A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

nyerkit: gratulálok :lol: Ez ám a babaeső :wink:
Vendég

Fleur, árad a jó balatoni fíling a képeitekből, Lillus meg pazar (mi az a tankini? ;-))

Nyerkit: akkor Ti vagytok fütyiteóriám ékes megcáfolói. 8)
Szívből gratulálok a babócához a pocakban!!!

Lányok, a PNEUMOCOCCUS oltás ingyenessé tétele itt tart most:
http://mitortent.hu/atiranyit/403151/uj ... eknek.aspx

Még jó, hogy megtaláltam, azt hittem, hallucináltam vasárnap a rádiót hallgatva. Ezek szerint nem. ;-)

Vagyis akarja a kormány, még szakmapolitikai egyeztetésen van. De elvileg a babócáink mind beleesnének a térítésmentes körbe. Jó hír! :wink:

Kép
Kép
irina

Nahát, Nyerkit, a kishercegedről meg nem is írok :oops: Hatalmasat nőtt, és látom, ő is műszaki pályás kisbaba (a Vuk-pólótokat meg irigylem ;-))

Kép
Kép
irina

Nyerkit, ügyesek vagytok! Gratulálunk a kistesóhoz!

Kép
vindolanda

Kicsit visszanéztem a babákat.Gyönyörű mindegyik!
Nekem vannak fent az albumba képek de teszek ide is pár újjat
Kép Velencén

KépKép
anikoh

Kép Kép Játszótéren

KépKép
anikoh

Míra nevében köszönöm a köszöntéseket :)
szegénykém már hajnalban lázas volt,reggel úgy kelt h. fáj a füle+láz :( annyira rossz volt így látni :( fülészet,gyerekdoki,AB csütürtökön kontroll :( így Bogács is lefújva,szerencsére Apuéknak sikerült a jövő hétre áttetteni a szállást :) így a jövő héten leszek egygyerekes anya :) de a szokásos fotózás megvolt :)

Nyekrit!
gratula :)
akkor Te is kb. 6 hetes vagy? Nagyon aranyosak vagytok együtt :) olyan mintha a nővére lennnél Marcinak :) lakásfelújítás :?

Fleur!
azért lett Mírának rövidebb a haja mert kitalálta vágjuk le :) aztán rá 2 napra mondta h. nem ilyenre akarta :)
Amit Mesiék vettek az itt Gödön lévő játéknagykerben kapható :) vega-impex.hu azt hiszem ez a honlap címe :)

Panndi!
majd jön kistesó :) akkor Te legyél mondjuk a júniusi? no?

Ágica!
jó pihit :)

Silka!
én úgy tudom van aPrevenar(ez azt hiszem 7 féle pneomu okozta betegségtől véd) és van a másik amitán 20 féle ellen véd.De kérdezd meg gyerekdokit :)

Regi!
nálunk sem lehet gép elé ülni :) Bálint ilyenkor 5ös fokozatba kapcsol és mint a villám ideér feláll és bömbizik :)
s mutattam reggel Mírának a képet és azt mondta bágyadtan h. Anya tölts le a gépre :lol:

hétvégén kifestettek,tök szép és jó lett :) már csak takarítás és berendezés van hátra :) ma mentünk volna Ikeába... de megint Vera tervez,Míra végez :)
tegnap megünnepeltük kiscsajt haláli volt :) Mindenki adta sorba az ajándékot,kibontotta,majd megszólalt :) kérem a következőt 8)
a végén fel volt háborodva h. nincs több :) örült mindennek,de persze a könyvek alkották a legnagyobb sikert szokás szerint :)
s elmesélte h. a MA van a szülinapom c.Alma zenekar számát hogy tudja interneten megnyitni :Gyerekstartlapra rákattintok,megkeresem a Tv-t aza aminimax ott is kattintok utána (maci vagy nyuszi v. vmi állatra)nem emlékszem kattintok és ott van a ma van a szülinapom :) :)

szép estét és köszönöm mégegyszer :wink:

KépKép
viranka

Alvás: Azért nekünk is vannak eltérő napjaink, ma pl. reggel aludt Szeli másfél órát, aztán délután felet, ennyi elég is volt mára neki! :)
De szerencsére mindent tudok mellette csinálni. :) Egyedül a géphez nem szereti, ha leülünk... :roll:

