A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Nekünk a kedd tuti nem jó, hétfőt még nem tudom, de szerdától bármikor jóóóóó!!!!!

Dorka
ma tényleg meleg volt, állítólag holnap melegebb lesz :?
hogy vagytok???Baba szoba kész van????nem raksz fel róla képet?

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
:lol: :lol: hát csak észre veszem ha szülök! :lol: :lol: szerintem direkt csinálja. Elhiteti hogy hamarosan jön, az után jóóóól kivárja a terminust. :lol: :lol: Pedig ma DE úgy bekeményedett a hasam. Már kezdtem örülni. :D CTG reggel persze nem mutatott most se semmit. Szofinál is hétfőn reggel még azt mondták, hogy "oh, még nem lesz semmi" majd hajnali 4.30-kor már ott szopizott :lol:
Különben csoda, hogy a +8 kilóddal ilyen nagy a pocid! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Ha lehet én inkább a ligetre szavazok, persze a parkot is valahogy megoldom, csak nálunk ez Papa függő mert nekem sajna nincs jogsim Kesziről meg máshogy nem nagyon tudunk jönni, de a de-du kérdésre senki nem felet. Nálunk jövőhét csak du jó mert Papi de-ös....persze ezt nem azért írtam hogy ehhez alkalmazkodjunk csak próbálok szervezkedi :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Linocs!
Köszi a térképet :D Horváto??? írígy .... :D

Pocisok kitartás Dorka várjuk a képet ;)

Orsi

borsa

Cukipofa küldtem reggel privit! :P

Jövő hét nekünk bármelyik nap jó, de én is a délutánra szavazok!
Szent István park tényleg jó 5let, bár én csak télen voltam ott. :P

Borsa ha nem tudod másképp megoldani és elfogadod... Szóval szívesen beviszlek/hazahozlak benneteket.

Dorka én is várom a képet! :wink:

Kép
vkbrigi

Adri,
jaj ne hari, elfelejtettem irni, hogy nekem is a homokozós kép a csúcs!!!!

Andi,
Akkor sajnos lemaradtam Balázs szobájáról :oops: raksz fel még képet? :roll: és persze a többiről is.
Köszönjük jól vagyunk, Lara már egész jól érzi magát a Nagyinál, bár jövő héten megyünk megint Anyukámhoz! :)
Piliscsabára költözünk ha minden jól megy októberben!

Bori
,
A babák 3 hónapos kortól úszásra is mehetnek,  mi 4 hónapos kora óta járunk úszni, és pont úgy kezdtük, hogy én lezuhiztam, és fürödtem vele egy kádban.
Tök jó dolog! Megértem hogy vágysz rá!
Szerintem hajrá!!!
Még nem költöztünk az újba, de ha lesz akkor küldök képeket, még csak most épül.
Vízművek? Miért???

[b]Kriszta,[/b
]
Néztem az IKEÁban neked ilyen ágyneműt de nem találtam.
a paplan ekkora???
Láttad amiket küldtem?

Manóka,

Ricsinek nagy nagy gratula!!!

Dóri
Nagy, nagy gratula nektek!!!
Örülök, hogy minden rendben.
Jártok úszni???
Rég láttunk.

Borsa
Hogy döntöttél oltással kapcsolatban?
Olvastad amit írtam?
:roll:

ancsaboszi

Kriszta,
Köszi a mesés dolgot. Panka édi!!
Nem tudtam, hogy oviba stipi-stopi van.. :shock:

Dóri,
Gratula a menő manóhoz! Mostmár tényleg megmutathatod neki az egész világot! :D :D
Gondolom, nem kis energia kell hozzá, de biztos óriási kaland! :D
És hűűű…nem is tudtam, hogy jön a kistesó!! Dejó!! :D

Jövőheti Séta:
ó, most akkor jól látom, hogy nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó? (mondjuk ez nem meglepő, mert olyan sokan vagyunk - ami jó dolog)
Ha esetleg lenne egy tali, aztán meg mégegy a kimaradtakkal, mi megyünk szívesen mindkettőre :lol: :lol: na bocsesz, már egy kicsit sok vagyok :oops: :oops:

