A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Flóra, Neked akkora türelmed van! :wink: A volt férjednek elég érdekes embernek kell lennie, hogy elhagytad, Te nem vagy egy feladós típus, inkább megoldasz mindent! Bolond ez a Flórián, hogy nem becsül meg!

Kép
szilzi

Hát valahogy nem igyekszik haza a F.

Szilvi, ma 7-ig vagy , ugye?Akkor nemsokára mész haza.

Benó biztos évnyitón van. Nálunk csak kedden lesz.

Tancsu vajon hogy áll a költözéssel? Remélem hamar beszerelik a netet.

Kép
flóra 11

Igen ma csak hétig vagyok! Te aztán figyelmes vayg, mindenre emlékszel! :D A baj az, hogy ma havizárás van ugyebár és szerintem ráhúzok elég rendesen, főleg, hogy hétvégén egyedül vagyunk! :( Az a legrosszabb, hogy azt csak a napi zárás után lehet csinálni! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi,én jódhiányos vagyok és most olvastam végig a cikket, amit írtál. Szoktam szedni jódod,de most épp nem. Na, ezt is kell vennem.

Kép
flóra 11

Szörnyű! MÁskor hó végén ne vállalj vasárnapot!

Kép
flóra 11

A legjobb, hogy én csinálom a beosztást! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Kész a somlóim! Most hűl, már csak a tejszínt kell felvernem! Ja mazsolával is megszórtam, mi szeretjük!

Látod Flóra mondtam hogy okos vagy, kitalálod mit kell tenned!

Sajnálom Szilvi, hogy még zárást is kell csinálnod! Remélem pár hónapon belül te is kismama leszel és a főnőkőd akkor fog rádöbbeni mit veszített! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Mi az, hogy reméled??? Megegyeztünk, hogy karácsonykor már mindannyian babásak leszünk! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Biztos kismami leszel,most látom,hogy ez a második laptetőd. Az a hsz nekem valahogy kimaradt. :oops: Most olvastam csak. Aranyos vagy, köszike.

Az exem... Tegnap kicsit gonosz voltam,mert mondtam a F-nak, hogy mikor már rosszban voltunk az exemmel,akkor sem tűrte, hogy éjjel egyedül legyek kint. Ha úgy alakult, hogy éjjel jöttem meg valahonnan, mindig elkísért. Erre azt mondta, hogy akkor ő rosszabb,mint az exem. Én gonoszan azt válaszoltam, hogy ahogy vesszük,mert előtte ő mondta nekem ezt egy kérdésre.

Kép
flóra 11

Karácsonykor biztos!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,ügyi vagy. Én még somlóit nem csináltam sose, de holnap csinálok. Vetetek a F-nal mogyorót, csokit,mazsolát,tejszínt. Nagyon bevadulok, ezentúl mindent vele vetetek meg. Sajnálom, hogy tegnap a virágokat én fizettem ki meg a fiúk füzetcsomagjait.

Kép
flóra 11

Tudod miért tudok ezeken a duzzogásokon nevetni, mert olyan gyerekesek! :twisted: Most is nevetnem kell, mert már nem vagyok hajlandó a férfiak nyűgjét magamra vennem! Milett volna ha csak egyszerűen elfordul a másik oldalára és alszik?? Vagy azt mondja, hogy ezt inkább beszéljük meg holnap, most nem akarok egy szennystartó!!!!!!! miatt veszekedni! Ilyen okot! Ezt ha kívülről nézed, egy kabaré! :lol:

Kép
szilzi

Addigra a F.is nyugodt lesz. :? Biztos.

Kép
flóra 11

Nos Csajok én lelépek, lehúzom magamra a rácsot, mert különben tuti bejön valaki és pont valami nagyon fontos dolgot szeretne csak kérdezni, kérni!

Akkor a karácsonyban megegyeztünk! :D :D

Jó pihenést és F. "szadizást"! :lol: :lol:

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Igazad van Szilvi! Bölcs vagy!
Bárcsak ilyen egyszerű lenne minden!

Kép
muzsuzska

Az, Szilvi. Főleg,hogy rám keni,hogy én kezdtem. Pedig csak szépen megkérdeztem,hogy sikerült-e. Ő meg felkapta a vizet. De állítja, hogy én kezdtem veszekedni. És akkor is neki van igaza. Milliószor elmondtam neki azt is,ha én feszült vagyok, nekem elég egy ölelés, hogy érezzem, hogy szeret és megnyugszom.nekem a biztonságot kell éreznem és nyugodt vagyok. Elég lett volna,ha átölelés azt mondja aludjunk, késő van. De ő felpattant és irány haza.... :evil:

Kép
flóra 11

Szilvi,köszike, hogy kitartottál velem ma. Köszi a tanácsokat és a példákat is.