Elmentünk ma neki venni hosszú ujjú bodyt, mert abban szokott aludni, és kinőtte, ami van. Erre nem kaptam, mert majd csak most lesz a boltban "őszi kollekció"... :evil: Így bementem a bababizibe, és ott tudtam venni hármat, meg 2 rugit pizsamának télre. Olyan jó minőségű rucikat ki lehet fogni, hogy többet fogok oda járni!!! :) Már vásároltam ott egy ruhácskát, aztán úgy nem is foglalkoztam vele, főleg mert teszveszeltem! ;)

Irina! Micsoda szuper ajtórácsotok van!!! :) Ádó tünemény, hogy így beindult! Látod-látod! :)

Szeli ma a tornyot rakta össze, rátette az összes elemet, persze nem a megfelelő sorrendben, de nagyon kis ügyeske! :)
Csak olyan nehéz róla fotót készíteni, mert meghallja, hogy fényképezek, és rohan oda, hogy megkaparintsa a gépet! ;)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Nálunk a kaja úgy megy, hogy olyan 160-200 g tejpépet eszik Szeli reggelire és vacsorára. Tízóraira friss gyümölcsöt kap (ma benyomott két őszibarackot, na ennyit azért nem szokott). Aztán ebéd olyan 2-kor, addigra jó éhes, eszik felnőtt kaját, mikor mennyit, valamikor csak szemezget. Uzsonna meg általában kefir, esetleg joghurt vagy túró üveges gyümivel turbózva.

Szelinél is be szokott válni a figyelemelterelős módszer!

Anikoh! Üdv itt, gyere nyugodtan!!! :)

Lilla képek tüneményesek! :)

Én is néztem egy nagyot, hogy Nolka 15 kiló! :shock: Nem semmi! :)

Ny.Timi! jó, hogy jelentkeztél! :)
Lehet, hogy Nálatok azért is vált be a fütyi húzogatás, mert a párod csinálta. Egy pasi eleve jobban érzi, hogy meddig lehet szerintem! Talán ez a titok nyitja!
Direkt kerestem a körmöd a képen, és tessék, megint vörös!!! :lol:
Hatalmas gratula a kistesóhoz!!! Lesz ám babaáradat! :D De jóóó! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Marci is nagyot nőtt! :)

Jaj, nagyon aranyos a kis Niki! :)

Jaj, szegény Míra, épp most beteg... :( Jobbulást neki!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Draga Lanyok!!

Eloszor is nagyon koszonjuk a koszonteseket, nagyon aranyosak vagytok!! Ugy elrepult ez az 1 ev...el sem hiszem, hogy mar egy eves a dragam. Es 1 hete jarni is tudunk am!!! :D

Amiota visszajottunk, nem tudtam jonni, nem volt internetunk, szolgaltatot valtottunk, 1 hete van ujra.

Meg kell koszonnom Nektek a talit, nagyon jo volt latni titeket "eloben" :)

En is szeretnek gratulalni a szulinapos babaknak!!

Bovebben jovok majd, most csak ennyire jut idom, sok a mosatlan szulinapi tortas tanyer :lol:

Sok puszi:

Niki es Rania
Vendég

Nagyon jók a képek aranyosak a lurkok! :D :D :D :D

Anikoh!
Hello itt.
Niki is aranyos kis csaj. :D :D

Na akkor a képek:

Keresztelő ruhában
Kép Kép

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Ilyen volt és ilyen lett:Majdnem 1 naposan és percre pontosan 1 évesen.
Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

NyTimi!

Gratulálok és a tesó tapasztok akkor oda is repülnek. :D :D
Kívánok olyan szép kis csajt mint Marci!

Viranka!
Mírának jobbulást!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

VikDan!
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Viranka: köszi :oops: :oops: :oops:
Mírának is nagyon boldog 4.-et!

Kép
Kép
timi26

Raniának boldog első szülinapot :lol:

Mirának boldog 4.-et :lol:

Vikdaninak is boldog elsőt :lol:

Marci boldog hófordulót és gratula a tesóbabához. Innen is mennek a tesótapasztók :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak nagy vonalakban:

Fleur házipocakos kép nagyon tuti, na meg a többi is szép :lol: :lol:

Anikoh üdv itt :lol:

Regina Szelina elbűvölő, mint mindig.

