Szofi,
Igen, mi már voltunk többször is külön moziban. Anyukám szerencsére tündér, bevállalja őket, és jól is csinálja, rá merem bízni a csajokat simán.

Megfürdetjük őket, és az utolsó etetést kell anyunak csinálni, utána meg leteszi őket aludni. Szerencsére az enyémek este szinte azonnal elalszanak, szóval nem kell kínlódnia.
Az anyósomra semmi pénzért nem bíznám őket.
Képeket tegyél a keresztelőről és a nyaralásról is!
Sotske,
Ügyik a csajok! Milyen gyümiket esztek már?
Lanyané,
Az én csajaim kakija zöld. A BEBA-tól sötétzöld volt, a Milupa Milumiltől nem annyira sötét zöld, néha sárgás. Átlagban napi 2, és van fosás nálunk is!
Mi most 170 ml-t eszünk, és nálunk is visszafolyik egy kicsi!
Juci,
Ne szerénykedj, tényleg mintaanyu vagy!
Képzeljétek mi volt tegnap. Anyós már megint alkotott. Hozott egy nagy cserepes virágot. A következő párbeszéd zajlott le köztünk:
A: Engedd meg, hogy felköszöntselek névnapod alkalmából!
Én: (Szemeim kikeredve) Milyen névnapomon? Nem most van a névnapom, hanem márciusban.
A: Na de hát pénteken volt Beatrix, nem most tartod?
Én: Most tartanám, ha Beatrixnek hívnának. (Ekkor már nem bírtam és pofákat vágtam)
A: Miért, hát nem Bea vagy?
Én: De, csak nem Beatrix, hanem Beáta. Nem mindegy.
Hát kész is voltam rendesen.

Nem tértem magamhoz egy darabig. Most már nevetek rajta, de tegnap nem találtam viccesnek. Hogy még a nevemet sem tudja megjegyezni rendesen!

Pedig már 4 éve együtt vagyunk a párommal. Tudom én, hogy jót akar, de nagyon béna. Megmondom őszintén nem merném a gyerekeimet rábízni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.09.01 23:44-kor.