Sziasztok Lányok!
Boldog, sikerekben és ÖRÖMÖKBEN gazdag Új Esztendőt kívánok Nektek!
Nehéz visszatérni a 2 hét vakációról (sok pihenés, aktív és passzív, finom kaják, sütik, jajjj

No, olvaslak vissza Benneteket, ez csak 1 bejelentkezés.
Voltunk dec. 30.-án 3D UH-n. Vegyesek az élményeim. Ami pozitívum: baba remekül van, szép nagy, 1533 gr, BPD 8 cm (plusz egyéb rengeteg adat), szépen fejlődik. Ami negatívum: az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján a legaktívabb időszakában, azaz du. 1 órakor mentünk a vizsgálatra. Drága kincsünk úgy aludt, mint a mormota, lábai a feje tetején, kezei az arca előtt. Doktor bácsi bökdöste, lökdöste, de Ő csak szunyált. Sokat nem láttunk az arcocskájából, kis pisze orrát és dundi pofikáját kicsit. Harántfekvésű jelenleg. Fájni nem "fájok", néha az oldalam, ha odadugja a lábát.
Kilók sajnos nálam is jönnek szépen, most, a 30. héten tartok a +9 kg-nál, bár nem tudom hol vannak, mert a pocak egy fél görögdinnye (de méretes darab!), sehol máshol semmi. Viszont nehéznek érzem magam, a 3.-ra már úgy tolnak fel

Hála a sportolástól tönkrement izületeknek, szalagoknak, a hátam, derekam leszakad, ha sokat ülök-fekszem, a térdeim is "nyikorognak". Csak megérzi a szervezet a súlygyarapodást. Remélem ezek szülés után elmúlnak.
Babaszoba készül, megvarrtam a Micimacis függönyt is.
Most pedig megyek és visszaolvaslak Benneteket, Ti hogy vagytok, remélem Minden Mama és Baba a legjobban!
Szilvus
29+4