A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:21-kor.
pironya

de most jött ki hogy okt.-től lesz ingyenes. Engem hívott a nagyim, hogy elújságolja.
bszilvi25

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:05-kor.
Vendég

Kriszta: sajnálom! (itt mindenki csak azt érti amit akar!)
miért savaználak???
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:05-kor.
Vendég

Sejtettem, hogy erre gondolsz. Én ezt poénnak szántam!! :roll:
Ha valamivel kapcsolatban van mondani valóm, megmondom..... NYÍLTAN
(ÉN IS BÍRLAK)
bszilvi25

Sziasztok!

Szóval most már tuti,hogy ingyenes lesz októbertől a pneumo?
Jó lenne.Én még nem tudom,hogy mit adatok be és mit nem.

Képzeljétek fél 6kor kelt Máté enni,ezért reggel fél 9ig aludtunk!Meg is lepődtem reggel,mikor az órára néztem. :shock:

Itt volt Anya és kitakarítottam,ágyat húztam,mostam.Úgy eltelt az a 4 óra hossza,hogy alig beszélgettünk.Ő dajkálta Mátét én meg pörögtem. :lol:

A kisfiamra rájött a dilihopp és nem hajlandó elaludni oldalt csak úgy,hogy majdnem hason van.A keze maga alatt és nem bánja.

Kép
melike

A tegnapi "semmi nem tetszik" hangulat és a mai alvó póz. Kép Kép

Kép
melike

:idea:
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:06-kor.
Vendég

Kit ölelgetsz Kriszta?Szilvit?

Kép
melike

Bari:pü. ment!

Kép
melike

na megjöttem egy pát órát szellőztettem dávidboy-t :lol:

melike az első képen még mindíg dávidos a fiad nagyon :lol:

piri.akkor jól eltaláltam mire jó a HPV :oops:
de még meglátom,hogy beadatom-e....hol van még szindinek az első szex(remélem messze :evil: )

pneumo:nekünk pont októberben lesz vége ...miért is úsznék meg valamit ingyen :x
Vendég

sziasztok!

Kriszta!
Köszi az érdeklődést!Túl vagyunk a 3 hós oltáson!Zoé kicsit rosszabbul viselte ,mint az előzőt,de betudom annak,hogy eleve nyűgösebben indultunk el!BRUTÁL kiskirálylányom 6700 gramm és 60 centi!(3050 grammal született)!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:06-kor.
Vendég

Ugyanazokat az "óvintézkedéseket" kell megtenni,mint bármelyik szurinál...borogatni,ha duzzad és lázkúp,ha lázas...
Vendég

Csiri: Örűlök, hogy túlvagytok rajta :P Mit kaptatok fogzásra????? Szép súly :wink: Közben nekem ajánlottak homeós bogyókat a fogzásra, lehet, hogy ki kell próbálnom, mert a gél sajna nem elegendő. Estére már Panadol-t kapott szegény gyerek, hogy tudjon aludni. :cry:
bluebox

Csiri:nem vagyok meglepve. :lol: Gondoltam.hogy nem 4 kiló. :lol:

Kép
melike

Barátnőmék tegnap elrepültek Egyiptomba,nászútra.Szegények!Ki nem bírnám. :lol:
Én meg nézem a lagzis kazit,de nem kellett volna.Olyan sz..ul nézek ki rajta. :cry:

Kép
melike

[quote="bszilvi25"]A írta:bszilvi25ndi: hál' istennek nagyon jól telt az éjszakánk. Aludt ahogy szokott, és ma is 3/4 5-kor kelt. (a 6 helyett) :roll:
Délután nagyon sírdogált egyszer, de ma már megint a régi, és kapok SOK-SOK mosolyt!!!!! :D :D
Azért a biztonság kedvéért beborogattam neki éjszakára.

