Tegnap voltam életem első szülésfelkészítőjén.
Volt szó még a köldökzsinór őssejt megőrzésről is. Ti gondolkodtatok ilyenen??? Én szívem szerint kérném, de iszonyat drága! ~350.000.- Ft 20 év megőrzés.
Aida! Harivera!
Szépek a pocijaitok! Méretüket tekintve a két véglet!
Eszterke!
Nagyon helyes a 4D-s fotón a babád! Tök jó, hogy ilyen jól mutatta az arcát. Milyen fekvésű, hogy ilyen szuper képet tudtak róla csinálni? Nálunk sosem jön össze…
Cukor terhelésen már lassan mindenki túl van… Van olyan köztetek aki azóta diétázik?
Márti!
Helyes a pocid! Imádom Hunor fiad lokniait!!!
Nikianya!
Exed nem semmi!!!
Aida!
Ne aggódj, nálunk Zsófi néha akkor is abba szokta hagyni a rugdalást, ha én teszem oda a kezem. Ez mögé semmit nem kell bemagyarázni.
Bébic!
Én is a 27. hetem elején megyek cukros lötyi ivásra. Én úgy tudom, hogy 28. hétig szokták ezt a vizsgálatot elvégezni. Mocorgás miatt ne aggódj! Zsófinak is vannak olyan napjai, amikor alig érzem. És ráadásul ha jössz-mész, pakolsz, akkor nem rá figyelsz, a kicsi rúgásokat észre sem veszed. Jó pakolást nektek!!! Aztán csak óvatosan!!! És kérjük az új kégliről a képeket!
Sarmi! Susy! Harivera!
Szurkolok, hogy minden ok legyen!
Coca!
Liotont amúgy lehet? Valahol azt olvastam, hogy az is kerülendő ilyenkor. Az enyém lábak csak csúnyák, de nem fájnak. Egyelőre nem kenem semmivel, sokat próbálom pihentetni.

a rumlit nem ér nézni,ez a gyerekszoba,milyen is lehetne...
[/
[/