A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, hétfőtől betegállományban vagyok, ugyanis csoda történt, 7 hetes kismama vagyok!
Mindenkinek hasonló Boldog Új Évet Kívánok!

Puszi:
bnemethm
bnemethm

Sziasztok én még ujvagyok itt ,nekem 4 évig nem sikkrült babám de elmentünk orvoshozz ,szokásos vizsgálatok ,voltam festésen is a páromat is megvizsgálták, de semmit nem találtak .Adtak gyógyszert a klostibergitet szedtem 3 hónapig .Mikor elfogyot utána rá 1 évre sikrült teherbe esnem most van 2,5 éves kislányom.Most szeretnénk a második babát, már kb 1 éve megint aktivak vagyunk de semmi, szerintetek megint végig kell csinálni minden orvosi vizsgálatot ,most megint ugy elvagyok keseredve hogy miért lehett ez velemKép( .Tudom örüljek hogy van már egy kislányom de nekkem kel még egy.Elnézést hogy ilyen hósszut irok de ezt valakinek le kellet irnom.
kösszönöm .Ildikó
Ildikó

Sziasztok Lánykák!

Itt vagyok én is csak rengeteg melóm van.

Bnemethm Kép

Hűha ez ám az évkezdésKép

Gyertek gyorsan utánunk lányok a kismamik közzé már nagyon várunk benneteket, de ahogy elnézem ha így haladtok tovább pár hét és már senki sem lessz ittKép

Mindenkit millió pusz

Alice aki belépett a 8 hétbeKép
malice

BnemethmKép
De jó, minden napra van egy csodaKépKép Bárcsak így folytatódna ez, hamar kiürülnénk!
Vigyázz magatokra!

IldikóKép
Lehet, hogy megint kicsit türelmetlen vagy! Szerintem nem kellenek a vizsgálatok még, az előző terhességed sem a gyógyszer miatt jött létre.

AliceKép
Rettegjetek, hamarosan megyünk mi is!!!! Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Alice gratulálok neked a pocaklakodhozKép
ildikó

bnémethKép
Gratula!Kép Nagyon jól indul ez az év!Kép

OrsiKép
Gratula a jó vizsgádhoz és gyógyulj meg mihamarabb!Kép

Egcsi
egcsi

Bnémeth KépKépKép
hurrá!!!!! Kép

Lányok, tényleg jól beindultak itt a dolgok. Cat, Orsi, Virág, Vica és mindenki, hajrá nektek is!!!! Kép
soraya

Ez HIHETETLEN! Mit hoz még ez az év? Még a végén én is babás leszek?KépEnnek a szériának most mindenképp folytatódnia kell! Csajok készüljetek!Kép

A párom barátjának a felesége a 13. hetén jár, most nyomtattam neki keresztnév listát. Az az érdekes, hogy semmi szomorúságot nem érzek, hogy nekik sikerült, nekünk meg nem. Szegényt még sajnálom is, szinte semmi nem marad meg benne.... Nem tudtok valamit ajánlani mit szedjen?

Csutka
csutka

Ildikó Kép

Köszike,azé még kérek drukkokat holnap megyek kukkolniKépdokibácsihoz.

CatKép
Gyertek csak gyorsan gyorsan Kép

Alice
malice

Csutka Kép
persze, hogy te is babás leszel!!!
Sógornodnek B6 vagy Magne B6 vitamin talán segítene.

Soraya
soraya

Sziasztok!

Tegnap elmentünk este orvoshoz.
Tudtuk, hogy még nagyon korai a terhesség (4,5 hét), szinte épp, hogy elmaradt a menstruáció, de az előzmények miatt jobb volt ez így (a Kaáliban is mondták irány mielőbb a nőgyógyász).
Megnéztek UH-val, talált a doki egy 5 x 6 mm-es petezsákot, minden más oké.
MagneB6+Elevit egyelőre a napi tápszer, megyek vérvételre, meg ellenanyag szűrésre, mert RH- vagyok.
Mivel az előzmények nem ugyanolyanok, mint egy teljesen normál terhesség esetén, ezért az első időben majd többször kell mennem az orvoshoz, így 2 hét múlva találkozunk, amikor is a legjobb remények szerint 7 hetes lesz és ha minden oké, akkor szívdobogást is kell már látnunk.
Hasam fáj, de a napi 3x2 MagneB6 kifejezetten jó.
Szédülés nagyon kemény.

