A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:) na jó, megbocsátok ;)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Bogi: én már kifejtettem bővebben a múltkor, hogy mennyire bejön nekem a pici Lányod :P Tündéri édibogyó :P

Megkaptuk a 3 hós oltást, + a Rotát is :P Képzeljétek reklamált a dokinéninek, hogy gyorsabban nyomja a szájába a löttyöt, mert Ő kortyolná gyorsabban. Elkezdett gagyogni a rota közben :roll: :roll: :P Egy nagyon picikét sírt csak amikor megszúrták.

Adataink: 6640 gr, 63,5 cm, fejkörfogat: 41,5 cm, melkas: 42 cm.

Találkoztam Montanaékkal. Megfogtam Marcus karját, combját..... lányok, azokat a hurkákat látnátok :P :P :P Megtapiztam a husiját, annyira tüneményes :P Cserében, Kristóf rámosolygott Montanara :P

Mia: jól néz ki a csigád :P
bluebox

mia,ment pü!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

[quote="mia_snow"]A írta:mia_snowndóca gyertek, várunk szeretettel. :D
de csiga már csak 2 db van :lol:

Szántón van telketek??? ÉS EZT CSAK MOST MONDOD? tényleg megdumálhatnánk hogy beugrotok legalább egy kávéra vagy üccsire. :D

Írtam a múltkor is, amikor mentünk oda 'nyaralni', de nem reagáltál. Majd megbeszélünk egy randit. :lol: :lol:

Jövő héten én is kipróbálom a kakaóscsigát. (remélem lesz időm rá)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:43-kor.
hékás

Brigi: köszi szépen elég jól. Csak 1 busszal mentem, az út kb. 20 perc volt. A felénél elkezdett ordítani, mert ő álmos, és mostanában így alszunk el. Kivettem egy kicsit, aztán visszatettem és mire leszálltunk, addigra elaludt. De csak úgy vállalkoztam az útra, hogy alacsonypadlós busszal mentünk.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Bogi: én már kifejtettem bővebben a múltkor, hogy mennyire bejön nekem a pici Lányod :P Tündéri édibogyó :P

valami ilyesmit egyszer már én is írtam, ha jól emléxem!!! :wink:

Mia: mostanában fenn maradok amikor Apa elmegy dolgozni. (az etetés is kb kijön pont jól - van egy kis reggeli családi vigyor)

Ma ezt vettem a kincsemnek őszre! Kép
biztos nagyon kis vagány lesz benne!

Bkv! Én is kacérkodom a gondolattal, hogy holnap elmegyek a mamához, de nagyon félek..... (lenne vagy 4 féle jármű) szerintem be sem vállalom! :roll: :cry: :?

nemsokára kész az ebéd!
bszilvi25

Andóca: na látszik is hogy mennyire kelekótya vagyok... azt bezzek meg tudnám mondani hogy a gyerek mikor kakált legutóbb. :roll: ezen kívül mindenben szétszórt vagyok.

ti nem vagytok így ezzel? néha már bosszant. előbb-utóbb a diliházba kötök ki, de ha nem, akkor meg felírja nekem a doki aaa.... na tessék, hogy is hivják azt a gyogyszert feledékenység ellen? elfelejtettem a nevét. ezkééééééész. :oops:

itt félkész az ebéd... a zuram mondta hogy 12 és 2 közt jön VALAMIKOR így ma kivételesen nem tudom készre gyártani mire hazaér. pedig olyan jó dolog úgy várni hogy pont frissen elkészül mire betoppan... :roll:

mia_snow

Boldog hófordulót minden babának, aki a héten ünnepli!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én nem vagyok szétszórt! de egy kicsi (kicsi???) alváshiányom van!!!! Tudnék, kb. 2 napig aludni. Ugyanis mi még felkelünk éjszaka 1x. vagy 2x. :( Már vége lehetne ennek az időszaknak.!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

egyébként szerintem Csiriéknél elkezdődött a suli. Azért nem tud most jönni.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

