A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na megyek krumplit pucolni! Flóra , nyugi!

Kép
muzsuzska

Most elment. Az anyához ebédre.
De előtte hozzámbújt, elnézést kért a tegnapért. Azt mondta,hogy ő ilyen,ha látja,hogy valamit jobban is meg lehet csinálni,szól.

Á,tök mindegy. Csak én lettem depis az egész cirkusztól.Ő kialudta magát.

Kép
flóra 11

Nekem nincs kedvem enni. És a konyhába kimenni sem. És mást sem akarok csinálni. Sokkal jobb lett volna,ha januárban a Dunában maradok.

Reggel tette a szépet. Elrakta a tegnapi edényeket,elmosogatott, rakodott,lemosta a festékes létrát.... Amióta itt lakik nem csinált ilyen "női" munkákat. Esetleg a mosogatást.

Kép
flóra 11

Most kicsit jobb lett a kedvem,mert mondogatta,hogy szeret,ölelgetett,puszilgatott mielőtt elment. De az egész éjjeli cirkuszt ettől még nem felejtettem el és nehéz megemészteni. :(

Kép
flóra 11

Flóra!!!!!!!!! Ne merj többé ilyet írni, hogy jobb lett volna a Dunában maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egy ember sem érdemli, meg, hogy ilyet akár csak gondolj! Se pasi, se nő!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Igenis, most egy darabig Te legyél hűvös! Nem kell duzzogni, csak legyél kimért! Hátha észbe kap! Ha nem, akkor inkább küld el, de ne írj ilyen Dunás dolgokat!!!!!!

Megijesztesz.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

Csak a gyerekeknek hiányoztam volna. De ő megérdemelte volna. Nem volt neki elég lecke az az eset? Akkor mennyire odavolt,hogy mi lett volna,ha ottmaradok! Kétségbe volt esve. Már elfelejtette? Megint újabb lecke kellene neki? Elkeseredésemben mondom ezt Szilvi,de valahol úgy is érzem, hogy jobb lett volna. Csak a gyerekek....

Kép
flóra 11

Nem is tudok más lenni most,csak hűvös,kimért. Mosolyogni elfelejtettem....

Le van tojva az egész! Estig egyedül leszek, mire hazajön, csk kisírom magam, ha egyáltalán tudok sírni. :cry:

Kép
flóra 11

Nem nyavalygok. Kész.

Szilvi,ma dolgozol? Vagy otthonról írsz?

Én a paprikát azért fagyasztom egészben, mert töltött paprikára használam aztán télen. Lecsőt mindig főzök be, ez megy a pizzára meg a lecsós húsokba, májhoz, (tudom,nem szereted).

Kép
flóra 11

Nem is lehet a sok duzzogást megemészteni! Ha nagylelkű vagy átlépsz egy idő után rajtuk, de nálam egy idő után elszakad a cérna, kikiabálok magamból mindent, mert az nekem kell és szerintem jár is, hiszen én nem duzzook!!! :evil:

Kép
szilzi

Tegnap próbáltam vele értelmesen beszélni. Kértem őt,ha rossz a kedve,mondja azt, hogy bocs, rossz a kedvem Ildikó, morgós hangulatban vagyok, de nem rád vagyok dühös,vagy valami hasonlótés kész. Megértem,otthagyom,duzzogjon. De mikor már két hétig is tart nála ez az állapot én idegbajt kapok. Megpróbálom elterelni a figyelmét aproblémáról.

Tegnap meg azt mondja, hogy ne akarjam őt mindenáron felvidítani! Hagyjam őt békén. Megkérdeztem, hogy és én csak tűrjek? Nekem okoz vele rosszat!

Kép
flóra 11

:D :D Milyen aranyos vagy, hogy emlékszel, erre is! :D :D

Dolgozom, elszámolásokat csinálok, mert ugye hónap vége van, most már sok vevő nincs!

Flóra, szerintem csinálj egy nagyon finom kávét, fogd a gépet és ülj ki a teraszra! Élvezd, hogy süt még a Nap és töltődj fel vele! Most teljesen "lenullázta" a lelked a F., de szerintem egyikőtök sem bírná a másik nélkül! :wink:

Kép
szilzi

A franc essen az ilyen férfiakba,komolyan. Legalább lenne egy haverja,aki észhez téríti. De neki nincs.