Megpróbálok sokat pihenni, mert a fekvés is kifejezetten jót tesz.

Bnemethm Kép
Fantasztikus. Ugye neked is mostanában volt a HSG, jól emlékszem?

Mindenkinek drukkolok.

Picit nyugodtabb, de még mindig nagyon aggódós és mindenkinek minél hamarabb hasonló aggódásokat kívánó Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Gratulálok Bnemethm!
Remélem ez a siker széria tényleg nem ér véget egyhamar és minket is üdvözölhetsz nemsokára a kismamák között!!!!

Alice
Neked is drukkolunk, hogy minden szuperül menjen!!!
Enikő

Enikő

Köszönöm, tudjátok én elég fosós Kép (félős)vagyok de azért érzem én a szívem mélyén hogy minden ok a kis terminátorommal Kép

Alice
malice

Sziasztok, BUEK mindenkinek!

Kicsit sokaig tartott mig visszaolvastam az elozo ket hetet.

Igazan orulok mindenkinek, akinek sikerult, szerencsere mar nem is tudom kovetni, annyira sokan vagytok! Kép
Drukkolok, hogy mindenkinel rendben legyen minden.

Nekem sajnos most lenne esedekes ez a HSG. Brrr...
Tudnatok nemi informacioval szolgalni, hogy mire kell szamitani? Peldaul milyen tipusu fajdalomcsillapitast alkalmaznak? Es bent kell-e aludni egy ejszakat? Mert mintha a dokim valami ilyesmit mondott volna...

Mandula
mandula

Mandula!

Most pár hete volt nekem is. Személy szerint, nem akarlak elkeseríteni, de baromira fájt. Kaptam előtte popsiba fájdalomcsillapítót. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked is fájni fog. Hárman voltunk akkor, és a másik két lánynak kellemetlen érzésen kívűl semmi fájdalom nem volt. Bentaludnom nem kellett, ahogy kész lett a zárójelentésem már indultunk is haza. Szerintem, így utólag persze okos az ember, gondolj arra, hogy ez egyújabb lépés a baba felé, és akkor talán lazzábban fogod föl. Ez tartotta bennem is a lelket, és látod ki is derült mi a baj!Kép

Csutka
csutka

Csutka Kép
Koszi, en nagyon nem akarok bent aludni. Mert barmilyen rossz is lesz, elvileg kb 10 percig tart, ugye? De az ejszaka az baromi hosszu lenne...

Mandula
mandula

Es te is kaptal utana antibiotikumot?
mandula

Sziasztok!

Hát amint látom nagyon sokmindenkinek nagyon jó kis ajándékkal kedvezett a jézuska.
Én most megyek csütörtökön a dokihoz, mert ma fejezem be a closti szedését és engem a 12. napra hívott vissza.
Remélem baj nem lesz (mindig parázok egy kicsit nehogy cisztám legyen tőle)
Amit írtatok, hogy sok mindenkinek hatott azt mind szedem.
MagneB6,Cink,E-vitamin, palástfű+cickafark főzet.
Remélem segíteni fog.
A teának rémes az íze!!!

Akinek még nem kívántam, annak BUÉK!!!!

Ági
Ági

Mandula Kép
én holnapután megyek hsg-re Kép utána szívesen beszámolok, hogy milyen volt.

Bnemethm Kép
Gratulálok!!! Várjuk ám a hosszabb történetet is! Megöl a kíváncsiság!!! Mi a titok?

Edit Kép
Örülök, hogy minden rendben. Boldog 8 hónapot kívánok. Drukkolok továbbra is, hogy minden rendben legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Köszi.
Vizsga?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
uff.... egy rakás sz***. Felesleges tárgy, a kettesre hajtok... Informatika a szervezetkeben. Jól hangzik, ugye? Egy közgazdásznak mindek ez? Nem tudom. Na, mindegy. Megyek és kúrálom magam, mert mostanra megint feljebb ment szerintem a lázam.

