A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Már rég meg kellett volna jönnie kedd óta a gyógyszertől! Olyan mintha szét akarna robbanni a méhem és a petefészkeim!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Te is rosszul vagy? Lehet, hogy a pirid lesz ,nem?

Kép
flóra 11

Hahó!!!!!! Hol vagytok?

Kép
muzsuzska

Ha már lenne , akkor is késő lenne. Flóra annyira fáj a hasam hogy majd beszarok, ilyent még sose éreztem!

Kép
muzsuzska

Vagyok, csak kimentem pisilni,mert attól tartottam, hogy a nevetéstől becsurog. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzska, ez normális lehet???? Nem mondta a doki, hogy most jobban görcsölhetsz??? :shock: A gyógyszer segít legalább?

Flóra, mit néztek?

Kép
szilzi

Milyen bigyókat szedtál most?

Kép
flóra 11

Mit néztek, hátha én is tudnék nevetni, bár most kétlem!

Kép
muzsuzska

Hatalmas aranyos a címe. Már láttam, egy elefántot örököl a pasi az apja után.

Kép
flóra 11

Most nem duphaston, hanem norculutot, amit előszőr szedtem.
Szilvi, szerintem már én se vagyok normális!
Holnap megkeresem a dokit a kórházban.

Kép
muzsuzska

Film+ on megy. Nagyon jó.

Zsuzsi, nem hívod fel a dokit?

Kép
flóra 11

Én azért áldom az eget, mert nekem legalább nem szokott görcsölni mielőtt megjön és közben sem!

Kép
szilzi

Egyszerűen nem indul meg a pirim, vagy most szakadozik le a nyálkahártya, de volt máskor is ilyen de ennyire nem fájt!
Az összes tököm tele van! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Jó ötlet szerintem a doki! Én borítékolom neked, hogy TE normális vagy! :wink: Ugye nem dolgozol holnap? Vagy azért tudnál?

Kép
szilzi

Kedd éjszakáig nem dolgozok!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem tudom Zsuzsi,mi lehet az oka, hogy nem indul meg. Tényleg az lesz a legjobb, ha holnap elmész dokihoz.

Kép
flóra 11

Ha ennyire fáj, nem kéne most doki? Olyan szar, hogy ilyenkor nem tudsz semmit tenni! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Reggel felhívom , hogy mikor lesz bent a kórházba !

Kép
muzsuzska

Basszus de jó Neked!!! :D :D :D Akkor menj el gyorsan dokihoz, nem ám itt kínlódsz minden nap! :shock: A műtét óta, megjött már egyszer normálisan?

Kép
szilzi

De jó, Zsuzsi! Nekem is kedd reggelig szabadom van! :D Akkor most együtt szabizunk. :lol:

Kép
flóra 11

Minedenki szabad keddig???? :shock: Hallo-hallo én dolgozom vasárnap és hétfőn is! Felmondjak??? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi én máshoz nem akarok menni! Reggelig meg kibírom valahogy!

Nekem se görcsölt soha se előtte se alatta, csak a cicik fájtak mindig előtte, de most már az se!

Miért kell nekünk ennyit szenvednünk ???????

Vajon Tancsu hogy van?

Kép
muzsuzska

Nem mondunk fel, gyesre megyünk még az idén , mindannyian!!!!!!!!!!

Szilvi, febrár óta nem jött meg normálissan, gyógyszer nélkül! Most azzal se!

Kép
muzsuzska

Nekünk nagyon göröngyös út jutott ki. Én sem tudom,mi vár még rám. De kibírom,csak legyek terhes.
Ja, be is veszem a bigyómat.

Kép
flóra 11

Flóra, szép az új vonalzód!