És Bari??????
Szerintem már el is vitte Dávidot a dokihoz,(ahogy ismerem).
Védőnő most hivott vissza kaja sztrájk miatt.
Továbbra is azt mondta lehet fáj a torka.Akkor nem esznek.
Meg azt tanácsolta tegyek egy icike picike cukrot a tápszerbe.
Most raktam,és siker. :lol: :lol: :lol:
Ha megint nem enne,nagyon nem.Akkor vigyem az ügyeletre hétvégén. :cry:

Kata&Milán

oszman777

hahó lányok , most nagy lett a pangás.

Az én kincsem most alszik..
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:44-kor.
hékás

Milán ma 2,5 óránként eszik. már 1el többször kajált mint kellett volna - eddig

mia_snow

Apa is azt mondta ma nekem, hogy állandóan a cicin lóg a gyerek....
De nincs is igaza! :oops: Csak akkor , ha éhes. Amúgy ma ő sem bírja ki a 3 órát, és változatlanul csak 1 cici kell neki.
Gondolkodtam azon amit mondtál nekem Mia! Nem hinném, hogy olyan hamar kiszívja magának teljesen a cicit..... (sztem még 5 perc sincs) de az a lényeg, hogy tele van a pocikája....... mégha csak "átmenetileg" is
bszilvi25

itt vagyok kata drága!!
na ezt már szeretem kb 3 órája írtam és már hiányolsz :lol:

INKÁBB PIRONYÁT HIÁNYOLOM(TÖBBEK KÖZÖTT)
Vendég

bocsánat helyesbítek 6 órája írtam... :lol:
Vendég

amúgy a szép etetőszékben mit fog csinálni dávid??tv-t nézni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:44-kor.
hékás

hékás :dávid így van az én fejemmel...sír behajolok a kiságyba és fülig ér a szája,nem tudom,hogy ezt bóknak vagy sértésnek vegyem a részéről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:45-kor.
hékás

sziasztok

engem nem is hiányolt senki :( pedig visszaolvastam egy csomot
tegnap irtam, de elszállt mind, aztán meg igényelt a lányom
nagyon cukik a pasik és a csajok-nagy változások
majd én is teszek.
szilvi-szerintem jollakhat 5 perc alatt, nálunk van, hogy 3 perc, s utána 3 4 oráig nyugi van.ügyesednek ám.
jo ötlet a tábli.
mia-én is feledékeny vagyok, sokszor gondolkodom, beadtam-e a d vitamint. :lol: nagyon jol néz ki a kakaos csiga.

szilvi cuki a kardi, már én is vettem lila csikos kisfelsöt. meg minnie-s sapit.olyan cuki

Kép
Kép
eyi

Kata megsütöttem az ananászosat, csak fél bögre kokuszreszeléket tettem, és tettem közepébe lekvárt némelyiknek, nem is lett olyan rossz :lol:

Kép
Kép
eyi

Eyi: én nem írom le, de szoktalak hiányolni!
Ha emléxel egyszer írtam, hogy jöhetnél sűrűbben is! :wink: :wink:
bszilvi25

Lányok akinek megvannak a muffin receptjei, elküldené priviben? Köszönöm szépen :P
bluebox

Halihó, én is szeretnék muffin recepteket.

Kép

Kép
[/url]
stella40

csajoooooooook!
képzeljétek, épp elkezdtem takarítani és Milán idő előtt felébredt. na gondoltam most mivel kössem le mert mrie végzek az vagy 1 óra... annyi ideig nincs el magában. aztán betoltam a sportbabakocsiban félig ülő helyzetben az akvárium elé. 1 órán át dumált a halaknak én meg kitakarítottam. :lol:

mia_snow

köszi szilvi :lol: de nekem olyan szilvikés vagy.tök fura, hogy mindenkit elképzelünk valamiképp, hogy beszél, milyen természetü, s lehet, hogy köze sincs hozzá.te például olyan kis szerény, mindenkit elfogadoként jössz le nálam :lol: igazam van?andocának küldtem egypár receptet, meg oszmannak, de majd küldöm a többit neki.ugyhogy nála van a legtöbb, meg Katánál is van.tölük kérjétek, mert most a másik gépre mentettem..de van sok