Kép
flóra 11

Két hétig is eltart??? :shock: :shock: Ez bolond! :lol: :lol: Csak az a baj, hogy nem csak a saját életét teszi tönkre, hanem a tiédet is! :evil: Én már eljutottam arra a pontra, hogy kinevetem az Attilát ha duzzog, persze csak egy ideig, mert utána úgy bepipulok, hogy :twisted: :twisted: Nálunk azért más, mert én eljövök otthonról és tök jól érzem magam, ha telefonálok is idétlenkedünk a barátnőimmel és akkor fáj neki, hogy vele nem nevetek! Csak Ővele nem! A teremtés koronájával! És persze én vagyok a rossz! Azt nem veszi észre, hogy nem az egész világ duzzog, csak Ő egyedül! :evil: Na jó a Flóriánnal karöltve! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én ezt tudom Szilvi, és milyen aranyos vagy Te is,hogy tudod. :wink:
Én nagyon szeretem aFlóriántés ő is engem. Tudom,hogy összetartozunk és külön csak pokol lenne mindkettőnknek. De néha nehézés mostanában sok a hullámvölgy. Ő mindent az anyagaiakra fog, hogy mennyit kell még dolgoznia a hülye autó miatt,míg az adósságokat kifizetiés mégsincs autó. Mondjuk azóta ilyen, hogy világossá vált, hogy az autó sose lesz jó....

De magyarázom neki,hogy ő ugyanúgy produktív és hasznos dolgokra is keres,hiszen a gyerekekre nemcsak én költök, a kaját ő veszi. De hiába...

Kép
flóra 11

Attilának nagyon sok haverja van és szeretik is egymást nagyon! Na ne gondoljatok semmi rosszra, de tényleg számíthatnak egymásra! Múltkor mikor esküvőn voltunk, úgy indultunk el, hogy még duzzogás volt! A haverjai látták és az egyik srác, őt nagyon szeretem én is, elkezdte neki magyarázni, hogy egy nő, olyan mint egy mosógép! Van Hajdú, Whirlpool stb, de a lényeg, hogy amit beraksz, azt kapod vissza! Persze már jó részegen, de olyan aranyosan fejtegette neki! Ki is békültünk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ezt én is szoktam csinálni, Szilvi, a telefon dolgot. :wink: Sose mond rá semmit, de biztos észreveszi.

Kép
flóra 11

Igen ez tipikus, Attila is olyan dolgokon duzzog, amin semmi értelme! Megtudja változtatni a dolgot azzal, hogy duzzog??? Nem! Kevesebbet kell dolgozni a kocsiért ha duzzog??? Nem!!!! És mégis ilyen bolondok! :evil:

Kép
szilzi

Látod, erre jók a haverok. Én is erre gondoltam. De neki nincs. Egy haverja van, azzal néha telefonon beszélget, de azzal sem őszintén. Nem beszél neki rólam,esetleg megemlít, hogy létezem,de semmi konkrétat.

Kép
flóra 11

Pedig ma Jónás-napom van. Most ezt elpuskázta a drága. Vagyis az a baj, hogy nem lövöldözött. :?

Kép
flóra 11

Ő nekem megis említi, hogy mindenkivel milyen normális tudok lenni, csak vele nem! Megszokta kérdezni, hogy az irodában is ilyen a hangulatod?? Elszoktam neki magyarázni, hogy ott engem nem bántott senki, minek büntessem Őket? :twisted: Ezt csak és kizárólag Ő érdemelte ki, úgy mint én a duzzogást tőle! :evil:

Kép
szilzi

Flóra, most muszáj elmennem enni, mert lefordulok a székről, de jövök vissza hozzád!!!!!!!

Kép
szilzi

Fú, de üvölt nálunk a rock. Most nem is bánom. Jó a zene.

