2004.01.07 18:50
2004.01.07 19:41
2004.01.07 20:51
2004.01.07 21:59
És lám, a hó előnyei
Amiben Miksabuci van, az autós hordozó?
).
2004.01.08 11:06
Frontot én nem érzékelek, Miksa bűbáj ma eddig, most is itt játszik a babakocsijában a füzéren lógó méhecskékkel, és nagyon jókat motyog nekik
A képeket is megnéztem, nagyon szép a gyermek!
2004.01.08 13:08
2004.01.08 13:56
2004.01.08 18:00
Ja és kapnak ebből is majd - de nem tudta, hogy mennyi lesz, emelkedik-e az ár.
De mikor szívtuk az orrát, nem váladék, hanem tecsi jött vissza nálunk is. Állítólag kinövi, de ha visszük, lehet, hogy ránéz a kórházban gégész is.
2004.01.08 18:41
Elsőnek mi is Graco-t vettünk a Tescoban, Graco Cyrrus a pontos neve. Nos több szempontból sem jött be. Nem teljesen vízszintes a vízszintes, ezt egy szivaccsal (Megatoysban ajánlották) megoldottuk. Köv. problem...Fanni hosszra kinőtte hamar, viszont még nem ültethettük. Harmadik: nagyon szellős télre. Iszonyú vékony anyag. És szűknek is bizonyult, ha Fannit beöltöztetve belerakom, moccanni sem tud, és csak egyirányból tolható. A kocsi amúgy 9 kg, nekem is harmadik emelet, de cipelem...ez van. A Gracot megtartjuk, jó lesz majd szaladgálókocsinak. A Könyves Kálmán krti babakocsi kis- és nagykerben vettünk egy noname kocsit, ami olyan, mint a Bergon. Sajna van vagy 12 kg + a 8,27 beöltözött gyerek, de legalább jól védve van és tolható szemből is. A kerekei nagyok, de nem bolygósíthatók. Sajna tökéletes kocsi nincs
Amíg így csattognak a mínuszok, fontos, hogy védett legyen a baba a széltől is

2004.01.08 19:15
Messze nem óriásbébi ő az 5120 gramjával, csak magas
És okos és szép
És a képen az autósülésében ül, a másikon pedig abban a hordozóban, amit az embertől kaptunk karácsonyra. Nem nagyon csípi egyelőre, mert takarja a fejét, és ezt a sapkával azonosítja. De meg fogja szeretni, mert klassz és sokkal egyszerűbb a kendőnél, a kengurunál pedig egészségesebb. Olyan fél éves kortól ültetni is lehet benne a rajzok szerint.
2004.01.08 19:48
Remélem, hogy jól vagytok! Fanni meg már jó nagy csajszi, mi?
Ami Krisztinek van, az zárt eléggé, úgy tűnt
Ja, és nem szeretnék rászánni sokat, mert kb 1 év és már nem is kell
Mert dagad (
), meg nyúlik rendesen. Mint Miksabuci
És azért kérdeztem az autósülést, mert idáig nálunk sokszor volt kézben és hát most már rá kéne szoktatni másra is, míg nem késő. Kaptam egy hordozó/etető széket, de az annyira ülősnek tűnik, nem tudom
Kriszta, a ti szobai hordozótok milyen? Tudnál képet csinálni róla? 2004.01.08 20:00
Klassz kiskrapek
Fanni óriásbébi
17-én lesz 7 hónapos, 8,27 kg és 72 cm. Tápszeres 3 és fél hós kora óta (tulképp a kezdetektől az, csak eddig volt tej is), de a dokibá' szerint mostanság anyatejes babák közt is igen sok nagybaba akad
a 2003. nyár végi babák topicban "lakunk"
Ha van valami kérdés..akármi, ott megtalálsz
2004.01.08 21:46
2004.01.08 22:30
Hisz akkor én is bepofátlankodtam, hisz nem a Szülőotthonban szültem.
De jól hangzik és szerintem 5-ért nem sok. Érdekelne használtan. Emilt kaptad? 2004.01.08 22:33
2004.01.09 09:12
van egy albumunk, de az már elég régi.. www.babanet.hu/album/main.php?album=705&p=8644731 , ha meglesz a mostani, szólok
Ott laknak még?2004.01.09 09:50
Ha azzal elbikáztam, ez már menni fog
Végülis BKV-ra nekem nem nagyon kell, csak azon a pár lépcsőn kell hurcibálnom, ami a liftig vezet.
Máté imád benne lenni!
2004.01.09 17:13
Meg van döbbenve valamin éppen?
Ez egyébként egy 0-13 kg-ig szóló Cosco hordozó, az egyik kollégáméktól kaptuk, ahol kiszolgált 4 gyermeket és ők már nem akarnak több babát
Annyit egyébként nem ül benne Mukinyúl, mint amennyire a képek alapján lehet következtetni, csak valahogy ebben jó fotózni, amikor ott üldögél, mindig eszembe jut a gép
Akkor használjuk általában, amikor a konyhában kaját csinálunk, és ő jó elnézelődik addig. Ja, és 20 perc ücsörgés után általában van rotyi
2004.01.09 18:31
Hát képzelhetitek. És ráadásul hordozóstul mindenestul egy vadonatúj, szerintem jobb modell ABC Design-t lehet most kapni annyiért, mint én ezt vettem
Na jó, nem sírok, mert nagyon tetszik és hát még nem halok bele, de aggódom, mi lesz később. Mostanra azért már egyértelmű, hogy nagyon elkapkodtam, de hát ez van.
És attól féltem, hogy nem lehet majd rájuk adni akkor de már nem aggódom. Annácska még 56-osokat hord pedig 30 dkg-t hízik a lelkem hetente
De még nem kövér egy kicsit sem, olyan gyönyörű, mint új korában. De ez a topic már csak ilyen, minden babánk csodaszép
Tavasszal kellene valami közös kiruccanást csinálni aztán összehozni a csemetéket. Mit szóltok hozzá?
Jól esett na.
De végül előkerült a cumi, amit pedig nem akartam használni és most remekül megy megint a három óra. Addig jól elvan a cumival, amíg nem igazán éhes. Sokszor cask azért szopiznak, hogy megnyugtassák magukat és erre most jó a cumi. Mikor éhes, akkor már az sem elég. Most így végre nem kézben van egész nap, hanem le tudom tenni és nézelődik és élvezi. Ez szerintem neki is és nekem is jobb így már nem bánom a cumit. Ráadásul esténként is jobban alszik, nem ébred két óránként fel.
2004.01.09 20:25
2004.01.09 21:34
Ma sem aludt egyfolytában sokat, csak fél órákat hol a kezemben, hol az ágyában, de most alszik
Igaz, Manó?