Mesi nagyon jó a szülinapos fotósorozat Zsozsóról

Hörcsög Ildike az utolsó képen a legcukibb :lol:

Irina a DVD pakolós Ádót megzabálnám :lol:

Vinolanda Gréti a csigát kóstolta meg :oops: :shock: Későn értem oda :oops:
Én kimostam utána a száját :roll:

Rólunk az éjszakák katasztrófák :cry:
Ugyan az amit Mesi is leírt :cry:
Gyakorlatilag ha 4-5 órát tudok aludni akkor már örülök.
Sokat felsír, nyöszörög, kiabál.
De a rossz éjszakák ellenére eszméletlenül pörög egész nap.
A duracell nyuszi tanulhatna tőle :lol:
Viszont :lol: Kibújt a 8. foga :lol: :lol:

Hív cicám, mennem kell. Majd jövök
:arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

VikDannak boldog első születésnapot!!! :D

Kép

Boginak boldog hófordulót! :)
Amona! Jelentkezz, hogy vagytok?!

Kép

Kép
regcsiken14

Ildike hercegnő gyönyörű abban a keresztelő ruhában!!!

Az éjszaka most nekünk is katasztrófa volt. Szelikém 2-kor úgy döntött, hogy kialudta magát. Először csak dumált, majd sírdogált kicsit, fél 3-ig hagytam, hátha visszaalszik, de aztán belelovallta magát, és ordított. Kivettük, éhes is lehetett, mert evett, utána nem sírt, 1 órát játszott, majd visszaaludt. :roll:
Én nem tudom, hogy mi ez, de borzalmas volt, főleg, hogy mensizek, basszus a fejem hasogatott, a hasam görcsölt... na, szóval... :evil:
Néha csinál ilyet, de örülnék, ha nem szokna rá!!! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Ma este nagyon vuduzzatok! Fél 7-kor egyezkedünk, de nem merem leírni (boszitopik)!!! És az ember csak a szerződésíráskor lehet biztos, úgyhogy... :roll:
Előre is ezer köszi!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, most gyors leszek 8)

Irina: a babáknak a dvd- és cd-pakolás szerintem nem csökkenő gyönyörűséget okoz. Én is kb. napi négyszer-ötször pakolom vissza a tévés állványra ezeket. Ja, és emellett van a szerényünk fehérneműs része, úgyhogy vegyíti a filmeket zoknikkal és egyebekkel :shock:

Hörcsög: ez aztán a keresztelő ruha :lol:

Móni: az éjszakák most pár napja nálunk is borzalmasak. Csak azért nem jutok el a 15-20 ébredésig, mert el sem tudok a tízpercenkénti sírások között aludni. A háttérben én is egy fogat gyanítok, az egyik szemfoga már szinte teljesen átszakította a kis bőrét...

VikDannak boldog első szülinapot!!!

Niki, jó hogy jelentkeztél.

Regina: ruhavásárlás nálunk is aktuális lesz, mert most nőttük ki a 74-es ruhákat, és 80-asból kevés van még. Mehetünk a Tescoba :wink: Hú, Szelina nagyon kis konstruktív :lol: . Mi ettől még messze vagyunk.

Most röviden ennyit írok, mert közeleg a tízórai etetés ideje.
Ja, és az új tudomány: krémes tubusok kipattintása szájjal (pl. nivea soft, lanolinos baba krém).
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon szép Ildike a keresztelő ruhában!

Daninak Boldog szülinapot:
Kép

Niki is pakolja a dvd -ket. Sőt van a közelében szemetes úgyhogy abba is dob néhányat.

KépKép
anikoh

Drága VikDan! Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!!!

[quote="timi26"]S írta:timi26ziasztok Hölgyek!

Hát most érkeztem a ralás hírrel, Timiről és a Kistesóról:

Ma 10:35-kor 3900 g-mal és 55 cm-el megszületett Viktor Dániel!!!!!
Császárosak lettünk végtére is, nem sűrűsödtek a fájások, megmaradtunk a 7 perces intervallumnál... Utólag azt nyilatkozta a Dokink, hogy nem is lehetett vna másképpen világra jönnie a Trónörökösnek, hisz majd négy kiló!

