Sziasztok!
Na itt vagyok ismét...

De előre szólok, h megintcsak nem vállalom a maratoni regényt, úh bocsi, ha kicsit felületes leszek...
Eőször is mindenkinek gratula a vásárlásokhoz, összeszerelésekhez, látom már többen fészket raktok.
Sonny!
Örülök, h minden OK! Nagyon édes Noel!
Beagle!
Én a legelején kívántam nagyon a cola-t, és annak ellenére, h iszonyatosan ellene vagyok, és jó ha minden évszakban iszom kb egyszer, akkor vettem egy-egy fél lityós üveggel párszor...mondjuk 10-et összesen....aztán elmúlt. És kb pont ugyanazon a napon, amikor te írtad ezt (akkor olvastam is, de írni nem volt erőm), kb egész nap a főnököm kisüveg cola-ja után sóvárogtam, ahányszor kinyitottam a hűtőt...aztán végül nem ittam meg, és azóta meg is vagyok nélküle.
Pipal!
Hát úgy bírom, h elviselem, és megünneplek minden napot, h vége...tényleg nehéz már. Egyre kényelmetenebb a terhesség...nehezebben alszom, nehezen cipelem magam, légszomj, nem tudok rendesen enni stb... Szal lelkesen számolom a napokat...már csak 3 hét és 3-nap, okt. 1-jén már nem vagyok, ezt a héten beszéltük meg.

Jövőhéten pedig elutaznak Romániába a gyerek meg az anyja, így pétek-hétfő szabad, a csak 4 napos hét is sokat segít...utána pedig az utódommal együtt nyomjuk a hátra lévő időt, aki egyébként a barátnőm, és már rég babysittel is nekik, mert ugye én már a nappali 50órám képtelen voltam néha este is maradni, sok volt. Szal az már tényleg nem lesz nehéz, majd ő emelegeti, tolja a babakocsit, meg rohangál utána.

Én meg közben betanítom... A szülők ezalatt szerdától-szerdáig New York-ban lesznek, és miután mi lelépünk 6kor, az anyuka öccse lesz szolgálatban, aki egy velünk egy idős laza srác, úh az már tényleg nem lesz nehéz.
Nati!
Én 34 hetesen megyek még egy ellenőrző uh-ra, hogy megnézzék a kiscsaj veséjét, na meg én kiváncsi vagyok a placenta állapotára is, mert itt kint nem nagyon érdekelt senkit, h otthon már 0,5fokban érettnek nyilvánították 26 hetesen...azt mondták majd ezen az uh-n jól megnézik. Szal ettő függően, h mi lesz a helyzet, összepakolom a cuccot. Ha azt mondják, h mostmár bármikor jöhet, akkor azonnal, ha minden normális, akkor max 36 hétig összerakom szép lassan...meg az uh után kezdek majd mosni is, meg ilyenek...
Itt nagyon kampányolnak a mosható pelusért, és van is sok fajta...tetszik a gondolat, de az nem, h ki is kell mosni.

Mi most kb heti 1x mosunk 1vagy2 adagot, és nem is akarom a pelusok miatt minden másnap elindítani a gépet...úh én eldobható párti maradok.
Nekem lesz ilyen hasleszorító izé...otthonról fogok hozatni, mert itt nem nagyon látok.
Écike!
Nagyon örülök, hogy ennyire jól fejlődik Zolika! Nagyon szurkolok nektek, minden rendben lesz, és gyorsan elrepül majd ez a két hónap meglátod, és akkor már otthon lehettek, mint egy igazi kis család.

Nem keresem már vissza azt a részt, de elindult vm kérdőjelezés, h biztosan ide tartozol-e? Ne viccelj, persze, hogy igen! Hát Zolika a topic első babája, és majd pár hét múlva mi is jövünk szépen lassan, és alakul majd át a táblázat. Nem fog ám megszűnni attól a topic, h megszületnek a babák, sőt!

Lejjebb meg is kérem Esztert, h csináljon a tába tetejére egy sávot más színnel az első topic babynknek, és majd ide jöhetnek szépen sorban a többiek is, ha eljött az idő...
Juj, tényleg milyen picike Zolika a képen, de nagyon édes, és stramm kissrácnak tűnik!
Katica!
Gratula az utolós napodhoz! Irigy, irigy!

Szurkolok, h rendben legyen az a vérnyomi!
Gabi!
Akkor neked is már csak 3 nap!

