A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tapszerkerdeshez en nem ertek, nalunk mindenfele bifidusz nelkuli sima tapit kapnak es egy eves koruktol adagoljuk majd a tejet. Elsoszulottel is igy csinaltuk es nem lett semmi baja.

Andi: sajna banzaj nalunk sem lesz szulinapkor, a kis lakasba be se ferne senki mas ratunk kivul. :cry: :lol: Majd ha lesz sajat telkunk! Kanapemaszas! :shock: Hu, akkor figyelned kell allandoan gondolom! Alexem probalkozik a nagyagyramaszassal de meg nem jott ossze Neki. :lol: Emlekszem a nagyfiam ebben az idoszakban ossze-vissza torte Magat allandoan mert mindenhova folmaszott meg amikor mar ment felpercenkent elesett.

Gyerkoceim egyre tobbet veszekszenek, mostanaban mindig ugyanaz a jatek kell Nekik. Szoval egesz nap (vagyis amikor font vannak) megy a visitas. :roll: Mi lesz itt kesobb!!! :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Hogy miért lenne rossz idő? mert ilyen szerencsém van. szept. közepe lesz akkor már, soha nem lehet tudni, főleg amilyen idő volt nyáron. de azért meglátjuk. csak az eső ne essen.... :roll:

zsuzska80
Szombathely

Andi, gyerekeknek csináltuk, nekem nem lételemem a pörgés.
Szerintem nagyon sok mindenre emlékeznek az ilyen picik is már, nem vagyok benne biztos, hogy erre nem fognak, ha nem is szóról-szóra. Egyébként csajok imádják a közönséget, a gyerektársaságot, a lufikért meg egyenesen odavannak :lol:
Jó ez a tartósító mert még mindig bírják a lufik, lehet vele játszani, még az összes a plafonon van.

Judit

jucicuki

Sziasztok lanyok es babak!

Meg egyben vagyunk, bocsi, hogy ezer eve nem jartam erre, internet meg mindig nincs az uj hazban, franya telefontarsasag....... :evil:

Megprobalok egy kicsit visszaolvasni...hogy kepben legyek, kivel-mi tortent.

Dokino szerint 4 het mulva csaszar!!!!!!!!!!!!!! Volt vki aki egy peteju babakat szult termeszetesen? En nagyon szeretnem, de nem igazan biztatnak eddig......

na mingya' jovok.....:)

pusz
Bogi

dragonfly

Csajok :!:
Megosztom veletek a tápszer kutatásom.
Milupa Aptamil H.A. Prev. és Milupa Milumil 1-ben egy az egyben! ugyanazok vannak. Mindkettő van itthon és végigböngésztem az egész dobozt. PONT UGYANAZ! A különbség? Az árában van.
Aptamil - 2.692 Ft, támogatással 2.019 Ft
Milumil - 1.979 Ft, támogatással 891 Ft
Azért nem mindegy!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Boldog szulinapot az osszes szulinapos babanak!!!!!

A keresztelos kepek nagyon cukik!!!! Imadom azt a kalapot :D

Rebe, anyosod nem semmi :shock: :? :D

Enyem is itt van most, joszandeku szegeny, de valahogy nem ugy jonnek le a dolgok, hogy a segitseg segitseg lenne....... de ugye ez az alapveto kulonbseg a sajat anyukankkal ellentetben.....!