Próbáltam készíteni telcsin egy pár pillanatképet: Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 533.23.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

Hálisten Anyuka és Picije jól vannak, nagyon szépen köszönik a "megy a drukkokat" (ezeket nyilván Ti tudjátok mit jelentenek)

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Vikdaninak nagyon sok boldogságot első szülinapjára!

Kép

Vindolanda, Panndi, Regi! Nem hivatalos adat! Én 70kg utána Nolkával ráálltam a mérlegre: 85kg, azért írtam: "majdnem 15kg"

Nyerkit! Gratulálok a pocilakóhoz!
:D

Regi! Megy a vuduuuuuuuuuuuu!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Édes minden Babakép, imádjuk Nolkával nézegetni Őket, mondja folyamatosan, hogy BABA BABA BABA... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Soha többet nem írok ide le semmit, csak ha végleges.
Tali lemondva, kiskorú tulajdonos, volt asszony bunkózik... ááááá :evil: :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda!
Szeli is 80-asakat hord (bár lassan jó lesz rá a 86-os is), csak hosszú ujjúból nincs. Tegnap vettem észre, hogy azért rövid ennyire a bodyk ujja, mert 6-9 hósak... :oops: Még jó, hogy alul be tudtam kapcsolni! :lol:
Tescos (Cherokee) rucikat meg imádom egyébként, de ott sem volt hosszú ujjú, de még vadászom! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Jaj, ez a fütyihuzga.... Azért nem olyan egyszerű a lányos anyukáknak sem. Legalábbis nekünk, mert Zsófinak időnként összenő a puncija, amit nekem kell szétszednem. De hál' istennek nem fáj neki.

Jut eszembe! Tegnap voltam dokinál, zárt a méhszáj, baba szépen fejlődik, minden rendben, kiskönyvemben: DIÉTA! :?
Holnap megyünk a Péterfybe UH-ra. :D

Irina! Zsófi előszeretettel használja a távirányítót, és eléggé ügyesen. A TV felé irányítja, és kapcsolgatja a csatornákat.
Múltkor a DVD távirányítóját kaparintotta meg, és elindította a Pusztítót. Én meg csak lestem. :shock: :lol:

Silka! Szánom-bánom a honlapot... :oops:
Az a "baj", hogy Apa tele van melóval egy jó ideje (hajnali 4-ig dolgozik), teljesen ki van merülve, határidősek a munkái, és több van egyszerre...
Nem tud ezzel foglalkozni.
Mikor felajánlottam, még úgy látszott, belefér, de az élet máshogy rendezte.
Most már nem tudok ígérni semmit :oops: , ha esetleg valaki más bevállalná, annak nagyon örülnék. :D

És ha bevállalod a Kistesó-táblát ( :D :D :D ), akkor már küldöm is az adataimat, és ezer hála!!!!!!
Többiek is hajrá!

Gremese, 20+5, Péterfy, Baba: Gergő, Tesó: Zsófi (2007. 08. 21.)
Talán ennyi elég a táblába. :roll:

Panndi! Csak lazán, és akkor sikerül!!!!!

Fleur! A képek szuperek!!!!
Répatortát én még nem csináltam, csak anyu, de nincs répa íze! :wink:
Tricikli: http://vega-impex.addel.hu/detailproduc ... tid=380241

Anitja! Nolka 15 kiló??? :shock: Húha!
Én anno kérdeztem a dokinéninket, hogy adjak-e Zsozsónak Sinlac-ot, és Ő azt mondta, nem kell, mert elég jó húsban van, A Sinlac-tól csak még jobban hízna.
Ő most 10,5 kg, 77,5 cm.
Az utóbbi hónapban hízott 9 dekát, és nőtt 2,5 centit.

Nyerkit! HOPPÁ!!!! Megvan az ötödik kismamink!!!!! Kérünk adatokat a tábliba, és nagyon gratulálok!!!!!!

Niki! Jó, hogy újra jöttél! Kérünkszülinapi képeket!