Orsi
KépKépKép
icsilya

BNEMETH:gratulálok!!!Hány éve is próbálkoztok? Már nagyon megérdemeltétek!
EDIT:nyugodj meg, minden szuperül alakul!A csodababák különben is nagyon starpabíróak! De azért pihenj sokat, írasd ki magad és feküdgess otthon!Az elején a legfontosabb a kímélő életmód!
CAT:képzeld mit hallottam: a Vörösmarty téren a szocreál irodaház helyén H&M és Zara nyílik! Jaj az apcijainknak!Kép
Virág, aki úgy várja már a Mikut mint a messiást.
virag

Sziasztok csajok!
Mit tudtok arról, hogy Kovács Péter doki lesz a tv ben? Mikor lesz? Igaz egyáltalán? Ha valaki tud valamit akkor írjon!
Egyébként gratula Alice!!!!!!!
És gratula Bnemethm!
Névtelen

Virág Kép
De jó hallani felőled. A H&M-t még tudom mi, de a Zara? Ezt nem ismerem... De biztos vagyok benne, hogy tuti rucikat lehet ott is kapni.. utána is nézek a neten.
Az én ruhatáramra sis ráférne egy kis aktualizálás Kép csak a párom meg ne hallja Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mandula!

Kaptam, szerintem még egy ló is kifeküdt volna tőle, engem is padlóra küldött....Mármint nagyon erős, rendesen szédültem tőle. de utána jobb pihenni, így annyira nem volt vészes!Kép

Csutka
csutka

Sziasztok!
bnemethmKép óriási gratula!Kép
OrsiKép te csak tanuljál! kellenek a sokdiplomásnagymamákKépKépKép

Nekem ma megaszar kedvem van, pedig épp nem történt semmi.
Na megyek az unokahugom fogadóórájára remélem rendes kislány volt.
Kép
Este majd benézek, bár nincs már éjszakai műszak ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

ORSI:még mindig cudarul vagy? Csak nem téged is a virnyák talált meg?
A Zara asszem eredetileg spanyol, de én Prágából ismerem. Nagyon szép, nőies ruhákat árulnak és nem csak anorexiás giliszta méretben.
Karcsi:ha letolod a nejed, lebuksz, hogy olvasol minket, úgyhogy inkább ne tedd!
Virág
virag

Kép Kép Kép Kép Kép
Nem tudom mi ez a nyavaja, egy kis orrfolyás, torokfájás.. stb.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Ez a shoppingolós hír igazán feldobottKépKép Most jön a mi időnk a sale,sale,sale mindenhol. Bár ha megemlítem a páromnak, hogy kéne egy kis ruhafrissítés mindig mutogat a hűtőbe, mert ott vannak a lombikos szurik, hogy ott az ára.Kép A kis gaz, de kismama rucikat is kell majd venniKép

OrsiKép
Ez a siker HSG széria jól hangzik. Remélem Neked és Mandulának is jut belőle. Tessék aktívan akciózni utánnaKép A főzőcskézős nagymama címre én is pályázom, mert imádok kotyvasztani. Csak VirágKép receptjei hoznak mindig zavarbaKép

EditKép
Gratulálok a pici zsákocskához. Vigyázz magadra nagyon. Nem vagy betegácsiban ? Pihenned kellene mint Bnemethm-nek.

SziszusKép
Fel a fejjel, beindult a sikerszéria. Egyszer csak elér minket is.

Cat
Kép
cateye

EditKép BnemethKép
Hatalmas gratula Nektek!!! Nagyon jol indul ez az ev, remelem hamarosan elfogyunk innenKép

IldikoKép
Ha a gyogyszer utan 1 evre estel teherbe, akkor nem a gyogyszer hasznalt, mert az max. 1-2 honapig hatasos miutan beszedted. Az a terhesseg spontan sikerul, igy meg van az eselyed, hogy ujbol spontan fog sikerulni. De erdemes lenne elmenni az orvoshoz, mert ennyi ido alatt sokat valtozhat a hormonhaztartas. Ki kellen vizsgaltatni mind a kettotoket.

MandulaKép
Szerintem elore ne felj a HSG-tol. Nekem egyaltalan nem fajt, csak egy kicsit kellemetlen volt. De mindenkinek maskepp mukodik a szervezete. Lehet, hogy meg sem fogod erezniKép Arra gondolj, hogy utanna mennyien lettek babasakKép

AgiKép
Drukkolok, hogy az uh-n minden okes legyenKép Ne izgulj a ciszta miatt, nem biztos, hogy neked is lesz. Ez az elso clostis ciklusod?

