Hello lányok!
Eszike, Csehi: Én már nem is írok Nektek semmit....

úgyis tudjátok...

és drukk, hogy jöjjön már a babó!!!
Anyukák!! Babák még mindig gyönyörűek.. sőt egyre szebbek!!
Minyu: Csongitól el vagyok olvadva... annyira cukin néz, hogy megzabálom!
A.M: MiniGyuszi olyan hosszú babának tűnik. Kész kis férfi!!
Monee Norbija: Nagyon szép kisfiú Ákos is! Leljetek benne sok örömet és szépítse meg életeteket!
Gwini: Laura is kész nő!
Holka: Emma babának úgy tűnik kész kis rajongótábora van! Nem csoda!
Szeder: Van friss képed Adélról? Jó lenne őt is látni megint.
Blúmi: Nagyon drukkolok, és küldök Nektek jó sok pozitív energiát!! ++++++++++++++++++++++++++++++
Minyu: Nem mondok mást: Magyar eü!!! Sajnálom, hogy ilyen későre kaptatok időpontot! Vérlázító!!
Lola: Nem kajáltál be valamit, vagy nem terhelted meg nagyon a gyomrodat? Szerintem tök sokan átmentünk ilyen hányós egy-két napon a 3. trimeszterben. Azért remélem hamar rendbe jössz!
Kistigrincs: Köszi a zárt méhszájas hozzászólásodat, akkor van esély, hogy még szeptemberben karomban tarthassam Biust? !
Humanka: Csak, hogy megnyugodj (

) a tényleges sereghajtó ÉN VAGYOK!!! Az én hivatalos terminusom, kiskönyvembe beírva: szept.27. mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem a menstruációhoz képest állapították meg, és kitolták kicsit, de Minyu táblijába én kértem a szept 21-ét, mert a 12. hetes és 17. hetes uh-n is a szept. 21-ét hozták ki.
Aztán, hogy valójában ki- mikor fog babázni...????
CSajok!
Tudna valaki segíteni, hogy az nst-s papíron hol látjuk a fájásokat? Én ma voltam először, kedden megyek a következőre. Biankám jó kislányként 2 percen belül felébredt magától, rugdosott, hullámzott 4-5 percig intenzíven, aztán aludt tovább! Úgy imádom! Minden vizsgálaton ébren volt eddig és mocorgott: akár uh- n voltunk, akár nődokinál vagy védőnéninél, de még a háziorvosnál is.