A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Renáta,
sztem is korai még csak egy próba volt. Nálam is ilyentájt kezdődött a hozzátáplálás. És akkor azt mondták, hogy nagyon rossz evő leszek (spenót, sütőtök, stb mind a falon végezte), de nagyon (túl) jó evő lettem :lol: A furi az, hogy az almapüré után még benyomta a cici-adagját (1 órával korábban, mint kellett volna), és most húzza a lóbőrt... :shock:
Na mindegy, azért óvatos leszek vele.
Vendég

Akkor holnap 4 óra?
És hogy a messziről békávézóknak is jó legyen, nem lehet a Hősök tere környékén? Kishídnál? Műcsarnok előtt? Csak a járda nem túl szerencsés, mert szétszaladnak a kölkök... De gondolom sokan ott parkoltok a felvonulási térnél.
Vendég

Még1x köszi a köszöntést :lol:
holnap akkor liget?????? :oops: mikor?hol???

emano/Andi
KépKép
emano

Bori az almától már csak a banánfolttal küzdök többet... :P :P :P
Naggggyon édes!

Kati és ovisok tök jóóóó!! Ezek a mai gyerekek mások vagy minket nem szocializáltak kellőképp??? :P Szóljatok ha egyedül vagyok, de nekem olyan emlékeim vannak az első napokról az oviban, sőt a suliban is, hogy a fél társaság végigbőgte a napot...
Annyira jó, hogy ilyen könnyen megy!

Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy mi lesz jövőre... Kristóf 2 éves lesz, nekem meg vissza kellene mennem majd dolgozni egy évre legalább a tesó előtt. :( Bölcsi nem nagyon van erre, ami meg van... Ti hogy oldjátok ezt meg?

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Veronikusz!
Vagyok... :lol: nem irígyellek a férjed miatt, de hidd el Hármaska megvárja a Papát hidd el :!: :!: :!: kitartás és ne stresszelj az ügyön...minden okés lesz....nálunk is mindig elutazik a Balázs pár napra...most is odavolt 2 napig Svájcban...én is izgultam nagyon de nem lett semmi :lol:
Én ma voltam CTG-n, aszerint semmi....van 1 újjnyi méhszájam aminek nagyon örültem.....elvileg jöhet bármikor noname kisasszony :lol: lehet azért nem születik meg, mert tudja, hogy nincs nev :lol: szegénykémnek még.......
Ma a liftben egy vajúdó mamával utaztam......kilettem....így is nagyon izgulok és félek...már csak az kellett...... :lol:
Ja és hurok a "kán":Berke teganp óta lázas...megfázott...nem is folytatom.....

KépKépKépKép
vdorka3

Csak bekukkantottam, hogy lássam, hogy vannak a finiselő kismamik. De látom, még egyben. Drukkolok Nektek!!!

Meg látom, hogy holnap lesz a találka. Hát, ha ilyen linkóci csaj is mehet, mint én, akkor mennénk a kiscsajjal....
Habár... vacilálok: akkor itt a tapasztalt anyukák engedélyére van szükségem. Szóval péntekről szombatra virradó éjszaka nagyon rosszul voltam: hányás hasmenés, szombaton 39 fokos láz. Vasárnap a Kedves lett hasmenéses. Majd hétfőre Fruzska belázasodott, más baja nem volt. Ma már senkinek semmi baja. Szóval, nem tudom, hogy nálam három nap tünetmentesség, és Fruzskánál a mai tünetmentesség megnyugtató-e. Vagy ne kockáztassuk mások egészségét, és majd a legközelebbi találkára elmegyünk??? Mondjuk, nyugodt szívvel inkább emellett vagyok, szóval jó találkát Nektek!!! (ezt jól megbeszéltem magammal ;) )

Egy kép a nagybetegről (nagyon jókedvű volt a láz ellenére is)
Kép
linocs

Sziasztok!

