2004.01.06 13:55
2004.01.06 13:57
Mindketten olvastuk, így néha elég fejcsóválva lemarslakóznom Lacit, és már nevetünk is mindketten azon, amin régebben cudarul összevesztünk volna.
Gondolom, senki nem sejtette, hogy kampány-takarítás eredménye a viszonylagos (nem feltűnő
) rend és tisztaság.
Ha odapisil valahová, azt is feltörli ő is... az első keze ügyébe akardó ruhafélével...
könyből már ebben az egyben is elég sok volt a szájbarágós ismételgetés szerintem. Kicsit untam, mikor huszadszor magyarázta meg nekem, a térképekkel egyébként kitűnően boldoguló nőnek, hogy a nők nem és nem tudják a térképet felfogni.
Egyébként másban tényleg pocsék a térérzékem, pl. a fogorvosomhoz sokadszorra is térkép segítségével találok oda, és ha egy erdei kiránduláson egyszer csak magamra hagynának, tuti soha nem találnék haza.
A miért hazudik a férfi és miért sír a nőt meg se vetetm, mert annak a címében szereplő mindkét állítást mindketten kikértük magunknak.
Ebben legalább az igaznak tűnt, hogy Laci tényleg egyfelé tud csak figyelni egyszerre.
Én azt hiszem, a filmek házibulijának hangulatát kerestem sokáig, ezért okozott olyan sok csalódást a szilveszter.
Az a dátum formátum tényleg elég jellegzetes...
Illetve én úgy látom, hogy a letapadás megszünt, de neki van egy kis fitymaszűkülete (szerintem a gyerekorvosunk brutalizálása miatt
), és nem lehet a bőrt hátrahúzni. 2004.01.06 13:59

De így marad BSzilvi! Mikor vallasz színt?
Csak az öltözés-vetkőzés ne lenne...
Kicsit macerás a képfeltevés, mert nincs digit-gépünk, de Andris már nagyon vágyik egyre (a munkájához is kellene), lehet, hogy most beruház rá.
2004.01.06 14:22
2004.01.06 14:34
Szóval ilyeneket vettünk.
2004.01.06 14:59
Engedtem előtte szopizni (majd később leírom miért), de előbb kiköpe mint bealudt volna, valószínűleg mert már nem jön semmi a ciciből. Nem is kérte a cicit, ja sírok örömömben, meg általában most mindenen sírok. 2004.01.06 17:29
, hogy minden második üzenet tőlem származik

De a megkaparintás után némi nyafi jött
, úgyhogy most külön játszanak
2004.01.06 18:33

.
. 

.
. 

! 

hegyek.
)

2004.01.06 19:45

2004.01.06 19:45

2004.01.06 20:46
A karácsonyfát még nem szedtem le, majd a hétvégén. Töves, úgyhogy még nem is hullik nagyon. Viszont elvileg ma kell, ha jól tudom, hogy ma van vízkereszt. vagy amit akartok?
Ez a fűtés dolog szörnyen hangzik!

Mindig megdöbbenek, hogy Ármin micsoda szövegeket nyom már!
), akkor visszakerestem BSzilvi legutóbbi hozzászólását, és megnéztem a profil képet.
2004.01.06 20:46
A karácsonyfát még nem szedtem le, majd a hétvégén. Töves, úgyhogy még nem is hullik nagyon. Viszont elvileg ma kell, ha jól tudom, hogy ma van vízkereszt. vagy amit akartok?
Ez a fűtés dolog szörnyen hangzik!

