A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gjéti akkor most minden rendben???!! Egy kicsikét zavar hogy egyforma vonalzonk van Kreiszivel. Hogy tudom az egyémet letörölni? Mert bevalom öszintén én igy tudom hogy mit olvastam és mit nem. Néztem hogy nálunk senkinek sincs egyforma. És ez engem kicsit bezavar. :oops: De lehet hogy csak okoskodo vagyok.Minenkinek gratula a jó eredményekért. Gjéti te meg ne izgulj minden rendben lesz. Erős a babád.Kérdés genetikai UH- mindenkinek csinálnak?? Puszi Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Gjéti! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, legfőképp ne izgulj! Szörnyű ez az érzés!!Én 9 hetes voltam, mikor vérzés beindult, de nem görcsöltem szerencsére, viszont rettentően megijedtem, és telefonálgattam mindenkinek, hogy mi lesz, és a baba rendben van e...az volt az első, hogy minek mondtam el mindenkinek, miért nem maradt titokban, bizos azért van velem ez, mert szétkürtöltem...aztán minden rendben lett....!!!Szóval kitartás, pihenés, és csak nyugalom! Olvass jó könyvet, meg nézz vicces filmeket!!!

Többiek mind oké?
Voltam a háziorvosomnál vacsin, mert régi haver, és megjegyezte, hogy 4 hónapos terhességhez képest nagy a pocakom, és legyek szíves fogyózni!!!!(erre este 11kor megetet milánóival)Hát kissé elképedtem, mert eddig fogytam, most kezdtem kicsit hízni, mindkét eddigi terhességgel így volt, és nem is aggódtam, mert eszek ugyan, de nem sokat, és szerintem, meg mások szerint se vagyok hízott....:( Szóval nem hiszem hogy egy nagyobb pocakméret fogyókúrát vonna maga után.....:)
Remélem nincs sok magzatvíz meg egyebek, de úgy elültette a bogarat a fülembe, hogy folyton olyat keresek a neten, mi lehet ennek az oka, és mi gond lehet ha nagy a hasam......:( Szóval kezdek meghibbanni...szerintem csak féltékeny a doki, mer a felesége még nem kismami:):)

Mindenkinek szép hetet, és mocorgós estéket kívánok!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kreiszi: Gratulálok a jó eredményhez! :lol:

Gjéti: Elhiszem hogy megijedtél, még én is tiszta libabőr vagyok, ahogy olvastam, mi történt veled! :( Úgy örülök, hogy minden rendbe a babával!
Most hogy vagy? Elmúlt teljesen a görcs! Pihenj nagyon sokat!
Gondolom ezek után holnap nem mész suliba! :roll:
De most nem is olyan fontos a suli, te és a babuci vagytok a legfontosabbak, vigyázz magatokra nagyon!

Zsuzsi: A babazene nagyon jó, én is hallgatom, legtöbbször jól elaltat engem is! :D
Sok erőt a jövőhéthez, de azért pihenésre is szánj időt! :lol: :wink:

Háfi: Én úgy tudom, hogy genetikai uh kötelező, nem? :roll:

Ikverus: Szerintem ne is törődj az ismerősöddel! Tényleg csak irigy lehet! :wink: Nekem mindig azt mondogatják, hogy alig látszik! De pont ma olvastam, hogy attól is függ a pocakméret, hogy kinek hogy helyezkedik el a méhe, hol tapadt meg a baba, és mekkora a méh mérete!
zsu83

Kedves Háfi!

Nem állt szándékomban lenyúlni a vonalzódat, bocsi :oops: .
Hagyd a tiéd, csináltam én másikat, mégis csak én csatlakoztam késöbb a csapathoz :D .
Még1x bocsi! :D
Remélem ilyen vonalzója még nincs senkinek! :wink:
(Ha igen, szóljatok! :D )

Gjéti: örülök, h minden rendben van! :D Még olvasni is rossz volt, nemhogy átélni :( .

Mindenkinek köszi a grat.-okat
Üdv,
kreiszi

Kreiszi: Nagyon cuki az új vonalzód! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Gjéti: pihenj sokat, vigyázz magadra! Nem lesz semmi baj!!! :)

Étel: hm, én a nutellát, chipset nem kívánom, viszont a fagyi, gyümi, zöldségek jöhetnek ja és a tejtermékek is:)

Szép hetet!