Gyors zárást és uzsgyi haza.

Pá...

Kép
flóra 11

Ugye Zsuzsi,miért nem lehet a férfi is nőből! Persze férfi kinézettel, de lenne a gondolkodásukmis egyszerűbb,a lelkük kezelhetőbb.Bár jónak mondom! Neked igazi Királyfid van. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,Te is elmentél?

Kép
flóra 11

Most jött haza a F.Ebből már cuki nem lesz. Max séta. :evil:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Szóval, most küldtem sms-t Nektek! :D Tehát a Tancsu Mindenkit puszil, beköltözködtek, mindent kipakoltak, voltak tizenvalamennyien, majdnem minden a helyére került már! Hajnal óta takarít, suvickol, hét órakor érezte először, hogy valami folydogál és azóta is néha lökésszerűen folyik valami édeskés szagú magzatvíz?! Azt mondta, Ő úgy tudja annak van ilyen édeskés szaga... :? Fájdalma viszont nincsen, nem szúr, nem feszít semmi! De képzeljétek, most sem hazudtolja meg magát, mert még délután kettőre megy az anyósa és lakar menni függönyt és szőnyeget venni!!!!! :lol: Tipikus Tancsu! :lol:

Szerintem ilyenkor már nem engedik ki kórházból, nem??

Kép
szilzi

Szilvitől kaptam sms-t hogy elfolyt Tancsu magzatvize! :D :D :D
Nem tudom ki merre jár, tanárok, tanítok dolgoztok!
Szilvi dolgozik, én takarítok.

Gondolom Tancsuval telefonon beszéltetek!

Hurrá!!!!!! Akkor ma megszületik Gergő!

Kép
muzsuzska

Zsuzska, várlak ám nagyon, ma nem dolgozol, ugye?

Flóra, gyere ám a reggeli után! :wink:

Kép
szilzi

Szerintem jobb lenne ha a kórházba menne, nem vásárolni! :D

Kép
muzsuzska

Nem dolgozok, de délután el kell mennem, szereztem egy ápolónőt aki segít beadni a szúrit.

Kép
muzsuzska

Flóra ma nem dolgozik azt hiszem! Akkor hol van, este óta nem jelentkezett!

FLÓRA!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én itt leszek egész nap, megbeszéltük, hogy kettőkor hívom a céges telefonról az ugye "olcsóbb". :oops: :lol: :lol:

Azt mondta még, hogy mindenkinek nagyon tetszik a lakás, de azt mi is láttuk a képeken, hogy nagyon jól fel van újítva! Én már láthattam az új tapétát mikor ott voltam, nagyon hangulatos, barátságos lakás lesz az a Tancsu kezei között! :D

Kép
szilzi

Szilvi akkor kérlek írd le a fejleményeket, amint tudok majd jövök olvasni! :D

Kép
muzsuzska

Mindenképp!!!!! :D Ha nem enged ez a dög oldal, akkor ne lepődjetek meg ha egy másik számról írok sms-t :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok lányok!

Szilvi,köszi szépen az sms-t. Végre tudok jönni!

Pont ilyenkor vagyok én is elfoglalt. Tudjátok nagyon stílszerű akrtam lenni,ha már Tancsu magzatvizet folyatnálam elromlott a mosógép és azt folyattam ki. :lol: Úszött az egész fürdő,előszoba,konyha. Mostanáig szedtük fel a vizet a F.-nal. Csináltunk egy nagy felmosást.

Tehát ezért nem tudtam mostanáig jönni. De mostantól figyelem az eseményeket. 8)

Kép
flóra 11

Egyébként múltkor olvastam egy másik topikbn, hogy a csajnak elfolyt a magzatvize és hazküldték őt nst-ről.Naponta nézték őt nst-n és még három napig otthon volt utána, csak aztán fektették be és indították meg nála a szülést. :shock: Én ilyet még nem hallottam, mert ha elfoly,azonnal el szokták indítani.

Kép
flóra 11

sziasztok
ma Sanyim még otthon van, holnap megy dolgozni. most csak beköszönök, holnap jövök és majd olvasok :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megebédeltünk, elmosogattam,most egy kicsi pihi a nagy munka után.Közben írok nektek.

Zsuzsi,igen jól tudod,ma nem dolgozom,ma nálunk ünnep van.Ezért van otthon Timi Sanyija is és az és Flóriánom is. Most a F.is pihenitt mellettem.

