Igazából elég érdekes volt a terhességem megállapítása, mivel a dokim szabin van és csak szeptemberben lesz.Viszont addig nem tudtam várni,
Hát hogy terhes vagyok azt onnan tudtam meg, hogy a doki diktálta az adatokat az aszisztensnőnek, hogy minden rendben azt külön meg kellett kérdeznem.Papírt majd csak 2 hét múlva adnak róla, ha még mindig élő terhesség.Fő a pozitív hozzáállás.
Viszont azt már a a vizsgálat elött megtudakolta hogyha terhes vagyok meg akarom e tartani. Lehet ez izgalmasabb kérdés.Ezen lehet csámcsogni.
Viranka nagyon nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++
Hiába ez az április sokunknak tetszik.
Mensi szerint 6+6-ban vagyok ma.
Regi igazad lehet abban hogy apa jobban érzi a fütyi dolgokat.Ha én csinálom tiszta rémálom annyira ficánkol apjának meg mozdulatlanul tűri.
Igazábol csak piros árnyalatú lakkjaim vannak.Én ezeket szeretem.
Hörcsög az a keresztelős ruha tündéri
Irina vukos ruhák: www.topp.hu
Itt rendelhetsz interneten is, de nagyon komótosan töltik fel a választékot, viszont megtalálod a kiskereskedésük címét.
Heni Marci pont ilyen éhenkórász.Hajnal 5 reggeli (aztán szunya 8-ig),tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora és lefekvéskor még 260 ml utóvacsi.
Mindehhez pedig 10 kiló.
Folsavat egyébként magába is tudsz szedni.Lehet kapni a patikában folsav tablettát 50 db-os kiszerelésben.
Nálunk ilyen hajnövekedés melett talán jövőre lesz hajvágás.Érdekes milyen kis lassú növésű a haja.
Vikdan nagyon boldog első szülinapot.

Az ifjú párral
gondolkodó
és pezsgőzött az esküvőn ( gyerek pezsi volt )
az új autós ülésében
jó fiú
fürcsi után