Mi valszeg holnap Margit-sziget. Dóri? Állatkert körül vagy csak úgy a parkban? Holnap még megprobalok netet nézni, de a telszámom 06204439119 ha valaki dob egy smst, osszefuthatunk. Mi valszeg max 2ig vagyunk mert 3tol stand by van nekem a házban.

na megyek, mert elment a villany (a szgep birja :shock: ) es nem latom a betuket

jcak
Vendég

Sziasztok!

Nekem mindegy a helyszín, Bene ovis szoktatása miatt nehéz is hozzánk alkalmazkodni, de egyelőre délután még hazahozom, amíg nem kakil a wc-be. Szegény tartogatja, nem meri a wc-be, vagy nem akarja, aztán amikor nem figyel, este 5-6 fele csak kicsúszik neki.... :(

Szóval a délután jó, akkor Bene is jönne, de akkor valami zárt játszó legyen. Olyan van a városligetben is. :)

mtunde

Ancsa,
akkor belecsobbanok vele a kádba, de jó lesz!!
Kitartást az építkezéshez, ha jól vettem ki, már nincs sok hátra?
Irtó jó lehet olyan házban lakni, ami minden szempontból nektek épült! Talán majd mi is belevágunk egyszer, de így elsőre én nem mertem bevállalni.
(ja, a vízművek csak leolvasni jött, mert én vagyok a közképv, de aztán a jóember megtalálta a főórát egyedül is szerencsére :) )

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 10:14-kor.
Vendég

Cukipofa,
szóval csak azt akartam az előzővel (csak lemaradtak a smiley-k), hogy Orsi hogy bírta eddig, aludt délutánonként minden gond nélkül? Mert én csak egyszer láttam őt, de nagyon aktívnak tűnt :lol: :lol: lehet, hogy nehezményezni fogja, hogy az oviban csöndben kell lenni és aludni? (vagy legalábbis úgy csinálni?)
Vendég

Sziasztok!

Babaszoba kész van , mondjuk a kiságy egy párhétig még nálunk lesz a hálószobában, mert a két gyerekszoba közvetlen egymás mellett van és nem szeretném , hogy a Berkuszt zavarja az éjjeli műsor :lol:
Kép Berkusz a bilin Kép ennyire nem vagyok bolond, csak a Balázsnak vicceltem........

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
Nagyon csini vagy! Szép, formás a pocakod!

Bocsi, de nagyon ki vagyok akadva. Két napig pakoltunk, hogy jön a festő a földszintet festeni, erre most reggel szólt, hogy talán két hét múlva. :twisted: :twisted: :twisted:
Akkor meg már suli lesz. Lehet, hogy nem lesz belőle az idén sem semmi.

Köszi Pati nevében a köszöntéseket!
Majd jövök, ha lenyugodtam.

Bogi kéz- és talplenyomata nagyon jó! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Dorka!
nagyon csini vagy!!nem híztál sokat :lol:

képzeljétek tegnap este Balázs a wc-be pisilt :lol:

Találka nekünk is jóóóó a kedd kivételével!!Én is a délutánra szavazok,bár a kisfőnök kb fél1-3-ig alszik!!

Bogi lenyomat szuperrr

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Mivel barátném még nem mondott napot (és őt ismerve még a jövő hét se tuti ;) ), egyenlőre nekünk is bármi jó... Ráadásul a céghez is be kéne másznom, ami a Westendnél van, így meg már egyenesen szuper a Szt István park... :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

A Kútvölgyi kórház szülészetéről és Dr.Sipos Sándor szülész - nőgyógyászról szeretném véleményt vagy kit ajánlotok ott?