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella

Zsu: köszi :D
Egyébként van vagy 5-6 féle vonalzóm, az egyik pont olyan mint a tiéd :D . Amikor 8 hetesen igazolta az UH a babót, nekiültem vonalzókat gyártani :D .
(én már csak ilyen lökött vagyok :D )
kreiszi

Szaisztok!
julcsi köszi kicsit megnyugodtam de ...........
De köszi mégegyszer!

Kreiszi:Garatula az eredményhez.Mindenkinek ilyen jót kívánok!

Voltunk a szülésznőmnél nagyon szinpi és amilyen nyugalom már most árad belőlle.... milyen jó lesz ez maj a szülésnél,megmutatott elmondott mindent.Tök szupi a szülőszoba ,vajudó meg
minden.Nagyon jó igy mert nemtarok már a kórháztól, lesz egy biztos pont a páromon kívül.

Kép
zümis

Hú Gjéti vigyázz nagyon magadra, amikor csak teheted pihizz! Főleg ne izgulj! Tényleg ijesztő lehetett ám... :roll: de ha a doki azt mondja nem lesz gond akkor nyugi, én is az ő szavaiba kapaszkodok mindig.

Kreiszi szintén gratula az eredményhez! :)

Verus az én pocakom is orbitális a korhoz képest, zavar is kicsit...a dokid viszont lehet hogy tényleg csak irigy :wink:

Babazene: Vivaldit hallgattam, kifejezetten babáknak válogatva, nagyon szerettem, csak sajna költözéskor elkeveredett a cédé, így csak magzat korban hallotta, születése után nem, pedig az lett volna az igazi. Na majd most :D

Háfi a genetikai uh mindenkinek van, én sem tudtam eddig, Zétinél csak szimplán elmentem a megbeszélt időben a dokihoz, megnézett uh-val, azt nem mondta hogy ez most genetikai volt :) de az volt, csak nem mondta, azt hittem csak sima. Most viszont kifejezetten mondta, hogy na akkor köv alkalommal genetikai uh lesz. Nekem mindent ő csinál úgyhogy nem tűnik fel mikor mi számít mérföldkőnek.

Zsuzsi te se hajtsd ki magad, akármi is lesz a pörgés tárgya :)
Örülök én is hogy rendben vagytok, most nekünk is volt egy pár nap olyan mosolyszünet-féle, nem veszekedtünk csak nem volt hogyismondjam egyezés, nadehát nem cukormáz a házasság :D most viszont minden szuper, együtt válogatjuk a gyerekszoba berendezését. Nemsoká végre költözünk!!! :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gerendai Zsuzsi: Örülök, hogy jobb Nálatok a helyzet! :) Niztos a mi érzékenységünk is benne van a dologban, néha talán nem úgy reagálunk, ahogy kellene.
Azért próbálj meg sokat pihenni!

Zümis: nálam ugyan nincs ilyen tisztálkodási mánia, de én is mintha azt olvastam volna, hogy ez teljesen normális dolog egyeseknél, hormonális alapon.

Huhh, Gjéti, rémes lehetett, ami Veled történt... :( Ilyenkor már tényleg arra számít az ember, hogy talán már ténynem történik semmi baj, és már úgy hozzánk nőttek ezek a Prüntyők... Örülök, hogy végül rendben, pihenj sokat.

Mindenkinek szép hetet!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zümis: A Szent Imrébe voltál ugye? Te is ott fogsz szülni! :lol:
zsu83

kreiszi, crocus üdv közöttünk!

gjéti - örülök, hogy a babáddal minden rendben, ijesztő volt olvasni, ami történt veled, megélni meg nem is akarom elképzelni, milyen lehetett... mi is voltunk szombaton focimeccsen, és (valószínűleg a nagy ordibálás miatt) a pici olyan táncot járt, hogy néha hangosan fel kellett nevetnem :D

Valahogy már most annyira odáig vagyok ezért a kis pöttömért, gondolatban tök sokat ölelgetem :D meg rengeteget beszélek hozzá, remélem, hogy hallja belőle, hogy mennyire szeretem, és cserébe szépen úgy fejlődik, ahogy kell :) apa is szépen minden este külön kíván jóéjszakát mindkettőnknek :D

Verus, biztos igazad van, és csak féltékeny a doki :D nekem a védőnő lökte nagyon a dumát a hízásról, de úgy vagyok vele, hogy amíg csak a hasamon, meg a mellemen látszik, addig nagy baj nem lehet :)

KépKép

KépKép
stelly

Zsu!
igen ott voltam :lol: és úgy néz ki ,hogy ott lesz a nagy nap :wink:
Te láttad már a szülőszobákat....?

