A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Zsuzska!

370 ft darabja, héliummal, tartósítóval. 14-et kértem, 6-ot egy-es felirattal, 8-at meg boldog szülinapottal. Adunk majd a vendéggyerekeknek is. Plusz egy nagy, fényes, zenélős, Lili választotta, mert ki volt rakva mindenféle minta felfújva és totál kész volt tőle. Ez 1100 ft. Kb. 7000-ben áll meg a vége, mert ebbe gondolom több hélium is megy.
Jön pár másik inkubátorszökevény és barátok kisgyerekei, összesen hatan, két négyéves, egy másfél éves, egy egyéves ikerpár, egy egyéves kisfiú, + enyémek, ennél többet nem mertem bevállalni.

Leengedtük hétvégén a medencét, és annak az alja (kör alakban ki volt ásva a helye) ki lesz öntve homokkal, ami pénteken érkezik. Tesóméktól mérleghintát kapnak a csajok, tőlünk meg olyan labdás medencét, szóval lesz játék. Van testfestékem, tesó meg kozmetikus, tehát arcfestést is lehet majd kérni :wink: bár tesóval még nem beszéltem meg, este megyünk hozzájuk, majd megkérem.

Lesz répa ill. sütőtöktorta, szülőknek saláták meg husi, bár ennyi gyerek mellett, lehet, nem lesz időnk enni :?

Judit

jucicuki

Aztaa Juci, de szuper!!!ilyen buliról álmodik mindenki :):)
nekünk január elején lesz, nem tom majd mi lesz belőle :) de mi is akarunk zsúrt :)max a karácsonyfa alatt :)

kérunk ám maj sok képet, az ajándékokról is!!!
Milyen az a labdás medence? ilyen felfújható dühöngő??

zsuzska80
Szombathely

Szió
Lanyané! Akkor szülhettem, de sajna nem volt valami jó élményem a szülés sem,nehogy már valami jó legyen.A csaszit is éreztem úgyanis nem hatott egy ponton az bénitó injekció ,igy a bal oldalon éreztem mindent , úgyhogy gyorsan bealtattak :( Utána meg két napig azt hittem meghalok ,mert annyi vért vesztettem a véreredményeim is extra sza.ok voltak,igy 11 nap múlva engedtek csak haza.
De túlvagyunk rajta :D

Én majd jövőhéten megyek a dokihoz!
Már amikor bent voltunk a korházban mondtad , hogy az egyik kiscsaj tiszta apa ,a másik meg fekete hajú és rád hasonlit :D .
Csak olyan képet láttam amin az a baba van aki rád hasonlit,nagyon cuki a kiscsaj .Ha tudsz rakjál fel olyat amin a másik babód is rajta van.

Én még csak olyan képet tettem fel ami kórházas,:(de majd igyekszem.

Voltunk ma Dévényi tornán ,hát a csajok végig orditották a 2szer 45 percet.Nincs gond velük ,de tornáztatni kell .Ma ezek után egész nap alszanak a drágáim.

Na megyek ,mert jön a kajcsizás
Puszi
amonré

Sziasztok!
Nem nagyon jutok ide...Ha meg néha mégis,akkor mire mindent végigolvasok,addigra már mennem kell.

Köszi a gratulációkat! :lol:

Bébijeim kezdenek elkanászodni,napközben csak kézben hajlandóak elaludni.Próbáltam már mindent:orditás a kiságyban,babakocsizás,hordozóban hintáztatás,cumizás,éneklés.Smmi nem jó!
Amúgy pedig elvannak egy órát is anélkül,hogy kézben kéne lenniük,nézelődnek,mocorognak.De aludni az istenért se akarnak egyedül. :cry:

Kezd apadni a tejem is,ugyhogy küzdünk kicsit.Estére már pótolni kell. :roll:

Annyira jók a képek!Majd ha már mi is ekkorák leszünk,talán kicsit könyebb lesz....Addigra talán rájövök az egydülalvás rejtélyére is!

Bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de már mennem is kell...
Pusza mindenkinek! :lol:

binyek

Még egy gyors kérdés..

