Jó reggelt!
Tünde!
Az már jó hír, hogy legalább megtalálták a probléma forrását! Én cerazettet szedtem és soha semmi bajom nem volt, de már hallottam, hogy többeknek gondot okozott...
Andi!
Olyan rendi vagy! Az jó, ha a férjem munkahelyére küldöd? És akkor nem kell ajánlva meg ilyesmi.
Veronikusz-Dorka!
Csak mondjátok a magatokét! Itt mindenki megért titeket!
Vali!
Hát nem akarok vészmadárkodni, de ha tényleg nem jó érzés akkor tényleg kéne valakinek mondani ezt az alvás dolgot…
Reni!
Már túl vagyok azon, hogy ’jajj-szegény-Martin-nem-ehet-tejterméket’. Szerencsére akik ismernek minket tök jól állnak ehhez a dologhoz, de az idegenekkel nehéz. Köszi még1x a tájékoztatást, rendi vagy!
Aprooka-Kriszta-Banana!
Hát nekem tök furi ez a szopi mizéria, Martinnál soha nem volt ilyen, de nagyon figyelek, ki tudja mi vár most rám…
Ma dolgozik a férjem, nemsokára ébred aztán mennie kell
Ja! Lenne két kérdésem:
1. olyan kb. 2 éves kor körül alakul ki a gyerekekben a sötétségben való félelem, meg a mumusoktól? Van egy mesekönyvünk Grimm mesék vannak benne meg képek és pár este azt nézegette Martin és éjszaka párszor utána olyan ijedten ébredt, hogy csak az éjjeli fény mellett tudott visszaaludni és úgy bömbizett és mutogatott valahova a falra és valamit nagyon mondott, de nem értettem mit akar még soha nem mondta azt a szót és azóta sem. A könyvet eltettük most Thomas könyv nézegetés van. Lehetséges, hogy látott valamit a könyvben?!
2. Ilyen kor körül kezdenek kialakulni a tulajdonviszonyok-birtoklás, enyém-tiéd tudatra ébredés? Mostanában mindenkitől elveszi ami az övé, de ami az övé csak azt, babakocsijához nem nyúlhat senki, mert totál kiakad, valamelyik nap nagy szerelme, Borcsa ült bele és nagyon ki volt tőle. Lehetséges, hogy emiatt?!
Köszi mindenkinek aki válaszol!
Ja és valamelyik nap az történt jöttünk hazafele, Martin meg leragadt csigákat nézni vagy már nem is tudom hol én meg mondtam, hogy menjünk hazafele, mert meleg van, meg várják a többiek stb, ő persze: nem, nem!

De máskor is volt ilyen, hiába mondja, hogy nem azért csinálja amit mondok. Erre pont arra járt egy néni és mondja, hogy akkor gyere velem. Nyújtja a kezét neki ez a kis dinka meg simán megfogta és elindult vele. Pislogtam kettőt aztán mondtam Martinnak, hogy állj, idegenekkel nem megyünk sehova! Nem tudom én reagáltam-e túl, de mégis csak azt éreztem, hogy valaki elviszi a gyerekem. Nem értem, hogy a néni mit gondolt magában, vagy mi volt ez az egész, nekem eszembe sem jutna idegen gyereket elvinni az anyjától. Szerintetek?!
Szép napot, majd még jövök!