Kép
Kép
eyi

blue, stella-elküldtem a recepteket

Kép
Kép
eyi

[quote="eyi"]k írta:eyiöszi szilvi :lol: de nekem olyan szilvikés vagy.tök fura, hogy mindenkit elképzelünk valamiképp, hogy beszél, milyen természetü, s lehet, hogy köze sincs hozzá.te például olyan kis szerény, mindenkit elfogadoként jössz le nálam :lol: igazam van?

nem okvetlenül! Azért van 1-2 mumusom, csak nem adok hangot neki!!!!
bszilvi25

[quote="hékás"] írta:hékásn a helyedben bóknak venném :wink: :lol: :lol: :lol: Ha sír, anyahiánya van :lol: Ha kiplakátolnád a kiságyát a fényképeddel, nem nyugodna le? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó azért azt nem akarom,hogy megálljon a fejlődésben!!

mia:a kakaóscsigád perfekt...eladható
Vendég

jó éjt magamnak.más úgylátom nem jár erre :lol:
Vendég

Eyi, köszi a recepteket!
Mi meg kipróbáltuk a kengurut. Nem tom lehet-e már benne vinni a gyerkőcöt, de tök jól érezte magát benne :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

jó reggelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mia olyan jó neked szerintem a te babód olyan "könnyű"eset!

szilvi remélem nem én vagyok a mumus :lol:

stella szerintem simán lehet már kengurút használni!az enyémre az van írva 2,5 kilótól :shock:

a nap híre:kakaóscsigát sütök(de lehet,hogy csak vasárnap) :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:45-kor.
hékás

Jó reggelt!
Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy 3 hónapos koráig nem szabad kenguruban vinni, mert nem jó a gerincének.
Én ma nem főzök :) Van kajám, helyette takarítok. Már ha hagy a kölök :)
Brigi, én kb hetente szoktam mérni, de nekem fontos, pláne, ha csak nyammog a kaján, nem eszik rendesen.
Tegnap napközben annyira keveseket evett, hogy már aggasztott (40-50-et), aztán este 2* 150-t vacsizott meg éjszaka is evett jó sokat. Bepótolta.

Kép

Kép
[/url]
stella40

SZIASZTOK!!!!

Drága bari!!! Én tegnap két adag csigát sütötem,és kurva jol sikerült.
Büszke vagyok magamra,mert annyira de annyira amatör vagyok sütés terén hogy nagyon. :lol: :lol: :lol:
Ugyhogy hajrá,neked is sikrülni fog.

Majd jövök,takaritok,Apa ma is holnap is dolgozik. :cry: :cry: :cry:
Hékás,ne aggodj jövök,csak ténleg nincs időm most. :shock:

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Ma én sem főzök, úgy mint Stella!
Megyek a mamihoz ebédre. Viszont nem BKV-val, hanem Apa elvisz a változatosság kedvéért! (de nagyon kiváncsi leszek, hogy a gyerek majd hogy fogja bírni a tömegközlekedést :? ) Remélem nem lesz majd hiszti olyankor SOHA!!!!! (kicsit sokat várok el Tőle???)
bszilvi25

most nyugtatom az idegeimet a délelötti evés után :oops:
hát ez is eljött...dávidot is remegő kézzel etetem mint annó ezt a két lököttet..na jó evés témát most haggyuk :? :? :?

lehet,hogy megyek járókát venni...egyszer már kérdeztem :ti vesztek járókát?mikor?akkor nem válaszoltatok :(
ja és hintát ami 4-5 hós kortól jó majd mindjárt megmutatom de azt csak később mert jönnek az oltások :?