Arra gondoltam,hogy ha már úgy is pótolnom kell este,akkor tápszert adnék nekik,hátha tovább bírják vele,mert most még 3 óránként kelnek éjjel is.

Az lenne a kérdés,hogy mennyire viseli meg hirtelen a gyomrukat a tápszer?
Merjek mindjárt első alkalommal este pótolni nekik vagy kisérletezzek vele inkább nappal?nehogy végigordítsák az első éjszakát...

binyek

Binyek :P
Mi is 4 hetesen kezdtünk tápizni, addig csak anyatejeztünk! Nem viseli meg jobban, mint az anyatej... de tovább sem alszanak tőle... ez csak szóbeszéd... vagyis az enyéim nem alszanak jobban vagy többet tőle.

Lányok :P
Voltunk ma csípőszűrésen és UH-n, valamint koponya és hasi UH-n. Majdnem minden OK, de Milcsi refluxos :( és mindkét gyerek hasfájós, vagyis az lehet, mert sok légbubit láttak a gyomrukban :? A reflux miatt majd még vissza kell menjünk. Gyógyszert nem adnak még ilyen korban, hátha kinövi, de figyelni kell rá. Ha 1 kg különbség lesz a két gyerek között, akkor vissza kell menni...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Juci,
Hát ez a buli biztos nagyon tuti lesz! Jól hangzanak a részletek. :D

Binyek,
Szerintem nem viseli meg. Legalábbis nálunk nem viselte meg, pedig mi már a hazajövetel estéjén adtunk nekik, mert nem volt tejem.

Fanni,
Egy kérdés: a koponya, csípő, hasi uh-t nektek a dokitok felírta, vagy fizetősre mentetek?
Mert én kérdeztem a védőnőnket, és nálunk nem szokták felírni, csak ha valamilyen gond van.
Reméljük kinövi Milcsi a refluxot!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Binyek
Boldog szülinapot!
Szerintem nyugodtan adhatsz nekik este is,nem lesz vele gond.De nem a táptól fognak aludni éjszaka,hanem attól,hogy megérnek rá.Enyémek 3 hónaposan értek meg arra,hogy aludjanak éjszaka.
Nem lehet,hogy az ébrenlét alatt túlpörögnek nappal és átesnek a holtponton?Én minden ingerkeltő dolgot kiszedtem anno a kiságyból,aztán szép fokozatosan adagoltam nekik.Amikor kettőt-hátmat ásítottak,akkor tettem őket hasra,simi......stb.De zet is úgymond tanulniuk kellett.Vagy inkább szokniuk.

Fanni
Nincsenek elkésve az éjszakai alvással ne aggódj.

Eszti
Nagyon jók a képek.Szépek vagytok.Hol a többi kép?

Amonré
Üdv a babások táborában :lol: :lol:

Tonti
Doki?
Vendég

Rebe :P
Nálunk a gyerekdokinéni írt beutalót. Heim Pálban és a Budai Gyermekklinikán ingyenes. Előbbinél októberre van csak ip., utóbbinál 2 hét múlvára kaptunk a bejelentkezéstől. 2 beutaló kell, egyik a hasi és koponya UH-ra, másik a csípő szűrésre és UH-ra. Kultúrált hely, kedves drnőkkel :P

Banika :P
Ez jó hír :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Mostanaban nem nagyok tudok irni es olvasni sem, nagyon sz@r napjaink vannak, nem is tudom en ugorjak-e ki az ablakon vagy inkabb a gyerekeket dobaljam kifele. :evil: :oops: :lol: Monserrate egy nagy hisztigep, akaratos, nyavajgos, tegnap mar nem birtam es racsaptam a fenekere es nagyot, egyszeruen megorjit! Aztan csak bogtem es bogtem hogy miert nem birok normalis anyuka lenni. :cry: Alex megveszett, mostanaban nagyon sir elalvas elott ma mar hagytam sirni mert mar mindent kiprobaltam es nem hallgat el, fel orat bombolt, a szivem megszakad erte. :cry: Anna jo kislany, Ra nem panaszkodhatom! :D
Eljott hozzank a mostohatestverem, a ferjemnek fog dolgozni, most meg Ot is ki kellett szolgalni (szerencsere elment alberletbe, itt el se fert volna) aadasul ha valaki itt van Monserrate meg butabban viselkedik, produkalja Magat. :?
Ja, bebiszitterem sincs mert ha legalabb egy heten ketszer 2-3 orat szabad lennek es pihenhetnek ... de jo is lenne! :cry:

