sziasztok,
na mi ez a nyüzsi kora reggel?
az ünnepelteknek boldog hófordulót!
Szilvi: te mit kukorékolsz hajnalok hajnalán? fél11-kor szoktál jönni hogy jó reggelt.
melike: jó cuccok! a csíkos body tetszik nekem a legjobban. Milánnak olyan jól állna...
Márti: drukk az oltáshoz! több időt vesz el a gépi dagasztás-kelesztés: de nem tőlem. szóval nem nekem kell ott állni és kutyulni, hanem csak összedobálom (kb 1 perc, vagy még annyi se) és csinálom a dolgom, majd 1,5 óra múlva sípol hogy kész az egész. hosszadalmasabb, ez tény, csak nekem nincs vele dolgom, és meggyőződésem hogy kicsit alaposabban dagaszt, mintha én magam csinálnám.
Szilvi: lehet hogy azért kellett Mercikének csak az egyik cici mert most, hogy több időt van rajta, jól tud lakni egyből is, nem igényli a másikat.
családi pótlék: én megkaptam már múlt hét pénteken (állambácsi már nem tartozik semmivel, sajnos

)
Bari: a barátnömnek 4 hónapos múlt gyerkőce, arra amondta a dokinő, hogy ne egyen többet 900 grammnál.
Hékás: én nem tudtam megnézni a videót. azt írja hogy hiba van az oldalon. pedig látom, a többieknek sikerült, biztos nálam lehet a gond.

később megpróbálom újra.