Silka
Igen én is azt hittem, hogy korán járó lesz, már 6 hónaposan felállt...de ez van még nem akar. Viszont kézfogós tologatósan már nagyon teper.
Vindolanda
Ja mindig huncut a kis Taz.
Nyekrit
Hát szívből gratulálok nektek a tesóhoz.
Viranka
Szegény Míra, no ez akkor jó kis szülinap lett
"Vera tervez,Míra végez"
Hááát nem igaz mááá

ez szuper hír

akkor mégis lesz 3. is?
Regi
Hát tényleg nagyon ügyes, Lilla még csak a torony szétszedésénél tart

((pedig szorítottam
Móni
A kis ínyenc

és ízlett neki???!!!
Mesi
Köszi a tricikli linket

nagyon tetszik a járgány. Neked kényelmes tologatni? Te is elég magas vagy mint én.
Hurrá a jó hírek

szépen fejlődik a kis bögyörős
Heni
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
Kaqk
Ja nem a miénk nem szigetelőszalagos

a férjem nagyon szereti és szépen rendbe van tartva. Nemrég volt karosszériásnál és szépen ki lettek javítva a rozsdahibái, meg fel is lett polírozva.
Vindolanda
Igen láttam
Timi
Nagyon jók lettek a fotók!
Móni
Jah tényleg nem
Dettyk
De jó
Sense
Tényleg nagyon szép helyen voltatak...és nem ér nem látszik a pocakod!!!
Panndi
No itt a sok aggódás után

tapasztás megy ezerrel...
Maggie
Akkor Momónak innen is megy a vudu.
Sense
Kár, hogy lefejezted magad

de így is nagyon szép a pocak
Kolbi
Ez elég koszmósan hangzik...
Kaja meg szerintem jó így, ha ez az igénye. Lilla most reggel meg este iszik tápszert. Összesen 2*260 ml-t. Amúgy nekem még van koszmó elleni samponom, nem akarok én tolakodó lenni

de ha talizunk szívesen odaadom
Cuki a kicsi fiad és már ő is villogtatja a fogait

kis helyes.
Mesi
Jajj ne mááá te is itt fejtelenkedsz

nagyon csini a poci amúgy
Anikoh
Ez a kód gyűjtéses dolog csak mostantól lett. Én most kaptam levelet erről, Libero klubbnak hívják és a kódok pontokat érnek és be lehet váltani erre arra. Vannak értelmes cuccok is közte.
Cipő: mi is most ősszel vesszük meg a cipőjét, bár kaptunk kölcsön elég sokat, de csak kevés az olyan ami szerintem tényleg alkalmas az első önálló lépésekhez. Itt Miklóson van egy kellemes kis cipőbolt (csak gyerekeknek) és az eladónő egy angyal és tündér keveréke

ő amúgy azt mondta csak akkor kell majd neki cipő, ha már önállóan tesz meg 5-6 lépést addig jó az ilyen kis tutyi is.
De szerencsére mostanra belenőtt az öcsém 20-as szandijába, így most azt nyúzzuk. Amúgy olyan kell ami full bőr, puha, a talpa könnyen hajlik. Én egyelőre a Siesta first steps nevű cipő mellett vagyok.
Mindek kis lépkedőnek gratula az első önálló lépésekhez!
Éjszaka nekünk is katasztrófa, rengetegszer felsír, lassan már zombi mama vagyok.
Verekedés csapkodás, hiszti és társai...no megnyugtató, hogy ez nem csak nálunk van. Már kezdtem aggódni...

pedig ő aztán szűz a javából, aszcendenst is néztem már, de van ahol bak, van ahol nyilas és skorpiót is láttam már.
Lehet, hogy ma hajnalban rájöttünk a bajság okára. Onnan kezdődik, hogy melege lehet (pedig csak rövid újjú hosszú tipegőben altatjuk, az is vékony, takaró nélkül) emiatt megszomjazik és aztán meg tele lesz a pelusa és ez zavarja.
De majd ma este meglátjuk.
A 7végén megint utazunk, Egerbe szüleimhez megünnepeljük a szülinapokat

ha már mindenkinek így szeptemberben van.
Boldog szülinapot!
VikDani
Marci, Linda, Bálint, Boti, Niki
Boldog hófordulót!
Bencék Boldog névnapot!