Nem tudom masok hogy birjak de nekem ez maga a remalom, az eletben soha tobbe nem gondolok gyerekvallalasra! :shock: :lol:
Olyan szerencseje van annak akinek kozel lakik az anyukaja, nagymamaja, testvere vagy sogornoje!!! Irigy!!!
Nem tudom hogy oldjam meg a setalatatast mert ki akarnak menni a babakocsibol es amikor mar majd jarnak hogy fogok ketto utan futkosni? :shock: :roll: Vagy ne vegyem Oket ki? Szegenykek!!! :cry:

Vettunk uj fenykepezogepet majd toltok fol kepeket!

Koszonom hogy megkerdeztetek, voltam dokinal eluldott vervizsgalatra ahova hetfore aptam idopontot es adott gyogyszert a szedulesre, most legalabb nem szegulok de a hanyinger, hasmenes meg mindig van, lehet hogy az idegfeszultseg?!

BINYEK NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!! :D :D :D Tapszert en is inkabb nappal kezdenem hatha! Nalunk nem volt ilyen gond mert mar a korhazban is azt kaptak.
Egyedul alvas rejtelme: :roll: eddig nekem csak a sirni hagyas jott be. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, nem olvastam at!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :(
Léleksimi. Abszolut értem. Kellene neked néhány óra "szabadság". Egy babysitter és egy kis pihenés... szerintem egyből meggyógyulnál. Nem tud valaki kicsit segíteni?
Azért az ijesztő, hogy még 1 évesen is ennyi gond van az alvás körül...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tontica! Szegény :cry: .

KépKép
KépKép
jadika

Tonti,
Szegénykém, elhiszem hogy kivagy! :( Az biztos, hogy kellene neked egy kis pihi, egy kis külön töltött idő. Szerintem nagyon fontos!
Nekem anyukám szokott jönni, két hetente hétvégén, és szükség is van rá. El tudunk menni a párommal pl. moziba, vásárolni, meg egyáltalán már az is jó, ha egy etetést ő csinál.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy idegi alapon van ez a hasmenés, hányinger, szédülés is nálad.

Lanyané,
Vettünk tegnap a Corában mi is rózsaszín Tommee Tippee-t! :wink:

Mi tegnapelőtt és tegnap felavattuk a lányokat. :D Eddig csak sétálni, és orvosnál voltunk velük. Tegnapelőtt elmentünk plázázni. Nagyon jól viselték, aranyosak voltak. Tegnap lent voltunk a Balatonon sétálni, nézelődni. Az a nap is jól sikerült, bár amikor már majdnem hazaértünk, akkor jött a nyűgösség és az ordítás. Így ment ez egész este. Fürdés után mindkettő azonnal beájult. Gondolom jól kifáradtak, meg meleg is volt. A kocsiban is eléggé elviselhetetlen volt, de klímát nem mertünk kapcsolni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Tontica! Kitartás!!

Binyek: nálunk is nehezen alszanak el néha, múlt hét gáz volt, állandóan sírtak és hülye, meg mindig cicire tettem őket-mondjuk meleg is volt, biztos szomjasak is voltak-volt olyan nap, hogy 25x szoptattam... :shock: , aztán besokalltam és leredukáltam napi 6-ra/fő és érdekes, így is elég nekik, mondjuk nyugtatásul Léna cumit kapott... :? mind2-en 1,5 kilót híztak eddig. Már nagyon aranyosak, fordítják a fejüket, meg emelgetik.
Teszek pár képet!

