Jó reggelt mindenkinek!
Mostanra jutottam odáig, hogy visszaolvastam. Persze bevallom, elsősorban a fotók ragadtak meg...
Babás lányok!
Tényleg mindenkinek csodaszép a picije, és még egyszer gratulálok mindenkinek!!! Sajnos az utóbbi időben már magam sem tudom, kinek irtam, kinek nem... épp melyik baba születését olvastam, vagy kiről csak hallottam a hirt Starlarktól...
Startlark tegnap már megnézhette a kicsit, őt beengedték az újszülöttosztályra. Lefotózta a telefonjával, legalább már az mindig kéznél lesz nála.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megnyugtató célú kedves hozzászólásokat párommal kapcsolatban. Most kicsit kezdek bizni benne, hogy talán minden jobb lesz (ebben a pár napban legalábbis voltak erre utaló jelek). Biztosan közrejátszik az érzéseim mélységében az is, hogy tombolnak a hormonok, és alaposan be tudok depizni minden apróságon is...
Mindenesetre az jó jel, hogy tegnap megkérte a szomszédot, hogy jöjjön át este, engem meg elvitt vacsizni.

Végre kommunikáltunk is egy kicsit.
Szóval tényleg köszi lányok, jól esik, hogy van hol megosztanom az ilyen jellegű szorongásomat is.
Ma éjjel az egyik lábam totál begörcsölt, és reggelre vettem észre, hogy nagyon úgy néz ki, visszerem lesz...
Néhány ér meg van lilulva teljesen, és fáj minden lépés...
Úgy látszik mindent én sem úszhatok meg.
Eszike!
Tuti, hogy most már lassan tényleg kibújik Noémi, legalábbis amit irsz, az erre utal. Most hallottam egy tippet a kórházban: simogasd minél többet, mert az stimulálja a babát.

Legalábbis nekem azt mondták, ne simogassam, mert elősegiti a szülést.