A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:55-kor.
20150601134430

vkata!
Azt is valahonnét kaptuk...szóval nem "mai darab" :) De konkrétan nem tudok róla, hogy az enyém volt...

d.dodó

Sziasztok Csajok!

Köszöntelek benneteket az új lakásunkból az új netünkről!!! :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

5 perce ment el a szerelő, ti vagytok az elsők, mert már nagyon hiányoztatok.

Még van egy adag cucc amit át kell hozni és kész vagyunk a költözködéssel. Már nagyon unom, mert minden este szép rend van, aztán másnap mindent kezdhetek előről, mert érkezik a következő "szállítmány". (nem kapkodjuk el az biztos)

Nagyon jó itt lakni. Van kert amit mi ki is használunk. Pénteken kint altattam Leventét Olivér meg ott játszott körülöttünk, aztán kint is ebédeltünk, mert Levi még aludt és nem akartam egyeül kinthagyni nehogy valaki elvigye. A kapu még nem zárható, de tervbe van véve, hogy megcsinálják. Már nagyon várom, mert akkor kicsit nyugodtabb vagyok, ha valamiért be kell ugranom a lakásba. Szerencsére a földszinten lakunk.

Nálunk a helyzet még változatlan, Levei hol eszik, hol nem, mint a mesében :lol: .
Tegnap egész jó volt 3 óránként evett, mondjuk csak 1-1 órákat aludt így meg tudtam valósítani és még nem is kapálózott, feszengett közben. Ja és ami legjobb csüt., péntek, szombat átaludta az éjszakát. Este 9-10 körül aludt el és 4,45-4,30-5,30 kor ébredt, evett és kicsit visszaaludt.
Szombaton voltunk az IKEA-ba vásárolni és egész végig rajtam aludt a kendőben. 12 körül felébredt amikor ebédeltünk, de megvárta, hogy én megebédeljek, evett és aludt tovább.
Az estéink kicsit még zűrösek, mert fürdés után az öltözésnél rákezd a sírásra és utánna nem akar enni. Inni inna, de olyan mohon szívja az üveget, hogy fuldoklik tőle és inkább a levegőt nyeli. Ezt még ki kell kísérletezni, hogy hogyan oldjam meg, hogy ne legyen sírás kaja elött.
Sajna ma éjszaka már 2,45 körül ébredt és nem is akart rendesen enni, megint vergődés volt. Aztán nagynehezen visszaaludt és 5,30 körül ébredt. Akkor is alig evett, talán 50-et tudtam beletuszkolni. A következő ébredése 9 körül volt de az az evés is elég nehézkes volt, de megevett 100-at. Tegnap amikor 5,30-kor kelt 140-et evett.
Még mindig a minimum folyadékmennyiség alsó határát súroljuk minden nap.
Ha lesz végre időm elmegyek bejelenteni a gyerekeket a dokihoz. Azt a dokit fogyom választani (ha fogad) aki 10 évig dolgozott sűrgösségin. Kíváncsi leszek mit mond Levente evésére és folyadékmennyiség "bevitelére".

Ma délelött volt a ups-s, délután jön a biztosítós (végre 2 hónapos beázás után), holnap a gázos...
Van program bőven.

Olivér tegnap aludt elősször a bölcsiben és minden rendben volt, déltől aludt 3-ig. Uzsi után már keresett, hogy mikor jön a mami, de más baja nem volt.
Ő is szeret itt lakni, nem volt gond egyből megszokta.

Na nem untatlak titeket tovább megint sok voltam.