Szép napot mindenkinek!
Kép Léna Kép Levi Kép reggeli szunya Kép Léna apával fürdik Kép kicsit sok lett a hab... Kép kicsi batman Kép na így nem szabad lerakni a gyereket apa!

Kép
riddencs

jajj tontika sok erőt küldök gyere és panaszkodj nekünk könnyíts picit magadon.elküldjem az anyósomat :?: :?: :D :D :wink:
rebe szupi akkor nem egyedül vagyok rózsaszínmániás :wink:
riddencs nagyon ügyik vagytok másfél kiló nem semmi :D és csodahelyesek a manók :D
egy kép én meg a kicsi én :D Kép

lanyané

Riddencs :P
Szépek vagytok.
1,5 kg-t híztak? :shock: Még a "dagibb babám" is csak mostanra hízott ennyit!

Lanyané :P
Jajj, de szépek vagytok!

Én is teszek fel fotókat:

Márkó:
Kép
Kép

Milcsi:
Kép
Kép

Mi 8)
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/l ... puaTOH0x8U

Jaj, mindenki nagyon szép!

Tonti kitartás! Elhiszem, hogy kivagy, nem is tudom, mi lenne velem Anyuék nélkül és nekem egy gyerek mínuszom is van, veled szemben :?

Judit

jucicuki

Hahó csajok!

Tonti!
Nem igaz,hogy nincs egy nyamvadt bébiszitter abban a nagy országban!?A gyerekeidnek is sokkal jobb lenne,ha egy pihent,nyugodt,kiegyensúlyozott anyjuk lenne....
Lehet,hogy már azért is ilyenek,mert érzik,hogy te szarul vagy!

Riddencs!
25 szopi??? :roll: Maradt mellbimbód vagy elolvadt a nap végére? :lol:
Az enyémek is nagyon híznak:Marcell 2760-nal jött haza,most 4310g,Majácska 2370-ről 3590g. :wink: Kinőttük az 56-os ruhákat!
Hogy-hogy habos a vizetek?Ti nem mosdókenőccsel fürdetitek őket?Mert én azzal,pedig úgy utálom,de jó lesz,amikor már finom,illatos babafürdetőt használhatunk...De mikor?

Mennyit változott mindenkinek a bébije!Komoly fiatalemberek és kisasszonyok! :D
És végre kezdünk hasonlítani mi anyukák is az avatar képünkre!Eddig olyan volt mindenki feje meg teste,mint egy kiselefánt!Hi-Hi!

Mariann!
Ezt a kiscsajt biztos nem cserélték el a kórházban!Le se tagadhatnád...Gyönyörű!

8)

binyek

fanni zabálnivalóak vagytok :D tényleg kész fiatalemberek lettek és hogy figyelnek rád meg nevetnek puszi puszi nektek.
márkó is gyönyörű de milcsike az én szerelmem vagy a kicsi éné :D :wink: ezek a képek vakuval készülnek mert nekem apa nem engedi nehogy a szemüknek baja legyen.
binyek dobj képeket te is,én is utálom a fürdőkrémet :?
juci ti is tünemények vagytok :D
a szemük mikor véglegesedik :?: aminak tuti gyönyörű tengerkék de jázminak nem barna de nem is kék ilyen sötétszürke anyum azt mondta nagypapámnak volt ilyen kiváncsi leszek majd a végeredményre :D
jajj valaki szólít rohanok cupppp

lanyané

Igen. Én is úgy tudtam, hogy nem szabad vakuzni, de már a születésükkor is engedélyezve volt. A dokim azt mondta, nyugodtan lehet, nem lesz bajuk. Azért újszülötteknél nem szokás, de már komoly majd' 2 hósaknál nyugodtan :wink:
Oh, hát igen. Érdekes, Milcsi kevésbé karakteres, mint Márkó, mégis ő mindenkinek a szerelme. Kivéve Apáé, övé Márkó, merthogy nálunk meg Apa nem tagadhatja le a gyerekeit... főleg Márkót. A szemek nálunk is így vannak, bár a képen barnának tűnnek, de Márkóé világoskék, Milcsié egész sötét. Ez a tipikus csecsemő szem, ebből még bármi lehet. Nálunk nekem zöld, Apának kék a szeme, de Milcsié egészen sötét... meglátjuk. 2 nagyszülőnek is van barna szeme. Én sem tudom, mikor véglegesedik a szín, csak azt, hogy nekem még 7 évesen is kék volt, utána zöldült be. De azért az, hogy sötét (barna) vagy világos (kék, zöld) lesz-e, szerintem max. 1 éves korra már jól látszik.

