A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jajj Flóra! :cry: :cry: Sajnálom!!!!!! Bocsánat, hogy ezt írom, de nem kellett volna utána menned! Egy rohadt szennyestartó miatt így kiborulni! És most azzal mit oldott meg, hogy elment?????? Ez nagyon rossz így! Szerintem féltett Ő is téged, de a dac, a harag erősebb volt benne! Sajnos! :cry: :cry: Hát nem csodálom, hogy így kivagy, de ne fuss utána. Ha lenyugszik, úgyis belátja, hogy mekkora "marha" volt!!!

Kép
szilzi

Úgy feldühitett ez az egész, hogy csak nézek ki a fejemből kavarognak a gondolataim és nem tudok semmi okosat írni! Szerintem engedd be közénk egy fél órára, majd on-line megkapja a tudást!!! :wink:

Kép
szilzi

Tudom,hogy nem kellett volna őt hívnom. Aki menni akar,azt engedni kell. A baj az, hogy tudom,ő csak egyet aludni ment, aztán jött volna vissza. Akkor viszont minden az ő kedve szerint történik. így éjjel zavartam őt haza, és ha nem folytatjuk,akkor legalább én rakhatom őt ki.

Kép
flóra 11

Aranyos vagy,de sose tudnám őt rávenni, hogy írjon nektek. Ezt is csakidőpocsékolásnak tarja. Nem érti meg.

Kép
flóra 11

Ne légy dühös,elég, ha én az vagyok. :lol: Bár már nem vagyok,csak nagyon szomorú és lehangolt. A Komáék nincsenekotthon. Hívtam a barátnőmrt,nem veszik s telefont, a másik bnőm Pozsonyban.Pedig egyet csatangoltam volna.

Kép
flóra 11

Hagyni kellett volna elmenni szerintem és reggel tiszta fejjel beszélni vele, vagy inkább hagyni tovább duzzogni! :( Vagy nem tudom mi erre a megoldás! Ha gyereke lesz is fogja a sátorfáját és egy napra haza megy aludni????

Kép
szilzi

Ne izgulj, ezt az Attila sem érti, hogy miről bírunk mi naphosszat cseverészni! :lol: :lol: :lol: :lol: De elfogadja és nem piszkál érte! :D

Sajnálom, hogy nem érsz el senkit, pedig most valakivel egy jót beszélgetni személyesen biztos jót tenne. Nem is erről, csak úgy mindenféléről! Az nekem is segíteni szokott!

Ezt már sokszor szerettem volna kérdezni, tulajdonképpen kid neked a komádék?

Kép
szilzi

Szilzi,ha tudsz még okosat írj. Megpróbálok szundizni.

Kép
flóra 11

Mondjuk lehet, hogy jobb is ha nem ír, mert ha egyszer a Zsuzskát kapná el valami rosszz hangulatában, szerintem hanyatt-homlok menekülne a géptől! :lol: :lol: :lol: :arrow: ez nem bántás volt Zsuzsi, én így szeretlek ahogy vagy!!!!!! :arrow: ez komoly!

Kép
szilzi

A komaasszony, A Kati gyerekkori barátnőm. 5 éves korunktól ismerjük egymást. Ez már egy nagyon régi "házasság"és nem ment tönkre. :lol:

Kép
flóra 11

Szilvi, nekem az is megnyugtató, ha téged olvashatlak.nagyon jó,komolyan. Csak írj.Én szundi közben is tudok írni. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor jó! :lol: :lol: :lol:

Most kicsattogok a Napra egy kicsit, de jövök vissza! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nos szundítottam. Közbn megjött BP-ről apiknikező fiam. :D

Kép
flóra 11

És milyen volt a piknik?? :D

Tényleg és a fiaid mit vettek észre ebből az egész vitából?

Kép
szilzi

Hát amig aludtam, zajlott az élet rendesen!
Flóra, ha tudsz úszni akkor énfelőlem bemehetsz a Dunába! :D
Nem tudok okos ötletet adni, szerintem már mindent megpróbáltál!
Hacsak nem faxolom oda magam és leordítom F. fejét.

Kép
muzsuzska

Ez nem tudom mennyire hasznos, én elolvastam :lol: :lol:

http://209.85.135.104/search?q=cache:Go ... lr=lang_hu

Kép
szilzi

Hellóka!

Csak a Péter kérdezte reggel,hogy mi volt az éjszaka,miért voltunkilyen aktívak a F.-nal,hogy járkáltunk fel-alá,ki a városba, vissza... :lol:

Kép
flóra 11

Levegőztetek!

Kép
muzsuzska

Mondtam én, hogy a Zsuzsi kell a Flóriánnak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

És ilyenkor mit mondasz neki, bár gondolom ez nem mindennapos! :lol: Örülök, hogy már nevető fejecskéket látok az írásodban! :wink:

Kép
szilzi

Zsuzsi,biztos hatásos lennél. :lol:

Az oldal tetszik Szilvi.

Kép
flóra 11

Flóra nem tudok semmi okosat írni, de elgondolkodtató hogy így meddig lehet együtt élni? Nem tudtok egymás nélkül élni ? De együtt se! ?

Kép
muzsuzska

Ez csak a jótékony macáról szól! :D

http://209.85.135.104/search?q=cache:NQ ... lr=lang_hu

Kép
szilzi

Péternek montam,hogy a F. megbolondult. Mosolygott rajta.

Kép
flóra 11

Majd megoldom Zsuzsi. Szeretem ezt az őrültet, bármilyen fura is. Tényleg nem tudunk egymás nélkül élni,próbáltuk. Rosszabb volt. Thát meg kell tanulnunk együtt élni. Eddig ez nem is baj, csak azt nem lehet,hogy állandóan én alkalmazkodjam az ő elvárásainak. Majd találok megoldást.