Tonti, kitartast!!! Babysitter? Ennyire silany a felhozatal? Hol is vagytok pontosan Spo-ban?

dragonfly

Fanni
Ezt én is megjátszottam már a bebával is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy felháborítónak tarom,hogy ha nem receptre veszed a tápszert hanem pl drogériában,akkor 1000ft-nyi különbségek is lehetnek.
Kiműveltem magam pro és prebiotikumból,mert nem igazán voltam képben. A prebiotikumok
fokozzák a probiotikumok termelodését és kolonizációját. ...
Akkor most megnyugodtam,mert a milumilban ugyebár pre van,a gyerekemnek meg a pro kellene.
Nekünk még mindig kellemesen laza a székletünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyáné
Mire jutottál dokinénivel?
Vendég

Banika :P
Igen. Én is utánanéztem a pre és pro-nak. De én lényegében most nem is tudom, melyik kellene :lol: Mondjuk azért nálam még mind a kettő anyatejezik is, úgyhogy azt remélem, abban viszont mindkettő van 8)
Nálunk Milcsi 2,5 napja nem kakkantott. 2-re megyünk fejlődésneurológiára. Mibe fogadjunk, hogy majd ott kell kimossam a kakiból? :oops: :evil: :twisted:
Semmi bajuk amúgy, csak a dokinénink szerint Márkónak a bal keze kicsit merevebb. De ezt 1 hónapja mondta, talán akkor még volt is benne valami, azóta szerintünk ez teljesen elmúlt, de azért nézzék meg. S ha már a kicsit is visszük... akkor őt is.

Rebe :P
Ez az anyós ügy... jujjjj. Csak nem egyetlen fiacskája a párod? Nem vitás, gyűlöl Téged. Nálunk amúgy Apósom felesége ilyen. Én eredetileg Alexandra vagyok, de mindenki Szandrának hív, mert vén vagyok, mint az országút és az én gyerekkoromban ez a hosszú név nem volt ismert és kimondhatatlannak bizonyult. Így valahogy nem is én vagyok... de persze ő úgy hív :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
ne már, tényleg u.a. az Aptamil meg a Milumil HA1? Akkor miért a drágább Aptamilt írták fel a SOTEII-n kezdőtápszernek? Ez érdekes :shock:

Andi
Boldog szülinapot Petrának és Hubának!

Lányok, egyik napról a másikra bebüdösödött a SÁBA gyermekfürdetőm, így kénytelen voltam elővenni a fürdetőkrémet.
Csak azt nem tudom, hogy a hajukat is nyugodtan lehet azzal mosni???
Amúgy ti minden nap mossátok a hajukat? Mi születésüktől kezdve minden másnap vagy minden nap, de nem tudom, jó-e. A PIC-en minden nap mosták.

KépKép
lili73

Lili :P
De. Tényleg. Betűről betűre és számról számra ugyanazok vannak benne. Nem értem én sem. Nekünk is azt írták fel kezdőnek...
Megjegyzem, én vettem 3 doboz Aptamilt :evil: ez után szembesültem a dologgal...
Van a dobozon egy telefonszám, hogy észrevételekkel azt kell hívni. A napokban fel fogom hívni és rákérdezek!

Mi minden nap hajat mosunk, de csak a fürdetőkrémmel. Meg aztán még nincs is nagy loboncuk a srácoknak :lol:
Mi tegnap először együtt fürödtünk :D Mármint én fürödtem együtt először Milcsivel, majd Márkóval. Nagyon élveztük :D
És ma van a 2 hós szülinapunk :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Boldog hófordulót.

Én is minden nap mosom a hajukat, de nálunk már kenődik bele napközben ez-az, az egyedül evési próbálkozások miatt :lol:
Babasampont használok, a fürdetőkrémről is átálltunk a nivea cuccokra.

Judit

jucicuki

Akkor jó, megnyugodtam. Mióta minden nap fürdenek, én is minden nap mosom. Kezdetben egy nap csak egy baba fürdött, mert így is kivoltunk. Ettől a fürdetőkrémtől mintha még fényesebb lenne a hajuk!

Judit,
jók a Niveák? Talán kipróbálom. Babasamponból is Nivea? Én nagyon szeretem a Sába gyerekfürdetőt, finom illatos. Nem tudom, mi történhetett vele, de mintha megerjedt volna.