Kép
muzsuzska

Ez hülye ez a piri Zsuzsi! :evil:

Megértem, hogy nem akarsz máshoz menni! :(

Ok-ok nem mondunk fel.... De az idén gyesre?????? :lol: :lol: A humorod a régi! :wink:

Kép
szilzi

Jó, akkor táppénzre,terhességgel! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Köszönöm. Rajtad kívül még senkinek sem tűnt fel, hogy van másik vonalzóm is. :wink: Ez csak két hétig lesz.

Kép
flóra 11

Karácsonykor mind kismamik leszünk!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az enyémet rohadtúl unom már , már a harmadik ciklust kezdte, és egy se volt még!!!!! :twisted:

Kép
muzsuzska

Hát de szép lenne,Zsuzsi! De igen,így kell csinálni. A vágyinkat elképzelni, mintha már valóság lenne. Állítólag, ha elevenen elképzeljük,hamarabb valóra válik. :D

Kép
flóra 11

Olyan jó! Nézem a tévét,veletek dumálok aFlórián meg közben klasszulsimizi a hátamat. :wink:

Kép
flóra 11

Jó, nem bánom , lehetünk sokkal előbb kimamik, mint karácsony!

Itt pislog az injekcióm a hűtőben és alig várja, hogy a pocakomba kerüljön!

Kép
muzsuzska

És annyira jó a simi hogy elfelejted lenyomni a space billentyűt!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

És lassan bekapcsolodk a rádió! :D :D :D ?

Kép
muzsuzska

Igen, meg amúgy is gyengén műxik. :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu fél öt óta nem jelentkezett! Remélem lesz ereje ha mennie kell egy sms-re!

Kép
muzsuzska

Még nem, de az is lesz. Ma miénk a lakás.A fiók Komáromban vannak Tankcsapdán. :D :wink:

Kép
flóra 11

Olvastam a póló mosást!

Kép
muzsuzska

Hát bizony, az már három óra. Ha szülés lesz, akkor mostanra szerintem már tisztában lehet vele. De még biztos nem kell indulnia. Remélem hogy jól van. Ha nem jelentkezett, talán jól lett és elmentek a Lidlbe.

Kép
flóra 11

Flóra, nekem is feltűnt, bocsánat, hogy nem írtam! :oops:

Zsuzska, én benne vagyom a karácsonyi kismamiságban! :wink:
Flóra, Te most akkor agyon vagy kényeztetve! :D Ígérd meg, hogy a rádiót nem kapcsoljátok be, legalább nyolcig míg én itt rohadok a munkába! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én ígérgethetek nektek,de ember tervez Isten végez.

Kép
flóra 11

Vagyis a Flórián végez. :lol: :lol: Mert vége a filmnek és lassan már lyukas lesz a hátam,annyit simiz..... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsut ismerve, menet közben is megszülne!

Volt egy aranyos vicc:

Kismamát viszik be szülni és a liftben megszül. Sírva mondja az orvosnak, hogy ezt a szégyent még a szülőszobáig se jutott be!
Erre vigasztalja a doki, hogy nyugodjon meg mert egy kismama pár éve a kórház előtt szült az autóban!
Erre megszólal a nő: az is én voltam!

Kép
muzsuzska

Gondoltam,hogy láttad a vonalzót Szilzi, de most Tancsu volt a fontos, vele voltunk elfoglalva. :wink: Lassan már jelentkezhetne újból.

Kép
flóra 11

Szivi azt hiszem Flóráéknál nem 8 után fog bekapcsolni a rádió! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát ez aranyos. :lol:

Egyébként ma délután én már láttama lelki szemeim előtt,ahogy Tancsuék a Lidlben bevásárolnak, közben megindul a szülésés ennek örömére egy rakás ajándékot kapnak az üzlettől. :D

Kép
flóra 11

Kezd hatni a fájdalom csillapító! :D :D :D Most akkor csokit fogunk enni!

Kép
muzsuzska

De, találtam a Flóriánnak egy másik filmet. Lekötöttem őt, a kezét kivéve. :lol:

Kép
flóra 11

Én már úgy várom Gergőt!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?