OrsiKép
Gyogyulj meg minnel hamarabb!!! Drukk megy neked is a HSG-re, remelem minden okes lesz. Le a kalappal elotted, hogy ennyi mindenre van energiad! Ma r a babaproject is eleg faraszto munka mellett, hatmeg ha suliba jarsz mellette.
Gratula az 5-hozKép

ViragKép
Most hogy alltok? Mikor kellene megjonni? Le vagyok maradva most, hogy nincs tablicsku.

SziszusKép
Ne legy szomoru, az nem jo hozzaallasKép En vagyok az ejszakai muszakban, de mar csak egyedul, igy nem akarok magamban beszelgetniKép Ha van kedved, dumcsizhatunk.

Vica
vica72

VICA:még én is itt vagyok. Már egy hete meg kellett volna. Azért várom úgy, hogy mihamarabb elkezdhessük a 2. lombikra való felkészülést és a dokim csak 16-ig van bent, utána szabin lesz. Szóval már igazán megjöhetne.
Most rohannom kell,
Puszi,
Virág
virag

Voltam orvosnál. Mandulagyulladás-gyanúm van. A hétre kiírt, így tuti nem megyek dolgozni. Tanulnom viszont kell, mert ugye kedden megint vizsga (de ez már az utolsó előtti lesz Kép). jan 20án vége a vizsgaidőszaknak Kép

Vica Kép amíg van energiám így csinálom. Az egyetemnek idén vége (legalábbis az elsőnek), utána már "csak" a munka lesz. Remélem a babaprojektnek (vagyis az elsőnek) addig vége lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ejszakai Muszak!Kép
En is itt vagyok,ha szamitok meg valamit...
szoszi
szoszi

SzosziKép
Azt hittem mar teljesen atpartoltal a masik topik ejszakai muszakjabaKép
Hogy erzed magad????

Vica
vica72

én is vagyok Kép
Sziszus hol vagy?

Orsi Kép Jobbulást!!
Virág Kép Nem kellene tesztelni egyet?! Kép
soraya

OrsiKép
Gyogyulj meg minnel hamarabb. Ez a mandulagyulladas rosszul hangzikKép
Ha vege az egyetemnek, akkor kezdesz egy masikat?Kép

Vica
vica72

SorayaKép
Csak visszaszallingoznak a babas lanyok egy kis csevegesre?KépKép Dumcsizhatunk, hatha ram is ragad egy ket zebracsikKép (szamszerint ketto)

Vica
vica72

Vica Kép
Hát látod! Kép Bár Szöszi már 12 hetes (wow de irigyellek Szöszi!!) én meg csak a 7.-ben és még a másikban nem is merem otthonérezni magam...holnap elso orvosi vizit+UH, izgulok nagyon. Elo-elobukkan a fejemben az elso terhességem UH-ja, ahol senki nem szólt hozzám, csak egyre több doki bámulta a monitort és csóválta a fejét Kép Ezt nem bírom ki mégegyszer Kép

Te hogy vagy? Mikor tesztelsz? Kép
soraya

SorayaKép
Ilyenekre nem szabad most gondolni!! Csak arra, hogy fogod latni a babucit es minden rendben lesz. Amugy van mar valami tuneted?
Nekem eppen ingadozik a hangulatom. Tegnap megmertem a homet es 36.85 volt es teljesen elkeseredtem, hogy megint nem jon ossze, de mara mar osszeszedtem magam es varok. A jovo heten megint megmerem, hatha.... Minden nap nem akarom, mert lelkileg nem tesz jot. De 15-ig remelem kiderul minden. Most eppen pihizek, mert nyilalgat a hasam alja rendesen es megijedtem.

Vica
vica72

Soraya Kép na aggódj. Most minden rendben lesz! Drukkolok neked holnap!

Vica Kép kúrálom magam. Persze Kép szeptembertől indul a jog Kép már intézem a papírokat. Csak másoddiploma, de azért nem árt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csutka! Drukkolni fogok, szerencsére gyorsan gyógyul a seb!!