Binyek :P
Nálunk a súlyok 2770-ről 3800 g és 4300 g. Legalábbis a napokban ennyi volt. Nálunk csak Márkó kezdi kinőni az 56-ost, mondjuk a Tesco-s 56-ost, ami azért nagyobb. Bajban is vagyok, mert vettem 62-est, de az meg túl nagy. Milcsire pont jók még az 56-osok.

Judit :P
Köszönjük.
Mindjárt megnézem, amit feltettél.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A gyerek alaposan körbejárta a problémát :lol:
Nagyon édes!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané
Csípem a stílusod :wink: Nagyon tündériek vagytok ezen a fotón "kicsi én-nel" :lol:

Fanni
Annyira helyes kisfickóid vannak!Irigy!Én is akarok majd pöcsösöket is :lol:

Juci
Állati édes ez a videó :wink: :wink:

Tonti
Te szegény :( :( Nagyon rád férne egy jó nagy pihi és kikapcsolódás,ami feltöltene és visszakapnád régi éned és persze a gyerkőcök is az anyucijukat.Nem lehet könnyű neked.Én babysitterként dolgoztam szülés előtt.Holnap gépre szállok,de viszem a csajaimat is :roll: :roll: Aztán,ha már megbolondultam az 5 gyerekkel,akkor és te feltöltődtél,akkor hazajövök én is feltöltődni az uramhoz :wink:

Riddencs
25 szopi :shock: Hűha,nem vagy semmi!Szépek a manók és édesek 8)
Vendég

énnekem a jányaim szeretnek nagyon meghamiztak büfi és már csicsikáznak is :D
sotske :D :wink:
ami 2220ról 3520 jázmi 2490ről 3840 volt tegnap :D de én nem veszem észre hogy a teskós 56.osak nagyok lennének szinte olyan mintha 1hét múlva kb kinőnénk,vagy lehet összemostam dehát 40fokon mostam csak :shock: a következő teskós méret na az nagynak tűnik.
jajjjaj tegnaptól nagylány lettem újra :oops:
apa meg hülyeséget álmodottmhogy van egy kisfiunk is :shock:
mondtam akkor ha készen kapjuk :D
na jóccakát megyek alszok míg engedik a krampuszok

lanyané

Binyek! Néha szétmarcangolják a mellem, de most már csak 5-6 szopi van!! Persze, mi is fürdetőkrémmel fürdetjük őket, csak már nem bírtam és kipróbáltam a levendulás fürdetőt-asszem Juci írt róla vmikor-hátha lenyugszanak tőle és egy picit sokat nyomtunk bele, amúgy tényleg csak egy kis cseppet szoktam rakni bele.

Fanni! Nagyon szépek! Az enyéim kis dagik.. :shock: , azt mondta mindenki, hogy anyatejtől nem lehet meghízni, ezt mondjuk kétségbe vonnám...

Lanyané: nagyon szépek vagytok és hogy visszafogyott az arcod! Az enyém is olyan már nagyjából, mint volt, hála az égnek, meg az alakom is lassan. :D Kép Lénácskával

Jó éjt!

Kép
riddencs

jajj nagyon szép Mindenki!! nagyon édesek a babák!

Lanyané, jól lefogytál!! ja és a körmeid is tök jók :):)

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt! :lol:

Gyerekek imádnivalóak!