Bár Ádámmal úgy döntöttük, hogy inkább aug 14-én ünnepeljük majd a nevenapját. Hadd legyen nyáron is valami jó neki
Szerintem azért tűnhet úgy, mert közelről lett fényképezve
Krisz, megadod a számot v. felhívod a tulajt, hogy megvan-e még és mennyiért adja? Nálunk a babóca az ülőkéjében nem alszik el, csak kézben, de ott is ringatni kell legtöbbször.. már most elkényeztettem?
Viszont, ha altatom, akkor legtöbbször a mellkasomon alszik el hasonfekvésben - doki néni ajánlotta, ez megnyugtatja őket. De nem lehet mindig rajtam, vagy kézben, ezért ez a hordozó szimpi
Találkozó jó ötlet, szerintem olyan május-június környékén inkább, mert akkor már meleg is van
Esetleg párom szülei telkén, Horányban?

Csuda kiscsaj
Wolfy-ék jól vannak, 17-én született a baba - óriásbébi (4300g, 59 cm). Mint Wolfy 2004.01.09 23:23
2004.01.11 10:19
2004.01.11 19:28
2004.01.12 12:09
De azért elárulom, hogy elvileg nem most tartom, hanem majd február 5-én
Gyakorlatilag viszont 2 névnapom van, mert annak idején a suliban, majd később a munkahelyeken mindenki januárban közöntött meg. Annyian jöttek, hogy rájuk hagytam
A családban viszont február 5., mert idomulni kellett a nagymamámhoz, aki szintén Ágota volt, és az a hivatalos dátum. Az a lényeg, hogy nekem mindenkor jólesik, ha valakinek eszébe jut
(Mellesleg én is
)
), de azért szedtem a lábam rendesen. Komolyan remegett kezem-lábam, annyi rémtörténetet hallottam (írtam belőle hírt annak idején)...
Sosem vitte túlzásba, de azért általában azzal aludt el. Este azért néhányszor ugrottam visszaadni a cumiját
De amióta taknyos volt, elhagyta (valszeg nem kapott az orrán levegőt), és megtalálta a kezét. Hát azt képzeljétek el, hogy most a mutatóujját szopizza
Én még ilyet sosem láttam, de anyukám is ezt mondta
Állítólag én annak idején hüvelykujjamat szopiztam olyan 2-3 hónapos koromtól.
Van, hogy át kell tennem a másik mellemre őt, este az utolsó kajánál pedig egymás után mindkettőt megkapja, mert megérdemli, ha már utána ilyen szépen átalussza az éjszakát
Tegnap pl. este 11-kor aludt el és reggel 8-kor ébredt. Írtad, hogy nem teljesen tiszták az adagok. Ha ez segít, idézek ízelítőt Miksabuci naplójából. Mi 3410 grammal jöttünk haza a kórházból, mondjuk 3 hetesen ezt ette:
Igaz, hogy most már nehezebb, így nehezebb emelgetni is, viszont erősebb és sokkal jobban tartja magát, emiatt meg éppen könnyebb az ember dolga szerintem. És képzeljétek, este babamasszírozunk egy kicsit, és élvezi, de csiklandós nagyon
Meg kell zabálni
2004.01.12 12:41
De végülis február 5. is mindjárt itt van, majd akkor megint mondom
Na és a hurkákról meg a tokáról ne is beszéljünk
Amúgy se volt kicsike, de most már igencsak nehézkesen izmozok vele
Én meg szemét módra mindig csikizem neki
Édi lehet
Máté mindig csak a hüvelykujját szokta, bár azzal is édi
2004.01.12 16:05
2004.01.12 18:45
viszont jól tartja magát
Ha jól számolok, akkor 12-13 éves a cica, de nagyon fiatalos
A keze az még ok, a csörgő meg a rágóka is, de most már a takaróját is eszi, meg a ruháját, meg ha megkaparintja az én kezemet, akkor azt is...
Mondjuk még nem tudja jól irányítani a dolgokat, és a rágókát általában inkább mi adjuk a kezébe, mint hogy ő fogja meg. Bár már nyúl dolgokért, de még kis béna

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|