Na, akkor kimondom: holnap 4től LIGET! Mi biztos nem érünk oda akkorra, úgyhogy ti beszéljétek meg egymással, hogy hol taliztok, szerintem a cél a bekerített játszótér legyen, ami kb a ligetnek a Dózsa György út- Ajtósi Dürer sor sarkánál van. Ott van sok játék, meg zöld terület is, letelepedni a fűbe.

Veronikusz! Kitartás! Elhiszem, hogy nem könnyű, de már mindjárt vissza is jön a férjed! És vigasztaljon, hogy van két ügyes nagylányod!

Dorka! Berkének jobbulást! Mikor kell legközelebb menned az ötödikre?

Linocs! Nem tudom, hogy tapasztalt anyukának számítok-e, de szerintem nyugodtan gyertek. Zárt hely más lenne, na de kint a szabadban? Majd nem puszilkodnak a gyerekeink... :wink:
És boldog felediket Fruzsinak!

Tünde! Ti jöttök? Mert akkor visszaviszem a rucikat, bár sajnos szerintem Villőnek már jócskán kicsik, de azért mégis... :oops:
Ha jöttök, akkor majd téged hívlak, hogy merre vagytok, mert neked tudom a számodat!

Remélem minél többen összejövünk holnap!

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Borsika!
:D:D:D:D

Brigi!
WOW! Micsoda sikertörténetek! :D

Cukipofa!
Igen, szeretne most is ott lenni. :D nagy élmény volt neki, a köldökzsinór elvágása IS! :D

Dorka!
Szegénykém!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk Berkének!!! :oops: Már csak ez „hiányzott”! :oops:
Engem ILYENKOR már nem szokott vizsgálattat macerálni a doki SZERENCSÉRE. :D így nem tudom, hogy tágultam-e már. :oops:
Nem is meséltem! Igaz most se fogom túl részletesen. :oops: Szofi utáni méreg drága aranyér kezelés ellenére, most is kijött egy óriási külső. :oops: pénteken sírva hívtam fel a dokimat. Vasárnap nála voltunk Móron. Hétfőn meg CTG után az osztályirodán két nőci előtt zokogásban törtem ki. Annyira ciki volt. :oops: nem tudták mire véljék!!! :shock: :oops: Úgyhogy most szedek egy bogyeszt 3x egy nap, + kenőcs + fájdalomcsillapító ha nagyon szenvedek. :oops: Már alig merek valamit enni. :oops: bár ez annyira nem zavar. Végre nem zabálok! :D:D:D Különben most per pill. Egészen megvagyok. :D
NÉV: mi most a Király Zsófi Alexandránál tartunk épp megint. :D:D:D:D

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi Zsófi az engedélyt!!! ;) De úgy döntöttem (véglegesen, és nem a kéretés miatt), hogy nem megyünk. Nem venném a lelkemre, ha bármelyikőtöknek baja lenne. Szerintem a pocakosoknak sem hiányzik egy ilyen vírus... és ha minden igaz, egy olyan csajtól kaptam el csütörtökön, akin előtte hétfőn jöttek ki a tünetek. Tehát 3 nap után -ha ő a bűnös- még fertőzött, és másnap éjjelre lettem én rosszul. Szóval no, fő a biztonság ;)
Majd következő alkalommal!
Borsika: ha legközelebb a Margitszigeten sétáltok, és lehet csatlakozni, szólj! Szívesen megyünk!
linocs

Jó regggelt! :)

Akkor 4-kor hol? Én biztos hogy a felvonulásin parkolok, szóval nekem oké a hősök tere. csak sose tudom melyik melyik múzeum, de majd rájövök - ahol a csoportosulás van ;)

Anna ma 5-kor kelt, fél 7-ig adta a műsort, fél óra szunya és újra ébren van... szóval részünkről semmi sem biztos még mindig :( De próbálkozom a kisasszonnyal :)

Steffi, megnéztem, van szója, rizs és zab-tej, szója joghurt, tejszín és tejszínhab. Meg szója alapú tejporok többféle ízben. Hétköznap 9-18-ig van nyitva, a hétvégire nem emlékszem (lyukas az agyam, bocs :oops: ), de mintha még vasárnap is nyitva lenne 10-től...