Fanni,
boldog hófordulót :lol: ! Még 10 hónap, és minden könnyebb lesz :lol:

KépKép
lili73

vagyok csak a lányok minden percre igényelnek nem tudom mi van velük rámkattantak nagyon amira csak a kezemben hajlandó lenni vagy órdít akár óráig is jázmi meg pityereg ha kimegyek a szobából szóval készvagyok nagyon :cry: de legalább éjszaka 1 -től 3ig alszunk :D
fanni boldog hófordulót a szépfiúknak
banika marad a beba ha azt mondta dokinéni nem olyan nagy gond a zöldkaki
mi kétnaponta pancsizunk fürdőkrémmel hajat meg níveával mosunk a fürdőkrémtől jázmin nagy lobonca olyan zsíros volt,
fanni a milupa 800ft :shock: ez a beba 1980 :shock: én már nem értem a milupa ha start mikor ettük 2100volt
mennem kell ami nem birja ha itt ülök a gép előtt mindjárt kiugrik a ketózemből :twisted:

lanyané

Szofi,
Nagyon csinik voltak a gyerkőcök!

Andi,
Utólag is boldog szülinapot Hubának és Petrának!

Lili,
Mi minden nap mossuk a hajukat, a fürdetőkrémmel.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bogi -az én lányaim simán születtek és egypetéjűek.Neked miért szorgalmazzák a csaszit? Szerintem inkább az a fontos hogy hogy fekszenek...

Kép
Kép
panni7

Judit :P Lili :P Lanyané :P
Köszönjük.

Voltunk ma fejlődés-neurológián, mert Márkónál a dokinénink úgy érezte, a bal keze merevebb. Nos, az nem, viszont a gyerek összes végtagja kicsit merevebb, a fejét pedig balra billenti, s darabosabban mozog, mint kellene. Ez azért van, mert ő nagyon be volt szorítva, a májam alá. De nincs más teendő, csak itthoni torna, 3x3 féle gyakorlat, napi 4x. Még holnapig megálmodom, hol fogom tornáztatni, mert tartanom kell hozzá a már majd' 5 kilós gyereket az én jó kis gerincemmel...

Lanyané :P
Igen, nálunk is próbálkoznak a fiúk, de mi már nem kapjuk fel őket azonnal. Most épp üvölt Milcsi, de egész nap kézben volt... így most muszáj lesz neki egyedül lenni kicsit...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Hulladék vagyok,egész napos csavargáson voltam a fiúkkal.Felvásároltam a fél auchant.Iszonyat mennyiségű ruha van leárazva.200ft!!!!!!!!!/db.CSAK 14 nadrágot vettem nekik :lol: :lol: :lol: :lol: Bélelt naci+ing 200ft.Vettem már jövő nyárra is egy pár szettet amiből még volt méret.

Lili
Mi minden nap fürcsizünk és hajat is mosunk.Már ha hajnak lehet nevezni azt a szöszt a fejükön.
Vendég

Lili én nagyon szeretem, igazából a babaolajjal kezdtünk, mert az szupi volt a masszázshoz, aztán szép lassan belopózott a többi is a háztartásba :lol:

Judit

jucicuki

Banika,
200 Ft? :shock: És ugyan ez minden Auchanban lehet? Holnap este úgyis megyünk vásárolni, lehet megnézzük, próba szerencse. :wink:

Ma itt voltak az ex egyetemi csoporttársaim 3-an babalátogatóban. Az egyiknek már van 2 nagyobb fia, a másiknak most 9 hónapos a lánykája. Hát, érdekes volt. A csajos anyuka egyfolytában próbált okoskodni, mintha mi hülyék lennénk, és arra kellett rájönnöm, hogy az ikresség tényleg egy külön világ. :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Oké, köszi lányok a fürcsis, hajmosós válaszokat! :D

KépKép
lili73

Fanni,
nekem is már majd 3 hónapja napi 4-szer kell tornáztatnom őket. 4 részből álló gyakorlatsorral. Az elején még nagyon lelkiismeretes voltam, de hosszú távon sztem kivitelezhetetlen. A napba se fért bele, és a derekam se bírta. És most már nem is nagyon hagyják, mert állandóan izgágáskodnak. :?

