Viki
remélem, visszafeküdtél még aludni
Andkata
na MOST beírom a számodat a telefonomba, és ha a Szőlő utcában járunk, megy az sms!!!
Patr
hát nekem nagyon tetszik a te kisfiad - és mindig alvós képet teszel fel, úgyhogy nagyon jó gyereknek látszik!!!!
A cumival még mindig nem jutottam dűlőre, de asszem, valamikor kifőzöm, hátha mégis kell. Még ki se bontottam a csomagolásból
Az oviban meg mondtam, hogy Szonjának csak alváshoz adják oda a cumit

ha könnyen le tudna róla szokni, nem dilemmáznék ennyit a kicsivel, odaadnám neki is.
Hú, de jó, megyünk a Margitszigetre!!! Nekem is jó a szept. második fele, mert még ovis beszoktatás lesz a jövő héten, meg hathetes kontroll
Kike
milyen édesen elaludt Domi fürdés előtt... és nem haragszik ilyenkor, hogy mégis fel kell ébredni a fürdéshez?
Marcsi,
betörtek a boltba???? Milyen boltotok van? Ez már nem a fegyverkereskedés, ugye? Végül mi lett? Mit vittek el? A biztosító fizet ilyenkor, ugye?
Képzeljétek, ma éjjel arra ébredtem, hogy az alattunk lakó valamit borogat

aztán rájöttem, hogy NINCS ALATTUNK LAKÓ

és a borogatást valaki nálunk csinálja!!!
Zoli is felébredt, körbecserkelte a házat egy szál zseblámpával felszerelve, de nem volt semmi. Lehet, hogy az üres locsolókannákat borogatta fel a szél, vagy egy macsek. Jól megijedtem
Muffin,
nekünk is hetente írta elő a doki a Konakiont, és nem kell csak azt a 6 ampullát megenni. A lényeg, hogy ennyit beadj neki, és gyerekorvostól függ, hogy havointa vagy hetente írja elő az adagolást.
A parkolási szivatás... hú, de ismerős!!!! A férjem küzd vele főleg, mert a mi környékünkön, meg amerre leginkább járok (3. kerület) nem kell a parkolásért fizetni! De a Zolit rendszeresen büntetik, és pár perc késés után (kifut egy-két percet a fizetett időből). Nekünk van nem befizetett pótdíjunk, amit a férjem jogtalannak ítélt (rossz volt az automata) és nemrég hoztak egy törvényt, hogy az egy éven túli parkolási büntetések elévülnek, nem kell fizetni (az öt éve volt!). Én befizettem volna, de ő inkább levelet írt - küldték is évente egyszer a felszólítást, hogy fizessünk!
Muffin
fejés közben vasalsz? Hogyan??? Hova növeszettél még karokat???
Vkata,
hol szálltok meg Debrecenben? Mi Szonja első életévében havonta mentünk Debrecenbe egy hétre, és panzióban szálltunk meg. Jó lett volna, ha nem kellett volna egyetemre járnom
Csillala,
szia
Bogáta milyen aranyos!!! (nekünk is van ilyen bodynk

) A Dévényesek azt mondták, ne tornáztasd Bogátát? De azért jársz hozzájuk, és csak otthon nem szabad?
Gratula a 2 kilós gyarapodáshoz!!!! Ügyesek vagytok!!!!