A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Cupp lányok

Máj felszelve,besózva...
Sali készen a hütőben,még krumplit kell pucolnom...

Kép

Kép[/
tancsu

Most a suliban vagyok, de az igh. gépén, úgyhogy csak annyit írok, hogy az otthoni gép betojt, majd amint tudok, jövök, hétvégén elmegyünk Aggtelekre barlangot járni, nektek is szép hétvégét és a jövő hétre sok sikert! Majd tali. Puszillak benneteket és vigyázzatok magatokra!

KépKép
benó

Ma hajnalban azt álmodtam,hogy álloka a konyhában,szól a zene,anya velem szemben...
Óriási pocakom volt,de akkora hogy a bőröm papirvékony lett és átlátszott rajta Gergő arcvonása...
Mosolygott,aztán elkezdett tátogni...
Odanyujtottam nekli az újjam és a bőrőmön keresztül elkezdte szopizni....

Tiszta horror nem??????

Komolyan félek lassan önmagamtól.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Még mindig nem olvastam vissza....
Sztem csak este....

Bocsika érte....

De amig tudok,addig inkább jelentem hogy vagyok,meg ha itt vagytok akkor inkább veletek beszélek... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem csak kommunikáltál a fiaddal. Nem kell megijedni. De jópofa álom..... :lol:

Kép
flóra 11

Kép 31.hét

hirtelen megnött pocival

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jujjjj.de éééééééééééééédi pocak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Én már lassan nem tudok feltenni újjat,mert a pocakom és én nem férünk el egy képen........ :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

érdekes álom :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, végre látni rajtad, hogy terhes vagy.Nagyon csini vagy, most már van kissé asszonyformád. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, jól teszed. Ha itt vagyunk, akkor dumcsizzunk. :wink:

Kép
flóra 11

hát igen, a végére már megmutatkozik :wink:
most az a bajom, hogy alig eszek és hizok mint a disznó.
sok folyadékot iszok, ráálok a mérlegre és megugrik a mutató. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi én is így vagyok, csak épp nem vagyok terhes. :lol:

Kép
flóra 11

Közben gyorsan csináltam magamnak szendvicset,hogy egyek is valamit...:)

Timi:én a terhesség felénél voltam igy,alig ettem és hiztam...
Majd lemegy vissza,ez van!!!... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek megpucolom a krumplit....jövök nemsokára...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Krumpli a gázon...:)

Lassan a májat kéne paniroznom....

Annyira fáj a pocakom...:(:(:(
Feszit az egész hasamalja....
Lehet megszülök végre???????????????? :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Mindenki eltünt???????????????????????

Akkor menek,mert kaja kell az embernek...
Addig nem szühetek.....

Jah és be van borulva az ég,lehet jön a hidegfront????

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,én már a fájdalmakra és az érzésekre, amik megelőzték a szülést, nem emlékszem. Figyeld, hogy mi történik. Én csak arra emlékszem, hogy ha felálltam,mindig belémhasított.

Kép
flóra 11

Tancsu,én már a fájdalmakra és az érzésekre, amik megelőzték a szülést, nem emlékszem. Figyeld, hogy mi történik. Én csak arra emlékszem, hogy ha felálltam,mindig belémhasított.

Kép
flóra 11

Tancsu,én vagyok, csak az oldal nem engedett vissza. De gondolom közben már rég eltűntél innen.

Kép
flóra 11

Valahogy nagyon furán vagyok ma. Minden csontom fáj és mintha hőemelkedésem is lenne. Csak nem leszek beteg?

Kép
flóra 11

Sziasztok Csajok!

De jó, mindegyik kismami itt volt ma! :D Timi látod én most pont ekkora pocakra vágyom! :lol: :lol: Nagyon szép pocód van és csinos vagy ebben a ruhában :wink:

Tancsu, milyen horrorisztikus álmaid vannak! :lol: :lol: Ilyen módon ne komunikálj szerintem a kisfiaddal! :lol: :lol: Inkább szüld meg gyorsan és kész! :lol: :lol:

Flóra, hidd el, menni fog a babatéma a suli mellett is :wink: Majd mi néha rád szólunk, hogy állj, lassíts kicsit :wink: Olyan kár, hogy semmiben sem lehetünk biztosak, hiszen ha 100%-re tudnánk, hogy két hónapon belül sikerül a baba, ha otthon maradunk, akkor már mindegyikünk otthon lógatná a lábát! :( :lol: De ha a Tancsunak amellet a kemény munka mellett sikerült a baba, szerintem nekünk is fog! :wink:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D

Kép
flóra 11

Nem a nehézségtől félek,Szilzi,hanem attól, hogy felidegesítem magam,ha valamelyik gyerek nem fogad szót,vagy nem tanul, nem érti, hiába magyarázom neki el 50x is. Ilyenkor dühös vagyok és ugye kiabálni nem szabad,tehát engem esz az ideg belül. Vagyis stresszhelyzetek. Amik pedig ártanak ugye. Na,de valahogy csak lesz.

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D

Szerintem az elfojtott ideg, mindanyiunknál közre játszik. Sajnos. :( Zsuzskánál a dög kollégák, Benónál és nálad a gyerekek, nálam az utasok... :( Ez ellen nem tudunk sajnos mit tenni, mert nem engedhetjük meg a láblógatást. :( De ha nyerek a lotton, mindenkinek előteremtem az ideális körülményeket! :D :D Ezt kedves kismamik, most Ti bebuktátok! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Cupp...

Kivagyok...
Elegem van!!!!!!
Utálok főzni!!!!!!!!!!!!!!