Fanni
Nekem is Márkó a kedvenc.Meg kell zabáni ahogy néz rád.
Mire jutottál milumil ügyben?Azt hiszem az aptamil a HA-s a milupánál?Hogy hogy véletlenül vetted?Nektek nem írják fel?
Mi mostantól milumilt eszünk,mert a bebának csak 6 hós kortól van bifiduszos tápszere a start aktívon kívül.

Lanyané
Imádom a kicsi te-t :lol: :lol: :lol:

Juci
AZ a fránya zokni megzavarta Lilit a mókában.

Riddencs
Cuki a vegyespáros.

Rebe
Angyalok a csajok.Nincs okod panaszra.

Tonti
Tényleg pihenned kellene,mert ez tuti fáradtság.Egyszerűen a szervezeted jelez,hogy sok neki(ami nem is csoda)

Enyém kölkök 3 napja estére totál elromlanak.Napközben angyalok,kaja,játék,alvás 2 perc alatt.Alig sírnak.Eljön az esti lefekvés és ez mostanság másfél órás mulatság.Olyan szinten,hogy végkimerülésben alszanak el a sírástól.Minden ugynúgy történik mint eddig,semmin nem változtattunk,mégis kész vannak.11 órára már idegsokkos állapotban vagyok.
Ötletek hogy mi lehet ez?Gondoltam a fogukra,de napközben miért nem fáj?

Fürdetőkrém
Mi egy adagnyit mikróban felmelegítünk,hogy folyékony legyen és azt öntjük a fürdővízbe.Így nem kell őket ragacsolnom és nem kell attól félnem,hogy kicsúsznak a kezemből.Viszont a bőrüknek jó.Kicsi habfürdőt mi is teszünk bele,hogy azért legyen egy kis babaillat. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönjük a dícséreteket :D

A mieink akkor kb. egyformán híznak.
Nálunk Milcsi azért lassabban, mert refluxos. Ma 4x hányt le egymás után :( Picikém, úgy sajnálom. Meg az anyatejet is, ami ilyenkor kárbavész :oops: Pedig már csak olyan napi 700 ml körüli van...
Nekem még nem jött meg, bár én ha nem is egész álló nap, de szoptatok. Gondolom ezért.

Riddencs :D
Édesek vagytok.
Én már a 2. héten elértem a szülés előtti súlyom, az utóbbi hetekben viszont már +1 kg rám került...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sotske :P
Neked fix, hogy álomjó gyerekeid vannak, ha már tudsz további gyerekeken gondolkodni :lol: :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika!
Napközben mennyit vannak ébren?Én mindig úgy intézem,hogy délután-estefelé legalább egyszer hagyják ki az alvást 2 szopi között,hogy fáradtak legyenek estére.

Én még remélem,hogy nem menstruálok egy darabig...olyan jó nélküle! :wink:

CSajok!
Az elkészített tápszer meddig tartható el a hűtőben,ha nem isszák meg az egészet?

binyek

Hello!

Mindenkinek koszonom az egyutterzest! :D
Azert nem olyan rossz am csak vannak rossz napok aztan jonnek a jok, tegnap este pl. nem produkalta Magat Alexem. :D

Fanni: ne ijedj meg de en ugy tudom az alvas koruli gondok 2 es fel 3 eves korukig tartanak a rossz alvo gyerekeknel. Vannak olyan idoszakok amikor rosszul alszanak aztan visszaallnak vagy Maguktol vagy segitseggel.
2 es fel eves koruktol alt. mar jol alszanak.
Kepek szuperek, Marko tiszta feltekenyen nez a tesora. :lol:
Nagyon edesek!!!

Rebe: miert nem mertetek klimat kapcsolni a kocsiban? Mi szoktunk es nem faztak meg ott soha. Itthon is megy a klima egyfolytaban.

Riddencs: annyira edesek!!! 1,5 kilo az szuper es nagyon ugyi vagy hogy csak szoptatsz! :D

Lanyane: tenyleg tiszta anyukaja ez a kiscsaj! Nalunk Anna tiszta anyja, Alex tiszta apja.

