A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Piri: ti tápszeresek vagytk vagy anyatejesek?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Aki tápszeres:mennyit írattok föl egyszerre?Mennyi kell nektek egy hónapra?
Nekünk 6 doboz!12000ft.

Kép
melike

Piri megint eltűnt,majd 2 hónap múlva jelentkezik... :lol: :wink:

Kép
melike

Sziasztok!

Rég voltam. Múlt héten Balcsin voltunk, szuper volt, nagyokat aludt Dorci a jó levegőn. Mióta hazajöttünk vizsont nem akar, biztos megszokta a levegőt na meg ott babakocsiban aludt napközben, ringattuk, ha felébredt, itthon meg nem, szal nem nagyon akar aludni. :(

BARI! Hogy mindenki megnyugodjon, Dorina még nincs 5 kiló 4800-4900 körül van, de mondjuk ő 2770 grammal született. Hurkák vannak, de nem rengeteg. A védőnő és az orvos szerint is gyönyörűen fejlődik. :)

Mi anyatejesek vagyunk, a szopási adagokat kb. két hete nem mérem, mert teljesen rákkattantam a mérlegre, és ez mindkettőnknek rossz volt. Azóta jobban is szopik.

Én is gondoltam rá, hogy néha hagyni kéne kicsit sírni, mert semmire nincs így időm, de olyan nehéz...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Piri: szia!! jöhetnél sűrűbben is. Csongi szép nagy baba!!!!

Melike: Máté tényleg cuki ahogy nézelődik ki!!!
bszilvi25

valaki kérte, hogy tegyek fel fotót, ha elkészül a konyhaszekrény. A hűtő ajtajait is mire át variáltuk, azt hittem lemegy a nap!!! (jobbos volt és most már balos!!!! :lol: :lol: :lol: )
Hát ma csoda történt.
tessék:
Kép
bszilvi25

Sziasztok!
Sírásnál én is úgy szoktam mint Bari. Addig hagyom sírni amíg még csak szolidan sír. Amikor nagyon ordít, akkor megpróbálom kitalálni mi baja. Lehet, hogy csak egy kis anyahiánya van, aztán megnyugszik nálam.
Piri, Csongi gyönyörű baba és milyen nagy! Gyere gyakrabban!

Kép

Kép
[/url]
stella40

bogi de jó neked imádom a balatont de nagyon,

szilvi tök jó a konyha :wink:

piri szerintem is eltűnt úgyhogy válaszolok helyette ők anyatejesek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

stella te is jöhetnél gyakrabban,és képet is gyakrabban rakhatnál...ez mindenkire vonatkozik :lol: :lol:
számomra az rak elég képet akit én a rossz memómmal megismerek a gyerekéről
csirit,blue-t,megismerem...többiek keveset raknak...bocsi melike kimaradt őket is fölismerném!!
Vendég

Szilvi: szép a konyhátok! Merre laktok? (kerület)

Piri!!!! Ne tűnj el!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na sziasztok!!!!!!!!!!!

Egész nap tettem - vettem. Kristóf egész nap pityorgott. Nagyon sajnáltam szegényt, de a fogkijövési fájdalmat sajnos egy kis összebújással nem tudom elmúlasztani, szóval Kristóf ma nagyon sokat sírt. Most alszik. Remélem jó sokáig, mert nagyon elfáradt.

Piri: Nagyon szép fejlett Csongor baba. És gyönyörű. Sikerűlt valamit kitalálni keresztelőre??? Vagy már volt is keresztelő???? Azért egy picit mesélj nekünk, hisz epekedve várunk mindig Titeket, az "eltűnteket" :lol: :lol: Örülök, hogy a rongyos dolog Nektek is bejött. :wink: Azóta már vettem békát, ha olvasgatsz minket, akkor láthattad. Már hiányolja a békuciját, de azért a pici törcsi is kell neki, a kis mohó :wink: Örűlök, hogy jelentkeztél. :wink:

Melike: a konyhád gyönyörű, sajnos én csak álmodni tudok ilyet :cry: Sebaj, majd ha megnyerem a lottót :wink:

Bogi: akartam írni múltkor, hogy Dorina, ugyanúgy néz ki, mint a Nicsak ki beszél 2-ben a kiscsaj. Annyira édes imádnivaló kiscsajszi. Nekem nagyon-nagyon tetszik a pofija :wink: És attól olyan igazán kisbabás, hogy picike a súlya. Mármint nem pici, csak a miénkhez képest, pláne a fiúkhoz. Szóval a súly szerintem tökéletes. Bár nem kérdezted, de én leírtam a véleményem :wink:
bluebox

[quote="d. bogi"]S írta:d. bogiziasztok!

