Sziasztok!
Fészekrakási láz: nálam is jelentkezne már kicsit, csak egyelőre nincs hova pakolni...

Így leküzdöm... Kicsit azért néha már idegesít, hogy még nincsen kiságy, testvérfellépő, de aztán megnyugszom, Beninek sem volt még kész ilyentájt a szobája...

(Sajnos mi a mindent a legvégére típusúak vagyunk, szerencsére mindketten, így nem megyünk egymás agyára...)
Szénsavas üdítők: hát, ezt az érzést nem ismerem, nálam kb. évente egyszer fordul elő, hogy megkívánom a kólát, nem bírom a szénsavas dolgokat...
Mellszívó: nekem volt kézi is és elektromos is. Alaphelyzetben sztem bőven elég a kézi, nekem is Avent volt, és nagyon meg voltam vele elégedve, most is ezt használom majd.
Az elektromosat akkor vettük, amikor Benit egy hónaposan meg kellett műteni, és nem ehetett pár napig. Az állandó ölben hordozástól meg a fejéstől viszont úgy bedurrant a csuklóm, hogy nem bírtam fejni a kézivel, akkor vettünk egy elektromosat. Én azt is szerettem, de ha nincs semmi gond, akkor sztem bőven elég a kézi.
Előtej: én is kb. 3 hete tapasztaltam először. Tök furcsa volt, mert Benivel egyáltalán nem jelentkezett. Úgyhogy itt nyugtatnék meg minden első babás anyukát, akinél nem jelentkezett, hogy nekem Benivel egyáltalán nem volt a szülésig, és mégis igazi "fejős-tehén" lett belőlem, rengeteg tejem volt végig, úgyhogy ez nem jelent semmit.
És mindenkinek köszönöm Benihez a gratulációkat! Bár nem az én érdemem, de azért olyan jó érzés az anyukájának lennem!
Vero!
Írtam privit.
Ditta!
Mi volt a dokinál? Ugye minden rendben?
Azért kicsit megnyugtató olvasni, hogy nem csak nálunk nincsenek még kész a dolgok...
Katica!
Nekem egy homeopátiás doki ajánlott a vizesedésre bogyót: Lachesis C12 napi 1-2x5 golyócska, csak amíg kell. Neked is ez van? Próbálni még nem próbáltam, mert amióta megvettem, szerencsére nem volt szükségem rá.
És igen, Beni gyógyult!!!!!
Sajnálom a cukros dolgot. Ezek után remélem, hogy legalább rendben lesz, ha már így dupláztad a dolgot. Azért nagyon dühítő lehet!!!!
Écike!
Zolika nagyon édes kis fickó! Meglátod, hamar eltelik az a 2,5 hónap, és otthon lesztek. Aztán meg már csak azt veszed észre, hogy kergetheted a lányokat mellőle...
Megértelek, hogy néha elérzékenyülsz, olyan kis törékenyek tudnak lenni ezek a kis apróságok. Amikor Benit műtötték a Madarászban, nem volt a csecsemőosztályon hely, így a koraszülött osztályon voltunk, úgyhogy én is láttam párat. És mind olyan kis ügyesen fejlődött. Zolika meg amúgy is világbajnok ebben, ahogy írtad, úgyhogy pikk-pakk túl lesztek ezen!
Amúgy írtam neked privit, látom, még nem olvastad.
Reni!
Irtó édes ez a gyerek!
Benivel amúgy én is Dopegytet szedtem, meg a végén az már nem volt elég, akkor meg még Nifedipint kaptam mellé.
Nati!
Tök jó ez a recept, majd kipróbálom én is.
Csuri, Judit, Klara, Sensi, Anikó és mindenki más, aki hirtelen nem jutott eszembe!
Jól vagytok? Nagyon eltűntetek!