Kép
zümis

Üdvözlet az újaknak! :)

Kreszi: gratula az AFP eredményhez!

Gjéti: azt hittem leesek a székről, amikor olvastam mi történt veled. Kívánom, hogy mostmár minden a lehető legnagyobb rendben legyen, tényleg megérdemled.

Szerintem én már megint túlaggódom a dolgot, legalábbis remélem, annyira félek én is, hogy valami baj ne legyen ezzel a picurral, nem tudom hogy tenném túl magam rajta. És engem a pocakkérdés késztet ilyeneket gondolni, csak nekem ellenkező irányból van gondom... Tegnap reggel sokkal laposabb hassal ébredtem mint korábban, mint pl. a képen van, most szinte még ducinak sem nézek ki, olyan mint legalább egy hónapja... :( Persze gondolom, hogy csak úgy nem tűnnek el dolgok odabenntről, valószínűleg vizes lehettem, vagy fel voltam fújódva, de akkor is nagyon aggódom... Azért már nem olyan kicsi az a gyerkőc, ha minden rendben vele, egyszerűen nem értem hol fér el az én pocakomban. :( Hülyeségeket is álmodok mostanában, olyasmiket, mint Gjéti is átélt... Kérlek nyugtassatok meg egy kicsit.

Kép
Kép
elif

Elif én tudod mit tennék a helyedben? Biztos van olyan hely ahol csak úgy be lehet ugrani uh-ra, persze fizetős, én pl így szoktam a megyeiben csinálni, holnap is megyünk képért a barátnőmmel :wink: annyi az egész, hogy odamegyek, megmondom hogy nem vizsgálat csak kép, és be is hív általában, egy kép egy ezres, és mivel nem ad nyugtát nagyon örül nekem :lol: szóval én ezt tenném a helyedben, ha látod hogy jól van és képet is kapsz felvidulnál az tuti :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

elif, nekem elég butus módszerem van az önnyugtatásra: kicsit el szoktam vonulni (melóhelyen a WC-re, otthon lekucorodok a kanapéra), szépen nagy levegőket veszek, simizem a pocakom, és mondogatom a kicsinek, hogy "szép, egészséges kisbaba vagy, minden rendben van veled, és februárban fogsz majd megszületni" - amilyen lökött dolog, nálam olyan hatásos, így szépen mindig megnyugtatom magam, hogy csak én aggódom túl a dolgot.
Mondjuk amikor az allergiás fulladás miatt pánikoltam, akkor persze ez már nem segített - de az éppen "szolgálatban levő" nőgyogyi megmutatta nekem, hogy milyen szép szívhangja van a picurkának, és ez tényleg rengeteget dobott a hangulatomon.
Persze tetszik Vera módszere is - én is gondolkodom rajta, hogy olyan jó lenne megint megnézni, hogy tényleg megvan-e mindene a helyén... ha nagyon izgulsz miatta, akkor lehet, hogy tényleg jobb inkább "bekukucskálni", hogy milyen vidáman ficánkol :D

KépKép

KépKép
stelly

Eszter a te módszered nagyon tetszik :D és még pénzbe sem kerül mint az enyém :D szerintem ez nagyon aranyos, és biztos hogy kap azokból a hormonokból a baba amiket a simogatás vált ki :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Elif: Stelly módszere nagyon jó, de más oldalról nézve a dolgot...
Lehet, hogy a pocó először csak a puffadás, vizesedés miatt nő, ami később lemegy és csak utána kezdődik a normál növekedés, és azért is látod úgy most, mintha csökkent volna a hasad. (Volt ilyen a baráti körömben.)
Ezenkívül van egy barátnőm, akinek igazából csak a 6. hónapban kezdett növekedni a hasa, mert ez állítólag a méhed elhelyezkedésétől is függ, és lehet, hogy először inkább picit belefele kezd terjeszkedni, ami kívülről nem látható.
Szóval, ne aggódj, biztos minden nagyon rendben van!!!

De Stellynek igaza van amúgy, ez a gyakorlat egyébként is biztosan jó a Babónak, szóval én alkalmazni fogom... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Kreiszi, üdv! 12-én hányra mész uh-ra? Én is aznap megyek :lol: , lehet, hogy találkozunk.

Gjéti! Pihenj, próbálj megnyugodni, és a benti mocorgásra koncentrálni, az majd megnyugtat! És pihi, pihi, pihi....

Háfi! Eleinte én is inkább puffadtam, ami utána lejjebb ment, és elég ijesztő volt. De nyugi, inkább örülj neki, hogy még nem vagy olyan, mint egy bálna :D .

