A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:38-kor.
hékás

a kiságy az 70*110-es.

Kata: én is elkezdtem az elöbb leírni amit most írtál, de inkább kitöröltem.
Azt írtam, hogy ha itt ülök a gép elött akkor szinte nem csinálok semmit a lakásban. Pedig apa megkért, hogy a dobozokat szedjem össze (cipősdobozok- sok sz@rsággal) és feltesszük a gardrób szekrény tetejére ha hazaér.... :roll: mentségemre legyen, hogy nem tart sokáig összeszedni.....

a videót mindjárt nézem!!!!!
bszilvi25

jó a videó, Brigi írok Pü-t!
bszilvi25

Helló!

Jó sokat írtatok.Vendégeim voltak,tudjátok két kolleganőm.
Hát,ahhoz képest,hogy 1 hónap múlva szülni fog az egyik,nincs is nagy hasa.Igaz ő alapból nagydarab,jobban "elveszik" benne.

Oszman:nagyon szuper,vagány cuccok!

Eyi:általában és sem altatom,elalszik pár perc után a kiságyban,de persze néha előfordul,ha nyűgösebb,hogy sétálok vele a szobában és 10 perc alatt elalszik.

Márti:Jó nagy az a tigris,Kristóf meg erős! :wink:

Szilvi.basszus először én is csodálkoztam,hogy az egyik képen milyen kicsi,a másikon meg már mekkora! :lol:
Máté már alig fér el keresztben.

Kriszta:ilyen videókat nem szeretnék nézegetni.Kibukok tőle...

Bari:őszintén szólva nagyon ritkán adok pénzt,mert sosem vagyok benne biztos,hogy oda megy ahova kell.
De a terhességem alatt kétszer is adtam.

Megszületett az Amerikában élő barátnőm második gyermeke szombaton!Ma kaptam képeket.Tündérke.

Kép
melike

Sziasztok!

Most jöttünk meg a tanácsadásról. Megkapta a második rotát. Hát úgy forgatta a kis szájában, mint aki azon gondolkozik, hogy lenyelje-e vagy sem, én meg majd a fejem vertem a falba, hogyha kiköpi.... :roll: De végül lenyelte. :lol: :lol:

Kriszta! 7430 gr volt ma a súlya. A hosszát nem mérték. Igen, ő még anyatejes.

Ha elaludt Marci, én is rakok képeket az új ruháiról.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Nézzétek, fejlődünk :P Már majdnem megy egyedűl :wink:
Kép

Azért vigyorog is hozzá, feladta....
Kép

(szegény gyerek, még a pelusa is lyukas :cry: 20 éves pelus van a kezében. Még a nővérem kisfiáé volt, most előkerűlt :P )
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:58-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:38-kor.
hékás

xxx
hékás

Sziasztok!

Köszi a névnapi köszöntéseket, de februárban tartjuk a névnapot.

Dorinának már én sem mérem az adagokat, mert rá voltam kattanva a mérésre. Ő is rövid ideig 5-10 percig eszik max., de kicsit lassabban gyarapszik, mint eddig. Egyelőre csak anyatejet kap, én még teát, stb. sem adok neki pluszban.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ezt a két szép rucit most kaptuk. Kép Kép

Kép
melike

Na, akkor pár kép az én Hurka-Gyurkámról. Ezek teljesen frissek, csak nektek, elalvás előtt gyorsan lefotóztam őt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:36-kor.

Kép Kép
montana

Montana:tényleg jó húsban van,de édes!Meg tudnám úgy gyömöszölni! :lol:
Tényleg,ha találkoznánk sokan,egész nap babázhatna mindenki a máséval (is). :shock:
De jó lenne....

Kép
melike

Itt vannak a rucik:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:37-kor.

Kép Kép
montana

Ja, és 68-as cuccot már nem is merek venni, ezek már mind 74-esek. :roll:

Kép Kép
montana

Brigi: még nem talál bele a szájába :cry: De jó is lenne :P Szinte akkor már egyedűl enne :P A héten kezdett fogni!!!! Eddig semmi nem érdekelte, csak a rongya :P

Monti: szép husis hurka-gyurka Marcusod van :P
bluebox

olyan sokat írtatok..amig én kint cigiztem a barinőmmel :lol: :lol:
igazából kocsmában voltam..mert a másik barinőm ott dolgozik...