Kép
flóra 11

Persze,egyél csak. Én addig kiköltözöm az erkélyre. Igazad van. Ott mindig érzem, ahogy töltődöm fel. Ezt honnan tudtad? Te is így vagy? :roll:

Kép
flóra 11

Helló, csajok, anyuéktól csak bekukk, mert itt korlátozva van, nem akarom elhasználni én a netet. Látom, kiakadás van itt nálunk. Flóra, ne hagyd felidegesíteni magad, gondolom, megint a Flórián a ludas. Ilyet meg ne mondj, hogy jobb lett volna a Dunában maradni, mert neked van 3 gyereked, akikért muszáj élned! Erre gondolj! Felelős vagy értük.
És most már értünk is, úgyhogy szedd össze magad és hurrogd le a rosszfiút!
Remélem, mindenki jól van, puszillak benneteket. Majd holnap jelentkezem a suliból.

KépKép
benó

Lassan változik a hangulatom,talán érezhető is. De ez az este, éjjel és délelőtt borzalmas volt. Én tiszta komolyan csak arra gondoltam, hogy legjobb lett volna...

Na, mindegy...

Kép
flóra 11

Szia Benó, köszi,aranyos vagy. Meglátom, mi a köv. lépése.

Pussz...

Kép
flóra 11

Itt is vagyok! :D

Kép
szilzi

Benó, jó, hogy benéztél! Legalább tudjuk, hogy jól vagy! :D

Flóra a Nap mindig segít ilyenkor! :D Azért gondoltam, hogy Neked is jót tesz, igen, mert nekem is segíteni szokott, mert én is úgy kitudok készülni az A. hülyeségeitől, hogy teljesen világvége hangulatom van! :( :D Képes megmelengetni a lelkemet is! Ez hülyén hangzik, de így van! Nekem egyszer a kineziológus mondta, hogy üljek ki a Napra és gondoljam azt, hogy összekapcsolódok vele a fejemen keresztül és érezzem ahogy az "aranyár" végig megy a testemen és túlcsordul a lábujjaimon, kezeimen kersztül! Ez aki nnem csinálta, hülyeségnek tűnik, de nekem sokat segít! Akár télen is mikor sötét, rossz idő van, elég csak elképzelnem és mindjárt jobb lesz! :D Lehet, hogy én is bolond vagyok?? :shock: :lol:

Kép
szilzi

Na ezt a nagyon racionális társaink ne olvassák, mert biztos hülyének néznek! :lol: Nem vagyok ám az! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Érdekes, nekem is szinte mindig egy egész nap kell, hogy rájöjjek, csak magammal szúrok ki, ha rossz kedvem van az ő duzzogása miatt! De én már megmondtam neki, hogy nem hagyom, hogy megkeserítse az életem a duzzogásokkal! Ő duzzogjon, éljen így ha akar én ha lókell tovább is lépek!
A baj az, hogy ijesztegetéssel sem érünk el semmit! Én vagy az Ő fegyverét választom, vagy egyszerűen kinevetem! Na nem gúnyosan persze, de néha olyan röhejes, ahogy mondja, hogy nem nincs semmi bajom és közbe olyan fájdalom van az arcán! :twisted: :lol:

Kép
szilzi

Viszont én okkult vagyok,és egyetértek. :lol: Irány az erkély,mert még nem vagyok ott.

Kép
flóra 11

Akkor gyerünk! :D Töltődj helyettem is! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Flóra, szerintem ez nálatok is kapható!

http://www.abbcenter.com/index.php?t=me ... 778&cim=1#

Kép
szilzi

Már itt vagyok, csakugye míg kiköltöztem, aztán meg telefonom volt. A kolléganőm keresett.

Kép
flóra 11

Szilvi, én erről már olvastam, hiszenén ajánlottam neked. A többiek le is hurrogtak, hogy a férjednek műtét kell, nem Maca. Én viszont a műtét mellé gondoltam, hogy segíthet.
Nálunk érdeklődtem, patikákban nincs. Egy gyógynövényes üzlet van itt nálunk,ők valamikor tartották,de állítólag nem volt rá kereslet,azóta nem hoznak be. Talán meg kellene néznem máshol.

Kép
flóra 11

Teljesen úgy fáj a hasam,mint menzi előtt. Biztos a gyomoridegek.

Tegnap elment a hangom az idegességtől. Ma délelőtt hőemelkedésem volt, hányingerem, hasmenésem. Most meg a gyomorideg. És álmos vagyok,remegek enyhén egész testemben. Szép sorozat,ugye?

Kép
flóra 11

De nagyon jó ez az oldal Szilvi! Mennyi minden van itt!