Mindig megdöbbenek, hogy Ármin micsoda szövegeket nyom már!
), akkor visszakerestem BSzilvi legutóbbi hozzászólását, és megnéztem a profil képet.
2004.01.06 21:16
2004.01.06 21:16
2004.01.06 21:26
)
Boldinak boldog névnapot!!!
Így aztán én is vidáman mentem dógozni
De elég csúnya ez a mostani influenza és a bölcsiben bármikor megkaphatja...
valami gond volt bent a számítógéppel...
)2004.01.06 21:26
)
Boldinak boldog névnapot!!!
Így aztán én is vidáman mentem dógozni
De elég csúnya ez a mostani influenza és a bölcsiben bármikor megkaphatja...
valami gond volt bent a számítógéppel...
)2004.01.06 22:24
És kérlek, ne haragudj, hogy rögtön előtörtem a nyomozásommal és annak eredményével
, de nem tudtam magamban tartani, valahogy úúúgy örültem
Mikor mész dokihoz? Hova? Na, elég...
Aki még nem zebrás és szeretne az lenni, megnéztem a profiljában lévő képet, hogy milyen dátum van odaírva, ha van... Hamar meglett az illető
nagyon boldog első névnapot kívánunk Neked
szerintem hasonlíthat Bácu "stílusára"
Magasságra is bőven belefér még... 2004.01.06 22:24
És kérlek, ne haragudj, hogy rögtön előtörtem a nyomozásommal és annak eredményével
, de nem tudtam magamban tartani, valahogy úúúgy örültem
Mikor mész dokihoz? Hova? Na, elég...
Aki még nem zebrás és szeretne az lenni, megnéztem a profiljában lévő képet, hogy milyen dátum van odaírva, ha van... Hamar meglett az illető
nagyon boldog első névnapot kívánunk Neked
szerintem hasonlíthat Bácu "stílusára"
Magasságra is bőven belefér még... 2004.01.06 22:28
Olyan jó, hogy mindenki tervezi, vagy már "el is készítette" a kistesót!
1 év múlva mennyien leszünk egy talin!!!
Tényleg csak a Margit-szigeten fogunk elférni
2004.01.06 22:28
Olyan jó, hogy mindenki tervezi, vagy már "el is készítette" a kistesót!
1 év múlva mennyien leszünk egy talin!!!
Tényleg csak a Margit-szigeten fogunk elférni
2004.01.06 22:43

A képre én is kíváncsi vagyok. Valamelyik nap (pl holnap
) felhívlak, már régen hallottam a hangodat.
2004.01.06 22:43

A képre én is kíváncsi vagyok. Valamelyik nap (pl holnap
) felhívlak, már régen hallottam a hangodat.
2004.01.06 23:54

2004.01.06 23:54

2004.01.07 01:56
Dokihoz mikor mész?
Ja, és a birtokviszonyt is hasonlóan fejezi ki: ami a sajátja, azt úgy mondja, hogy tied, a többi pedig Anyáé, Apáé, Toncié, Mamáé.
Aztán este hazajött Apa, és minden megoldódott.
Pedig ő nem is fűtésszerelő.
Csak hát fagyoskodtunk egy sort...
Csak reménykedem, hogy Romi tudja még az idén használni a karácsonyi ajándék szánkóját.
Jól elrontottuk mindkettejük estéjét (a magunkét is), eredménytelenül.
2004.01.07 01:56
Dokihoz mikor mész?
Ja, és a birtokviszonyt is hasonlóan fejezi ki: ami a sajátja, azt úgy mondja, hogy tied, a többi pedig Anyáé, Apáé, Toncié, Mamáé.
Aztán este hazajött Apa, és minden megoldódott.
Pedig ő nem is fűtésszerelő.
Csak hát fagyoskodtunk egy sort...
Csak reménykedem, hogy Romi tudja még az idén használni a karácsonyi ajándék szánkóját.
Jól elrontottuk mindkettejük estéjét (a magunkét is), eredménytelenül.
2004.01.07 10:15
Még esetleg Edit. De gyorsan rukkolj ki vele, kérlek!!! Hány szavazat kell???
Miket rontottatok el? Én kíváncsi lennék rá, ha van egy kis időd
De ami késik...
, Baldur's Gate, Diablo...) 

(Nálunk abból van zűr, hogy Barni nem akar puszit adni bizonyos személyeknek, és hiába beszéltem meg, hogy szóba se hozzák, mert nem nekik szól, hanem csupán dac, folyamatosan ez a téma: na dugd ide az arcod legalább, tudom hogy puszit nem kapok... stb. Elég kiakasztó)
2004.01.07 10:15
Még esetleg Edit. De gyorsan rukkolj ki vele, kérlek!!! Hány szavazat kell???
Miket rontottatok el? Én kíváncsi lennék rá, ha van egy kis időd
De ami késik...
, Baldur's Gate, Diablo...) 

(Nálunk abból van zűr, hogy Barni nem akar puszit adni bizonyos személyeknek, és hiába beszéltem meg, hogy szóba se hozzák, mert nem nekik szól, hanem csupán dac, folyamatosan ez a téma: na dugd ide az arcod legalább, tudom hogy puszit nem kapok... stb. Elég kiakasztó)
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|