Sziasztok,
no megvolt az AFP, meg a cukorterhelés (ez a cukros lötyi valami rémes, én belenyomtam két egész citromot, de még így is öklendeztem egy nagyobb kortynál...), eredmény majd szept.10-én, meg ugyanaznap lesz a következő UH is. Már majd' kiugrok a bőrömből, hogy tudjam a picim nemét!!!
Andus, többen is ajánlották ugyanezeket, és nem hiszem, hogy a bogyó miatt fulladtam be, valószínűleg egyébként is ez lett volna. Most a házidokim felírta a Nasonex orrsprayt, amit Hajni is kapott, így talán legalább el tudok majd aludni normálisan. Ja és drukkolok, hogy akkor ez már tényleg a rosszullétek vége legyen
Éjszaka hatalmas élményben volt részem

mostanában nem elszom valami szuperül, minden éjjel két-három alkalommal fent vagyok vagy fél órát. Ma éjjel is így volt, és amikor forogtam egyik oldalamról a másikra, egyszercsak éreztem, hogy a pocakomban valaki épp ugyanezzel foglalkozik

nyugton maradtam, hogy jobban érezzem, és már nem csak gurgulázás volt, hanem frankón rugdosott, meg forgolódott, hangosan felnevettem, úgy megörültem neki

nem is gondoltam volna, hogy ennyire lehet érezni tényleg, hogy mit csinál, de teljesen egyértelmű volt - na meg kicsit furcsa is persze, de úúúúgy örülök neki! Nagyon meg is dicsértem, hogy milyen kis ügyes
Ja tegnap elmentem a Lövőház utcába a 2in1-ba, tényleg voltak egész jó cuccok, vettem is két nacit (összesen fizettem 10ezret), az egyik egy farmer (férjem szerint nagyon csini), a másik meg egy jó meleg kordnaci - megijedtem, hogy jön a hideg

erre ma is majd megsültem rövidujjúban is
A 2in1-ba menet volt egy nem különösebben jó esemény, amit nem is igazán tudok hova tenni - férjem persze mondja, hogy ne foglalkozzak vele, de még álmomban is előjött éjjel, úgy nyomaszt: ahogy mentem a Lövőházban, egyszer csak az egyik út szélén álló autóból olyasmi hangot hallottam, mikor valaki jó nagy adag levegőt fúj ki (pfffff), ösztönösen odanéztem, egy kis tizenéves csajszi ült nagyon lazán az autóban, és elkezdett kiabálni, hogy "hogy nézel ki, b***meg?" körülnéztem, hogy kihez beszél, majd visszanéztem rá, mire "igen, hozzád beszélek, hogy nézel ki??" ahogy mentem tovább, még kiabált utánam, hogy "na gyere már vissza, tudod, hogy hozzád beszélek, hogy lehet így kinézni?". Tök kiakadtam. Mert oké hogy nagy a hasam, de mostmár tök egyértelmű, hogy babát várok, nem csak el vagyok hízva, meg egyébként is, ha el lennék hízva, akkor is milyen alapon szól be ilyesmit??? Meg szerintem normálisan is öltözök, és azért valószínűleg mondjuk az alatt az óra alatt, amit ott a környéken töltöttem, járt ott nálam sz*rabbul kinéző ember. Komolyan felháborító, hogy mit meg nem engednek maguknak néhányan, Tudom, hogy nem kéne foglalkozni vele, meg az a lényeg, hogy én szeretem a pocimat, és a férjemnek tetszem, ettől függetlenül marha rosszul esett.

elszúrta a délutánom
de most inkább arra koncentrálok, hogy remélem, ma éjjel is felébredek a picivel egyszerre, és megint érzem majd, ahogy izeg-mozog

olyan édes, képzeletben jól megölelgettem-puszilgattam
Vera, szuper, hogy búcsút mondhatsz a cisztának
Verus, örülök, hogy kipihented magad, ahogy olvasgattalak előtte, rádfért már egy kis lazítás
Andabella, töltsd fel a képet, megpróbálhatunk segíteni eligazodni rajta - hátha