Helló, csajok!
Szilzi, kösz, hogy értesítettél minket, sajnálom, hogy nem jó az nst. Mikor születik már meg az a szegény gyerek?

Örülök, hogy klassz a lakás és hogy jól érzik ott magukat, és annak is, hogy apuka összeszedte magát.

Meg hogy a kedves anyós is besegít.
Egyébként veled mi van, Szilzi, azon túlmenően, hogy állandóan dolgozol? Hamarosan itt az idő, hogy menjetek a dokihoz (okt. 7)!
Flóra, elhiszem, hogy nem egyszerű neked, 3 gyerek, pasi, kajafőzés, takarítás, osztály, temetőjárás stb. És még a hülye mosógépek is! Küldd át a cuccokat, kimosom nektek.

Bocsi, na, reméljük, hamar meggyógyul és az ára se fáj annyira.

A cipősszekrényeseket meg küldd el a francba!

Még jó, hogy a koma ilyen rendes, hogy visz téged, és te is rendes vagy, hogy veszel a lurkóidnak füzeteket! Szerintem ez ritka. A tegnapi utalványodról szólva: mindig ez van ilyen esetekben, baromira bosszantó, adunk is, meg nem is, Mátyás király meséiben lenne a helye a mai paraszt "kereskedelemnek", vagy mi ez. A fiúk gitározása biztos nagyon jó, a Vivike meg zongorázni jár, de biztos sokba kerül, ez ide, az oda.... Köszönöm a megerősítést, hogy jól döntöttem. Az új magyartanár is ari egyébként, szeretni fogják a gyerekek (most még nem tetszik nekik, de hát ez így szokott lenni). Mennyi a 2000 Sk? Bunkóság, hogy megint rád sózták azt az adatvédelmet is.
Zsuzsi, gratulálok még egyszer a szurihoz! Nagyon profi vagy! Én biztos betojtam volna!
Timi, örülök, hogy jól vagytok és hogy örültél a heti tudnivalóknak.