Nagyon hiányoztatok, remélem mindenkinél minden rendben.
Majd most fogok valameddig visszaolvasni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vidokata - köszönöm szépen a torna leírást, mindenképp csinálni fogom!! 2 hétig vagyunk lent vidéken, aztán meg is mutatom a drnőnek, kíváncsi leszek mit mond. De remélem azért addigis fejlődünk valamit. Figyelem egyébként mindig a fejtartását, alapból nem tartja ferdén, és ha a hátán fekszik akkor forgatja is mindkét irányba, akkor van gond ha tartani kell és hason, gondolom akkor jobban feszül és nem kényelmes neki. Szóval torna idnul! :wink:
És gratulálok nektek a 100 ml-es kajcsihoz! Ügyes kiscsaj ez a Dóri, biztos most már többször is fog neki menni!
Én amikor utoljára mértem Nórit nem akartam hinni a szememnek! 140 grammot mutatott a mérleg, pedig max 10 percet kajcsizott! Azóta nem mérem, ha akarnám se tudnám, mert itt nincs mérleg. :P Lehet jobb is! :lol:

Titi - örülök h ilyen szuper az új lakás! Már lehet is érezni az írásodon hogy sokkal jobb kedved van. Csak így tovább!! :D

Dodó - nagyon jók a képek! Sokat nőttetek ám! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Marcsi, én is lelkibeteg voltam, hogy tápot kell adnom és már a második héten... Azóta is...De ez van és most is több anyatejet adok sokkal mint tápot, Adél nem szokott le a szopásról, sőt. Így fejlődik
( ha nem is annyira) és végülis ez a lényeg...

Kryss
, lehet hogy Neked van igazad a méréssel kapcsolatban...És én is nagyon anyatejpárti vagyok és ezért is voltam lelkibeteg...

Viki
! Köszi az érdeklődést, kicsit fél liter felett, mint a múlt héten. Remélem megy még feljebb. Azt hiszem muszáj fejnem..Meglátjuk.

Titi
! Örülök Nektek!

Wera! Tudsz pihenni otthon?

Laura nagyon édes!

Sajnos- nehogy beleéljem magam, Adél ma felébredt 3-kor és megint nagyon nehéz volt visszaaltatni. Hiába a tegnapi rekord napközbeni alvás ( 2x2.5 óra) mellett kipihente magát a Drágám.

Kép
andkata

Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Megpróbálom összeszedni a gondolataimat,jó sokat írtatok!

Légzésfigyelő: nekünk is angelcare van,többször beriasztott már,visszavettük az érzékenységet,azóta "csak" akkor sípol be ha nagyon kijön a szélére és lemászik az érzékelőről!
Mit ne mondjak elég ideg tépő! :twisted:
De inkább riasszon többször tévesen...........

Tesó: mi szeretnénk ha minden jól alakul,1-2 éven belül.
Barátnőmék most kezdtek próbálkozni,első baba és mondtam neki,hogy úgy irigylem,én már ma mennék újra szűlni!
Jól kiröhögött,hogy nem vagyok normális!
Brutális volt,de annyira jó! :wink:

Maria! Én 100-at szoktam megcsinálni a tápszerből de általában 80-nál megáll!
Ez a gyerek 80-ra van beállítva!
Hát istenem ha neki elég,ám legyen!
Nem annyit fog úgysem megenni amennyi a dobozon van,mert ugye MINDEN GYEREK MÁS!!!
Örülök,hogy ilyen jól fogadta!

Wera! Irigyellek ám,nagyon szupi lehet Anyudéknál,használd ki ezt a 2 hetet!
Jó pihit nektek!
Bugri Nóri is bizti nagyon élvezi! :wink:

Muffin! Néha én is gondoltam,hogy nem is jövök,mert mindig csak azt olvastam,hogy ennyit meg annyit eszik,meg ilyen jó meg olyan jó,de azért mindig volt,van sorstársam!
És tényleg úgy van,hogy az egyiknek ez sikerül, a másiknak az!
Ne aggódj ha kevesebbet eszik,kicsi Eliot pontosan tudja,hogy mire van szüksége és azt el is fogja venni! :wink:

Titi! Örülök,hogy jól érzitek magatokat az új lakásban!

Lányok! Azért látszik,hogy közeledünk a bűvös 3 hónap felé,egyre több baba alussza át az éjszakát és egyre jobban viselkednek!!!
Csökkennek a hasfájások is,szuper!
Reméljük már csak jó irányba haladunk!