és akkor szexi bébi :lol:
Kép
Vendég

barna bőrü guszta husi...IMÁDOM
Vendég

"Mi lesz ma az ebéd?"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:37-kor.

Kép Kép
montana

xxx
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:39-kor.
hékás

monti nagyon édi a fiad és nagyon formás!!
küldjél postán a tejedből napi 1 lityit!! :lol: :lol:

na megyek rámtört a vásárlási láz nézek a mini szerelmemnek valami elektromos hintát a kenguruban..
majd ha kapok dobok képet :lol:
Vendég

hékás az elöző hozzászólásodat nem olvastam...olyan hülyén jön ki ...mintha kontrázni akarnék!!
te spórolsz én vásárolok...nem volt direkt
Vendég

Montana:a hálózsákot hol vetted és mennyi volt?Jól néz ki,én is akarok ilyesmit!

Bari:ez egy gyönyörű baba!Semmi baj nincs vele.

Az én gyerekem most kisangyalt játszik.Egy órája leskelődik a kiságyban egy hang nélkül. :lol:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:39-kor.
hékás

Melike! Mindent a Tescóban vettem. A zsák árára már nem emlékszem pontosan, de nem volt drága az biztos. Ha megtalálom a számlát, megnézem.

Bari! A poén az, hogy ha nekiállnék fejni, lenne is annyi. Én direkt nem fejek, hogy ne termelődjön annyi. Így is néha reggelente kell fejnem, mert mióta Marci nem eszik éjszaka, reggelre úgy bedurran a cicim, hogy mozdulni alig tudok tőle.

Dávid és Kristóf is nagyon cuki! :lol: :lol:

Na, megyek aludni egy kicsit, mert olyan vagyok, mint egy facsart citrom. :?

Kép Kép
montana

GYÖNYÖRŰ ÉS ÜGYES BABÁK!!!! MIND!!!!!!!!!!!!!!!
A RUHÁK IS NAGYON JÓK!
NEKEM IS KELLENE MÁR VÁSÁROLNOM ŐSZRE, DE MÉG NEM VETTEM SEMMIT :oops: :oops: :oops:
bszilvi25

megjöttem!!nem volt hinta...de azért vettem egy fasza kis bébikompot...igaz még nem jó :?
meg egy sapit ami viszont már jó :lol:
Kép
Vendég

Bari:aranyos sapi.Máté utálja a sapkát magán!Nem tudom mi lesz télen?!

Kép
melike

dávid is utálja kapkod kiforog belőle...alig tudtam lefényképezni :?
Vendég

Bari: a bébikompról is raksz fel képet???
bluebox

blue majd igen...talán holnap de egyenlőre csak egy nagy papírdoboz...ennyit látni belőle,volt egy mintadarab de nem azt adta hanem egy újat
Vendég

Hát,délután már nem sokat írtatok!

Márti:nekünk sem nagyon jött be ez a dologél.Bekenem,elcuppog rajta aztán újra tömi be a kezét.

Hol van mindenki?

Kép
melike

Esti hancúr fürdés előtt a nagy ágyon. Kép Kép

Kép
melike

Na,jó éjt!
Majd holnap folyt.

Kép
melike

Bariii ugyanilyen sapink van! :D amugya gyerekeid: ilyenek nálunk is voltak öcsémmel. reménykedem hogy a gyerekeim nem rám ütnek ebből a szempontból. :D

jo sokat irtatok, jo cuccokat vettetek. én most visszafogtam magam, még kell a nyaralásra 200 euro. és már csak 10et kell aludni. :D

gél az inyre: több helyen olvastam hogy azért nem hatásos, mert nem az a fájdalmas ahogy áttöri az inyta a fog, hanem ahogy elindul az állkapocsból. barátnöm panadol babyt használt.