KépKép
lili73

Azért nem súlyos a helyzet, miután 2 hét múlva kontroll :shock: Így gondolom gyors javulást vár a neurológus nénink...

Mi kaptunk pár Gabi terméket. Nekem a mosópor bevált, hála a DM-es kuponnak. Különben ki sem próbálom.
Van Gabi termékekről tapasztalatotok?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
akkor mázlista vagy :lol:

Gabi hintőpor: tök jó. Most vettem testápolót is. Meglátjuk, még nem teszteltem rajtuk. (Popsikenőcsünk is van, de sose használtam, anyumtól kaptam.)

KépKép
lili73

Remélem. Az egyik babám refluxos ugyan, amit szerencsére ki fog nőni. Viszont emiatt eddig jóval több időt töltöttem vele... most legalább tornáztatom a másikat, így ő is jobban anyárautalt lett :roll:

Nekünk fürdető és testápolóink vannak Gabi-tól. Ki fogom próbálni, pláne, hogy már 2x fürödtek a gyerekek velünk... felnőtt fürdőhabban :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hahó!
Rég voltam. Nincs semmi különös. Gyermekeim angyalok.

Zsuzska! Nekünk is köv. vasárnap lesz a keresztelő. :) Tényleg szar idő lesz????
Mi nem vettünk semmi extra rucit. Fehérben lesz mind a kettő, de nem ilyen "alkalmi" szerkóban.

Mi még mindig csak szopunk. Nem tom honnan jön ennyi tej, szerintem nekem még a nyakamban is tejmirigyek vannak. Fejenként 200-at szopnak napi 5x. Mindenki azzal "cseszeget", hogy kezdjem már el a hozzátápit, de még mindig húzom halasztom a dolgot. Októberben így is úgy is el kell kezdeni. Majd jövök tanácsokért.

Juci! Boldog szülinapot a lányoknak!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Lányok :P
A hozzátápiról...
Anyukám megtalálta a szoptatási feljegyzéseit, 37 évvel ezelőttről, a nővéremét. 1 hósan már (kubai) narancslevet itatott a gyerekkel, 2 hósan már reszelt almát, majd krumplit és répát kapott! Szóval régen teljesen más szelek fújtak ám 8)
S az éjszakát már a 6 hetesek átaludták, mert éjszaka csak teát kaptak. Ezt minden "régi" Anyuci így csinálta!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Jó, hogy írod a Gabi mosószeres tapasztalatod. Pont ma gondolkodtam, hogy elmegyek holnap a csajokkal a DM-be, és veszek. :wink:
Különben tényleg így van, amit írsz. Az egyik idősebb munkatársam kérdezte, hogy miért nem kezdtük már a hozzátápit. Ő a gyerekeinek ilyenkor már rég adott pl. almát. :D És anyós is mesélte, hogy éjszaka csak tea volt, ha sírt a párom.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kamilla, köszi!

Amíg ennyi tejed van és szépen híznak, szerintem tejezzetek nyugodtan, ráértek a hozzátápival.

Judit

jucicuki

Kamilla

Mi az,hogy mindenki azzal cseszeget? :shock: Senkinek semmi köze hozzá,hogy mikor kezded el a hozzátápit.Pláne ha ennyi tejed van,akkor hülye lennél.Már bocs.
Ha az enyémek nem tápszeresek lennének,akkor nekem meg sem fordulna a fejemben.
Én adok nekik inni leveket két kaja között.Barack,alma, sütőtök volt eddig.Utóbbi az isten.Ma bekóstolták az almát kanállal,elsőre kicsit fintorogtak,de bejött nekik úgy láttam.