Örülök neki! :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:07-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:07-kor.
Vendég

Kriszta: tényleg ismétled magad!!!! :lol: :D :lol: :D :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vendég

Kriszta: egyébként ez fogzásra jó? Mert megnéztem az adatlapját, és ott nem írták arra. Meg azt írták, hogy 6 hónapos kortól lehet adni.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:08-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:08-kor.
Vendég

na jó a súlyversenybe nem tudok beszállni :lol: :lol:
én úgy vagyok vele annyit hízzon amennyi tankönyvi...normális,ha attól elmarad akkor pánik :oops:

DE a legsírosabb kategóriában nagyon pengék vagyunk :wink:
Vendég

Na szevasztok!
mostmár van időm bővebben kifejteni gondolataimat! :wink:
Azért 3 gyerek,meg 2 vendég gyerek igazán szépen kitudnak "készíteni"....de most fellélegeztem cseppet!

Pironya!
De jó,hogy itt vagy!Csongi-lííííííííí,nagyon menő kiscsávó!
:wink:
Én még nem hallottam erről az oltásról,amit kérdeztél... :oops: Szinikém elmúlt 13,Kittim 12 lesz,de még a korosztályuk szüleitől sem hallottam ilyenről!Úgyhogy utána is nézek és közvéleménykutatok...aztán leírom mire jutottam...Okés?

Blue!
Köszi! :wink:
Annyira elbeszélgettük az időt a rendelőben,illetve sokan voltak sietett,hogy a dokinő igérte,hogy felír valami gél szerűt a kisfogára,inyére,de elfelejtettük,a nagy sírásban a szuri után... :roll:
pénteken tervezem,hogy veszek olyan "fogkefét" aminek gumiból vannak a sörtéi...aztán hátha...

Melike!
az a morcis kép...tuti! :wink:

Pihenőszék:Nekünk van,kényelmesebbnek tünik mint a hordozó...a rezegtetést már elhagytuk,mert azt csak eleinte csípte a kiscsaj...mostmár csak kajáláskor ültetem bele...akkor jól elvan...

Tesók:A lányok nagyon nagy segítséget jelentenek!Meg is szoktam nekik nagyon köszönni,mert azt nem szeretném,hogy "terhes" legyen nekik...

Bocsi ha valami/valaki kimaradt,de csak erre az oldalra reagáltam,mert az előzőre ha visszamegyek elszáll amit írtam,mentegetni meg már nem akartam... :roll: :oops: 8)

Esetleg szeretnétek képeket nézegetni? :lol:
Vendég

Kép

Kiteregetek,aztán jövök.
Persze ha Milán nem kell fel addig. Mert már várhato.
:wink: :wink: :wink:

Kata&Milán

oszman777

na akkor én ma frontra fogom,hogy dávid ennyire nyűgös...remélem van front eggyáltalán :x
Vendég

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:09-kor.
Vendég

sziasztok,

miután Szilvi jól leszúrt ( :wink: ) gondoltam bejelentkezem. először figyelmesen visszaolvastam az elmúlt 1,5 hetet ( :oops: ) komolyan mondom, jegyzetelnem kellett.

kezdeném az első témával: szétszórság... én is gyogyós vagyok, semmi nem marad meg a fejemben 5 percnél tovább. a napi programokat az etetési időkhöz lövöm be. :D

csecsemőkori - gyermekkori - felnőttkori elhízás: sose voltam olyan kövér mint most. :lol: viccet félretéve, mindig formás baba és gyerek voltam, sőt tini koromban a széles csípőm ellenére az a tipikus elöl deszka hátul léc tipus. most meg... :roll: a barátnöm kisfia meg félévesen olyan hurkagyurka volt, hogy nem tudtam neki azt mondtani hogy milyen szép babája van. amióta mindenevő, egyre jobban néz ki, normális 3,5 évesnek megfelelő formákkal, igazi szép kissrác lett belőle. :)

támogatások: mi nem veszünk igénybe semmit... nem is tudom hogy miket lehetne. az a baj hogy azt figyeltem meg, hgoy aki itt nem vörösvári (úgy értem generációkra visszamenőleg) azokat amúgy is kicsit másképp kezelik. :?