Bnemethm! De szép ajándékot hozott a Jézuska! Kép

Sziasztok! Na megjöttünk a dokitol. Jövö héten kell menni CTG-re, és 19-én kell befeküdni. Január végére meglesz a baba, nem lesz nagy, mert eleve kicsike és hamarabb is születik majd. BPD ma 85mm volt. Azért kiadtam már a férjemnek hogy megirja nektek ha megjött a csöpség.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vica Kép
Tunetem? Pont szilveszter ota, hányinger de az böcsulettel Kép A ciciszurka pedig már akkor volt, mielott kimaradt a menzim. Ja meg hogy bárhol és bármikor el tudok aludni! Más nincs Kép

Nagyon drukkolok akkor!! A homérozéssel légyszi ne idegeld magad! En pont decemberben, középidoben hisztiztem egy hatalmasat, mert a hom total meghulyult! Erre terhes lettem...TE IS LESZEL!! Kép
Köszi a bíztatást holnapra, Orsi neked is Kép Nagyon remélem hogy tényleg OK minden bent.

Karmen Kép Drukk!! Kiváncsi leszek, hogy lányotok lesz vagy fiatok Kép Gondolom ti is Kép
soraya

Karmen Kép de jó Kép akkor nektek is szépen fog indulni ez az év. Hányadik héten vagy? Drukkolok, hogy minden rendben legyen. ez a bpd nekem még! (de nemsokára én is profi leszek ebben Kép) nem mond semmit, mennyi a babó súlya?

Orsi
KépKépKép
icsilya

KarmenKép
Nagyon szoritok, hogy minden rendben menjen! Varjuk majd a beszamolot isKép

Vica
vica72

SorayaKép
Most nagyon megnyugtattal! Remelem szerencses lesz az ujevi inszemKép

Vica
vica72

Sziasztok!
Jól megszaporodtak az üzenetek. Nem is bírom megjegyezni ezt a sok nevet. Annak viszont nagyon örülök, hogy ma is megtudhattuk, hogy valakinek nem jött meg. Kép Gratulálok!!!
A HSG nekem nagyon fájt, de szerintem a doki cseszett el valamit, mert az UH-os petevezeték-festés a Kaáliban már egyáltalán nem fájt. Kép
Nekem serophene-t adott Kovács doki az inszeminációhoz. Itt mindenki a clostibegyt (vagy mit)emlegeti. Miért van ez?
Minden jót nektek!
Csáó!Kép
vizkrisz

VizkriszKép
Sajnalom, hogy fajt a HSGKép
En peldaul a Sheropent szedem, illetve annak az itteni megfelelojet. Ez majdnem ugyanolyan mint a clostybegyt. Hogy miert kulonbozo amit felirnak nem tudom, de a hatasa ugyanaz. Mikor lesz nektek az inszem?

Vica
vica72

Sziasztok!
Én is Serophene-t szedek, de előtte szedtem már Clostilbegytet, de állítólag tökre ugyanaz mindkettő hatása!

Soraya!
Ne gondolj semmi rosszra ilyenkor csak jó dolgokra kell koncentrálni! Nagyon drukolok nektek!
Enikő
Enikő

Sziasztok! Igaz, nagyon friss husi vagyok köztetek, de azért itt vagyok szorgalmasan!
Gratulálok minden babásnak, nem tudok névszerint, mert szerencsére annyian vagytok! Remélem a példátok ragadós lesz!
Nálunk az a hír, hogy sajna kezd megjönni, de megbeszéltük a párommal, hogy kicsit pihizünk, no UH, no hőmérő. Utána elindulunk, és megnyugtatott, hogy nincs hormon addig, amíg nem zártunk ki nála is mindent.
Hu, lányok, nekem csomó minden kínaiul van, amiről beszéltek! Nem tudok igazán hozzá szólni.
Orsi: Gyógyulj meg!
Vica: a hőmérő tényleg idegörlő. (Én is kivagyok tőle.)
Akinek tesztelni kell, teszteljen, mert én is nagyon kíváncsi vagyok!
Üdv, Zit
V.Zita

Orsi! Kérdeztem ma a sulyát, annyit mondott nem egy nagy baba. Lehet nem akart megijeszteni, hogy másokhoz viszonyitsam.
BPD=fájátmérö. Ált. 10 körül szülnek, nekünk már nemigen fog változni kb. 93 lesz szerintem. A 35. hét végén tartok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?