Köszi!
markazit

Andi,
gratula a WC túrához! :shock: Azt akartam még kérdezni, hogy kell-e szűkítő vagy ilyesmi, de aztán rájöttem, hogy a pipit Balázs megoldja anélkül, hiszen pasiból van :lol: A "nagyügy-höz" vettetek valami "segédeszközt"? :lol:

Dorka,
édi a trónoló Berkusz! :D

Adri
Na szép! És kb a pakolás része a legnagyobb meló, szóval megértem, hogy dühöngsz! Nincs ismerős, aki meg tudja csinálni szépen?

Na mentünk sétálni.
Vendég

Ancsa!
Mivel már tuti nem ingyenes a szuri 1 év felett mi ma beadattuk a 15 hóssal együtt.....

Brigi!
Köszönöm elfogadom ha Papi nem tud velünk jönni bekéretszkedünk egy körre :D

Dorka!
Milyen szép vagy :D

Na akkor fixáljunk ki melyik napra szavaz?
Ki hova menne legszívesebben?
De vagy du.

Én : nap mindegy hely liget du.

Orsi

borsa

Bori
semmit nem vettünk a nagy ügyhöz :lol:
tegnap este próbaképp ráültettem a wc-re,tartottam a hóna alatt
és nagy meglepetésre belepisilt!Ami ma délelőtt megismételt!!tisztába rakáskor kérdeztem,hogy megyünk wc-re és "ugrott" az ölembe... :lol:
de én úgy érzem,hogy ez még korai......tapasztaltabb anyukák :? ????szerintetek???

találka kedd kivételével bármelyik délután, szerintem is liget (kicsit önzö módon,mert közelebb van anyukámhoz :lol: )

ám aztán a gödi hekkezést is össze lehetne hozni, bár az csak valamelyik 7vgn lenne jó nekünk :?

Borsa
mizu Nálatok????Házikó??néztek még???
Gyuzsóék???

Gabi?Steffi???Györgyi??és a többiek????

emano/Andi
KépKép
emano

Szia Andi!
Házikót nézünk csak még nincs vevő a lakásunkra :( de majdcsak sikerül most gondolkozom rajta hogy lehet hogy jobb lenne kicsit beljebb menni vagyis pestre csak ugye az árak... na majd meglátjuk. Wc szupi :D ügyes Bali :D Nálunk a bili a nyerő :D imád ráülni :D

Bori!
Bogi nyom :D cukkancs!

Orsi

borsa

Ja és szerintem nem korai a wc ha van kedve hozzá :D

Orsi

borsa

Borsa,Pestre merre fele?????gondolom kertest néztek....

emano/Andi
KépKép
emano

Hát én Zugló párti vagyok de ott csillagászati árak vannak esteleg még 15 vagy 16 . Igen kertes..... ez a vágy majd kiderül mi lesz belőle.

Orsi

borsa

Borsa, védőnőnél is az az utolsó infó, hogy 1 éves kor alatt, aki kéri, 1 és 2 év között meg csak a rizikócsoportnak. De még ez se 100%, az ÁNTSZ-től még nem kaptak információt.

Nekem bármelyik nap jó, most a cég miatt jobb lenne a Szt István park, de a liget is megoldható...

Dorka, nagyon csini vagy!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Ancsa: nem járunk most úszni, inkább strandolunk... meg amúgy is megvárom a 12. hetet, és majd meglátjuk. Ti mentek mostanában?

Úszás: Tündi 8 hósan kezdte és akkor még volt reflex is, aztán elmúlt, de addigra betanulta, amit kell.

Találka: nekünk is bármelyik nap jó, na jó péntek az nem, mert szombaton utazunk. A liget esik ki a legjobban, de kocsival megyek, így az is megoldható. Mi olyan 4-re tudnánk kiérni, mert Tünde előtte alszik.

Borsika: most olvastam csak a mailt, mi délután megyünk a szigetre, sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, de délelőtt 7-kor kel a lány, majd 8.30-10-ig alszik megint, utána meg már nagyon kevés az idő tízóraival az ebédig. Remélem azért jót sétáltatok és sikerült egyszer találkozni. Nagyon jó lett a lenyomat!!!