Márti, jkriszta: jól látom hogy ti már a sportrészben nyomjátok??? :shock:

(mindjárt folyt. köv.)

mia_snow

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:21-kor.
pironya

Sziasztok
Itt az én duci buci kisfiam

Mi holnap megyünk oltásra, én is beadatom neki a ROTÁT
az első adag 17900 Ft volt.
Nem semmi
Remélem úgy adják oda neki, hogy nem fogja kiköpni. :lol: Kép

Kép
Kép
schopin

Mia: NEM IS SZÚRTALAK LE!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: értem....

Kriszta: igen mi költöztünk a szülői ház emeletére!!

Pironya: Csongiról ez a kép!!! :oops: :P :P :P Zabálni való!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.08.27 15:13-kor.
bszilvi25

mia:kivételek vannak de a nagy számok törvénye alapján bizony a gyerekkori elhízás egészségtelen és megalapozza a felnőttkorit.
de azért ez nem ilyen kis 2-3 hós csecsemőkre vonatkozik szerintem hanem olyan ovisfoma gyerekekre(gondolom)

ez olyan mint amikor a tüdőrákos bizonygatja,hogy sosem cigizett,a dohányos józsi bácsi meg 140 évet él..de ez csak egy egy eset nem a többség,nem statisztika
Vendég

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:22-kor.
pironya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:09-kor.
Vendég

Sziasztok!

Blue! Köszi a dícséretet Dorinára. Annyira jólesett. teszek is fel friss képeket róla.

Ma voltunk méreckedni, kicsit lassult a növekedés, de még oké. Most 4800 gramm és 57 cm Dorcika. Képzeljétek, már majdnem átfordul a hasára, csak pár nap szerintem. Oldalra már nagyon pörög, csak még nem tudja kihúzni a kezét maga alól. :)) Olyan édi!! Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:10-kor.
Vendég

Dorina nagyon szép kislány! Ezt minden feltett képnél megállapítom!!!
még csak 57 cm? De jó neked!! mi már a 62-s ruhákat is kinőttük :roll:
bszilvi25

[quote="jkriszta"]C írta:jkrisztasongi lee-t nem nézték még lánynak? :lol: (csak a kép szerint kérdezem:D )
Szép kis formás pofija van.

képzeld volt egy nap, amikor Mercikét 3-an is fiúnak nézték.

Egyik nő reakciója (azt hittem hanyadt vágódom)
Ugye kisfiú?
Mondjuk: nem, kislány
Erre ő : azt hittem mert olyan kék.......... (a hordozója kék... )
bszilvi25

Csongi valami eszméletlen formás bébi! :wink:És Dorinának milyen szép kislányos pofija van!!!SZÉP!Istvánka meg pont a gépbe néz,nagyon édi!!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:23-kor.
pironya

Piri: kár, hogy nem rózsaszín a hordozónk! :lol: :lol:
Akkor ez biztos nem fordult volna elő!!!! :twisted: :twisted:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:10-kor.
Vendég

Köszönöm!!! Szerintem is rettentő édes és szép, de én egy "kicsit" elfogult vagyok. ;)

A többiek is nagyon szépek.

Hát igen, mi még javában a 62-es ruciknál tartunk.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="pironya"]S írta:pironyachopin: Istvánka aranyos :lol: :lol: tényleg gáz lenne, ha valaki kiköpné :lol: :lol: drágább, mint az arany.....de biztos előfordult már a történelemben :lol: :lol: :lol:

Képzelem a dokit: "háát anyuka kedves, felírom újra....tessék ismét kiváltani!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

piri lehet,hogy nem hiszitek el de itt a mi körzetünkben előfordult ilyen eset de csak egyszer...és ahogy mondod a doktornéni felírta újra!!de nem kiköpte hanem elötte evett és kibukta.
a védőnő 100x elmondta nekem,hogy ne egyen elötte!!!!
Vendég

bogi nem vagy elfogult..tanusíthatom :wink:

dávidot sosem nézték lánynak még rózsaszínben sem..ő nem az a tipikus szépség akire azt szokták mondani,hogy elmenne lánynak is...ő inkább jó pasi :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?