Rebe
Voltak rucik?
Vendég

Kamilla! nem tom hogy rossz idő lesz-e :):) csak amilyen szerencsés vagyok tuti :)
én sem kezdeném el a hozzátápit, még rá sem gondolnék. azt tudnak enni még pár évet, de anyatejet azt nem :):)
majd dobj ám képeket!!

nagyon édesek, de nem tom ki kicsoda :roll: :roll: :roll: olyan szép egyformák:):)

zsuzska80
Szombathely

pár kép Kép Fanni cica Kép Fannika
Kép Gergő rodyzik
Kép Gergő grimaszol :)

zsuzska80
Szombathely

Hahó csajok!
Én is vagyok...hellyel-közzel.Mindig végigolvasom amiket írtok,de mire írnom kéne,addigra valamelyik törpicúr "szól",hogy menjek! :roll:

Zsuzska!
nagyon édik!Olyan a felállásotok,mint a miénk:a kislány igazi szépség,a kisfiú meg olyan kis csibészes-figura. :lol:

Kamilla!
Szerintem se aggódj ezen a hozzátápin.Én se tenném,ha lenne annyi tejem,de én 150-nél többet nem tudok "termelni",ha meggebedek se... :( Pedig Marcus 170-180-nal lakik jól,igy muszáj pótolni egy kis tápszert sajnos.

Gyerekek!
Az éjszakai teáztatásról jut eszembe...Az én anyósom meg azt mesélte,hogy ők nem adtak semmit a páromnak éjjel,mert állítólag azt mondták a kórházban,hogy nem szabad.Így szegény Mikim éjjelente 3-4 órát ordított,ők meg átköltöztek 2 szobával arrébb,hogy tudjanak aludni! :evil:
Hát sérvet is kapott szegény,műteni kellett... :cry:

Mi is mosunk hajat,amikor fürdünk,de mi csak minden másnap fürdünk,mert elég gatya a bőrük:Marcink például már a második bőrét vedli le. :lol: Ilyenkor mindehonnan lejön,még a kukijáról is! :roll:

Én még mindig szenvedek az elaltatással! :roll: Maja 10-15 perceket ordít a kiságyban,a szivem megszakad érte,de kézben vagy cicin nem vagyok hajlandó altatni! :x Amúgy egy tündér,csak ne kéne mindig aludni...
Marci meg elalszik és kicsit később felébred és olyan keservesen sír,hogy alig lehet megnyugtatni.Nem tudom,hogy ezt miért csinálja vajon. :roll:

binyek

hali csajok látom mindenki el van foglalva----én most nagyon be vagyok fogva a csajok kismajmok lettek :D anya anya anya csak én kellek apa csak pár percig jó,zegény próbálna segíteni de nem hagyják mindíg a csajok pedíg napi 20percet akarok biciglizni a másik szobában nem mindíg sikerül.65kg vagyok és nem kapok farmert magamra a 32méret nem jön rám :shock: nem értem vannak nálam dagibbak is. :? azok nem divatozhatnak :cry:
kamilla gyönyörűek a kicsikéid és ne törödj senkivel csak szopiztass tök jó hogy van tejcsid.
fanni az komoly szivem szerint már én is kezdeném mert csak tápszerezünk,neked van még tejcsid :?: gyönyörű fiacskáid hogy viselkednek :?: éjszaka tudtok aludni :?: nálunk még mindíg este kilenc etetés tízre végzünk kop kop könnyen eleltatom őket helyel közzel a saját ágykban és regg3-4között kelnek enni.nappal nincsennek ágyban hanem a játszószőnyegen a nagyágyon játszunk alszunk kicsit sírunk meg ilyenek :D :D :D
juci rámdobod a sütötöktorta receptet szülinapja lesz a kerifiamnak az első :D nagylánykáid jól vannak :?:
banika de jó már isztok leveket :?: a dokinőm mondta vacsira lehet kezdésből sinlac nevű pépet adni almával :!: hm :?: nem lehet rosz kérdez rá.puszi a varga fiúknak :wink:
zsuzska jajj de édesek fanni milyen csajos,gergő meg kis huncika :D
binyek ezek a gyerekek tiszta apjuk cukikák :D
mi is kétnaponta fürdünk
ami már 135ml zabál jázmika 120mlvel is beéri 4000gr illetve4300grammok már :D kicsit fáradt is vagyok de szerintem mindannyian :D
ki hogyan védekezik :?: nekem a dokim felírt egy hüvelygyűrűt lightosabb mint a gyógyszer de olyanokat ír hogy trombózis meg stroke szóval én nem merem használni :cry: nem akarok meghalni :cry: vettünk spermicid hatású kúpot állítolag nem százszázalékos de humánusabb mint a hormonbombák.
jajj de jó amikám hagyott irni nem lázadt :D
pussss mindenkinek jövök ha tudok
amonre jól vagytok :?: :?: :?:

lanyané

Mariann!
Használd a hüvelygyűrűt,mert nagyon jó!Én is azt használtam a terhesség előtt 2 évig.Nagyon jó,és alig van benne káros anyag,jobb mint a tabletták!

Kétélű dolog,hogy a csajaid így rádcuppantak!Egyrészről jól esik a ragaszkodás,a szeretet,másrészről irtó fárasztó lesz,ha nem tudsz tőlük "megszabadulni" egy fél órára se...Vigyázz!!! :wink:

binyek

igen tudom de olyan nehéz mert már nem válik be a 10perc sírás azt alvás addíg sír ami amig fel nem veszem könnyesen örjöngve fulladozva,jázminkámnak meg tuti fáj a pocija pedig cseppezünk mert álmából is felsír keservesen illetve kaja közben :shock: is szóval őt meg sajnálom :cry: majd lesz valahogy úgy még nem volt hogy ne lett volna :D

lanyané

Lanyané :P
Épp gonodoltam is rád, hogy bizti nálad is nagy az elhavazódás. Igen, ez most aktívabb időszak nálunk is, mert kezdenek értelmesek lenni. Márkó a játszó/tornázószőnyeg alatt 1 órát is elvan, püföli kézzel-lábbal a lelógó állatkákat. Milcsi még nem, ő inkább nézeget. Legjobban a könyvgerinceket szerette eddig, most meg egy színes plüss madarat nézeget. Jó nagyokat vigyorog rá, ja, meg ránk is mindkét kissrác.
Van még tejcsim, igen. De már a tápiból kell több. Én 3 hósan el fogom kezdeni az őszilevezést. Holnap megyünk a dokinénihez, megbeszélem vele.
Éjszaka mindkét gyerek kel még 3-4-5 óránként. Változó, nincs még rendszer. De én már próbálom húzni az időt, visszaaltatni simivel vagy cumival és csak ha már nemcsak nyüszög, hanem sír, akkor adok enni. Nem semmi, hogy nálatok így bírják!
Márkó már 4,9 kg, Milcsi 4,2 úgyhogy híznak szépen.
Nálunk nem anyafüggőek, talán mert elég sokan foglalkozunk velük. Férjem, én, Anyósom, ANyukám... szóval jópár arcot meg kellett szokjanak. Igen, ahogy Binyek :P írja, jó lenne, ha jobban ragaszkodnának, jól esne, de másrészt örülök, mert később lesz ez nagyon "hasznos".
Nálunk napközben főleg pihenőszékben vannak, kicsit a babakocsiban és a járókában a játszószőnyegen. Éjszaka Milcsit már majdnem sikerült visszaszoktatnom az ágyába... Márkó még Apa mellett alszik, de elég távol, így szerintem ő könnyen ágybatehető lesz, csak aludnának már éjjel legalább 6 órát...
Mennem kell...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané
A sinlacon már gondolkodtam,legközelebb rákérdezek.Vacsira ajánlotta a dokitok?Én délelőtt adom nekik az "újdonságot".

Fanni
Barackkal vigyázz,enyhén fosat :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi almalével indítottunk.

