Sziasztok!
Most önző leszek, először csak magunkról.
Megjöttünk a Péterfy-s UH-ról.
Nagyon kellemes meglepetés ért minket, mikor a 2 perces futószalag helyett egy alapos 15-20 perces vizsgálat várt ránk.
Beszereztek egy vadi új és borzasztó pontos, részletes UH gépet. Tuti, hogy pontosabb, és aprólékosabb képet ad, mint a 4D Genesis, vagy a Praxis, ahol idáig voltunk.
Akit érdekel:
www.peterfy4dultrahang.hu vagy
www.hepinet.hu -n talál bővebb infót.
Először is megszámolták az ujjait, a csigolyáit (!), megnézték a veséket: nincs tágulat, az agyában is valami rekeszt, ami tökéletes, hugyhólyag, gyomor a helyén és rendben, minden tökéletes.
Szinte napra pontosan megfelel a korának (Zsófit végig két héttel idősebbnek mérték, hamarabb is született 3 héttel).
És most már 1000%, hogy kukisunk van!!!!!!!!
Adatok:
BPD: 50 mm
AC: 170 mm
HC: 188 mm
FL: 34 mm
Becsült súly: 419 g
És képzeljétek, beutalóval mentünk, és tök mindegy volt, ugyan olyan ellátásban részesültünk, mintha fizettünk volna.
Na jó, csak majdnem , mert kb. 1 percre kapcsolt át 4D-re. Láttam az arcát.
És akkor nekem olyan szívdobogásom lett..... Olyan komolynak tűnt nekem...
Zsófi már pocakban is tiszta apja volt, Ő meg nem olyan, mint a Nővére.
Hegyes az orra, keskeny a szája... Mint nekem...
És még valamiben különbözik Zsozsótól: Amíg Zsófi csak úszkált, és feszt állandóan aludt, alig rúgott, Ő meg sem állt, mint a motolla, úgy pörgött. Na de nemcsak a vizsgálat alatt, hanem általában. Sokkal többet rúg, mozog, mint Zsozsimozsi.
Egyelőre medence fekvésű, de még bőven van ideje és helye is megfordulni.
Én olyan felszabadult, boldog, és dilis lettem hazafelé a vizsgálat után, hogy Apa egyfolytában azt hajtogatta: Anya! Le kéne állni már a heroinról!".
Képet nem kaptunk, de most felbuzdultunk, hogy a közeljövőben újra menjünk 4D-re, így összehasonlítós fotókat is tudok majd tenni, mert Zsófival a 20. héten voltam.