Milánnak 2. napja piros a feneke, de csak a luk körül, meg higabbat és többször kakil. szintén 2 napja néha hirtelen felsir... lehet ez a foga miatt? vagy még túl korán adtam neki a barackot és a hasa fáj? amugy mindent a szájába töm, a kezét is, meg mindent amit megfog, de erröl meg azt olvastam, hogy igy ismerkedik a dolgokkal. de már bizonytalan vagyok... lehet mégis a foga? éjjel semmi gond.

mia_snow

sziasztok!
melike jók a képek az eti babahancurról :wink:

mia:de jóóóó neked :oops: a nyaralás miatt!!már előre várom milán tengerpartos képeit 8) 8)

dávid meg iszonyatosan nyálzik,nem is értem,szinte habzik a szája...őszintén szólva a fogzási tüneteket és nagyon korainak találom,dehát ti is azt írjátok ,hogy már vannak tünetek :shock: :shock:
Vendég

kalimera, vagyis jó reggelt.

Bari, Milánnak is "habzik a szája", de a nyálbuborékfújásról meg azt olvastam, hogy a beszád kialakulásának része. szóval ha úgy vesszük, nálunk is megvan minden tünet, csak próbálom mással magyarázni. :D

nyaralás meg... nekünk ez a szenvedélyünk. úgy volt hogy hát nyilvánvaló hogy idén nem megyünk, de csak nem bírjuk ki. nem járunk étterembe, moziba, nincs plazma tévénk, márkás cuccaink... de a nyaralás az kell. és ugy érzem hogy annak ellenére hogy nem dolgozom február óta, nagyon rámfér. 10 napig nuku mosogatás, mosás, vasalás, takaritás... helyette apa minden reggel hozza a reggelit, minden este elvisz vacsizni (feleannyiért mintha itthin vinne), a köztes időben pedig napozunk. jááááj be vagyok zsongva. gyertek ti is, csináljunk ott egy topiktalit. :D

mia_snow

Mia: hova mentek Görögbe?
bluebox

mia én a világ leg jobb dolgának találnám a nyaralást de aki annyi félelemmel és kényszerképzettel él együtt mint én az maradjon a itthon,én nem tudnám élvezni..
jövöre szeretnék menni de csak akkor ha dávid jó fiú lesz és anyám beválalja,hogy vigyáz rá...mert őt nem akarom vinni
Vendég

jó reggelt!

Nekem még jó korán van, de a kisasszony este már 7-kor elaludt, (így elsunnyogta a fürdést), és már 3-kor kelt enni, majd most 7-kor. De felkelteni meg nem mertem este, nehogy az legyen, hogy nem alszik el könnyen......
Ti milyen fürdetőt használtok? Én múltkor a Tescoba nagy vagányan vettem egy isteni finom illatú: Gabi édes álom fürdetőt, és 3 alkalom után nézem, hogy ez csak 3 hónapos kórtól használható, úgyhogy vissza vettem a johnsont addig. :roll:
Kérdés sztem mindenkihez: Ti már megkaptátok a családi pótlékot?
Én még nem, de én eddig még egyáltalán nem kaptam. Most azt mondta a rádió, hogy keddig MINDENKI megkapja. Ma szerda van.
Márti: hol érdeklődjek? Te nem ezekkel kapcsolatban érdeklődtél?
Nyaralni én is én is!!! :P :P
bszilvi25

Szilvi: én az anyasági miatt érdeklődtem, de ugyanott fizetik a családit is. Ha gondolod megadom a telefonszámukat. Mindjárt megkeresem. Egyébként én is a Gabi édesálom fürdetőt használom, de születése óta :oops: :oops: :oops: Semmit baja nem lett, én nem olvastam el. :oops:
bluebox

06/53-505-363
bluebox

Sziasztok!

Kb ezer éve jártem erre :D Még valamikor akkr igértem képeket :shock:

Na most akkor mutatom a fiaimat

Kép

Kép

Kép

Remélem mindenki jól van és szépen gyarapszik testben és lélekben.
Mi jól vagyunk nagyjából túl egy nagy házfelújításon...

puszik
Dana

Kép
danaaia

Márti: köszönöm! mindjárt hívom is őket!