A máj kemény maradt,sztem szarul vágták a disznót és véres trutyi jött belőlle ahogy sütöttem...
A felénél m,eguntam,abból lett piritott máj,de az is szar!!!!!!!!!!

Párom meglátja sztem kuka lesz és megyünk vacsizni....
Vagy szülni...
Az idegtől fáj a hasam de nagyon,ömlik a viz rólam és azt érzem 40 fokos lázam van...:(
Jah és nekem is nyilal ha megmozdulok.... :x

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra, ez a levertség, gyengeség, hőemelkedéérzés nálam már péntek óta tart szinte folyamatosan :( Tiszta nyűgös vagyok! Szerintem front van. Vagy fogjuk rá a hormonokra!! :lol: :lol: Ha jól emlékszem a Zsuzsi is álomkóros volt az elmúlt pár napban. Kíváncsi vagyok megjött e neki... :shock:

Kép
szilzi

Jól van Tancsu semmi baj! :wink: A májat nem szeretem, úgyhogy nem baj ha nem sikerült! :lol: :lol: Szerintem a kórház büféjében jó szendvicset lehet kapni! :wink:

Kép
szilzi

És nem mérted a lázad? :shock: Nagyon szeretnéd már ha kinnt lenne Gergő, ugye? Még egy ppicit élvezd a pocakod és már kinnt is lesz!

Kép
szilzi

Sziasztok!

Tancsu,hogyan nyilall? Pontosan hol? És milyen erősen?

Kép
flóra 11

Ne foglalkozz a májjal. Azért valamennyire biztos ehető. Ha nem, hát vacsiztok hideget.Ez a legkevesebb. Csak te legyél jól. Drukkolunk. :wink:

Kép
flóra 11

Amikor állok pl fel a székről,akkor a hasam alja mind a két oldalon,késszúrás szerüen nyilal....
Néha kicsit össze is görnyedek ha nagyon erős a fájdalom...:(

De nem görcsölök,meg semmi egyébb....

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi, nekem sajna hasmenésem is lett, tehát tényleg kerülget valami,ettől vagyok ilyen összetört.

Főztem lencsefőzeléket, hozzá szafaládé lesz. Beraktam mosni. A fiúknak kimostam kézben a pólóikat,mert Tankcsapda koncertre mennek és ugye oda csakis Tankcsapda pólóban lehet menni. Azok meg pont a szennyesben voltak. De ugye jókor sütik ők is ki, hogy mit akarnak felvenni. :?

Kép
flóra 11

Amikor meg megyek,akkor a csipőmbe és a combtőbe hasogat,de nagyon.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, nekem a második így kezdődött. Én sem görcsöltem egyébként, az csak később jött. Úgy hat körül volt az első ilyen szúrás. Kilenckor már éreztem, hogy ebből szülés lesz. Éjjel 12-kor mentem be a kórházba, háromnegyed egykor már ott volt a baba.

Remélem neked is ilyen gyors lesz. És remélem annak az előjele. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, ezt most elkell viselned, sajnos :( Olya szívesen segítenék... de nem tudok!!! :(

Flóra, sajnálom, hogy megy a hasad, lehet, hogy valami kis vírus. Remélem nem leszel beteg egész hétvégén! A Tankcsapda koncertre a póló fontos! :D És amilyen rendes anyuka vagy, Te ugrasz és mosod a fiúknak! :wink:

Kép
szilzi

Ülj a labdádra terpeszbe, hogy nyitódj könnyebben. Bent a kórházban én guggolásokat is csináltam, hogy gyorsítsam a szülést.

Kép
flóra 11

Nekem sajnos még nincs ilyen élményem Tancsu, de drukkolok nagyon! :wink:

Kép
szilzi

Akkor lehet hogy szülök ma??????????????????

Megyek a labdámért!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem csak attól megy a hasam,hogy tegnap este én is bevacsiztam a melegszendvicsből.

Kép
flóra 11

Szilzi

Lázam nincs,már éjjel is ilyen vacakul voltam...

Most viszont menek kicsit csajok,mert nem jó itt ülni...:(

Üzenek ha van valami...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Közben megjött a párom,sütök neki ki szafaládét. A fiúk pólóját kivasaltam, de még kiakasztottam kicsit a nyakánál nedvesek még. Adok a páromnak kaját, de jövök ide.

Kép
flóra 11

Pihenj Tancsu!

Flóra Te pedig szorgoskodj, mint mindig! :D Gyere majd én is leszek! :D

Kép
szilzi

Tegnap volt a nagyfiam Komáromban, aláírták a szerződést az albérletre. Nagyon jól választott a szobák közül. Elfoglalta azt a szobát, ahol csak egy ágy van, vagyis egyedül aludhat.Szerintem ez nagyon jó lesz neki, egy szoba,ami csak az ővé,nem kell neki osztoznia rajta senkivel.

Kép
flóra 11

Itt vagyok Szilzi. Dehogy megyek most el innen. Várom a fejleményekete Tancsu körül. És izgulok marhára.

Kép
flóra 11

Flóra, kimegyek vásárolni és jövök! :D

Kép
szilzi

Közben kiteregettem. Most megy a nagy házalakítás.

Kép
flóra 11

No, újra itt vagyok! Tancsu remélhetőleg pihenget...

Kép
szilzi

Sziasztok!
Nekem ugyanolyan fájdalmaim vannak mint Tancsunak! Egész délután döglőttem, eszem az algopyrint és rohadtul fáj a hasam! De én nem tudom mit fogok szülni!

Kép
muzsuzska

Jaj, Szilvi vagyok,de halálra nevetjük magunkat a párommal egy filmen. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?