Dorka: nagyon csini vagy! Fiad is aranyos!

Adri: festőknek grrrrrrrrrr, remélem hamarabb jönnek. Azért majd kérünk képet a nagylányról.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!
Emano, bocsi, tegnap elfelejtettem, szóval barátnőm megvarrta a zsákot, nagyon jó lett!

Találka, nap még mindegy, de du. Liget is ok.

mtunde

Sziasztok!

Markazit!
Írtam priv.üzit.

Szép napot!
-Ktina-
ktina

Sziasztok!

Irulok-pirulok itt... Mi és a sikersztory??? Csak leírtam, hogy nálunk hogyan alakult, véleltenül...
Azért persze örülök, ha van akit sikerült megnyugtatnom.

Anna és Petire látom érkezett már válasz!

Dorka! Én holnap 7re megyek, mert Erika vesz vért is (éhgyomri), úgyhogy elkerüljük egymást... Talán a jövő héten?

Tali: én is inkább a délutánra szavazok, mi legkésőbb 5 re tudunk odaérni, attól függ, hova az oda. És 7ig ráérünk. És mindegy, hogy melyik nap, meg melyik helyszín. Csak találkozzunk!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok,

megjöttünk, már túl a du pihenőn, jó volt a sziget-séta, csak MELEG VOLT! De a fagyi kárpótolt. Aztán csatlakozott a párom is bringával. Egész közelről láttunk vörös mókust. Nem zavartatta magát. A zenélő szökőkútnak meg még a látványa is igazi felfrissülés ebben a nagy melegben.

Tündérnek és anyunak jó sétát! :)

Jövőhét nekünk szinte mindegy, h de vagy du (kivétel a csüt du), keddtől péntekig jó. Ha pedig liget, akkor apjukot is be kell szervezni kocsiügyileg (vagy ha valakinek van alacsonypadlós megoldása a mom parktól azt szívesen veszem). mintha a 105-ös arra is járna, most jut eszembe...? Szóval bárhová szívesen megyünk.

Nincs valakinek egy nagyon fini gyümileves receptje? olyan tejszínes, sokgyümis, fahéjasat szeretnék csinálni, csak nem tudom, hogy kell. Majd összeöntök mindent :lol:

Elhúztam kotyvasztani..
Vendég

Sziasztok!

Borsika!
Hogy én mekkora lüke vagyok...
Itt lakunk a 105-ös busz végállomásánál és simán metróval mentünk az állatkertbe :roll:
Na de mostmár ezt is tudom legalább...
Ti is a vonalán laktok??????
Egyébként Orsinál nem lesz gond az alvás:
1, ha korán ébred akkor eleve alszik 2 órát délután
2, ha későn ébred akkor is bevonul a szobájába 1-2 órára és olvas vagy mesét néz...de végülis csendespihenőt tart.
De végülis reggel korán fog ébredni és ott majd jól le is fárad...szóval sztem simán fog aludni.

Na ma az történt a játszón, hogy Danit felraktam a kis faházba amiről csúszdán lehet lejönni és ő szépen leűlt és lecsúszott.
Erre egy anyuka odajön, hogy mennyi idős a gyerek.
Mondom 15 hónapos lesz. (Az ő lánya idősebb valamivel Daninál).
Na aztán jött a kioktatás, hogy miért egyedűl csúszik egy ekkora gyerek?
Hát mondom most vagy végig hisztizi a játszóteret, mert nem mehet Orsi után vagy hagyom, hogy menjen...
De hát még olyan kicsi és már ilyeneket csinál...
Mondom hát ez van...
De hogy ő nem engedi a lányát lecsúszni...
MOndtam, hogy jó...
Aztán felraktam Danit megint a házikóba.

Tünde!
Most akkor hogy áll bene szobatisztasága?????