Ari a bútor!
Reni!
Nagyon édes a babyd!
Eszter!
Beni ismét egy kis hős volt, örülök, hogy minden rendben! Megtennéd majd a kövi táblánál, h csinálsz Zolikának egy sávot más színnel a tábla tetjére? És ide jöhetnek majd a többiek is sorban, ahogy megszületnek a babyk...
Kumpibogár!
Gratula a 6kg-hoz, én örülnék ennek, ugyanis én a dupláját mondhatom el magamról...
Veronak!
Örülök, hogy minden OK, csak így tovább!
Harivera!
A te kiscsajod is nagyon édes! És a kocsi is szuper, tényleg nagyon tetszik! eíronád, h milyen fajta pontosan? Nem láttam még ilyet sehol...és mennyibe került? Használt vagy új?
Dreika!
Örülök, h minden ok! Képek?
Naysa!
Sajnálom a pechsorozatot...csípőset nyugodtan ehetsz, a végén állítóag segít is kicsalogatni a babyt.
Ditta!
Örülök, h minden ok!
Kata!
Neked is!
Eagleszem!
Kitartás! Az emberek sajna elég gázok...itt sem nagyon aktívak helyátadásban, eddig az egy kezemen meg tudom számolni, hányan voltak igyelmesek...
Szamy!
Jobbulást az ujjadnak!
Katinka!
Huhh, durva volt ez a kálvária, de örülök, h végül minden rendben van! Figyehetnének jobban, h ne ijesszenek így rá a kismamára!
Melcsi!
Örülök, h minden rendben!
Judit!
Ne aggódj a suli miatt, a gyerekek mindent tök könnyen vesznek!
Hangolka!
Köszi a tippeket...engem a bimbóvédő érdekelt nagyon ebből, mert tuti szükségem lesz rá. Nekem alapból nagyon érzékenyek, régen is így volt ez, úh felkészülök a legrosszabbra.
Velem nem sok van. Továbbra is gyűröm a melót, és visszaszámolok. Ahogy már írtam, egyre terhesebb a terhesség, és már várom a végét...remélem 6hétnél tovább nem nagyon akarja húzni a kiscsaj, nagyokat beszélgetünk már erről, nagyrészt gondolatátvitellel.
Ma van daddy szülinapja, és tegnap csaptunk egy kis bulit. Voltak torták, meg csomó nasi, ment a zene, dumáltunk jó volt...kb fél4-ig kukorékoltam én is, pedig már többször majdnem beájultam a fáradtságtól. 6.40kor keltem, 8ra mentem dolgozni, elvileg délig ettem volna, de persze késtek...kb 1kor szabadultam. Utána irány daddynek ajándékot beszerezni...a közeli Camden Townban nem találtam semmit (vw minibusz összeépíthető mondellt akartam neki venni, mert nagyon szereti őket, és akar egy igazit

), felhívtam egy haverját, aki ajánlott egy boltot bent a cityben. Nyűgösen, de mégis neki indultam, pedig már akkor ki voltam purcanva. Aztán jött a 3órás szívás...végül ennyi időbe telt, mire végeztem. Volt ebben buszlerobbanás, ezután fél óra következőre való várás, majd hamarabb leszállás és visszaszállás, metrózás, majd az eggyel arrébb lévő megállóból visszagyaloglás ugyanoda, nem találván a boltot (mondván a 2 között van)...végül kiderült, h az a bolt mégiscsak az alap kiindulási megállón túl van, de a másik irányban....hurrá. Közben eláztam, mikor botorkáltam, és nem találtam a boltot, végül vk-nek sikerült megmondania, h pontosan hol van ez a bolt, és azzal egy időben daddy barátja is végre kikereste a neten, felhívott, és végre meglett. Egyetlen egy modell volt az egész hatalmas boltban ebből a fajtából, és az is platós, nem a hagyományos 9 vagy hány személyes busz, úh ez miatt is csalódtam, de azért ez is vm, és az egész hercehurca miatt a fáradtságtól már majdnem elbőgtem magam, de végre elindulhattam haza. Előtte megbeszéltük daddyvel, h a tervezettől eltérően mégsem megyünk a nagyobb boltba bevásároni a partyra, hanem lemegy az alttunk lévő kisboltba. A nagy bolt ott van, ahol leszállok a metróról, úh én beugrottam, vettem neki tortát, meg egy-két dolgot, amit csak ott árulnak, és kellett...erre ahogy állok a kasszánál, vigyorogva integet daddy bentről. Hurrá! Meglátta a tortát is, később a zacskót is, meg a buszon állítólag kikandikált a zacsiból a doboz, úh azt is meglátta, h konkrétan mi az....így ahogy haza értünk, oda is adtam neki mindent. nem volt túl sikeres a nap, de hát ez van...a party azért jó volt.
Aztán eljött a hajnal...daddy óvatosan betámadott, és műveltünk vm sexnek nevezhető dolgot. (kb 16hét üresjárat után

). A pocim nem okozott semmi vicces, vagy nehézkes szitut, de ennek ellenére azért elég lightos volt a tempó. Éééés hát mit mondjak, kb bepánikoltam, és nagyot csalódtam, pedig olyan jól esett az elején, h végre van vm...vm történt odalent, összementem v nemtom, de nagyon fájt, és érezhetően sokkal szűkebb lett a hely, úh részemről fel is adtam a dolgot, mert nem bírtam élvezni, és egyoldalú lett a vége, amit végülis nem bánok...de azért mégis!!! Ez mostmár mindig így lesz??? Neeee! A szülés utáni helyzetről ne is beszéljünk.... Vk van még ilyen cipőben?