Sziaszok lánykák!
Itt vagyok végre én is előre szólok a hétre ígértem képeket ezek nem elfelejtődtek csak nemsikerült rátenni még az újakat a gépre időhiány miatt .Holnap itthon a párocskám felteszi én átkonvertálom és hozom mert nagyon arik.
Kicsit sikerült vissza olvasni
Vera és többiek timi, Marcsi....tündérek a babócák
Babukám:
Gratula a kiskrapek ügyi volt, hogy nem sírt sok puszka a pocijára.
Szerdán délután már nem véreztem tehát 6 napig iszonyuan sok volt aztán elmúlt.Felhívtam a jóképességű dokinkat szerinte eezzel semmi gond s reméli megnyugodtam , hát NEM ....jövőhéten egy másik dokihoz sikerült bejelntkeznem mert tuti van valami gikszer nagyon fáj a pocóm.No mindegy ez van
Muffin
Örülök az elért súlyhatárnak, ha túl vagytok a műtéten és varrat szedésen, használj Bioptron lámpát a sebet 2*10 percre lámpázd meg és gyönyörű lesz a bőr sejt regenerálódása sok ilyet láttam sokkal szebben gyógyul mindennapi kezeléssel,vékonyabb nem heges varrasodás lesz egyedül a csecsemő mirigyet nem lámpázhatja senki gyerkőcnél mert az a növekedésért felelős hormon. majd lefotózom a képet az előadás anyagából és elküldöm
Kike
Sajnálom a pici fiad de katona dolog nem is fog rá emlékezni hálistennek ennyivel vége és vigyázzon magára
Szoptatás
Én bárhol megetetem a fiam nem érdekelnek a bugyuta emberek aki ezt megveti menjen a pokolba.
Volt, hogy játszón, orvosnál, stb...ez egy természetes folyamat s nemfogok cumis üveget dugni a szájába mert ciki etetni nyílt színen ciciből(mondjuk nem fogadja el az üveget és most emiatt szíváson vagyok mert gyógyszereznem kell üvegből és hadilábol állunk rendesen

) Nem kívántam senkit megbántani de tényleg így gondolom, ha van tej akor had szopjon ha nincs az más tészta hangsújozom!
Lassan mennem kell
Rólunk röviden annyit, hogy Fannikámmal elkezdtük a z óvodát , hálistennek imádja a lelkem semmi gond nincs, habár mondták, hogy egyszer csopi játék alatt befenyítette a többieket mertr megunta a játékot

.Hát erre mit mondjak azon kívül, hogy kissé KOS a drágám ennyi+annya lánya aki szintén kos és akaratossak vagyunk egy pindurit

de szeretni való azt mondta drága uram
Kincsem Dávidkám náthás egy hete betegek vagyunk elkaptuk apától sajna de igyekszünk a gyógyszerekkel a gyógyulás érdekében....
Margit sziget
Nem jutottam el odáig hogy
mikor lesz
azt láttam, hogy 9-10 között taliztok valaki leírná pontosan? Köszi
Bocs sír a kicsi ennyi voltam elnézést azoktól akire nem reagáltam legközelebb igyekszem és holnap este 22Körül mikor alszik mindenki hozom a fotókat.
Szép napot puszi a mamáknak és méginkább a babáknak
/Bocs ha sok voltam/ most futok etetés után oviba sziasztok