Mi ma kezdtük a sulit, most is ideges vagyok, hogy mi lehet odabenn. Hát mit mondjak, nagyon szívszorító az első nap...

Kép
mist

Sziasztok!
Crocus, Kreiszi, üdv a csapatban!
Gjéti, nagyon örülök, hogy jól vagytok a picivel mind a ketten! Tényleg pihenj sokat, most ez a legfontosabb!
Amikor olvastam a történeted, komolyan mondom, elszégyelltem magam, hogy én meg azon parázok, hogy miért nincs róka csak úgy hirtelen? Egyik nap még nagyon rosszul voltam, másnap meg semmi. Szóval valszeg feleslegesen gyártok problémát...ahelyett, hogy örülnék, minden rendben. Fruzsi viszont sajnos nagyon rondán köhög, még soha nem volt ilyen, remélem, nem kap tüdőgyulladást. Az a szerencse, hogy olyan kis jókedvű, még akkor is egész nap csak mosolyog meg huncutkodik, amikor majd' megfullad a köhögéstől. Olyan rossz, hogy az ember nem tud neki segíteni! :(
Vigyázzon magukra mindenki nagyon!!!!
A.

Kép
Kép
abencze

abencze, voltál Fruzsival dokinál, kapott rá valami inhalátort? szegényke :( azért nagyon jó természete lehet, ha ilyen kis köhögősen is huncutkodós :) jobbulást neki!

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Kössz csajok a megnyugtató szavakat méreteimet illetően! Annyira nem is érdekel már, végülis legalább látszik hogy kismama vagyok, nem egy elhízott zabagép....:):)hát hogy később mi lesz....jó nagy pocak...de még úgyse volt oylan, úgyhogy itt az ideje! Szerintem olyan aranyos, mikor pocakosodunk....:)
Gjéti minden rendben veletek????
Abencze! Nálunk bevált ilyenkor a calcimusc inj. teába egy fél ampulla, és fenistil csepp...bár receptes mindkettő...de hátha van otthon! Ezek nyugtatják a hörgőket, meg a tüdőt kicsit....ha ennyire köhögős. Szegény! Gyógyulást neki! Én nagyon utálom ezt a köhögős időszakot!!!! Már el is kezdük a C-vitamin+Aloe lötty kúrát!!!!
Na üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Mist: 9:30-ra kaptunk időpontot :D

Én is folyton azon agyalok, h kicsi a hasam. Azután megmagyarázom magamnak, h ez így nem igaz, mivel magas is vagyok és elég nagydarab is, biztosan nem kifelé nő annyira a hasam. Másrészt még félidős sem vagyok, ráér még nagyon nagyra nőni a pocóm, nem? Egyébként is a 16. hétig 1.8 kg-ot híztam, ez sem túl sok. (igaz én ettől is eléggé elkeseredtem :D )
Remélem a mellem nem fog sokat nőni, mivel amúgy is nagyon meg vagyok áldva velük :D (G és H kosaras melltartókat hordok :D , gondolhatjátok... :D )
Bocs, h sok voltam!
Üdv;
kreiszi

Abencze: Fruzsinak jobbulást kívánok!
kreiszi

Hali!

Mennyit irtok!!! Igy eselyem sincs visszaolvasni...
Tablazat - szokasos, ha vmi nem stimt, vagy finomitsak, irjatok privit.
Kép

Ma megvolt az AFP-s 7 kemcsoves verszegenyites. Jo is az 1 ora varakozas utan korgo gyomorral :roll: Raadasul egy fekete haju, baarna szemu nagyhangu csaj siman bepofatlankodott elem a sorba 2 beutaloval. Nekem most nem volt kedvem hozzaszolni, de apran nem hagytak szo nelkul, hogy nem zavarja-e, hogy utanam jott? Erre fel oran at hallgathattuk a pampogasat, hogy mit ugat bele mindenki, es hogy tan zavarja-e oket, hogy egy cigany elobb van? Jelzem csak az zavart, hogy vki, aki utanam jott, elempofatlankodott. Kissebsegi felsobbrenduseg-erzet. Na, mindegy, csak kicsit kiirtam magambol.

Ja, utana voltam az Allamkincstarban is, kellett egy igenylolap. csupan fel orat alltam erte sorba. Csak odaadtak, es ennyi. Idiotak, ja es 1, azaz egy noci dolgozik. Szeged es vonzaskorzete vegulis nem nagy, ugye?