Áron is 2 napja kb. 23-tól 05-ig alszik,persze velem,ma letesztelem a kiságyat is! :shock:
Tegnap egész nap csak evett meg aludt,ma eszik de nem alszik,már megint nyöszörög,mennem kell!

Próbálok még jönni!

Jók legyetek és mindenkinek sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

VKata!
Gratulálok a 100 mlhez és a jó alváshoz! :lol: :lol: :lol:

Ági!
én is lófrálnék pizsiben, ha nem tudnán hogy akármikor betoppanhat a védőnő :evil:
bár múlt héten is kellett volna jöjjön, de persze hogy rá se sz@rt.

Lányok!
volna két kérdésem:
ha be kell mennünk tanácsadásra hogy tudja megmondani a tiszta súlyt? éheztetem a bébit addig?
most egy -két napig még itt van a mérleg, én hajnalban szoktam egyszer mérni, peluscsere után, evés előtt.

MÁsik kérdés: ha 4-5 órára elmegyünk valahova, tegyem termoszba a lefejt tejes cumisüveget? -nem biztos hogy mindenhol meg tudom oldani a szopizást :?

Kriszti!
szerintem nem apad a tejed, csak az ő igénye nőtt, így már nem sok kifejnivaló marad :wink:
én minden etetés után szoktam fejni, kiürítem azt a cicit amelyikből evett+este lefekvés előtt a másikat is. :wink:

Wera!
szerintem jobb hogy nincs mérleg, folyamatos kísértésbe esnél :wink: :lol:

AKata!
reméljük azért beáll jobb alvókája Adélnak éjjel
drukk++++++++++++++++ :wink:

Kép
kimma

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:56-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:56-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:57-kor.
20150601134430

sziasztok!

Kimma én csak cumisüvegbe szoktam neki vinni, nem rakom termoszba. Semmi baja nem volt még eddig, nem romlott meg, pedig voltunk a nagyon nagy melegekbe is oda.

Lenne egy kérdésem. Most kell majd nemsoká menni a 6 hetes kontrolra, de nem volt fogadott orvosom, így nem tudom kihez menjek. Akihez jártam végig a terhesség alatt? Vagy ez a kontrolvizsgálat már nincs dokihoz kötve?

Kép
linda24

Lányok!

Megőrülök! Megint egér van!!! Soha de soha de soha ne költözzetek város szélére!!!!
Pedig még van egy utca, de úgy látszik semmit nem számít.

Alig várom, hogy egyszer elkötözhessek innen. Amúgy sem a szívem csücske ez a környék és ez a ház.
Persze költözésről még szó nincs.

Kimma! ilyen apróságokra nem adnak, hogy éppen előtte evett a baba 150 gr-ot. Nem számít, lemérik és kész.
Én pl tudtam, hogy mikor mérik a kórházban és mivel előtte velem volt, jól megtömtem, nehogy ne engedjenek haza.

Kép
szly27

Ok! Akkor még egyenlőre én sem adok Jázminnak teát. Különben is minden nap önthetném ki, mert csak akkor hajlandó inni, ha éhes, akkor meg ugye nem teát kap.

Titi! Tök jó, hog yilyen hamar lett netetek!

Kép
szly27

Viki! nem is bírnám ki nélkületek! :wink:
nem vagyok irigy,inkább elkeseredett voltam,hogy mit rontottam el,hogy csak sír,nem eszik,nem alszik........
de mostmár tudom,hogy idő kellett neki a kinti élethez!
ahogy mindenkinek,csak kinek könnyebb,kinek nehezebb! :wink:
remélem mostmár nem lesz gond!

amúgy meg túl jó csapat jött itt össze a lassan egy év alatt,hogy csak úgy eltűnjek!
nem szabadultok tőlem :lol:

linda! én ahhoz mennék aki végigkísért.

tea:én forralt vizet készítek neki mindennap,de nem kap sokat,kb.10-20ml-t iszik egész nap

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:57-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:34-kor.
Vendég