Dana: szépek a fiaid, és milyen kék a kicsi szeme?!?! :shock: :shock: Nagyon jó!!!
bszilvi25

Dana: Gyönyörű a kicsi Fiad :P :P Nagyon fejlett, jó husiban van, formás.....na egyszerűen úgy remek, ahogy van :P :P :P Nem különben a nagyobbacska Fiacskád :P Hiába, remek munkát végeztetek Apával:) Gyere egy picit gyakrabban, ha teheted. Egyébként is. MEGÍGÉRTED NEKEM, HOGY HA LESZ EGY PICI IDŐD, AKKOR KÜLDESZ NEKEM RECEPTEKET!!!! :P :P :P A kakaóscsigát, már mindennel kipróbáltuk, finomabb már nem is lehetne, már csukottszemmel is megsütöm és nem tudjuk megunni, de kérlek, ha van még ilyen tuti egyszerű recepted, ne habozz, küldd el nekem lécccccccccccccci, léccccccccccccccci, lécccccccccccccccccci :P [/b]
bluebox

Ja és még1 Dana: ha nem nagy kérés, leírnád a paramétereit kicsi Fiacskádnak??? Hatalmas ez a gyerek :shock: Veled szűltem egy napon :D
bluebox

altatáshoz kapcsolódva-azt nem írtam, hogy nekünk nincs CUMINK!!
de így is elalszik magától reggel és délelőtt,csak estefelé, mikor fáradtabb, akkor igényli azt, hogy pár percig fogjam, de még ébren teszem vissza az ágyba, s utána elalszik magától.

Kép
Kép
eyi

kakaós csiga???? ide vele. de legalábbis a recepttel. :D

Dana: huu a kicsinek milyen szeme van... igazi csajozós. 8)

nekem múlt hét pénteken megjött a családi a bankszámlámra.

Márti: Thassosra megyünk, meg ha Milán jól bírja a gyűrődést, akkor meghosszabbítjuk a nyaralást, vagy a szárazföldi részen Kavala környékén, vagy egy másik szigeten ami nincs messze (Szamothraki).

Bari: lehet hogy egy nyaralástól tudnál igazán ellazulni. ;)

túl vagyunk az oltáson. most csak 15 percet kellett várni (a múltkori 45 helyett), Milán nagyon jól bírta, csak a szuri után sírt egy percig, de hamar meg tudtam nyugtatni szerencsére. most kapott itthon egy bónuszcicit és már alszik is. remélem nem lázasodik be, de ha mégis akkor már vettem panadol baby-t, én a kúppal mégegyszer nem kínzom meg szegényt.

elmondtam a védőnőnek a fogzás-gyanús dolgokat, de mondta hogy áá ez még nem az. a nyáltermelődés ilyenkor normális ha beindul, mert mindent a szájába vesz, így fedezi fel a dolgokat. ettől (mármint a sok nyáltól és a mindenen található baciktól) lehet hígabb a széklet, ez csípheti ki a popsiját. a fogacskák még csak mostanában indulnak el az állcsontból, úgyhogy az ínyét hiába is kenném, ha mostanában fájna neki, az nem az ínye hanem a csont. de szerencsére nem látom rajta hogy különösebben kínlódna, néha délután felsír csakúgy, nemtommér, de hamar megnyugszik ha felveszem.

mia_snow

altatás: nappalra igényli Milán a cumit, de csak elalváshoz. utána 10 perccel sincs már a szájában. meg ha reggel idő előtt (tehát 7-fél8 előtt) felébred, és vissza akarom altatni, akkor is kell neki. az esti lefekvéskor elalszik anélkül. amúgy nálunk nincs ölben altatás, meg seggrázás, ilyesmi. szélsőséges esetben tologatom a babakocsiban, de ilyen szerencsére ritkán fordul elő. :)

mia_snow

Eyi: mi sem cumizunk. Amikor kicsike volt, akkor pár percig elfogadta, de eljutottunk oda, hogy kiköpi egyből, ha a szájába akarom tenni. (ami nem baj!!! :P )
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?