Na, most jol kimorgolodtam magam. :twisted:

Kezd noni a pocim!!! Ez nagy szo, mert Lucaval is anno a 20 hetes UH-ra behivo no meg birta kerdezni a hasamra nezve, hogy 12 hetes? :? Most sem gombolodok ennel jobban.

Mas: 2 ev koruli korkulonbseges anyukak! Sztetek " le lehet szoktatni" a nagyobbat a kicsi megszuleteseig a babakocsirol? Van tapasztalat?

Na, tovabbi szep napot, pussz

Kép
Kép
-macsek-

Abencze! Nálunk a dr. Theiss féle lándzsás utifű szirup a nyerő köhögésre, nem csak gyógyszertárban, hanem drogériákban is lehet kapni. Igaz, elég rossz ízű, de mindenféle köhögésre hatásos. És sokan dicsérik a homeopátiás Stodalt is, azt mi még nem próbáltuk.

Jobbulást nektek!

Kép
mist

Sziasztok!

Nem is tudom mire reagáljak... :roll: Passz! Mire végigolvasom elfelejtem. :oops:

Macsek! Nálunk 22,5 hónap a különbség. Eszter meg elég lusta volt ha sokat kellett menni. De valahogy sikerült. Gondolkodtam a testvérfellépőn, de itt az utak miatt nem lehet. Viszont jó a kismotor. Az a műa. lábbal hajtós. Bár ő ezt sem használta. Előbb kisebb útra, majd hosszabra mentünk. Gyerektől is függ.
Én most azon "parázok", hogy miként fogok 3-mal közlekedni. Habár Zsó nagyon jól jön gyalog! Sokkal jobban, mint Eszter jött ennyi idősen. Vele gyalog elindulok a faluba (1-1,5 km oda). Szerintem veszek egy mai tei hordozót és magamra kötöm a legkisebbet.
Intenzívebb lett a mocorgás odabennt. De még most sem viszi túlzásba. Nagyon várom már a genetikai uh-t. Olyan rég voltam uh-n. 12. héten a tarkóredőmérésnél. Az meg jó régen volt.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Ja! Verus!

Aki már a harmadikat várja annak eleve hamarabb látszódik a pocija. Mikor a missed utáni kontrollra mentem a dokihoz, megnézte a méhemet uh-val. Normál állapotban nagyobb volt, mint amekkorának lennie "kell".
Ma kismamagatyóban vittem a nsgylányt oviba. Olyan jó, hogy még jobban kiemeli a pocakot! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Köszönöm szépen lányok a tanácsokat, stelly módszerét már kipróbáltam, be is szundítottam a végére (szerencsés módon én itthon gyakorolhatom) és nagyon jót tett. Ha legközelebb rámjön a para, akkor szerintem zetibebi tanácsát is követni fogom. Holnap megyek vérvételre afp-hez, úgyhogy lehet megfűzöm az itteni dokit kukkantsuk meg a picikét. :)
A végső megnyugvást (ahogy magamat ismerem csak időlegesen) meg Macsek szavai hozták, hiszen ő az élő példa előttem, hogy kis kezdő pocakból is gyönyörű kislány születhet. :) Szerintem elmentem magamnak ezt a pár hozzászólást és ha rámjön az aggódhatnék, akkor olvasgatom. :D

abencze: én még nem vagyok gyakorlott anyuka, így tanácsokat nem adhatok (itt gyűjtögetem őket), de remélem, hogy Fruzsi hamarosan rendbe jön. Azt én is tudom mennyire rossz, amikor egy ilyen helyzetben tehetetlen az ember...

Kép
Kép
elif

macsek, de jó, hogy tettél fel megint táblát! :) jó sokan vagyunk már :) jövő szerdán pedig megtudom (ha pöttömkém is úgy akarja), hogy milyen színű legyen a sorom :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Gjti!Sajnálom ami történt, de annyi "hasznot" húzhatnál az esetből, hogy kérsz egy veszélyeztetett terhesség papírt az orvosodtól. Azzal nyugodtan bemehetsz az igazgatóhoz, és átkérheted magad levelezőre. Mert nem ám a téli bejárogatás lesz a fő gond, hanem a 45 perces órák végigüldögélése hatalmas pocakkal, kényelmetlen széken :?

