Halihó!
Én is itt, ha még emlékeztek rám...
Nagyon el voltam a saját nyügjeimmel, aztán elmentünk pihenni egy hetet ami előtt és után pár nappal mást sem csináltam, csak pakoltam, mostam, tudjátok.
Jól vagyunk amúgy, Martinról kiderült, hogy tejfehérje érzékeny, msot kutatjuk a várost, hogy mégis hol lehet neki növényi alapú tejszínt, tejet venni, hogy kicsit változatosabb legyen az étrendje spagetti és rántott hús, krumpli, rízs köret helyett.
Kedden voltam a Kútvölgyiben is minden oké, bébi befordulva

, minden leletem okés, legközelebb a 35. héten megyek aztán már hetente ctg-re, bár az az érzésem, hogy sok ctg-re nem kell majd mennem... Én eddig egész jól voltam, de a héten sokat fájdogált a derekem, már úgy éreztem megszülök, meg nyomott ilyesmi, de a doki mondta, hogy csak készül a testem a szülésre, azt érzem, mára semmi, úgyhogy most már megnyugodtam, pedig már a kórhézi pakkot is össze akartam rakni...
Aprooka!
Gyönyörű kisfiad van, nagyon cukkancs! Szélcsövet próbáltátok már? Mi még azt csináltuk Martinnál, hogy a vállunkra tettük és a két kis kezét lelógattuk és tulajdonképpen a pocija volt a vállunkon, ilyenkor jókat tudott büfizni, nem okoskodás csak hátha...
Dorka!
Hát te szemtelenül csini vagy! Neked sincs olyan csíkod az a hosszanti? Fura most nekem sincs, Martinnál volt…
Eni!
Gyönyörűek vagytok! Kiváncsi vagyok a lánynevetekre most már nagyon, de értem, ha nem mondod el
altatás: hát erről én is tudnék írni jó sokat, most csak annyit, hogy martin féléves koráig mint az angyal úgy aludt, aztán jött szeparáció, fogzás, magánéleti válság és aztán elkezdett nem aludni, nappal se nagyon és éjszaka sem, aztán a nappali valahogy azért beállt, de éjszaka volt, hogy 12x keltünk egy hétig aztán csak 5x, ha 2x ébredt már összeraktam a két kezem! DE! amikor 1.5 éves lett hipp-hopp egyik pillanatról elkezdte az éjszakákat átaludni, mindenféle trükközés nélkül, szerintem egész egyszerűen csak megérett rá! Most ott tartunk, hogy nappal alszik minimum 2órát, már ő mondja ebéd után, hogy 'martin alszik' megyünk az ágyához, kap alvós bodyt, gatyit, tiszta pelust, nézegetünk mesekönyvet aztán elalszik. Esti ugyanez igaz viszonylag későn 10kor alszik el- jó, de az apja fél 7kor ér haza, még sétálunk egyet, aztán vacsi, játszanak - és minimum 8ig nyomja, de leginkább 9ig

Ha valaki egy éve ezt mondja nekem, háááát, komolyabb pénzt nem mertem volna rá tenni az bitzos. Szóval ez volt nálunk, én egy időben teljes kudarcnak éltem meg, hogy nem alszik, aztán elkezdtem rajta nem görcsölni, bántam is én hányszor ébred, úgy voltam vele, majd kialakul, a fő, hogy egészséges és itt van velünk!
Na majd még jövök, ha nem gond dobok majd pár képet is! Akkoraaa hasam van, hogy látnotok kell!