Kép
flóra 11

Hoztam magamnak kaját. Hátha lemegy.

Kép
flóra 11

Húú Flóra! Én azért ennyire nem szoktam kibukni!! Ne hagyd magad kicsinálni! Ennek így tényleg semmi értelme! Elég neked a sok idegeskedés az iskolában, nem kell még Ő is hozzá és persze ott vannak a fiúk és az örökös hajtás! :shock:

Próbálj kikapcsolni és próbálj meg önző lenni! TE LEGYÉL A LEGFONTOSABB!

Kép
szilzi

Flóra ez a szer amit én átküldtem, azt nem lehet boltban kapni. Ez a Forever Living Product nevű hálózat árusítja, de elég drágák szoktak lenni. Azért gondoltam Neked, mert nálatok nincs a Vibe, de már beugrott, hogy majd én küldök! :wink: :D
Most azon gondolkozom, hogy én is elkezdem szedni! Ha a ciklust nem is rendezi, legalább energiám lesz! :wink:

Kép
szilzi

Én sem szoktam ennyire, sőt,már egyáltalán nem szoktam kibukni. Ráhagyom. De most...

Na, akkor elmesélem, mi volt,mert eddig még nem mondtam.

Kép
flóra 11

Szerintem is ezek nagyon jó dolgok.Néhány homeopatikum képes még a hormonokat is rendezni. Csak tovább tart,mint bigyóval.

Kép
flóra 11

Na várom akkor a teljes történetet! :wink:

Kép
szilzi

Szóval volt ez a belekötős dolog tegnap este,akkor otthagytam őt, hogy csinálja akkor ő. De mondta a magáét, rászóltam, hogy hagyja abba. Csend, lefekvésig lenyugodtunk. Kedvesen mosolygott rám az ágyban, megkértem,hogy masszírozza meg a hátam, aztán rádió...
Szépen indult. Megkérdeztem, hogy a szennyestartót meg tudta-e csinálni. Na, ezt nem kellett volna,mert felpattant, hogy menjek ki vele a fürdőbe, mert bebizonyítja, hogy ahogy én akartam, úgy nem jó, csak úgy jó, ahogy ő elképzeli. Már megint, ugye? Amit én csinálok vagy mondok, az rossz, amit ő, csak az a jó.Nem volt kedvem kimenni,mondtam,hogy felesleges,csinálja,ahogy akarja. Erre bedühödött, lecsapta a szennyestartó tetejét,és azt mondta, hogy akkor ki is dobhatom,nem fejezi be, ha nekem így is jó.

Kép
flóra 11

Hiába magyaráztam neki,hogy nem akarom kidobni, azt akarom, hogy csinálja meg, ő kiforgatta a szavaimat. Erre irtó dühös lettem,őlefeküdt, bejelentette,hogy aludni akar. Én meg nem hagytam, már csak azért sem, mert engem felhúzott. Erre felöltözött, hogy megy haza aludni. Én sem voltam rest, mentem vele. De ő bejárta az egész várost, rótta az utakat, beszéltem hozzá, de egy idő után néma maradt. Ugye tüntetett. :evil: Na ekkor szépen otthagytam őt. Aztán láttam, hogy a lakására megy be, felcsengettem és hívtam őt, hogy jöjjön haza, ne gyerekeskedjen. Nagy nehezen hajlandó volt hazajönni, mire ágyba kerültünk éjjel három volt. Én reggel nem tudtam sokáig aludni, ő bezzeg mint a tej, úgy aludt. Aztán mikor én elaludtam volna é csörömpölt az edényekkel. A többit már tudod.

Kép
flóra 11

De ő nyugodt szívvel elengedett éjjel tök egyedül engem a városban. Nem aggódott miattam. Amikor rákérdeztem, hogy nem is aggódott, azt válaszolta, hogy ugyan mi bajod történhetett volna? Nagyon félt, igaz?

Kép
flóra 11

Nem tudom,mi lett ezzel az oldallal. 5 perce nem bírok visszajutni. Majd most megint 5 perc telik el, amíg elküldi? :evil:

Kép
flóra 11

Vagy már Szilvi?

Kép
flóra 11

Megnézem, van-e a tévében valami régi magyar film.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?