A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én is szeretek kártyázni. :lol:

Kép
flóra 11

Szilvi, végül nem reklamáltatok?

Kép
flóra 11

Zsuzska ez a fehér wc papír nagyon jó! :lol: :lol: :lol:

Flóra szívesen küldök, ha kell! :D

Kép
szilzi

Végül jött a probléma az A-nál és ejtettük a témát. Ez fontosabb volt! Most meg már csak az ideg maradt! :evil:

Kép
szilzi

Köszike, aranyos vagy Szilvi. Ha kell,majd szólok,jó? Egyelőre szedem a homeos cseppeket,a pajzsmirigy bigyót és a duphastont.Most elég.Bár a szerint,amit Zsuzsi írt még aszpirint is szedhetnék,hogy legyen pé-m. :D

Kép
flóra 11

Én már úgy várom a jövö szombati lagzit!
Sajna a fodrászom nem dolgozik szombaton, így nem tudom mi lesz a hajammal! A cipőink nincsenek még betörve, én feladtam, mert amíg nincs piri dagadt a lábam!
Királyfi fekete öltönyben, sötétkék ing+kék-fehér nyakkendő. Én Mályvaszínű ing toppal és fekete alkalmi nadrág.

Kép
muzsuzska

Reméljük kisegítenek benneteket a rokonok,barátok jó képekkel.

Kép
flóra 11

Ja és még szedünk levegőt Flóra! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Biztosan csinosak lesztek, Zsuzsi.Milyen top?

Kép
flóra 11

Néha azt is kell. :lol: És kilókat is szedünk fel. :(

Kép
flóra 11

Mert persze telenyomnak bennünket hormonnal.

Kép
flóra 11

Az a baj, hogy a hivatalos fotózáson nem volt ott a násznép! :evil: Sajnos :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzsi pedig a cipődet bekell töni! Valahogy tuszkold bele a lábad, különben nem fogod bírni! Biztos csinosak lesztek. :D A pasik teljesen megváltoznak öltönyben! :D

Kép
szilzi

Az ing áttetsző és a topja ugyanolyan hússzínű vagy mályva színű. Majd küldök képet.
Ez volt a szekrényben és Királyfi ezt választotta!

Kép
muzsuzska

Tudom, de utálják is az öltönyt! :D

Kép
muzsuzska

Értem, az elegáns. Jó, ha van a szekrényben ilyesmi. Akkor végül nem kellett ruhát venned.

Kép
flóra 11

Na igen, A-nak is kész kínszenvedés, ha felkell venni! :D

Kép
szilzi

Különben ahová megyünk ott senki sem láthatta ezt még!
igértek ruhát a boltokban, de én be nem megyek még egyszer próbálgatni mert agyvérzést kapok! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Párom egyetlen egyszer volt öltöny a diploma osztón, de viszketett tőle mindene! :D

Kép
muzsuzska

Én nem szeretek öltözködni, meg sehová sem járni, mert olyan kövér vagyok.Tényleg le kéne fogynom,de nem tudom,hogyan. :(

Kép
flóra 11

Flóra!!!!!!!!!!! Ne kezd megint! Én sem azért nem kaptam ruhát mert kóróssan sovány vagyok! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nálunk nincs probléma az öltönnyel. A fiaimra sokszor ráadom, ünnepi alkalmakkor már normális számukra. Egészen pici koruktól kezdve mindig volt öltönyük.

Kép
flóra 11

Biztos csinik benne! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,de én már utálom magam a súlyom miatt. :evil:

De be is fejeztem.

Kép
flóra 11

Én a diplomaosztón olyan voltam,mint a harang,akit csak meg kell kondítani. Talárt adtak ránk. :evil:

Kép
flóra 11

Nekem a súlyom nem fáj! Csak ama testrészek amiből bőven kaptam és még nővesztem is! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Felébredt a Flórián. Megy zuhanyozni.

Kép
flóra 11

ha nem fáj reggel a hasam, elmegyek piacra. Szőlő ehetnékem van!

Kép
muzsuzska

Flóra, Te úgy vagy jól ahogy vagy! Majd ha rendbe hozzák a hormonjaidat és szültél ikreket, na majd utána lefogysz! :wink:

Kép
szilzi

Akkor irány utána és hátmosás! :D

Kép
muzsuzska

Lassan lelépek én is!

Kép
muzsuzska

Nekem nemlenne semmivel bajom Zsuzsi, csak a hasam és a gyomrom ne lenne nagy. Sose voltam ott kövér,mindig darázsderekúvoltam. Nem tudom, hogyan hízhattam így meg. :evil:

Kép
flóra 11

Látod, holnap én is piacozok, és tarthatok gyümölcsnapot.

Kép
flóra 11

Az ikrek után egyenesen hasplasztikára mehtek. :D

Kép
flóra 11

Én is darázsderekú voltam, de most feljebb csúszott a nyakamhoz!
Gnóm darázsderék! :D

Kép
muzsuzska

Én mióta otthon voltunk egyfolytában szőlőt eszek. A korai szőlő már érett, úgyhogy feltankoltunk! :wink:

Ezért utálom a telet, mert én úgy szeretek gyümölcsöt enni, hogy én leszedem. Az meg ugye télen nem megy. :(

Kép
szilzi

Zsuzsi :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan bolond vagy! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Igen Zsuzsi,mint a kopasz embernek meg lepotyogott a haja a mellkasára. :lol: Kinek le,kinek fel csúszik valami. :lol:

Kép
flóra 11

Faxolj át nekem egy fürtöt! :D

Mindig mondom páromnak hogy akkora cicim van hogy szegény gyerek frászt kapna vagy megfulladna tőlük! Persze ő szereti!

Kép
muzsuzska

Nem baj,nekem tetszik.

Egyik ismerősöm azt mondta a súlyára,hogy dehogy fogy le! Hány évig tartott és milyen munka volt amíg ilyen szépen megnövesztette a hájait,mennyi pénze benne van, az az övé.Dehogy válik meg tőle. :lol:

Kép
flóra 11

A F.is szereti,párnának használja. :lol: A hájaimat meg csipkedi, simizi. Azt mondja,hogy stimulálja őket. :lol:

Kép
flóra 11

A vonalzómon a napocska olyan derűs! Csupa életkedv! :D

Kép
flóra 11

Ha állandóan az alakommal foglalkoznék akkor még jóizüen se tudnék enni!

2x fogytam le betegség, nyavaja végett 25-25 kg pár hét alatt!

Ha nem lett volna miből, most alulról szagolhatnám az ibolyát a temetőben! :D

Kép
muzsuzska

Nálam meg a királylány rohangál a réten előre a semmibe! ez sose fárad el, le kéne már lőnöm!

Kép
muzsuzska

Neked most kezdi megint elölről. Ne izgulj,hamarosan lecseréled.

Kép
flóra 11

Ez az! Én mikor lefogytam 10kg-ot három hét alatt, majdnem felkelni sem bírtam! :( Hát akkor inkább legyen rajtam pár kg. :D

Kép
szilzi

Szilvi elment szőlőzni?

Kép
flóra 11

Nem Flóra én idegesítem magam a dög fotós miatt! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi drága én kérdeztelek hogy honnan akrsz zsírt égetni?
Különben Benó se kövér, csak beképzeli! Olyan csini bikiniben!
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Jaj, Szilvi! Rajtad mi van? Csak annyi,amennyi nagyon kell. Tartalékod nincs. Csinos vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Kiráyfival megyünk kolbászos szendvicset enni!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?