sziasztok - először is gratula a jó eredményekhez!
zsu: igen, beszéltem az egyik főnökömmel (ő nő, és öt gyereke van, vártam volna tőle némi megértést) - mikor mondtam neki, hogy már keményedett a pocim, annyit bírt reagálni, hogy jujuj akkor vigyázzak jobban magamra. Mondtam neki, hogy vigyáznék én, csak ugye ez a sok határidő, meg mindenki hívogat folyton, hogy ezzel meg azzal mikor leszek már meg - akkor meg azt javasolta, hogy figyeljek jobban, hogy mivel mennyi időt töltök, és ne hagyjam, hogy stresszeljenek

na ezzel kivagyok segítve... azért még ma a nagyfőnöknek is elejtek egy pár szót (ők ketten "rendelkeznek" velem úgymond), de tőle még ennyit se várok - pasi, és néha azt hiszem, egy egészen másik világban él, mint a többi ember. Meglátjuk, javul-e a helyzet a héten, meg jövő héten, és ha nem hagynak élni, akkor irány a doktorbácsi meg a táppénzes papír.
Amy, ez nagyon aranyos a férjedtől

hű mekkora már a babád! aranyos kis pocakos
mocorgás: mivel nekem is első baba, és már érzem a mozgását, többen mondták, hogy ez még korai, és biztos csak a bélmozgással tévesztem össze. Mondjuk ha a beleim így rugdalnak, akkor valami nagyon durvát ehettem!!!
Verus, nagyon jófejek a gyerekeid, nem csoda, hogy érkezik ismét a kistesó - egy jó szériát nem szabad félbehagyni
Kreiszi, és te mivel foglalkozol, hogy munka kapcsán dolgod volt ovisokkal? Olyan jó lehet kisgyerekekkel foglalkozni