Hörcsög! Hát Ildikét meg kell zabálni!!!! Apának nagyon tetszik a kiccsaj! :)

Alvás: Nálunk de. és du. 1,5-2 óra. :)

Evés: Sokszor kimarad a tízórai, és akkor eszik rendesen ebédet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajvágást bevállaltam, de legközelebb inkább fodrászra bízom asszem. Bár idővel kezd neki rendeződni, mert végülis nagyjából egyenes lett, csak hullámos a haja, és ezért ez nem látszik... :roll:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

jaj Regi! Vudu! ++++++++++++++++++++
Én is akartam Tesco-s h.ujjú bodykat (szerintem is marha jók), de még nem volt. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Vikdani boldog szülinapot!!

Nyerkit gratulálok a babához!!

Mesi: Barátnőm is ott fog szülni csak ő most szeptember 28-ra van kiírva :D Lehet a gyerekeink együtt tartják majd a szülinapjukat mert úgye Petrus is akkor született :lol:

Lmóni: a mi éjszakáink dettó ilyenek és nem tudok rájönni mitől.

:arrow: Petra hatalmasat esett.És ilyenkor azt hajtja sírás közepette bebebebeb

Kép

Kép
agica1126

Én is vettem sok rugit a Tescoba és nagyon jók. Badyt most hosszú ujjút Auchan-ba v. Tescoba láttam talán 400 ft-ért.100% pamut.

KépKép
anikoh

Szép napot!
Regi!
biztos megtaláljátok álmaitok lakását :wink: Szeli édespofi :)

Anikoh!

Üdv körünkben :) Niki a 4. babánk aki 27-én született :)

nem bírom magamban tartani :oops: lehet h. én leszek a 6. 8) ma csináltam,halvány,de 2 I I s mennyi idős,mikor készült passz :) szóval kérek millió++++++ mert én vetélős típus vagyok :?

KépKép
viranka

viranka: nagyon nagyon mennek a drukkok! :lol:
Vendég

Viranka! Vazze!!!!!! A két csík az tuti, hiszen hormont mutat ki! Tessék pozitívan gondolkodni!!!!!! Nem lesz semmi baj!!!!! Jön a 3. baba, még egy szőkeség, és kész!!!!!! Minden rendben lesz!
Csak a pozitívat erősítsd, ne gondolj semmi rosszra!!!!!!!
Nagyon, de nagyon drukkolok!!!!!!!! +++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikoh! Kicsi Lányodat még nem is dícsértem! Nagyon szép pofija van, és tetszik ez a sok haja! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Máténagyi! Most van mit újságolni Kiskolbinak! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

mesi: azért neház ám lazának maradni ennyi friss kismami között (akiknek ennek ellenére nagyon örülök!) úgy, hogy mi már több, mint 9 hónapja szeretnénk tesót...
Vendég

viranka: mennek a drukkok. Átérzem a félelmeidet.Én is sajna az vagyok.
Ezekszerint a szept.27 szerencsés volt itt is sokaknak.

KépKép
anikoh

gremese: köszi,nagy haja volt már születéskor is. Van kép az első albumba.

KépKép
anikoh

A tescos rucik a mi életünknek is központi elemét képezik :lol: Különösen a hetes kiszerelésben kapható bodyk és rugdalózók.

Erről jut eszembe, a Cora-ban 500 ft-ra vannak leértékelve plüss rugdalózók (80-as is), ha valakit érdekelnek még ezek. Én éjszakára és néha nappalra is szoktam Rugira adni efféléket ha hűvösebb van, mert a zoknit szisztematikusan huzigálja le a lábáról, a dereka meg mindig kivan, ahogy csúszkál a földön :roll:

Gremese: ez a weblaposdi már csak ilyen :? Gábor is mindig éjszakázik, aztán meg reggel megy a normális munkahelyére... Tegnap is három után feküdt le, fél hétkor meg kelt szegény.

Kép
vindolanda

Viranka, akkor vigyázz magadra!!!!!

Hú, mekkora táblázatot kell csinálnia Silkának :lol:

Kép
vindolanda

HŰHA MI VAN ITT???? CSAK ÚGY TOMBOLNAK A HORMONOK!!!!