Juci: Lili nagyon edes, tetszik Neki az asztal. Holnap szulinap, atya eg! Mar eltelt 1 ev! :shock:

Binyek: en legyartottam elore egy napi adagot es betettem a huttobe, a maradekot este kiontottem.

Sotske: most komolyan azt hittem hogy holnap gepre szallsz es elmesz bebiszitterkedni a kicsikkel. :shock: :lol: Aztan megertettem. :lol: Koszike! Gyere! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szanett merre lehet? Tud Rola valaki valamit?

KépKép
KépKép
tontica

banika :wink:
zsuzska köszi de még most harcolok a 10kilóval.
binyek én mindíg frisset csinálok és nálunk olyan nincs hogy nem isszák meg :oops: :D
nem tudom az én lányaim most olyan jók iccaka mintha tudnák,hogy este kilenórás evésnél sötét van tévé kilőve büfi puszi alvás és ma bírták 4ig nem háromig reggel viszont követelik a nagyágyban levést de legaláb éjszaka nem ja és nappal tök sokat vanak fent és nem is sír ami annyit nézelődik-lóg rajtam vagy aki épp itt van pl ádámbátyámon :D Kép
tényleg szanettal mi lehet meg a csajokkal :?:
ja mi most megint új tápszert kapunk beba ha sima,na majd meglátjuk,ja és a kurva szájpenész még mindíg van kicsit már tele vele a ....

lanyané

Sziasztok!

Túl vagyunk a bevásárláson, lassan kész a homokozó, csodaszép lett. Lányok kaptak egy felfújható rózsaszín jeep-et, még labdákat kell vennünk bele és kész a játszóház holnapra :lol:
Tesóméktól ugrálóvárat kapnak végül, nem mérleghintát.

Atival jól összevesztünk reggel, mert szerettem volna megegyezni vele, hogy csajoknak nincs tortaevés a rendes tortából. Sütök sütőtök és répatortát, abból igen, de persze anyós is rendelt csoki és eper tortát és én nem szeretném, ha abból ennének. Tudom paramami vagyok, de ki tudja mi van benne, a másik, hogy még teljes tejet ugye nem ettünk/ittunk. Meg nem is szeretném őket az ilyen édességre rászoktatni, amíg nem muszáj. Tök jól elvannak a kölesgolyóval, bulátával. Szóval meg akartam egyezni, hogy ne ott veszekedjünk, hanem mi egységes frontot képviseljük, erre az uram is ellenem szavazott :cry:
Mert szerinte minden jótól megfosztom a gyerekeket. De miért nem lehet egészséges finom dolgokat enni???

Na, jól kipufogtam magam.
Kölkök egész nap nem alszanak :twisted:
Tegnap is ez volt, aztán este hétkor meg már befordultak :lol:

Judit

jucicuki

Hello lányok, csak gyorsan válasz, amire tudok:

elkészített tápszert 24 óráig el lehet tenni hűtőbe, de megsúgom, hogy a II. szülészeti klinikán még annál is tovább állt a hűtőben, és azt mondta a tejkonyhás néni, hogy nyugodtan használjam fel.

fürdetőkrém: én sose használtam, de icsilya a Kaális topikban írta egyszer, hogy tejföl állagúra ki lehet keverni egy nagyobb adagot vízzel, és abból használni úgy, hogy a baba testére keni fürdéskor.

menstruáció: nekem még mindig nem jött meg...

aptamil: a kezdő tápszer, mi akkor kaptunk milumilt, amikor már nagyobb súlyúak voltak a babák, de nem emlékszem, mikor pontosan. a milumil is HA-s.

KépKép
lili73

ja, fogzás: éjjel sokkal nyűgösebbek tőle, mint nappal. Barni kb. kétóránként kel mostanság, elég kimerítő, nappal általában semmi baja.

KépKép
lili73

Riddencs,
25 szopi, te jó ég! :shock: Én biztos nem bírtam volna. :oops:
Szépek vagytok! A gyerekek nagyon szépen gyarapodnak.