Veronikusz!
Még egyben????? :D :D :D

Dorka!
Nagyon király a kép :D
Ez jó ez a bili???? Sokat szemeztem vele, de nem tudtam, hogy mennyire jön be gyerkőcnek...

Kép

Kép
cukipofa

Zsofi!
Sajnálom, hogy nem talizunk holnap...talán majd legközelebb :lol:

Mindenkinek köszi a kedves szavakat..... :lol:

Cukipofa!
Berkének nagyon bejön ez a bili :lol: van a sima is de arra nehezebben ül rá és sokszor kintmarad a kukac..... :lol: Nekem is praktikus, mert csak kihúzom a fiók és elöblítem...nekünk bevált :)
Játszótéri sztorik nagyon meredekek tudnak lenni....engem sokszor felidegesítenek. mindenki NAGYON okos......

KépKépKépKép
vdorka3

VEronikusz!

MIzujs????merre vagy????

KépKépKépKép
vdorka3

Cukipofa! Az ilyen anyukákkal nem kell törődni... Én a helyedben örülnék neki, hogy Dani már ügyesen csúszik... :wink:

Tudtok nekem segíteni gyed-gyes témában? Főleg a többgyerekes anyukákra számítok... :lol:
Szóval: Léna most lesz 2 éves, én meg kb 4 hét múlva szülök. Már volt róla szó, de most nem emlékszem, hogy én hogyan járok anyagilag a legjobban?
A mostani terv épp az, hogy holnaptól a szülésig szabira megyek a suliban, ezt ott ma meg is beszéltem, és el is intéztem, ezzel nincs is gond. De ugye most már lehet a főállás mellett gyesre IS menni. A kérdés az, hogy megéri-e nekem 1 hónapra kb gyesre mennem, vagy ezzel elbukok vmit?
Mivel ugye nem mentem vissza dolgozni, miből fogják újraszámolni a tgyást-gyedet? Mert ha az 1 hónap gyes miatt rosszabb lesz a tgyásom és a gyedem Majával, akkor az egész nem éri meg...
Ért ehhez itt valaki? Vagy járt valaki hasonló cipőben?

Köszi előre is!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ancsa
Igen, itt történt a i játszónkon. Akkor ezért nem látlak mostanában erre!!!! Már sokszot gondoltam, hogy vajon hova jártok, de akkor értem... :D

Bori
Mi első nap voltunk a Szigeten és semmi őr nem volt, csak le volt kerítve. Egy helyen lehettet bemenni a játszóra. Minden játék foglalt volt szinte, de csak Iván volt gyerek :lol: Persze készséggel leugrottak, ha ő vágyott valami után. Szemét viszont nem volt. Legalábbis a játszón. Gondolom ott most sincs, csak úgy az egész sziget lehet lestrappálva :(

Cukipofa
Ismerős a csuszi sztori :? Iván is ilyenkor már lazán csúszott egyedül. Sokan kamilláztak a látványon. Én azért hallgattam, mert hagyom egyedül felmászni. Már nyár elején simán ment neki és egy jó ideje nem is állok mögötte csak fugyelem valahonnan. Láttam már olyan 2 évest, aki piszok bizonytalanul csúszott le egyedül és felmenni sem megy neki simán. Mégsem jutott eszembe beszólni. Sztem mindenki ismeri annyira a gyerekét, hogy tudja it mennyire vehet lazán.... :wink:

Séta
A nap mindegy, de csak délután. Végülis hely is mindegy 8)