Kép
flóra 11

Na,mi pedig tegnap megvittattuk séta közben a dolgokat. Először megint irtó pipa lettem, de nyeltem vagy százat, mire megint beszélni kezdtem, aztán jobb lett, higgadtabban tudtam vele beszélni. Végül sikerült dűlőre jutnunk egymással. Tehát szent a béke, remélem hosszú időre. Megállapítottuk,hogy nagyon , de nagyon szeretjük egymást,amit eddig is tudtam, hülyeség miatt pattant el az agyunk. Megbeszéltem vele a problémamegoldását is,hogy ahogy csinálja az nem megoldás.Szóval sok mindent,komolyan. És sok dolgot sikerült is megoldanunk. A többit pedig majd folyamatosan tanuljuk,hiszen mi még csak fél éve élünk együtt,ezt is tanulnunk kell. :wink: :wink:

Fő, hogy béke van, szeretet és jó úton haladunk. :D

Kép
flóra 11

Én meg nem akartam írni, hogy egész délelőtt a klozetban voltunk, mert valahol folyik a víz és elárasztott bennünket. Most adja rá párom a vizet, talán jó lesz. :D

Kép
muzsuzska

szóval akkor lehet hogy mégse a születik Gergő? :roll:

Kép
muzsuzska

Szent a béke! :D Fél éve? Nem több?

Kép
muzsuzska

Hát pontosan kb.hét és fél hónapja.

Kép
flóra 11

Nos, Szilvi? Telefonáltál? Mi újság? Várjuk a híreket. Már elmúlt kettő.

Kép
flóra 11

Most mennem kell! Elmegyek még anyámhoz is remélem nem csinál depresszióst belőlem, hisz segíteni megyek neki!

Kép
muzsuzska

Sok sikert az anyázáshoz, Zsuzsi. :wink: Én meg ezzel az oldallalnyűgölődöm.Rosszabb,mint a nyugdíjas.

Kép
flóra 11

Elmentem!

Kép
muzsuzska

Na Csajok, mégsem szülünk! :cry: :D

Tancsu teljesen jól van, az orvos azt mondta ez nem a magzatvíz, csak valamilyen folyás, a méhszáj teljesen zárva!!!! Tehát Tancsu még tartogatja Gergőt csak magának! :D Szerdán é pénteken újabb nst, péntek délután megy a dokijának a magánrendelésére is, de legkésőbb hétfőn befektetik akármi is lesz!

Úgyhogy a mi Tancsunk most elmegy szőnyeget és függönyt venni! :lol: :lol: És még ki tudja hová! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Egy jó hír mindenképpen van! Szerda este mennek beszerelni a netet hozzájuk! :D

Kép
szilzi

Köszönjük Szilvi! Csupa jó hír! Mert ugye így akkor Tancsunak van ideje csinosítgatni a lakást,elkészíteni a kis Gergőnek mindent és amikor minden aprórészlet kész,akkor mehet szülni. A netnek nagyon örülök,gondolom Tancsu is. :D

Kép
flóra 11

Pihi után takarítok. F. átvitte magához a mosnivalót. A hálóval lassan elkészülök,jön a vécé, fürdő, konyha. Ahogy takarítottam a fiúk szekrényeit,rájöttem, hogy a legkisebbik is kinőtte a szekrényét. Kell berakni egy akasztós rész a nadrágokra,mert a polcon már nem férnek el. Már túlnőtt a Bálint is engem. Őn vagyok a legkisebb a családban! :cry:

Kép
flóra 11

Itt egész nap nem működött az oldal! :evil: :evil:

Ma nagyon ügyes voltam, megcsináltam minden elszámolást ami rám tartozott! Már csak a postára kéne elmenni, de azt meghagyom a Csajoknak holnapra! :D

Most megyek tornázni, majd holnap jövök!

Puszi :D

Kép
szilzi

Ne izgulj Szilvi.Itt sem akart bejönni az oldal. Jó tornát.

Tényleg,Zsuzsi,milyen a puncibigyó? :D

Kép
flóra 11

Hahó!
Hát Gergő ma se bújt ki! Megvárja még az anyukája berendezi a csodaszép babaszobát és akkor....... :D

Szilvi, köszönöm az sms-eket! Aranyos vagy! Vigyázz ha sok zsírt égetsz el a tornán, ráncos leszel! :wink:

Kép
muzsuzska

Van ápolónőm aki megszúr holnap! :D Aztán majd lehet hogy én adom be magamnak, majd holnap kiderül!

Flóra a bigyó tök jó , csak amikor előszőr levettem, utána nem sikerült helyessen feltenni és ma már nem próbáltam mert alig vérzek már! Hiába, gyakorolni kell!

Rettenetesen fáj a fejem, biztos a hormonok! :evil:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?