Lanyané,
Tuti jó ez a kép, a kicsi én nagyon hasonlít rád! :D Én nem tudom honnan kell azt a 10 kg-t fogynod, de az arcodon nem látszik.
Én is imádom a rózsaszínt, sok rucijuk az. :wink: Amúgy nekem a kék cumisüveg is tetszett, mert olyan szép türkizes.

Fanni,
Nagyon aranyosak a srácok, a közös kép meg fantasztikus. Olyan mintha Márkó haragudna, hogy Milcsi felé fordulsz. :D
De jó, hogy írtad ezt a vakus dolgot, mert én bizonytalan voltam ebben a kérdésben. Én úgy tudtam, hogy 1 méternél közelebbről nem szabad vakuval fényképezni őket.
Nekem van olyan ismerősöm, aki szoptat, és mégis megjött neki!

Juci,
Olyan jót nevettem! :lol:

Binyek,
Nem semmi súlyok vannak nálatok sem! :shock: Nálunk Blanka született 2750 gr-al, 1 hónaposan 3600 gr volt. Nekünk még vannak olyan 56-os ruhák, amik még jók rá.
Eleinte mi sem szerettük a fürdetőkrémet, amíg nem forralt vízben oldottuk fel. Az enyémek bőre olyan szép lesz tőle a fürdés után. Mondjuk mi le sem cserélhetjük egyenlőre, mert Zsani bőre túl száraz sok helyen. A doktornő azt mondja csecsemőkori ekcéma, és erre gyógyszertári fürdető kell.
Én mindig frissen csinálom a tápszert, de 24 óráig hűtőben tartható.

Tonti,
Azért nem mertünk klímát kapcsolni, mert féltünk hogy megfáznak. De aztán mi is gondolkodtunk, hogy kellett volna. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Lent voltunk a parton es csinaltunk par kepet, most csak ennyi es rohanok alukazni. :D
Csalad:
Kép
Tancolo Annaval:
Kép
Fiukkal:
Kép
Otthon: (kupit ne nezzetek!) :lol:
Kép
Rosszasag:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Juci! BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT A CSAJOKNAK
Nagyon megható ez a videó!

Tápszert én is megcsináltam egésznapra.

Mensi: nálam 5 hónap után jelenkezett pedig még mindig van 1 pici tejem.

KépKép
KépKép
jadika

Juci
Boldog szülinapot a csajoknak!!!!!!!

Én megkönnyeztem a videás összeállítást.
Vendég

Amíg állandóan(2,5 - 3 óránként) ettek,addig én is megcsináltam a napi adagot,be a hűtőbe és csak melegítenem kellett.Mondjuk eltartott egy ideig mire felfedeztem,hogy hideg vízben is oldódik,így nem kell hűtenem és csak egyszer kell felmelegíteni kaja előtt.Volt hogy eltettem a maradékot a következő kajára,de ritkán hagytak.
Vendég

Nagyon boldog szülinapot a csajoknak!
Megkönnyeztem én is a videotokat :oops:

Lili :P
Én semmi különbséget nem látok az Aptamil és a Milumil között. Végignéztem a dobozt és nincs különbség. Gyerekeknek is úgy tűnik, mindegy.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lili, Dorka!

Nagyon boldog első szülinapot kívánok nektek!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LILINEK ÉS DORKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s.csilla

NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANUNK LILINEK ES DORKANAK!!! :D :D :D

Nagyon szep es meghato a video!!! Majd kerunk kepeket a nagy esemenyrol!!!

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon Boldog szülinapot a lányoknak!!!!!

nagyon megható volt a videó a hideg is ráz :):)

Tontica jók a képek!!![/b]

zsuzska80
Szombathely

Tontica :P
Szépek vagytok!

Lányok :P
Bejött a ledörzsölősdi. Már majdnem teljesen "lekopott" a barnaság a pocimról!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Juci
Jól megsirattál ezzel a videóval :oops:
Kedves Lili és Dorka!
Nagyon,nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk nektek!!!
Száva§Noa§Eszti
Vendég

Lili és Dorka,
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk nektek!

Kép
Bea, Zsanna, Blanka

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?