Bercus felébredt.itt csücsül az ölemben,gyűrögeti a kezeit,közben felhúzza néha a lábait és rotyogtat ezerrel :lol:
Vendég

Kamilla, én még nem adok nekik semmit az anyatejen és a tápszeren kívül (nem is nagyon tervezem), engem senki sem cseszeget...az kéne még! :D Amúgy is jó izgalmas lesz majd egyedül kanalazni a babóknak...(meg az már 3 fogásos kaja lesz-anyatej, táp, hozzátáplálás...jó hosszú lesz egy etetés :roll: )

Szülinaposoknak sok-sok boldogságot!

Képek jók, babók szépek! :D

Kép
babyteve2

Banika :P
Igen, tudom, hogy fosat. Pont azért akarom azt adni... ugyanis 2-3 naponta van csak székletük, ezért nem akarom az almát, mert az meg pont fog.
Én kissrácaim is tudnak guszták lenni. Milcsi sokszor szopi közben rotyogtat, böffent, rámhány, Anyukámat meg leszarta :lol:
Érdekes, a lepisilés csak az első hónapban volt, azóta már nem csinálják :D
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok!

a babocák gyönyörűek!!!

Futtában :P olvasgatlak titeket.Sajna nálunk náthásak már egy hete a picurkák.szivom az orrukat és már csupa seb szegénykéimnek az orruk :cry: apát kiköltöztettem a nappaliba és mindketten velem alszanak.éjszaka is megy az orrszivás ezerrel.
Lassan gyarapodnak is .Milán 3480 gr. Jázmin 3260gr.még egyenlőre csak szopiznak.

Csajok! ti beadattátok a rota elleni oltást?hu nagyon huzos az ára :shock:

Fanni, nálunk is Milán sokat bukik,még az orrábol is néha lövell a tej :? a doki szerint addig nincs baj mig hizik.Nálatok a kötelező hasi uh-n vették észre,hogy Milcsi refluxszos?

puszi mindenkinek
s.csilla

Kép gyerkőceim
s.csilla

jajj csilla de cukik :D az enyimek is igy fogják a cumit :D
pukizásban királylányok a csajok egész nap rotyogtatnak hála istennek és kakilni dafke pelenkázás után ,kezdhetem elölről,lepisi lekaki az elején sok volt most csak ami pisil le fürdés után a tiszta köntösébe :D
banika ahogy olvastam a gyümileveket reggel kell :wink:
de amúgy a hozzátáplálásról is ezer variáció van nem tudom hogy legyen de fanni szerintem én is 3hósan megpróbálom a barackot vagy az almát,de nekem dokinénim a 4hót mondta ezzel a sinlackal de én már szertném adni mert én igy gondolom,na majd fanni értekezünk közben :wink:

lanyané

Csilla :P
Igen, az UH-n látszott, de amúgy is észrevettük :? Tuti nálatok is reflux, ha ennyire jön. Nyomoztam, sajnos ez hosszas kellemetlenség, minimum 6 hós korig tart, de inkább tovább... amíg nem lesz csak szilárd kaja az étrendjében...
Te Milánod hasonlít Milcsimre :lol: Cukik nagyon.

Ahol van anyatej, ott bizony nincs szükség hozzátápira. Ha nekem lenne elég, én sem adnék mást!

Mariann :P
Igen, 4 hós kortól ajánlják a hozzátáplálást, de a tudományos magyarázatot mögötte nem ismerem. Én 1 hósan már narancsleveztem és tök egészséges voltam, soha nem voltam beteg! Az ajánlás ugyebár világszerte érvényes, talán az olyan országok miatt, ahol sok a vegyszeres termék...? Nem tudom. De itthon azért vannak biopiacok... Én onnan akarok venni őszibarackot és Apa vett ma gyümicentrifugát. Szóval én készítem 8)
Mindenesetre holnap megkérdem a doki nénit, mert jön a 2 hós oltás :shock: Ti mikor mentek?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni
Alma is kicsit fosat eleinte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2-3 naponta kakilnak?Enyémek minimum 2-3x fejenként.Tiszta anyja mindegyik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla
Imádnivalók a kis drágák.Mi nem adattuk be a rotát,mert a dokinéni azt mondta,ha esetleg benyelünk vmi fosás-hányást,akkor a kajával ne foglalkozzam,a lényeg hogy igyanak,különben kórház+infúzió.Ő a Pneumo ellenit javasolta mint ajánltt védőoltást én pedig hallgatok rá.Ezért választottam őt,mert bízom benne.