Csajok minden új pocakosnak nagy gratula, én még pár hónapja nem is hittem volna, hogy lesz kistesó, aztán itt figyel a pocakban.

Viranka mennek a ++++++++++++

Body: én is hosszúujjút akarok venni, tescoban még nálunk sem volt, majd hv megnézzük az auchanban is, azok is jók voltak. Meg én szerettem télen a tesco pamut kezeslábasait is, abban aludt Péterke.

Most pizsikkel próbálkozunk, de mindig kint van az egész hasa :evil: vagy a dereka :twisted:

Horcsog nagyon szuperek a képek, kis hercegnőd van:-)

Csajok volt valami kinai horoszkópos cucc, ami megmutatta a baba nemét. Esetleg valaki belinkelné???

Emese te hol voltál UH ahol már olyan korán megtudtad a kistesó nemét?

Vacsora: nálunk 250 ml szép álmokat tápi, de 6kor éhen akar már halni :shock: aztán lehúz egy üveg tápit és visszaalszik még 1.5 órát.
Lehet éhenkórász a gyerekem? Szerintem sokat eszik, tegnap is, 2-4 folyamatosan csak evett, megette az ebédet, egy sütit, meg egy egész zsömlét :shock: ( nagyon szereti az üres , de friss zsömit)

Regi ne csüggedj, minden ok lesz:-) szupi lett Szeli haja is:-)

Irina nem tudom, hogy Ádinak mennyire volt letapadva a futyi, nekünk kb 2.3 mm alul, de nagyon piros a makk is, meg a bőr is. Felhúzni már engedi, de ha rákenem a krémet visit, lehet csipi neki. Amúgy FTOROCORT crémet kaptunk rá, meg kamillás fürcsi.

Nagyon boldog 1. szülinapot VIKDANI:-)

Heni
KépKép
heni81

Regina, ez a kép erősen rímel Szeli kádas képére (figyeld a szőnyeget is!) :lol: Tegnap csináltam. Csak itt a zöld szín dominál. Esetleg ha nedvesen vágnád a haját? Bár ez csak egy ötlet. Én még csak szögegyenes hajat vágtam életemben. Nálunk mindenkinek az van...

Kép

Anikoh, tegnap is ez avatarod volt?? :roll:

Kép
vindolanda

A házvételek és eladások tényleg nagyon macerásak :(

Kép
vindolanda

Panndi amúgy igaza van Emesének, a szomszédaim már szintén több mint egy fél éve próbálkoznak naponta görcsösen, aztán csodálkoznak, hogy nem jön össze. Nálunk heti 1 próbálkozás is elegendő volt, sőt elsőre teherbe is estem , nem termékeny napon! meg is lepődtem azért kissé. Szóval a számolós módszerre sem lehet alapozni, uppsz..

Heni
KépKép
heni81

Mindig a képeken csodálkozok rá Rugó erősen Will Smith-re hajazó füleire :lol:

Élőben nem tűnik annyira fel.

Na, most már megyek enni, amíg lehet :arrow:

Kép
vindolanda

Heni: persze, persze, Zsófi is hipp-hopp sikerült, épp ezért rossz, hogy a tesó meg most nem... :?
Vendég

Vindolanda jaj de édes Rugó-:) zabálnivaló
Hát igen macerásak, pláne ha hitel is kell :evil:

Heni
KépKép
heni81

Panndi lesz tesó is szerintem csak pár héteig ne is gondoljatok rá, aztán biztosan sikerül, én nagyon szoritok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni
KépKép
heni81

Vindolanda! :lol:
Úgy vágtam! Bevizeztem előtte a haját. Inkább az a nehézsége a dolognak, hogy Szelit lefogni egyáltalán nem lehet. Egyébként meg jobbra-balra fordította a fejét közben. Ahhoz képest egész jó lett! :)
És már kezdenek összerendeződni a hajszálak! :)

Viranka!!! :)

Panndi! Biztosan megvan az oka, hogy még várat magára a kistesó, csak még nem tudjátok, mi az!!! Én is így szoktam lenni, ha valami nem jön össze, bosszankodok, és a jövőben meg kiderül, hogy miért így történt. A Sors (vagy nevezzük, aminek akarjuk) tudja, hogyan alakítsa a dolgokat!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?