[/b]Andi
Iván 15 hósan nagyon belelkesült szobatisztaság ügyben. Tök magától, sosem próbálkoztam. Egy hónap alatt oda jutottunk, hogy voltak olyan napok, hogy 1-1 pisi csúszott csak be és néha a kaki is wc-be ment. Aztán ahogy jött, úgy elmúlt a dolog :? Most megint szólogat, de csak itthon. Mióta 1-2-szer szólt utcán és mondtam, hogy akkor pisiljük le a fát, azóta nem is szól. Az nagyon nem tetszett neki :shock: Iszonyúan tiltakozott. Ezt csak azért írtam le, hogy akkor se ess kétségbe, ha Balázs is csinál egy ilyen csavart, nem azért, hogy elbizonytalanítsalak :!: Ismerek egy kislányt, 17 hósan szobatiszta lett és már éjjel sem pelusozzák, most 19 hós :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka! El is felejtettem írni, hogy nagyon csini a pocid! És ügyes Berke a bilizéssel!
Jövő héten már én se megyek hajnalban, akkor megpróbálhatunk együtt menni! Majd Erika tudni fogja, hogy melyik nap megyek. Neked mi lenne a jó?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dorka!
Szemtelenül csinos vagy. :D Berkusz meg nagyon ügyi :D

Cukipofa!
Játszótér :evil: no comment :evil:

MÉG 2in1 :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! És te jövő héten mikor mész ctg-re? Megpróbálhatnánk együtt menni 3an Dorkával... Vagy esélytelen?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
én csak H-K-en tudok menni, mert akkor van Szofi is bölcsiben. Ráadásul anyukámék is szombaton utáaznak el, így nincs aki vigyázzon rájuk. :oops: (ja! kedd meg Mészárosnak nem jó, így marad a HÉTFŐ :( )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!

Nálam is volt ilyen dilemma, de végül azzal jártam jobban, hogy szabira mentem.
De mindjárt leírom priviben, hogy mi volt...

Kép

Kép
cukipofa

Ja! férjemet beparrantottam, hogy megszülök mire Londonból visszajön, úgyhogy nem utazott el. :wink: most meg nekem van lelkiismeret furdalásom! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati! Köszi, írtam választ!

Veronikusz! Nem hiszem, hogy Erika hétfőn fog hívni, ha most pénteken megyek... Sajnálom :(

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

sziasztok! micsoda sztorik! ezen a jatszoterin kiakadtam, hehe, latszik, h nem nagyon jartam eddig oda...
meg a multkor olvastam, h zavar vkit h nem latja a babat a hatso ulesen az autoban, mi vettunk tukrot oda is, a fejtamlara kel rakni hatul, es a visszapillantobol latszik, sztem tok jo, igy latom mit csinal, alszik-e mar, v ilyesmi...
talira mi is mehetunk? nagyjabol barmikor raerunk, persze attol is fugg, h erzi magat aznap a kicsike, mostanaban eleg sokat nyuglodik, nem tudom, mi lehet az oka...
Veronikusz, Dorka, Zsofi, hajra, tok izgi nektek!
vasarnap visszavittem a csecsemomerleget, olyan fura erzes volt ujra ott lenni az otodiken...:)

banana

Sziasztok!

Dorka: Nagyon csini vagy!

Adri: Nagyon jók a képek!!

Oltás: Engem ma hívott a védőnő,hogy a doktornőnk megigényelte ingyenesen a pneumo oltást és be akarom-e oltatni. Nem tudom pontosan,hogy miért, mert nem kérdeztem rá, de én úgy gondlom,hogy mivel Petya 3héttel korábban jött és a súlya is kicsi volt ezért kapjuk ingyenesen...

A sétára mi is beneveznénk és a liget lenne jobb nekünk is, mi olyan 4-5 felé tudnánk kiérni és bármelyik nap jó a jövő héten.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Borsika, igen 82-es vagyok! :)

Dokinéni bizti nem jön be a kórházba, nem hiszem, hogy utazna 120km-t. Viszont ha hazamentünk szerintem kijön. Jövőhéten jelentkezem be hozzá, gondolom személyesen is fogunk találkozni.

A ctg sokáig szokott tartani? Olyankor csak szívhangot néznek?

Kép
Kép
gabi82

Zsófi!
:oops: sajnálom. Pedig én eddig mindig találkoztam vele mikor mentem. :roll: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Napsugaras Jó reggelt!