Viki, Linda!
Köszi a választ! :wink:

Szly írta:

[quote] írta:n pl tudtam, hogy mikor mérik a kórházban és mivel előtte velem volt, jól megtömtem, nehogy ne engedjenek haza.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ami!
Remélem is hogy nem bírnád ki nélkülünk :wink:
mondjuk én se nélkületek :wink:
Lassan már 3 hónapos lesz Áron, reméljük hamarosan elmúlik ez a sírós időszaka, gondolom főleg a hasfájás a bűnös.
++++++++++++++++++

Kép
kimma

szio mindenki
meghoztuk a lányom középsulis könyveit

vetteem pelust a rossmanba nem tudjátok milyen??????????
még mindig van két 100db-os amiket kaptunk csak nem akarom hogy kifoggyjon mert egyszerre sok lesz venni,
meg szintén a rossmannba popsitörlöt 6db 1799???
nem tudjátok milyen ???
vélemény??
majdnem összeveszett velem a dm-be az egyik ismeretlen anyuka hogy mért nem pampaerst veszek mert az isteni-mondom nekünk nem jo erre ö ha az nem jo ez se lesz mert jo szar
erre csak annyit mondtam hogy hallottam hogy a lila zacskos tescos is jo
ugy nézett rám halljátok mintha én lennék a legrosszabb anya hogy merek ilyen szart ráadni a gyerekre

szioval vannak érdekes dolgok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki!
Mi ez a Suttogó?

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:34-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:35-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:35-kor.
Vendég

kata a rossmannba vettük babydream a márkája azt mondták ez a saját márkájuk
6*80db 1799ft
a pelus 62db2199 az is babydream

Képimg][/url]
Kép
ronix

köszi a 2honapos köszöntést

istenem elértük ezt is hogy megy az idö
bár nekünk miota bögös kb 1 honapja lassan akar menni persze vannak jo napjaink de nem panaszkodom

ja mégvalami
DM-ES BABABONUSZ VAGY ILYESMI
hallottatok rola? mi az?

Képimg][/url]
Kép
ronix

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:58-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:59-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Domika csípőjével minden rendben-szerencsére hiszen én is Anyukám is csipőficamosok voltunk-ő sajna azóta is nyögi a következményeit,aminek nemsokára biztosan műtét lessz a vége-de ez más tészta.

Kérdés::Nem tudjátok mi lehet?:Domika egyik pofdiján piros nagy folt van,ami hámlik,és száraz is.Ha hason alszik,nem igazán van azon az oldalon a feje,így attól nem lehet.Kenegetem neki neogranormonnal,de nem akar javulni.Előre is köszi.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: ahogy így leírod ekzema valószínű. van egy jó krém cremor aquosa, de fel kell íratni, meg hát így távolról - nem tuti hogy az...Ha nem múlik kellene lássa orvos.

Kép
andkata

Köszi szépen-addig is kenegessem neogranormonnal,vagy sudokrémmel?vagy inkább semmivel?

Kép
Kép
Kép
kike

Tea: én soha nem adtam még Nórinak. Amiket néztem, mindre 4 hónaptól van ráírva. A nagy melegben szoktam neki adni forralt babavizet, de általában nem kéri vagy csak párat kortyol belőle.

Linda - szerintem is a terhességedet gondozó nődokihoz menj. Én legalábbis azt tenném.

Pelus: mi is kipróbáltuk a DM-es Babylove-ot és tegnap vettünk Tescosat is, szerintem mindkettő jó. Szerencsére Nonó nem különösebben érzékeny bőrű, így ez nem szempont, inkább h jól zárjon.
A Rossman-os törlőkendő nem hangzik rosszul annyiért! A DM-eset tegnap mi asszem 450-ért vettük, de még nem próbáltuk ki.