No most elájult a kisasszony a kezemben, megpróbálom belecsempészni a babakocsiba és elkísérjük apát a hévhez ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

jó reggelt!!!
juhéééééé akkor liget,mi szerintem 5 fele érünk ki,előtte ,együnk anyához :lol:
Ugyan azt a jáccót nem tom hol van :oops: ,de megtalálom :oops:

Dorka
Berkének javulást!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano: Isten Éltessen!!

Akkor holnap lesz a tali. A ligetben merre? Én a hősök terénél fogok parkolni, úgyhogy valamelyik múzeum előtt lenne a legjobb.

Brigi: Ugyanezt érzem, mit te. Én is rosszul vagyok a gondoltattól,hogy jövő szeptembertől újra dolgoznom kéne. Valahogy úgy érzem, hogy évesen még olyan picik ahhoz,hogy reggeltől-estig bölcsiben legyenek. Nem tudom mi lesz, lehet, hogy nagyon összehúzzuk a nadrágszíjat és itthon maradok vele éves koráig.

linocs: Szerintem is gyertek nyugodtan.

Dorka: Sajnálom Berkét... Reméljük minnél hamarabb meggyógyul!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kimarad,hogy 2 évesen...

KépKép

KépKép
cukorfalat

most olvasom tovább és látom,hogy az is kimaradt,hogy 3 éves koráig...

Bocsi.....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat, az a holnap már ma van ;)

Veronikusz, akartam kérdezni, hogy mivel mentetek anno Münchenbe? Hogy bírta Szofi? Igaz, hogy Anna addigra már 4 hónapos lesz, de vannak kétségeim, hogy fogja bírni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Cukorfalat!!
köszi
a tali ma délután van :oops: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Hú ez ciki :oops: :oops: köszönöm a helyreigazítást, olvastam,hogy írjátok, hogy holnap, de nem néztem, a dátumot, így teljesen azt hittem,hogy áttetétek csütörtökre... :oops:

bocsi.... :oops: :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

A várakozás miatt szerintem válasszunk valami olyan tlálkozási pontot ahol a gyerekek addig azért kicsit el tudnak lenni mondjuk a kacsás tó? az közel van a hősökhöz és a múzeumokhoz.....

Veronikusz!
Drukk hogy 3ka várja be apucit!

Vali!
De édesek a képek és a két bratyó együtt :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

ANDINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Képzeljétek Emma leesett a lépcsőn, ráadásul motorral igaz csak 2 fokot de a betonra az ijedtségen kívül nincs gond de most el is aludt. :(

Orsi

borsa

Segítsetek ki, zavarban vagyok... :oops: Kacsás tó a csónakázó másik oldala? Mármint ha háta mögött a hősök tere, akkor a bal oldala a tónak, vagy kicsit arrébb valahol? Asszem utoljára gyerekkoromban jártam arra, mármint gyalog, nem emlékszem... :oops: :oops: :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
A kori pálya mellett van egy híd a másik oldalán folytatódik a tó az a kacsás tó így tudod?
Ja igen mögötte a hősök tere.

Orsi

borsa

Oké, szerintem egyre gondolunk ;) Csak megtalállak titeket :)
Anna most aludt el. Ha többet alszik, mint 15 perc, akkor van remény...

No mentem vasalni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kacsás tó :P okés. Remélem egyre gondolunk. Bár ott túl sok varia nem lehet. Az állatkert felőli oldal az, ugye? Ott még talán parkolóhely is lesz vhol.
Erről jut eszembe, Borsa? Sikerül megoldani vagy cseréljek kocsit Petivel a két babakocsinak? :P

Cukorfalat jöttök? Jó lenne talizni!