Kép
flóra 11

Sajnálom Flóra!

Kép
muzsuzska

Sütöttem piskótát, csinálok somlói galuskát! :D

Kép
muzsuzska

Amíg Te nem vagy képes elküldeni, addig hiába mond bárki bármit! Egy kívülálló nem szerelmes belé, ezért soha nem fog tudni neki úgy "megbocsátani", új lehetőséget adni, mint Te. De azért legyél kemény és tényleg legyél Te saját magad is fontos, jó?

Kép
szilzi

Zsuzska, most találtam egy somlói receptet, de én nem merek belevágni! :?

Kép
szilzi

Én egyszerűsítettem!
Sárga piskóta- kiszaggatom tálba teszem rétegezve:egy csoki és egy vanilia pudinggal, közé szórok diót és mazsolát. Csinálok kakaóból és porcukorból rumaromával csokit és meglocsolom, rá tejszín. Ennyi. Csak rohadt sok a mosogatni való utána!

Kép
muzsuzska

Majd igyekszem.

Kép
flóra 11

Hát igen és ez nem egy tíz perces süti! :? Ezt én még egy kicsit elhalasztom. Még úgyis annyi receptem van kinyomtatva, csak időm nincs megcsinálni! Lassan vigyáznom kell, mert még a végén konyhatündér leszek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ok, Flóra :D Remélem sikerülni is fog! :wink:

Kép
szilzi

Zsuzsi,ügyes vagy. Nyitom az ablakot,fénypostán repítheted. :lol: Ez most felvidítana.

Majd meghívatom magam a F.-nal cukiba. :twisted:

Kép
flóra 11

Flóra! Úgy szeretnék most melletted lenni és felvidítani!!!!!!!!!! Okos vagy! Ne gondolj butaságokra, nem éri meg! Csodás anya vagy, Társ, tanító nő, nő! Gondolj erre ! Tessék büszke lenni magadra! F. meg becsüljön meg!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ez egy kicsit merész lépés lenne most, nem Flóra? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Zsuzsi,mindjárt elsírom magam. Nem szoktam meg,hogy dicsérnek.

De talán jó is lenne kisírni magam egyszer úgy istenigazából.

És olyan jólenne,haitt lennél! De már ez is jó, hogy a szándék megvan. Melengeti a lelkem, köszönöm. :D

Kép
flóra 11

Szilvi, mi lenne merész? A cuki?

Kép
flóra 11

Lehet hogy ha hazamegy és Flóra bejelenti hogy nincs e kedve cukiba menni, akkor szent a béke!
Ha viszont elkezdenek beszélgetni mit -miért akkor jön az újjabb durci! :D

Kép
muzsuzska

Flóra ez a szítutok, kísértetiesen hasonlít a múltamhoz!
Ezért vagyok leblokkolva! :(

Kép
muzsuzska

Köztünk már szent a béke most is. Mikor ment az anyjához,előtte kibékültünk, pér szóval megbeszéltük a mit miértet is,errőlén már nem szeretnék beszélni. Most tényleg séta,cuki,kávézó kelleneés a jövőnkről beszélni.

Kép
flóra 11

Én rengeteg dicséretet kapok Királyfitól! Mástól sosem kaptam! A gondolataimat is ismeri!

Kép
muzsuzska

Az a szomorú Zsuzsi,hogy kísértetiesen hasonlít az én múltamhoz is az exemmel. Vele voltak ilyen vitáink, csak vele gyakran. F-nal ez az első ilyen.
Épp azon gondolkodtam, hol rontom mindig el,hogy itt kötök ki.

Kép
flóra 11

Akkor nincs miért szomorkodni!!!!!!!! irány a cukrászda!!!!!!!! :D :D :D
Én meg húzok a konyhába somlóizni! Adunk este a kalóriáknak! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na látom a két társ felvidította egymást! :D Ennek örülök! :D

Kép
szilzi

Ő nem dicsér, csak ritkán. Csak mosolyog az orra alatt és azt mondja,hogy ő ilyen. így kellőt elfogadni.
Talán igazatok lehet abban,hogy kisebbségi érzése van, gondolja, ha még dicsérni is fog,az már sok. Inkább kritizál,hogy megmutassa,ő az úr.

Kép
flóra 11

Olyan aranyos vagy Szilvi, eszem a szívedet. :lol:

Kép
flóra 11

Sokat törtem a fejem, hogyan tovább. Arra jutottam, hogy mivelő nem ismeri el, hogy mindenbe beleszól, kritizál, ezentúl minden egyes alkalommal szembesítemőt a ténnyel. Tehát ha megint rosszallani fog valamit, nem maradok csendben,hogy legyen ahogy akarja, hanem rávilágítok,hogy már megint. Kedvesen, nem veszekedve. Aztán megbeszélhetjük, hogy hogyancsináljam, de le kell őt erről szoktatnom. Ha nem is szokik le, de szembesül a hibáival.

Kép
flóra 11

Ez az első. A másik dolog a problémamegoldő képessége. Nála ez nem működik túl jól. Ezért emészti magát hetekig, ha valami történik. Ezt nem tudom, hogyan tanítsam meg vele, de kiötlök valamit. Ő elmenekül a probléma elől. Ezért van nála az is,hogy hazamegy aludni. Én átlátom a pszichikáját,mi hogyan működik nála. Csak még orvosolni nem tudom. De majd lassan,óvatosan, szeretettel... remélem.

Kép
flóra 11

Én is csak addig vagyok szomorú, amíg nem látom a kiutat. Most már más, ha van egy járható út. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?