Elif! De jó neked, hogy még olyan pici a pocak....Az elsővel én is tudtam még titkolózni, ha éppen akartam. De most.. :roll:

Nekem másfél év van a 2 babám között, és simán leszokott a nagy a babakocsiról. Persze mint azt az előttem szóló is említette, hatalmas segítség a műanyag motor, csak előtte jól be kell gyakoroltatni. Mint ahogy azt is, hogy megálljon a járda szélén a motorral, és véletlenül se hajtson le az úttestre! Babakocsival ugyanis képtelenség elkapni a száguldó műanyag kismotort :roll:

Én is erőt vettem magamon, és bejelentkeztem péntekre a Bolgárkerékbe genetikai uh-ra. Én nem vagyok híve a "babamozinak", de nemsokára megkapom az afp eredményt (én túl magas értéket szoktam produkálni), és magamba roskadnék, ha előtte nem láttam, hogy minden ok.

Kép
kangu

Sziasztok!

Voltunk ma a doktornéninél! Minden ok! :lol: Bekukkantottunk uh-val is, megnéztük a színhangját! :lol: Éppen mocorgott a picur! :lol:
Nekem a 25. héten lesz cukorterhelés!
Bejelentkeztem genetikai uh-ra a Bolgárkerékbe, szept. 19-én megyek! :lol:

Zümis: Én még nem voltam kórház látogatáson, a következő alkalommal majd felhozom a dokinőnek, hogy szeretnék benézni! :lol:

Elif: Nekem is csak éppen hogy látszik valami, inkább kaja után óriási a hasam! :)

Eszter: Tetszik a módszered az önnyugtatásra, azt hiszem én is ezt fogom alkalmazni! :lol:

Abencze: Jobbulást Fruzsinak! :lol:
zsu83

Abencze: csatlakoznék az előttem szólókhoz, jobbulást gyönyörű kislányodnak!

Az viszont jó hír, hogy mostanság kicsit jobban vagy. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Abencze jóbulást a kislányodnak.

Nekem a pocakomra azt mondta a szülésznőm,hogy széáp nagy gyorsan meg is kérdezte mekkorák voltak a tesok?!

A védőnői látogatásom ma volt hát semmi extra.Vérnyomást mért ,kérdezte van-e panaszom.....és megmért 0.5kg hiztam 1 hónap alatt.

Holnap megyek tanácsadásra és akkor tudom meg mikor veszik le az afp-t.
Zsu neked itt csinálták?Ha igen helyileg a Bártfaiban vagy a
Fehérvárin?Akkor nemmondom el milyen a szülőszoba legyen neked is szép élmény.

Kép
zümis

Zümis: Nekem a Bolgárkerékbe volt az afp az integrált tesztel együtt! :roll:
Nyugodtan elmondhatod milyen volt a szülőszoba, nagyon kiváncsi vagyok! :lol:
zsu83

Nah végre, be tudtam lépni... már 1 órája ezzel szórakoztam... :S
Mindenkinek köszönöm szépen, aki aggódott értünk, és gondolt ránk!
Hála Istennek úgy néz ki h most minden rendben van... Legalábbis nagyon remélem. Rengeteget pihenek, ami rám is fér. Suliban persze nem voltam, első nap úgyis csak beszélgetés meg ilyesmi van...
A dokim már adott is egy papírt, amiben megállapítja, h veszélyeztetett terhes vagyok. Ha minden rendben lesz még ezen a héten, akkor irány a suli, ha ne adj Isten nem, akkor meg nemtom h mi lesz... Mind1, most nem is agyalok ezen, az a fő, h jól vagyunk,
babuci mocorog. (a vérzés óta most este először) Ennek nagyon örülök, mert így érzem, h jól van. :) puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Örülök, hogy minden rendben van veletek! :lol: Sokat gondoltam ma rád!
Ezzel a papírral nem tudjátok elérni az igazgató nőnél, hogy levelezőn járhass? Mégiscsak nagy könnyebbség lenne neked!
Vigyázzatok magatokra nagyon! Meglátod minden rendben lesz, erős a babád, és te is! :lol:
zsu83

Köszönöm Zsu, nagyon aranyos vagy. :)
Hát az a baj, h a suliban nincs levelező szak... És végülis ezért
nem akarja megengedni. Mert külön engedély kellene hozzá az
Oktatási Minisztériumból, szóval eléggé zűrös a dolog.
Mind1, majd a hétvégén meglátom, h h leszek. Megyünk Komlóra
Bányásznapra, persze csak akkor, ha jólleszek. :)
Különben apuci (mm a barátom :) ) egy tündér. Nagyon mellettem van,
figyel rám, ő sem ment ma suliba, nehogy vmi baj legyen velem.
Persze ha semmi zűr nem lesz holnap már elzavarom, nem akarom,
h miattam legyen balhé... :roll:

