Sziasztok Lányok!
Mindenkitől elnézést kérek, amiért ma nem tudtam jönni, és most sem maradok, csak beköszönök. Sajna még mindig nem vagyok a helyzet magaslatán. Fáj a torkom, köhögök és fáj a mellkasom is. Ennek ellenére még mindig költöztettem a barátnőmet, kikapátam a házunk möggötti részt, mert holnap a fiúk kavicsot hordanak rá, és lenyírtam a füvet elöl, hogy ha lerakják a kavicsot, ne nyomja majd le a nagy súly, és most végaztem a lépcsőháztakarítással. És hogy mindezt miért egyedül csináltam? Mert az Uram is beteg lett. Már fél 4-kor itthon volt, hogy nem érzi jól magát, megmérte a lázát, és 39. Szóval nem egyszerű.....
Most mindketten kicsit jobban vagyunk, de alig várom, hogy mehessek aludni.
Holnap megint nagy feladat vár rám: le kell nyírnom a füvet hátul is, mert mi vagyunk a sorosak, de ugye apa most még rosszabbul van, mint én.
Szerencsére Daninak semmi baja. Vagyis ma mondták a böliben, hogy panaszkodott, hogy fáj a torka, és amikor itthon belenéztem elég piros volt, és a mandulái is meg vannak nagyobbodva. Adtam neki Cataflam cseppet, így talán nem lesz komolyabb belőle.
Hát mi már sosem keveredünk ki ebből?????
Na, jó (jobb mint a mienk) éjszakát kívánok nektek!!!
Andy