Ronix - én is hallottam erről a bababónuszról, ki is töltöttem a jelentkezési lapot hozzá, de nem regisztráltunk még. Kell hozzá anyakönyvi kivonat másolata is. Annyit tudok h adnak kuponokat, ami kedvezményt jelent bizonyos termékekre, de volt már C&A-s 50%-os kupon is (azt kaptam az uncsitesómtól, mert ahol ők laknak nincs ilyen üzlet).
Tényleg jó nagy paraszt volt a nő akivel találkoztál a Rossmanban! Én az ilyennek jól be szoktam olvasni! :twisted:

Vidokata - hol van az a Dévényi? Bár remélem nem lesz rá szükségünk, de azért nem árt ha tudom. Ügyi volt Dórika h jól viselte! :D Biztos hamar helyrehozzák a kis nyakát!

Ami - néha Nonó is napokig elvan 50-60-ekkel, aztán meg rákapcsol és 120-160-at is képes benyelni. Persze csak ritkán mérem, de azért nagyjából érzékelem h mennyi csúszik le neki! Az előbb voltunk sétálni 2,5 órát, nagyon élvezte, pedig csak az utsó fél órában aludt. Úgy megéhezett tőle, hogy kiszívta mindkét cicit és még megevett 60-at a hűtőből is! :shock: Még jó h éjszaka volt ihletem fejni :P

Andkata - köszönöm a kérdést, tényleg szuper itthon! Rengeteg szabadidőm van, konkrétan csak akkor kell babáznom ha etetek, egyébként körberajongja a család! Ha akarnék se férek oda hozzá! :lol: És olyan jókedvű a kiscsaj, egész nap mosolyog mindenkire! Nagyon kis édes.

Hoztam fotót is. Kaptunk ittlétünk idejére egy kiskádat, de csak tegnap tudtuk elhozni, első nap egy műanyag "dézsában" pancsizott. Nóri végig olyan pofát vágott, mint aki nem érti az egészet! Majd' meghaltunk a nevetéstől közben, muszáj volt lefényképeznünk! :lol:
Kép

Ez pedig magáért beszél: :wink:
Kép
Vendég

Wera! Nagyon édi Nonó, és milyen kis husis!

Kép
szly27

Szly:fogad hogy van?enyém még mindig elég pocsék,szerintem kell neki még egy gyógyszeres kezelés majd jövő héten. :?

Ma felvettük a 10-ezres utalványt is-vettünk belőle etetőszéket,meg ruhákat Kristinek,mert neki van kifogyóban.

Vera:nagyon édes Nóri,és tényleg már milyen jó húsban van ő is :D

Kép
Kép
Kép
kike

köszi a válaszokat!
Akkor ahhoz megyek vissza akihez jártam. :)

Wera Nonó nagyon szép kis csajszi. Főleg a szemei tetszenek nagyon! :D

Kép
linda24

Sziasztok!

Ma sikerült végre lerendezni a családi pótlékot. Már a tököm ki van a hivatalos dolgokkal. Na mindegy, már kész.

Ami! Vettem én is a plusban kengurut! Hauck Neked is? Sztem nagyon jó, ahhoz képest, hogy mennyi volt! Elmentünk vásárolna a tescoba és abba vittem Vikit. Hát el is aludt benne a lelkem. Szóval remélem oké lesz a dolog.

Orrszívás: Mi még nem szívtuk, csak 1X. Akkor is csak azért, mert cicakaka colt benne, de nem vette nehezebben a levegőt vagy ilyesmi. Csak engem idegesített. :lol:
Egyébként nem tudom lehet-e kapni recept nélkül a gyógyszertárban, de ha nem, akkor is jobban megéri venni sima Nacl-ot. Azt hiszem 0,9%-OS. a TÉVÉBEN CSAK FIZSÓNAK MONDJÁK. aZT EGY PICIT LANGYOSÍTANI KELL (hoppá, bocsi véletlen volt) és azt lehet csepegtetni. Sztem tuti olcsóbb, mint a Sterimar.
Erre gondolok:

Kép

Ezt az egyik doki javasolta nálunk!