Jövök még.
B

Kép
vkbrigi

Brigi!
Köszi így hogy du van szerencsére Laci is tud jönni aranyos vagy de maradjon csak nálad a kocsid :D És igen az állatkert felöli kacsás tóra gondolok :D

Orsi

borsa

ÚÚÚ Andi bocsi, hogy csak most.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Ünneplés, ajándék??? Beszámoló????!!!

Emma jaj ez olyan rossz... Volt nagy sírás?

Kép
vkbrigi

Az nem kifejezés pár napja hita látogatta szájba és ömlött a vér én pedig lépten nyomon a háta mögött vagyok... mégis.... na de az tudtam hogy kb 5 fiú vagy minimum egy Kata vagy Szofi veszett el benne :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Sajna tali nekünk ma kiesik, mert Danit 5re viszem 15 hós oltásra... :cry:

Ma Orsi itthon maradt, mert afta van a szájpadlásán és nem engedték, hogy maradjon...szegénykém tiszta lelkibeteg volt :cry:

Brigi!Hát egy imserősömnél is az volt a gond, hogy vissza kellett mennie dolgzoni és a kicsit nem tudta hova vinni. A nagy már ment oviba, de bölcsi az borzasztó volt ott.
Na és akkor szerzett egy nyugdíjas ovónénit aki otthon volt a kicsivel 2 éves korától amíg oviba nem ment.
Olyan nagyon sokat nem kellett neki fizetni (mondjuk nem főzött,mosott,takarított).
A kislány nagyon-nagyon szerette a nénit és így nem ment bölcsibe...ja és a tesóért is elmentek délután az oviba.
Mondta a csaj, hogy ez volt a legjobb döntés amit hozhattak, mert tényleg nagyon szerette a néni a gyerkőcöket és a gyerkőcök is nagyon imádták.
Asszem 35ezret fizettek neki...
De ugye a gyest kapta a munkabére mellé és így ki tudták fizetni azt az évet...

Kép

Kép
cukipofa

Lányok!!
akkor kacsás tó, mikor????mi fél5 fele megyünk
ad valaki telcsiszámot aki tuti jön?????
Aztán majd lehet, hogy csatlakozik Bálint is hozzánk 6 fele, ha nem baj? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja megírom az enyimet, mert nem biztos hogy gépközelbe vagyok,
ha valami változás lenne :lol: 06-70-297-8983

emano/Andi
KépKép
emano

Judit!
Mi kocsival mentünk. Kata volt 1,5 éves, Szofi 2 hónapos. Nem volt semmi gáz. :D München után meg Ausztriában csavarogtunk. Lányok élvezték, én kevésbé … 40 fokos lázzal szoptattam. Végül csak Szofi Panadol szirupja volt az ami levitte. :oops: emlékezetes egy út volt, de bármikor megismételném még így is. :D:D

Bosra!
:oops: szegényke!!! :oops: puszi a bibijére!

[quote="borsa"]A írta:borsaz nem kifejezés pár napja hita látogatta szájba és ömlött a vér én pedig lépten nyomon a háta mögött vagyok... mégis.... na de az tudtam hogy kb 5 fiú vagy minimum egy Kata vagy Szofi veszett el benne :D
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: köszi, így már kevésbé aggódom. Mi is kocsival mennénk, Brüsszelbe, ami ugyan messzebb van, viszont szinte végig autópálya, így a ViaMichelin szerint 12 óra (+ persze a megállások, etetés, pelenkázás stb...) Majd igyekszem elszórakoztatni a törpét ;)

Lányok, én is megadnám a számom: 20/460-0534. Ha láttok valakit egy kék sportbabakocsival céltalanul bolyongani a tónál, az lehet hogy én vagyok :oops: :D (nem kicsit vagyok rövidlátó)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok, nem akarok senkit ijesztgetni, de ha jol tudom, most van az Arc plakatkiallitas a volt Felvonulasi, most 56-osok teren, ugyhogy lehet, h nem lehet ott parkolni...

banana

Sziasztok!