Kép

Kép
gjéti

Hát akkor tényleg nehéz dolog lehet elintézni a levelezőt, vagy magántanuló nem lehetsz? :roll:
Aranyos nagyon a barátod, hogy így figyel rátok! :lol:
zsu83

Hát lányok én annyira :twisted: :evil: Már nem is tudom miota probálok belépni de egyszerüen nem mennt. Tiszta ideg lettem miatta. Nagyon tetszik a táblázat csal annyi a hozzá füzni valóm hogy testvérke 1. lány Viki. És egyenlöre fiu névekeben van csak megálapodás Zsolt Márk. A lány név még vita tárgyát képezi a családba.Kreiszi nagyon szépen köszi a vonalzos dolgot nekem nagy segitség a tájékozodásban. Az új nagyon tuti :) Gjéti örülünk hogy minden a legnagyobb rendbe.Pocakokhoz csak annyit hogy akinek ez már mondjuk a második babája akkor a doki szerint hamarabb látszik. Mert a szervezet ugymond "emlékszik" a dolgokra. :wink: Legyetek jók és vigyázatok magatokra. Rita

Kép
háfi

Gjéti, szuper, hogy ilyen figyelmes a barátod! Jó olvasni, hogy ilyen fiatalon is milyen felelősséget vállal értetek. Nagyon vigyázz magatokra! :)

Egyik ismerősömnél úgy oldották meg ezt a középsulis-dolgot (ott nem baba jött, hanem a srácnak komoly pszichés problémái voltak, amiatt nem tudott "rendesen" bejárni suliba) - nagyon rendesek voltak a tanárok, és megcsinálták azt, hogy amikor a többiek dolgozatot írtak, a körül vele is irattak dolgozatot, de úgy, hogy külön, egyedül kellett bemennie a tanárhoz, és félévek közepén meg végén kellett úgymond "vizsgáznia" az addig leadott anyagból. Kapott órai jegyzeteket, meg megkapta, hogy mikor mit vettek éppen. Persze ehhez kellett a tanárok jó hozzáállása, meg hogy rászántak egy-egy különórára, meg dolgozatiratásokra időt (a srác szülei meg persze pénzt...). Szóval ha nagyon akarja az iskola, meg tudják oldani, kérdés, hogy nálad mennyire akarnak ezzel foglalkozni.

KépKép

KépKép
stelly

Mikor elpostoltam jutott eszembe, hogy nekem is az egyik osztálytársam TBC-s volt egyik évben, emiatt egy fél évig nem jöhetett iskolába - neki meg annyi volt, hogy szintén megkapta, miből kell felkészülnie, és minden tárgyból vizsgáznia kellett félév végén, hogy velünk folytathassa utána a sulit, és ne kelljen évet ismételnie.

:D több sztorim nincs, tényleg :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Kreiszi: üdvözöllek én is, jó hogy ismét tovább bővült a csapat. :D

Gjéti: tényleg nagyon vigyázz magadra, én is azt gondolom, hogy magántanulóként kellene tovább csinálnod a sulit, akkor nem kell nap mint nap bejárni. A dirinek meg az a dolga, hogy elintézze az ezzel járó papírmunkát :twisted: Úgysem ő fog utánajárni, hanem a titkárnője.

Tanulás: én a PSZF-re járok gazdálkodás és menedzsment szakra, most kezdem a 2. évfolyamot. Távoktatás, ami azt jelenti, hogy nem kötelező bejárni az órákra, de azért ha ott vagy, sokkal könnyebben le tudsz vizsgázni, mint azok, akik nem járnak be. Hát majd meglátom, hogy bírom. :lol:

Zümis: Amit írtál egy pár nappal ezelőtt, hogy rossz szagúnak érzed magad, az nálam is többször előfordult. Végülis a tisztasági betét napi használatával most nálam okés a dolog, nekem is a Discreet jött be. :wink:

Még régebben szó volt róla, hogy kinek mi jött be szorulás ellen, én most fedeztem fel a Győri édes-nek a Zabfalatok nevű kekszét, úgy tűnik, hogy ez nálam nagyon bejött, azóta nincs reggelente problémám, napi 2-3 kekszet szoktam enni. Hátha másnak is segít.