majd meglátjuk van e kedvem csigát sütni :roll:

elloptak egy biciklit a kertünkből...ráadásul az eggyik barinőmé volt aki egyszer 1000 éve eljött biciklivel én meg hazavittem kocsival...tudni kell hogy a kertben van 3 méreg drága hauser bicikli közel a keritéshez,na ahoz nem nyúlt senki amit elvittek egy rozsdás szar régi montenbike volt...ki érti ezt :shock: :shock:
Vendég

Vendég

tetszik??
Vendég

Bari, ez a hinta szuper :)
Járóka nálunk nem fér el. Boni majd a szőnyegen játszik, vagy mászkál az egész lakásban amikor már mászik.

Kép

Kép
[/url]
stella40

aki tud az tud :lol: :wink:
Kép
Vendég

Bari teljesen igazad van :wink:

Kép
bluebox

na jóóóóó van de mi még nem tudunk fogni csak rongyot :lol: :lol:
nagyon édi kristóf,igazi nagyfiú :lol:
Vendég

miért van az,hogy mindenki olyan jó cuccokat vesz a teszveszen meg a vaterán én meg nem találok járókát,vagy csak nagyon messze???és mindent drágának találok ahoz képest,hogy használt.
Vendég

Sziasztok!

Bárány /vagys újabban lia0415/ teljesen jogosan a szememre hányta,hogy rég voltam. Amikor Holda megszületett! :(
Nincs mentségem,hacsak az,hogy 4 gyerkőc mellett eléggé elfoglalt vagyok,ha pedig neten vagyok,akkor hoxázom. Ott esetleg utánam tudtok nézni,rengeteg fotót raktam föl,és naplót is írok.
www.hoxa.hu - Orsi mindennapjai ( ez a naplóm címe - milyen eredeti-nemde?)

Ha szeretnétek,fotót is teszek ide fel,de addig is súlytáblázat.
Holda súlya egy bírkózóéval felér,és még mindig csak anyatejet kap.
Súlyunk alakulása:
2008.05.31.Születési súlya: 3610 g és 50 cm.
2008.06.03.Kórházból kiadási súlya: 3380 g
2008.06.03.Itthon mértük (aznap): 3500 g
2008.06.07. 1 hetesen: 3560 g. /+ 60 g/
2008.06.14. 2 hetesen: 3750 g. /+190 g/
2008.06.21. 3 hetesen: 3850 g. /+100 g/
2008.06.28. 4 hetesen: 4040 g. /+190 g/
2008.07.04. 5 hetesen: 4310 g. /+270 g/
2008.07.11. 6 hetesen: 4670 g. /+360 g (!)/
2008.07.19. 7 hetesen: 4890 g,és 57 cm. /+ 220 g/
2008.07.26. 8 hetesen: 5110 g. /+220 g./
2008.08.03. 9 hetesen: 5440 g. /+330 g./ 59 cm.
2008.08.10. 10 hetesen: 5770 g. /+330 g.)
2008.08.16. 11 hetesen: 6120 g. /+350 g/
2008.08.23. 12 hetesen: 6270 g. /+150 g/
2008.08.30. 13 hetesen,3 hónaposan: 6490 g. /+220 g/

A fontosabbak: 4 hetes kora óta átalussza az éjszakákat,sírni nem is halljuk,rengeteget mosolyog,már hangosan kacag.Aug.22 óta az oldalára fordul (mindkét oldalra),nyúl már a játékok ill. az arcom után,és a csörgőt átteszi egyik kezéből a másikba.
Szóval ő egy tündérke!
Az életem most nagyon gömbölyű,nagyon boldog vagyok a 4 gyerekemmel.Súlyfeleslegem van bőven,majd leadom valahogy.. :(

Ígérem ,jövök még...

Kép
orsitigris

Fotók Holdáról:

Kép

Kép

Kép

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X