Eloszor is kicsit megkésve, de... :
ANDI, NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!

Akkor asszem veglegesedett a dolog: 4-f5 között tali a kacsatonal es onnan atsetalunk az ajtosi-dozsa sarkon levo jatszoterhez?
az tenyleg jo jatszonak tunik sokat csorgattam ott a nyalam egyetemista koromban, de azert nem mentem be csuszdazni...

En jegyeztem a szamokat, es itt az enyem:20 443 9119 mi tuti megyunk, a kacsatavat celozzuk meg, ha kicsit kesunk akkor utkozben megproballak elcsipni titeket.

Linocs!!
HA CSAK A NYAVAJA MIATT NEM JONNETEK AKKOR GYERTEK, MEGIS MEGIS!!! en nagyon szeretnem latni Fruzsit! De ha mar az utazason torod a fejed, akkor megertem, biztos egy csomo tennivalo van.
Mi minden heten megyunk a margit-szigetre, van, hogy ketszer is, szoval majd dumaljunk ossze! Es majd muti kepeket ha visszajottetek, nagyon irigy vagyok, biztos szupi lesz. (a masik forumon megkukkoltam :oops: a strandolos kepteket, irto edi :lol: ) es remek, hogy ilyen jol viseli a lazas idoszakot! Orulok, h mar tul vagytok rajta, kipp kopp!

Judy, en szinten rovidlato (bar tagadom) es kek babakocsi (nem sport), majd, ha osszeutkozunk, jol orulunk! :lol: :lol:

Brigi,
jo, akkor veszek meg ket karton vanisht az almafoltokhoz.
es gondolom, a kaki is masabb lesz, amint nem szopnak???? :roll:

ooooo, kellett nekem emlegetni, itt rotyogtat mellettem a parnamon. Na viszem atvedleni, mielott az agy is olyan lesz...

majd jovok
Vendég

Hűha, jó hogy mondod... :( Mondjuk parkolni szerintem akkor is lehet, csak jóval messzebb, már majdnem az Ajtósin, amitől a kacsás tó szép séta... :( Vagy tud valaki közelebbi helyet is? Az állatkertnél szerintem reménytelen, hogy abból a kb 10 helyből találjak szabadot :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Úgy alakult, hogy mi nem megyünk... :? De mindenkinek jó mulatást a Ligethez!

Andi, Boldog Szülinapot! De jó is ez... :wink:

Orsi, Bene is csinált ilyen motorral le a betonlépcsőn. Fejpúp, seb, de semmi komoly. Figyelgesd Emmust ébredés után, nem lesz-e túl bágyadt vagy rosszul... De érted, mire gondolok. Sztem semmi gond nem lesz. Nekem eddig annyi a tapasztalat, hogym minél nagyobbat esik, annál kisebb a baj. Lsd a szemhéjrepedést, amikor is csak megcsúszott a kádban, és ez lett belőle.

Dorka, ne izgulj! A lift nagyon rossz lehetett. Amikor én szültem, akkor éjfélkor rajtam kívül egy vakbeles csajszi volt, felváltva görcsöltünk, míg vártunk (liftre, meg hogy felérjünk). NYUGI. Minden kismaminak.
vbea

Bár utána a játszóról már közel lesz :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

És mi lenne akkor ha egyből a játszinál találkoznánk? Ezek szerint arra jobbak az esélyek kocsival....

Orsi

borsa

Veronikusz :D

Linocs!
Gyertek!!!!!!!

Ja és a számom 06 20 367 52 89

Orsi

borsa

Eni!
A pofiját ütötte meg jó lila lett (majd ma meglátod) és a kezét horzsolta le. Nem bágyadt inkább kapaszkodós de most megint alszik a Papával remélem ébredés után újra a régi lesz....