Ma leszünk délben 1 hónaposak. Ennek örömére visszatérek, köszönöm a priviket. :lol:

Annyi minden történt, szóval ha vmit kihagyok:

Veronikusz, szuper a hordozó. Én is vettem egyet, mert párom mindig abba teszi bele Levit, úgy hívjuk, hogy rotyi szék, mert ott mindig könnyen, gyorsan kakkant. De nekünk egy ősrégi volt, amiben nagyon nyiklett-nyaklott a nyakszija, így vettem egy olyat, ahol van nyaktámasz.

Találkozó: most nagyon irigykedem, mi még nem merjük bevállalni, főleg, h. mire beérnénk, már szopiidő van.
A legközelebbire viszont benevezünk!

Banana: nálunk is nyűglődős mostanság.
Napközben amikor ébred, azonnal ordít, annyira éhes, éjjel meg olyan kisangyal, amíg nem veszem fel, tök jól elvan. Nem is értem....
az esti műsor viszont még mindig fennáll. 7-10-11ig bármit teszünk sír. Kézben, fekve...fejen is állhatunk. Reménykedtem, hogy ez elmúlik 2 hónapos korára, de most hogy írod, Ti még mindig nyügiztek, kezdem elveszíteni a reményt. :(

GAbi, Borsika, erősítem a 82-es tábort :wink:
Borsika, kéz/lábnyomat szuper!

Dorka, nagyon csini vagy és a bili szuper.

Adri, festők? Férjed sem tud rájuk hatni???

Próbálok pár friss képet feltenni, aztán lépünk a dokinénihez:

Még nem tudom sírjak, vagy nevessek:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300595.jpg[/img][/img]

Fürcsi után megnyugtat a hajszárító hangja:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300598.jpg[/img][/img]

csak komolyan:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300608.jpg[/img][/img]

Azért néha már mosolygok:
[img][img]http://i205.photobucket.com/albums/bb299/aprooka/S7300609.jpg[/img][/img]

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka
örülök neked :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Aprooka!
de jó hogy megint itt! :D
LEvi annyira cukkancs és olyan igazi pasis :D
Látom a szupi hordozót. Tényleg szuper. :D
nálunk 3 hós korára múlt el Katánál ez az esti vígasztalhatatlan sírás. De akkor szinte egyik napról a másikra. Kitartás!!! (Szofinál nem is volt :D talán mert ő NAGY baba volt???????? :roll: :roll: :roll: )

Tali:
mi biztos nem megyünk :oops: bár nagyon sajnálom, de én már magasan verem az orvosi ló esetét. Már csak azzal nincs bajom amim nincs. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Elmegyünk a hétvégére Tokaj mellé egy kis faluba borocskázni, na jó nekem málnaszörp, így mindenkinek jó hétvégét kívánok.

Aprooka: esetleg próbáljátok meg az esti műsor alatt is a hajszárítót vagy porszívót itt sokaknak bevállt. Néha én is alkalmaztam Tündénél max. 20 perc és már aludt is, hátha nálatok is jót tesz.

Gabi: ctg kb. 15-20 perc és a magzati szívhangot, mozgást, valamint a méhtevékenységet nézik. Egyik görbe lesz a méh, másik a Babó szívhangja. A lényeg, hogy együtt hullámozzanak, azaz, ha van méhtevékenység, akkor normális, hogy a Babó is reagál. Amikor dombokat látsz rajta, az kis mozgásra utal, ha meg hegycsúcsok, akkor már erősen dolgozik a méhed. Már ha jól emlékszem...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Aprooka, örülök, hogy visszajöttél! Levi nagyon cuki :D :D

Cukipofa, játszótéri beszólás :evil:

Banana, hol vettétek azt a tükröt??? Már egy ideje keresek ilyesmi, de még csak a Brendon honlapján láttam, az meg piszkosul nem esik útba :(

Snowwhite, jó utat és jó borocskázást :D (1 deci még nem árt meg - ennek ellenére én se ittam, pedig borospincében búcsúztattak a cégtől ;) )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?