Most néztem, 5ampulla 10ml-es 519 Ft. És abból nem kell sok. Vényköteles, de a doki sztem felírja, ha megkéritek! Egyébként nekünk van itthon. De ha langyos, akkor hatásosabb.
Na nem dolgozom senkinek...nehogy félreértsetek, de ez tuti jó!

Na megyek alukálni. Jóccakát mindenkinek!

sz.andi

Hellóka!

Szövegelni nincs erőm, de most töltögettem fel pár képet, akkor jöjjön képes illusztráció a hétköznapokról (a minőségért olykor előre is bocsi...)
Kép találós kérdés: ki nem fürdött és evett még?
Kép nagyon szeretik egymást :o)
Kép Oti sétáltatja a húgát
Kép jóllakottan

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Most én is csak képekkel jövök.

Tegnap Apa így talált ránk, mikor hazaért melóból:
Kép nem emlékszem, hogy melyikünk aludt el hamarabb... :lol:

Kép pancsi után

Kép és egy kis esti csevej

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Gyerkőcök nagyon cukik!

Kriszti! Jól bealudtatok. Nálam ez a nagy fáradtság kb hat hetes korunkra múlt el. Addig ha nekem is párnát ért a fejem, képes voltam azonnal elaludni, akár csak 5 percre.

Kike! Köszi! Nekem szerencsére teljesen rendbejött a fogam. Ezek szerint tényleg a fogkő volt a ludas. Tudsz szoptatni a gyógyszer mellett?

Éjszaka csak cumival volt hajlandó visszaaludni a kisasszony, így + fél órába telt mire elaludt. Remélem nem lesz rendszer belőle.

ÉS! Elkaptuk az egeret, mindjárt szebbnek látom a világot!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:00-kor.
20150601134430

Jo reggelt!

Nagyon tunderiek ezek a babak. Majd hozok en is kepeket.

Nekunk eleg pocsek ejszekank volt. A skacok felvaltva keltek orankent. Es fel orakat nyuglodtek a cicin,csak forgattak a szajukban,kikoptek,de ha letettem orditott. De akkor miert nem eszik?

Akik kirandulni voltak babaval(pl Balcsi)!
Bekentetek vmivel a gyerkocot a nap ellen?

Irtatok itt tobben is ezt a plus-os kengurut. Tudnatok rola kepet felrakni? Ez most akcios? Mennyiert van?
Nem baj ha ilyen pici es mar ul benne? Tudom h 2honapos kortol irjaak h lehet,,de nem rossz a gerincenek? Katak?
Vendég

Jo reggelt!

Nekunk eleg pocsek ejszekank volt. A skacok felvaltva keltek orankent. Es fel orakat nyuglodtek a cicin,csak forgattak a szajukban,kikoptek,de ha letettem orditott. De akkor miert nem eszik?

Irtatok itt tobben is ezt a plus-os kengurut. Tudnatok rola kepet felrakni? Ez most akcios? Mennyiert van?
Nem baj ha ilyen pici es mar ul benne? Tudom h 2honapos kortol irjaak h lehet,,de nem rossz a gerincenek? Katak?
Vendég

Jo reggelt!

Vendég

Ops! Bocsi! :oops: :oops: :oops:
Szivat a net! :twisted:
Vendég

sziasztok,
képzeljétek, újabb levelet kaptam az OEP-től, még nem mentem el érte a postára (a postás soha nem hozza ki a levelünket, agyrém :evil: ), kiváncsi vagyok, mit írnak már megint. Ha megint valami hiányzik, komolyan valakinek a fejére borítom ott az asztalt!!!

Tegnap voltunk beíratkozni az oviban, háááát... Szonja nem volt annyira lelkes, pedig szuper az ovi, de most minden új egy kicsit megriasztja :?
ja meg Nándit mindenki megcsodálta a hordozókendőben, és hát ennek Szonja nem örült annyira (Nándi pedig szó szerint tojt rá :).
Este volt szülői, kibírtam Nándival két órát, aztán eljöttünk :?