Orsi

borsa

Borsa, nekem jó a kacsás tó, Anna még úgyis pici a játszótérhez, így legalább sétálunk ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó.... csak a parkolás miatt kérdeztem....ha nyügi van max felpattanunk a trolira pár megálló az egész...

Orsi

borsa

Oké, akkor mi elindultunk a céghez. 4 körül próbálunk a kacsástónál lenni ;) Ha nagyon nem megy füstjelezek. ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni most látom hogy ti nem :( :( :(

Orsi

borsa

oké bár ha nálunk nyügi van lehet hogy a játszi felé veszük az irányt már kocsival.....

Orsi

borsa

Hahó!

Én meg itten irigykedem a randizókra... no mindegy, csók mindenkinek, majd legközelebb megyünk, ha délelőtt lesz a találka. Emlékeztek még a mákos sütire? :lol: Majd akkor olyat is viszek megint (csak, hogy kicsit csábítóbb legyen a délelőtti időpont :lol: ).

Borsa, Ádám is esett mocival 2 lépcsőfokot délelőtt. Orra, homloka lehúzva. :cry: Majd készítek képet. Mi utána elmotoroztunk a játszótérre, s 2 óra múlva értünk haza. Most Ő is alszik, jól elfáradhatott. :D

Bori, vagy bárki, aki a Margitszigeten jár vasárnap (vagy kb. az egész belvárosban): tessék szurkolni, félmaraton megy ott majd keresztül, s ha minden jól megy urammal a futók között leszünk. :D A sereghajtó címre pályázom, tehát biztos valahol hátul fogok kullogni. :lol:
v30

Vali!
ez egy buckázós nap akkr majd én is csinálok bibi fotót.... mákos süti!!!!!!!!!!! nyami nyami

Orsi

borsa

Sziasztok,
Tünde kikelt önmagából, és nem aludt délelőtt, pedig tiszta fáradt volt, majd mikor már esett-kelt, akkor beraktam megint az ágyába és iszonyatosan felhergelte magát. Fél órát bírtam az üvöltést, majd teljes sötétítés és magamhoz öleltem, így újabb fél óra után elaludt, kb. fél délkor. Szóval most megfigyelem, még alszik, hogy tudunk-e menni vagy sem, mert remélem jobb passzban ébred. Most még ő kétszer alszik de és du és nem úgy tűnt, hogy elhagyná a délelőttit, mert még másfél órákat nyomott, délután meg kettőt. Hogy ma mi lesz, azt még nem tudom. Remélem tudunk menni, telszámokat írtam ki.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Mi egyenesen a játszóra megyünk, arrafele is lehet parkolni, a liget túloldalán, a Hermina út felé, és nekünk elég lesz onnan a játszóra eljutni Benével. :)

Kb 5-re megyünk oda.
(06205375422)

mtunde

Fényképezőt hozzatok lécci!
A mienket ember elvitte melóba.. :(
Vendég

Sziasztok!

Mi is megyünk délután, szintén 5 körül érünk oda, és majd még hívok valakit, hogy merre jártok, de szerintem mi is a játszótérre megyünk egyből, babakocsi és Léna-cipelés nélkül az is épp elég lesz...

Ma megint voltam ctg-n, most nemhogy végigaludta Maja az egészet, hanem végigmozogta, folyton elmászott a géptől, elveszett a szívhangja, úgy kellett keresgélni, közben meg iszonyatosan hullámzott a hasam... A végén már nem csak Erika röhögött rajta, hanem még egy szülésznő... :lol:
Legközelebb hétfőn megyek 10 körül. Veronikusz? Dorka? Ti mikor?
Addig viszont nem szabad szülnöm, mert Tóth doki szabin van, hétfőn lesz először...

Motorbaleseteseknek jobbulást, Léna orra is bibis, elbotlott múlt héten az állatkertben. Majd meglátjátok.

Akkor délután!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?