lenne ha rakna fel Bettica.
Meg a 250ml is. gázzzzzzzz.
Milán is egyre kevesebbet eszik nyugi.
:oops:
Azt mondta a dokinő a multkor annyit egyen a gyerek amenyi jol esik. Nem szabad parázni hogy kevesett eszik. Meg minden gyerek más. Meg időjárás függ is.

Kata&Milán

oszman777

bari pü.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:20-kor.
hékás

fürcsizik mindenki,gondolom.
milán most fog enni.
itt az ölembe,probálom huzni az evést.
:lol:

Kata&Milán

oszman777

Jó regelt Mindenkinek!!!!!

Csiri: Képzeld, tegnap el kellett rohannom este a gyógyszertárba, merthogy Kristóf estére már rázkódott a sírástól és már egyszerre két öklét akarta betenni a szájába, csakhogy vakargassa az ínyét. Nos, védőnői javaslatra, DOLOGEL nevezetű gélt vettem. Létezik egy másik is, ami 1000 Ft-al több mint ez (dologél 1222 Ft, 25 ml), de állítólag ugyanaz az összetevője, csak más a gyártó. Sok mindent nem tudott mondani róla a patikusnéni. Mind a kettő gyógyfüvekből készűlt természetes cucc. Tegnap este etetés után bekentem neki, szegénykém 10 perc alatt elaludt. Ma reggel is bekentem, most gagyorászik, de nem sír. Nincs korlátozva, hogy hányszor kenhetem be. Kíváncsi vagyok, Te neked mit fognak ajánlani.

Szóval Kristóf babának is erőteljesen elindult a foga, de nem alúl, hanem felűl. Tegnap óta már rengeteget változott az állapota. Tiszta rece felűl a pici ínye :wink: Ja, és hasmenése van 3 napja, pedig nem is kapott barackot. Azt hittem, hogy attól kapott hasmenést, de nem, a foga miatt :oops:
bluebox

Bettica: Gratulálok a szépen "megtermett" babócádhoz :P :P Egy képet azért raksz fel???? Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki egy ilyen édi babó :P Az étvágyával nincs semmi baj :wink: Lehet, hogy egy picit talán a súlya miatt kicsit később kezd majd el mozogni. Ez csak a Te javadra válik :wink: Később kell majd utána rohangálni :wink: :wink: Szóval, Bettica muti, muti, muti :P :P
bluebox

Csiri: válaszoltam :wink:
Elaludt Kristófom :wink: Egyem a pici lelkét :P
bluebox

Ja, és nagyon finom a dologél :P

VIKIANYUJA MERRE VAGY?????????????????????????????????
bluebox

Még az a szerencse, hogy jól elbeszélgetek magammal, nem kötekszem, nem szólok be magamnak, és még meg sem sértődöm :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Szia Márti!
Szegény Kristóf,ő is korán kezdi!

Hajat szárítok és jövök.

Kép
melike

Rendben Melike!
bluebox

Itt is vagyok.

Fél 8kor ettünk és egy kis játék után olyan aranyosan elaludt,hogy már kész vagyok és még alszik a kis Manóm. :lol:

Kép
melike

Melike: most olvasom az augusztusi babásoknál, áll a bál. 240. oldal!!!!!!!!!!! Úgy látszik, ezek a viták elkerűlhetetlenek. A vita tárgya ugyanaz mint nálunk ami volt Gigi miatt. Érdemes elolvasni. Én még nem értem a végére.
bluebox

Annyira hullik a hajam!Most,hogy nem szoptatok elkezdtem szedni újra (már régen is szedtem) a Merz haj,bőr,köröm erősítőt.Nekem nagyon bejött.Bár nem olcsó.

Kép
melike

Belekukkantok.

Kép
melike

Ismeritek ezt az oldalt????? www.egyszervolt.hu nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! Gyerek mesék, dalok, kiszámolók......stb
bluebox

Melike: mióta nem szoptatsz???? Úgy látszik elkerűlte a figyelmemet. :oops:
bluebox

Sziasztok!!

Márti: a hétvégén én is olvastam őket! igazuk van!!!!!!!!!!!!! (itt nem volt senki, ott meg már akkor csak ketten voltak 2 in 1)
bszilvi25

Márti:kb. másfél hete sajnos teljesen elfogyott.
Mondjuk Máté nem bánja,tápszert is eszik sokat. :lol:

Hát,nem gyenge vita volt amott.

Tegnap voltam dokinál a térdemmel.(tudjátok írtam,hogy kb. egy hónapja nagyon fáj guggolásnál,lépcsőzésnél)Irt fel valami 2 hetes gyógyszer kúrát meg kenem Flector géllel.Kíváncsi leszek.

Kép
melike

Mindenesetre nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy tuti, ha valaki itt közülünk finoman közölné velem, hogy tűnjek a picsába, hát tudod, hogy ki írogatna még továbbra is???????? Ez a csajszi enyhén kattos szerintem :roll: Bocsánat, nem ismerem igazán az előzményeket, de ha nem kérnek a tanácsaimból, hát elhúzok a francba, pláne úgy, hogy nem is egyidősek a babik :shock:
bluebox

Melike!
Én szoptatok és hullik a hajam!

Bettica!
RÁ SE RÁNCS!ZOÉ UGYANILYEN ÜTEMBE HÍZIK,2,5 HÓS KORÁRA MEGDUPLÁZTA A SÚLYÁT ÉS LÁNY LÉTÉRE KÖZELEG A 7 KILÓ FELÉ ÉS SEM A DOKINŐ,SEM A VÉDŐNŐ NEM MONDTA,HOGY BRUTÁL ÉS IMÁDJÁK MEGGYÜRKÉSZNI A MASSZIV KIS TESTÉT!ÉSHA ELKEZD MOZOGNI,AKKOR SZINTE NAPOK ALATT "LEADJÁK"!TAPASZTALAT!
A HUGOM IS ÍGY NŐTT ÉS MA 15 ÉVES...NÁDSZÁL VÉKONY!
Vendég

:P
bluebox

Annyira jó illata lett Kristófnak a gél miatt. Olyan fincsi illata lett a lehelletének. Végre nem tápszerszagúúúúúúúúúúúúúúúú :wink:
bluebox

Elmentünk.Majd du. jövök.Hali.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?