Rég voltam. Múlt héten Balcsin voltunk, szuper volt, nagyokat aludt Dorci a jó levegőn. Mióta hazajöttünk vizsont nem akar, biztos megszokta a levegőt na meg ott babakocsiban aludt napközben, ringattuk, ha felébredt, itthon meg nem, szal nem nagyon akar aludni. :(

Bogi: mi is dettó így jártunk! Volt délután egy nagyobb alvásunk 2-3 óra, és most 'eltűnt'. Remélem visszatér, mert én is szeretnék délután aludni legalább 1 órát! Most sok kicsi fél órás alvás van! Csak így én nem tudok aludni. És az a baj, hogy nem alszik el egyedül, hanem elkezd hisztizni, és nekem kell elaltatnom. Nem tudtok egy jó 'receptet', hogy lehetne erről leszoktatni? Hogy tudom rászoktatni arra, hogy egyedül elaludjon?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca ki akarod pakolni?????????? :shock: :shock: :roll: :roll: (csak vicc vóóóóót)
bluebox

Tegnap láttam teknősbékás játékokat! Imádom a tekiket, hol vettétek és mennyiért? Nagyon édesek! Én is, én is szeretnék egy ilyet...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Andóca ki akarod pakolni?????????? :shock: :shock: :roll: :roll: (csak vicc vóóóóót)

ezt nem értem... (biztos bennem van a hiba!)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca írta: Szilvi: szép a konyhátok! Merre laktok? (kerület)
bluebox

jaaa, ok, azt hittem hogy a gyerekre írod, hogy ki akarom pakolni! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: ELFÁRADTÁL :wink: :wink:
bluebox

:lol: :o :lol: 8) :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kedvenc pózunk :wink:

Kép
bluebox

XXII.ker.
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:24-kor.
pironya

Szia Piri!!!!!

Nekem már nem kell figyelni Kristóf buksiját, hogy forgassa, mert ezt megteszi helyettem, már régóta :wink:

Babakötvény: nekünk kb 1,5 hónappal ezelőtt kijött egy papír, mely tartalmazza a gyerkőc adóazonosítóját, meghogy készen áll az összeg, csak be kell mennünk egy pénzintézetbe és meg kellene kötnünk. Na pénzintézetbe még nem jutottam el :cry:

Igazad van, Nekem sem a lottó 5-re fáj a fogam, én is boldogságos vagyok, és hálát adok Istennek, amiért megajándékozott 2 egészséges gyermekkel :P

Nem tudom ugyan mi jött közben "keresztanyunak" de sejtelmeim éppen vannak. Nagyon sajnálom :cry:

Kristóf bucija meg szerintem azért is ilyen szép formás, mert császáros baba volt és ráadásúl farfekvéses, ezért nagyon elnyomni nem tudta :wink:
bluebox

Csiri: rég hallottam a Barátok közt összefoglalidat :P :P :P :P Pedig most bizti jókat mondanál :wink: Magdi anyus megint kombinál...... :wink:
bluebox

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:25-kor.
pironya

...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:25-kor.
pironya

összefoglalidat=összefoglalóidat
bluebox

Szia Piri, még itt vagy??? Azt hittem, már ma nem jössz :cry: Csong-Li :P :P :P :P
bluebox

sziasztok!
piri az utolsó munkahelyemen kb 4 lombikos csaj volt...sajnos,tényleg nagyon sok ilyen van...
talán azért is mert elég későn szülnek a nők(úgy mint én dávidot),nincs abban semmi rossz csak talán késöbb derül fény a problémákra(ha vannak)

piri:csongi lee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fej:dávidnak már sikerült lapi fejet aludni magának :oops: eddig tök kiábrándítónak tartottam az ilyen elaludt fejű babákat...most a világon a leg édesebbnek látom,áááá nem vagyok elfogult!!
jó azért nem vészes neki,nem olyan mintha egy téglával fejbe vágták volna de már nem olyan kerek kugli!!
nekem a legszebb a világon...meg külömben is egy férfi egy fokkal legyen szebb az ördögnél...nem igaz? :lol:
Vendég

piri: a barinőm 2 hetre szült és már kín szenvedésnek érzi a szoptatást..
magam nevében nem beszélek mert az én kis csoffadt 30-40 grammjaimat még szoptatásnak sem lehetett nevezni :oops:

márti:nagyon nagyfiús kristóf állva :wink:
Vendég

Blue:az nem az én konyhám! :shock: Szilvié és nagyon szép!

Szilvi:lesz még asztalod,mert ott nagyon kevés a hely?

Andóca:mi kaptuk a tekit,de szerintem Rossmann,mert ott dolgozik a barátnőm és minden onnan van,amit kaptunk tőle.

Bari:még jó,hogy nem hagytál ki a felsorolásból. :lol:

Mi tegnap kaptuk meg a babakötvényes levelet.

