Három napja minden este 2-3-szor wc, plusz ami most jött be: legalább egyszer farkas éhesen rohanok a konyhába. Férjem csak néz, hogy mi van, de egyszerűen hangosan korog a gyomrom, nem tudok nélküle visszaaludni, és olyan nagyon jól esik...
Egyébként is úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, olyanok lettek az alvási evési szokásaim, olyan dolgokat kívánok, amiket kiskoromban ettem, kiflit tejjel, tejet magában, de a csúcs a csecsemőtápszer (ami ilyen por és banános, kekszes...), emellett jolyjoker nálam minden ami citromos, úgyhogy ebből a család lányt jósol
Helyátadás: én komolyan mindig átadtam a helyem, ösztönösen nem tudok ülve maradni, ha kismamát vagy öreget, akár gyereket látok, de ezt nem sok más emrertől láttam sajnos. Annyira megvan bennem ez, hogy tegnapelőtt mikor buszoztam kétszer is majdnem felpattantam, aztán lebeszéltem magam róla, de olyan furán éreztem magam...
Most még jó idő van, de engem ez a 2 órás buszozás a városban már most iszonyatosan megterhel.
Mozgáshírek:
Na gyorsan megnézem a képeket, már nagyon kíváncsi vagyok.
Örülök, hogy Macsek visszatértél, mostmár megnyugszom, hogy mindenki rendben van!