A pocak mérete nagyon furi egy dolog, én van hogy reggel úgy látom, hogy szinte nincs is pocak, néha viszont hatalmas már reggel is. Szóval minden nap más. Tök furi, de igyekszem ezen nem parázni. :lol:

Van egy kérdésem is a tapasztalt kismamákhoz: szerintetek érdemes olyan kismama bugyit venni, ami tartja a pocakot, vagy ez is csak egy jó marketingfogás, hogy még több pénzt lehúzzanak a kismamákról? Mert a mostani bugyikból már van amit nem tudok hordani, így lassan be kell szerezni 1-2 darabot. Köszi előre is a segítségeteket!

Szép napot mindenkinek!

(Már csak egy hét a genetikai UH-ig!!)

Zsufi

KépKép
zsufi74

Én is túlestem az AFP vérvételen, hát nem volt egy nagy élmény... Úgy kezdtem, hogy itthon hagytam az összes leletemet, kiskönyvet... Szerencsére emlékeztem az adatokra és el is hitték nekem, így sikerült elintézni a dolgot, ha hazaküldenek akkor buktam volna a dolgot, mert nem érek vissza és itt Vecsésen csak kedden reggel intézik ezeket a kismamás ügyeket. Pontosabban mehettem volna máshova... De szerencsére ez is megvan. :)

Nektek hányfiola vért vettek le? Nekem csak egyet... mintha itt valaki 8 fiolákról beszélt volna, bár az lehet más volt.

Kép
Kép
elif

Elif: nekem vagy 6 fiolával vettek le, de abból más vizsgálatot is meg fognak csinálni... Szóval szerintem ez nem mérvadó.

Zsufi: én vettem kismamabugyikat már, de nem azért, hogy tartsa a hasam, hanem mert párat már egyáltalán nem tudok felvenni a régiek közül. :) Egyébként is inkább olyanokat szereztem be, amik inkább csak a has aljáig érnek, de kényelmesek, nagyobbak picit, puhák és természetes anyagból vannak. A C and A-ban lehet öt darabos csomagot kapni 2700 Ft-ért, szerintem teljesen jó, semmi extra, de egyébként egyért elkérnek akár 1500 Ft-ot is egyes kismamaüzletekben, szóval szerintem érdemes oda elnézni. Mert ezért kell belőle egy pár darab... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

hihi ez vicces: én egész eddig mindig a Discreet Waterlilyt használtam, de most meg pont azt érzem büdinek már vagy egy óra után, úgyhogy kénytelen voltam áttérni nem illatosítottra. Ja meg az egész bugyitáramat le kellett cserélni, mert valahogy nem éreztem jól magam, ha akár csak 1 százalék nem pamut volt az anyagában :shock: ezelőtt vagy tíz évig ezzel nem volt gond :D

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi egy pontos cimet nem tudnál nekem irni. Köszike.Zsufi gondolat olvasó vagy ma reggel pont azon gondolkodtam hogy tegyem fel ezt a kínos kérdést. A zabfalatkákat ki fogom probálni. Köszi. Én csak jövö héten megyek ÁFP-re. Remélem minden rendben lesz. 12.-én megyünk baba moziba. Legyetek jók. Puszi Rita

Kép
háfi

Háfi: A C and A-nak van üzlete a Westendben, az Árkádban, az Palace Óbudában... Megtalálsz mindent itt a honlapjukon: http://www.c-and-a.hu/

Nagyon gondolok ám azokra, akik most indítják iskolába gyermekeiket! Háfi, Andus, Mist, mind ilyenek vagytok, ugye? (Remélem nem hagytam ki senkit...) Nagy az izgalom, igaz? Hogy telt az első nap?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Nekem megvan az afp eredményem. 0,85 MOM. Jövőhéten pedig megyek genetikai uh-ra az ÁEK-ba. Már nagyon várom, mert a 12. hét már rég volt. Akkor kukkantottam be hozzá utoljáta. Biztos nagyot nőtt azóta! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Julcsi! Köszi, hogy gondoltál ránk, megvolt az első nagy nap, ma lesz szülői. Hát lelkileg nem könnyű feldolgozni, hogy már iskolás...

Dina! Majd mesélj, hogy milyen volt az ÁEK, én szerintem csak a szülésnél jutok majd el oda, remélem, nem lesznek nagy meglepetések :lol: .

Segítsetek! Napok óta időnként, ha megfogom a hasam kőkemény, de eközben még csak apró kellemetlenséget sem érzek. Nekem anno csak a végén keményedett a hasam, de olyankor már levegőt sem kaptam, így az elég egyértelmű (és normális) volt. Ez szerintetek keményedés? Vagy azt egyébként is érezném, nem csak ha tapogatom a hasam? És a Magne B6-ot elkezdhetem a biztonság kedvéért szedni?

Kép
mist

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?