Most megyünk postára a levélért, naggggyon kiváncsi vagyok!!!! Babakocsizni fogunk, nem tudom, befér-e majd az ajtón (falusi posta :) kicsi posta)

KépKép
szkagi

Jo reggelt Mindenkinek!

Vidokata
4 perc az tenyleg kevesnek hangzik, de hozzatennem, hogy az en gyerekeim szinte mindig eleg sokat logtak/nak a cicin. Most alatalaban oraval követem, es elcsodalkozom, hogy en mar sokkal hosszabb idönek hittem es közben csak ugy 5 perc körül szopott. De azert minalunk altalaban 10-15 perc a normalis. 5 perc utan böfizik, kicsit varunk aztan ujra kinalom neki.
Es az is igaz, hogy nalunk olyan szinte nincs, hogy nem kell neki a cici.
De azert mi is ketorankent szoptatunk neha 3 vagy 4. (napközben)ES akkor mindig csak az egyik oldalt kapja meg.
Szoval lehet, hogy akkor en sem hinnem el, hogy eleget szopott, ha ugy lenne mint Nalatok.

Szly27
En ezt a kesöbb/maskor többet eszik –et en is csak a kesöbbiekre vonatkozoan ertettem. Mintegy elgondolkoztataskent, hogy hatha ha valaki elkezd most ezzel a gondolatttal megismerkedni, könnyebben elfogadja majd, ha tenyleg ott tart a gyerek korban.
Nekem altalaban kell egy bizonyos idö, amig valamit atgondolok es kiderül, hogy elfogadom-e magamnak vagy sem.
Mint mar mondtam, en ezzel nagyon sok aggodast takaritottam meg magamnak – es hatha mas is hasznosithatja a tapasztalataimat.
Egyebkent, ha egy gyereket mindig azzal nyuznak, hogy nem evett sokat, es egyen meg, meg egye meg az összeset, ami a tanyerjan van – attol meginkabb nem akar enni es csak meg kevesebbet eszik. Altalaban. Kivetelek mindig vannak.
Akkor szoval nagyjabol egyetertünk.

Lea egyebkent meg mindig üvölt autozas közben, azert egy kicsit javult. Tovabbra is hordozokendözünk – mar kezd jo sulya lenni. Tuti 5kg felett van.
Es most hiv, mennem kell.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

sziasztok!
Hoztam egy képet arról a ruháról, ami még az enyém volt... ma azt adtam rá Laurára.

Kép :)

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:00-kor.
20150601134430

Viki! Még meg vagyunk! Bár most Szabi elég sokat nyügős és Én is kezdek lerokkani! Ínhüvely gyulladás van a bal kezemben és nagyon fáj 3 napja a derekam!
Szabi egésznap a ringatást igényelné de már 5300 grammot elég nehéz órákon át ringatni! Most éppen alszik Én meg főzök!

Ha minden igaz akkor most hétvégén költözünk de ha nem most akkor jövőhéten! :D Akkor viszont egy darabig nem leszek mert sok lesz az intézni való és Net sem lesz! :cry:

Amúgy jól vagyunk és minden oké! :D
Vendég

Szaisztok lányok!

Csajok, ti szoktátok hagyni sírni a manótokat????
Utóbbi pár napban napközben szinte semmit nem alszik Tami, 10-15 percekre bealszik, aztán felébred és sír.
Most betettem az ágyába és sír, nem akar ott maradni, szerintem pedig nem volt olyan túl sokat kézben, de persze lehet, hogy ő ezalatt hozzászokott, az tény, hogy mikor látom, h nagyon fáj pocija, akkor bizony kézben van és vigasztalgatjuk.
Szóval én most hagytam sírni, nagyon szVr.
Én meg semmit nem tudtam csinálni, és hétvégén tetőtérben aljzatbetonozás lesz, nem tudom, hogy fogok így kaját csinálni a dolgozóknak.

Mondjuk most elaludt 10 perc alatt, ennyi sírást még kb ki is bírok, de nem szeretném ezt gyakran.

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:01-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?