Sziasztok Csajok!!!!
Hát a beígért hétfői látogatásomnak lőttek, mert Marcell tegnap összesen aludt kb. 2 órát egész nap. És persze folyamatosan igényelte a foglalkozást.
Azt hiszem rá fogok fázni, mert mostanában igencsak el lett kényeztetve mindig valaki dumált neki, ma meg takarítani akartam és betettem az ágyba, ahol egy ideig elvolt kb. 3 perc, majd elkezdett sírdogálni a végére meg úgy bemérgedt, alig tudtam megvigasztalni amikor kajálásra került a sor akkor meg nem kellett neki, negyedóra harc után vette észre, hogy a kaját dugdosom a szájába

Most meg elaludt a drága. Úgy sajnálom sírni hagyni, nem tudom jól csinálom-e, de ha most állandóan vele kell lennem később mégjobban nem enged majd maga mellől. Szerintem. Vagy nincs igazam? Pedig imádom és kényeztetném, de nem szabad. (Ezzel csak magamat akartam nyugtatni)
Néztem a képeket, meg amiket írtatok, hát mindenki nagyon gyönyörű, Zoé még mindig nagyon dögös kiscsaj, Bari te pedig tényleg büszke lehetsz a 3 gyerekedre mert mind nagyon gyönyörű!!! Bettica a te Bencéd pedig egyáltalán nem kövér szerintem a hosszához pont jó a súlya. Kristóf is nagyon édibédi a kis szégyenlős képen! Úgye nem hagytam ki senkit.!
Kristófnak gratula a fogzáshoz!
Megyek mert jött értem apa!!! Majd még jövök ha tudok!
Tényleg vikianyuja merre vagy?