Kép
melike

Melike: nem lesz ott asztal. A nappaliban lesz a 6 személyes étkező. Az egyik fele étkező, a másik pedig a TV részlege apának! :?

Én az elöbb csak a konyhabútort fotóztam le. A szélessége, ha számít 4 méter.
Kép
bszilvi25

bocsánat Szilvi :oops: :oops: Nagyon szép a konyhátok :wink:
bluebox

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:26-kor.
pironya

Piri?????????????????? :shock: :shock: :shock: Én el sem merem hinni, hogy Te itt vagy?????????????? :roll: :shock:
Egyébként Szia! :wink:
bluebox

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:26-kor.
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:27-kor.
pironya

:arrow: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:36-kor.
Vendég

sziasztok!
piri én nem ismerem ezt a hpv-t :oops: én a nagyoknak annó valami agyhártya gyulladás elleni valamit adattam ami fizetős volt...másra nem emlékszem :oops:

rota pneumo..nekem az első"adag"34 ft volt.

kriszti:én ma elmentem a tankönyvekért addig a lányom etette büfögtette ringatta dávidot...tényleg jó nagy segítség.
meg kell hagyni nagyon ügyes hozzá.. :lol:
bár alig van itthon a nyáron,most jött vasárnap a balatonról,és ma du megy egerbe vasárnapig ott lesz
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:36-kor.
Vendég

Csak egy gyors bekukk megint, mert ma sem leszünk itthon...

Kérdezte valaki, hogy mennyivel született Bence... 4200gr volt, szóval nem csoda ez a 7kiló :lol:

Oltás: Meningot kiváltottuk, 6405Ft volt, támogatás nuku...

Babákok továbbra is nagyon szépek!

Az a konyha nálam is nyálcsurgást idézett elő :lol: Nagyon szuperül sikerült!

Andóca: Holnap mehetünk. Ha van időm, akkor délelőtt is el szoktam vinni Bencét, kb 10 óra körül, ahogy a kajcsija kijön, aztán délután fél 6 körül is leslattyogunk, 3/4 7-re kell hazaérnünk, mert akkor ér haza apa és fürcsi van egyből...
Szóval holnap már jó lesz, ha gondolod csörizz, skypozz meg ;)
(Ja, és mi anyatejesek vagyunk 100%-ban :) )

Mennem kell, puszi nektek és a piciknek!

Kép

Kép
bettica

Ja, még az egyedül alváshoz akartam hozzászólni. nálunk úgy ment, hogy Bencét leraktam az ágyába, majd odaültem mellé és simiztem a hátát vagy a buksiját, esetleg paskoltam a popóját. Eleinte rá kell szánni sok időt, de aztán már elég volt neki pár perc. Most úgy megy nálunk, hogy nap közbe akkor teszem le, amikor már a 3. ásítását nyomja, akkor tuti álmos. Pár perc simi után bealszik (az más kérdés, hogy nálunk is csak negyed-fél óra alvás szokott lenni egy huzamban napközben) Este viszont ugyanezzel a pár perces simivel szinte mindig azonnal bealszik. Megfigyeltem, hogy a 3 óránként szopik között kb 1 1/2 óra nézelődés/foglalkozás kell neki, akkor lefárad és be tudom tenni az ágyikójába...

No, most már tényleg mennem kell ;)

Csók!

Kép

Kép
bettica

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:35-kor.
Vendég

Sziasztok/Jó reggelt!!!

Márti: ezt nem értem!! :oops: :oops: :oops:

Piri: nem IKEÁS. csináltattuk (de nem baj)

már 3 hete is elmúlt hogy itt lakunk, és még mindig van ki nem pakolt dobozom és zsákom..... (kezdem magam úgy érezni, mint egy vándor madár) :lol: :lol:

Andi: hál' istennek nagyon jól telt az éjszakánk. Aludt ahogy szokott, és ma is 3/4 5-kor kelt. (a 6 helyett) :roll:
Délután nagyon sírdogált egyszer, de ma már megint a régi, és kapok SOK-SOK mosolyt!!!!! :D :D
Azért a biztonság kedvéért beborogattam neki éjszakára.
bszilvi25

Piri: Miáék szept. közepén mennek nyaralni.
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 10:07-kor.
Vendég

Szilvi: azért bocs, mert Melike konyháját dícsértem a Tiéd helyett :P

Kriszta: várom a pü-t :wink:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:35-kor.
Vendég

Márti: így már értem. :oops: :oops: :oops: :oops:
bszilvi25

Kriszta: ellentmondás van a neten is a támogatással kapcsolatban.

Nézd meg itt alul mit ír:
http://www.elender.hu/~oltinfo/meningococcus-vakc.htm

a házipatikán is kikerestem, és ott pedig az van, hogy nem TB támogatott.

(bocs, hogy linkeltem! :oops: :oops: :oops: ) maradhatok???
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?