Nálunk akkor van lepisi amikor kicsit szellőztetem őket.Amúgy igazi kéjencek.Azt a nyögdécselést amit előadnak popókrémezés és fütyimosás közben.

Kép ezért a vigyorért
[/img]
Kép megérte pisiben úszni :lol:

Csak holnap lesz apukánk,mert tréningen!!!!!van.De 9-kor már aludtak.Csípő uh tökéletes.Tegnap voltunk fejlődésneurológián,ott is minden oké,decemberben kell legközelebb mennünk.
Előjegyezték a Marcit november 27-re műtétre.Hazudnék ha azt mondanám,hogy nem visel meg a dolog,de igyekszem összeszedni magam.Várom is,hogy már végre túl legyünk rajta,de tolnám is az időt valami csodára várva.
Vendég

Jó kis sonkás a fiam mi?
Vendég

Sziasztok!

Zsuzska!Nagyon arik a gyerkőcök, gyönyörű Fanni szeme, Gergő meg kis huncut! :D

Kamilla! Nagyon szépek!! Én is csak szoptatok, de nekem nagyon fáraszó már és a mellem is iszonyat fáj néha... :? , te ezt hogy bírod? Elismerésem!
Asszem kicsit sokat híznak a babáim... :? , heti 30 deka körül..., most Léna 4890 g, Levi 4560 g...mekkorák leszek??? Hogy lehet ezt visszafogni? Pedig csak 5x esznek egy nap! :shock: :?
Viszont Levi irtó érzékeny és sírós, már egy pici kakit sem hajlandó elviselni, sőt már egy kis pisinél is visít, hogy pelenkázzuk át!Hihetetlen egy kiscsávó! Léna kis tündérbogár :D
Én tablettát szedek, ki nem állhatom, de ez a legegyszerűbb, most nem kell újabb baba. :?

Binyek! Néha nálunk is gáz az elalvás este, volt már ordítás a kiságyban, külön is kell őket néha tenni, de lassan beállunk talán, kopp-kopp...9 körül alszanak, 3 körül kelnek enni, én azért adok nekik még..., ha nem adnék, vajon hány napig ordítanának, mire megszoknák szerintetek? Ti ezt hogy csináltátok?

A játszószőnyeget nem szeretik, de a pihenőszék égi ajándék!Imádják! :D
Mi naponta mosunk hajat, Niveával, jó illata van.

Csilla! Levi bukik nálunk sokat :? , van kötelező hasi uh? Nálunk nem volt... :?

Mennyibe kerül a Rota-ell. oltás?

Na, húzok aludni!

Kép
riddencs

Banika! :P , édesek, sokat fejlődtek!!

Kép
riddencs

Csak pár kép még: Kép először csak dumcsiznak,
Kép aztán lecsókolják egymást...:) [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1220992173.1085.jpg[/img] Levi útra kész Kép utazunk

Kép
riddencs

Riddencs
Enyémek sokáig híztak heti 300-at.Konkrétan 2 héttel ezelőttig szinte minden héten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk be is hozták a lemaradásukat,nem látszik rajtuk az a 4 hét amivel előbb jöttek.Ma volt állítólag egy 8 hónapos baba a kórházban,aki 1600grammal született és most 12!!! kiló :shock: Az durva lehet.Az anyjának tuti sérve van.
Vendég

Tündérbogarak
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?