A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na már csak egy zuhany, öltözés igazítás és mehetünk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Beadtam az utolsó szúrít!!!!!!! :D :D :D
Hajrá petém!!!!!!!! Vagy kettő.......
Holnap reggel kiderűl! Remélem!

Kép
muzsuzska

Holnap jelentkezem!
Telefon nem viszek, Ha Tancsu szül csak reggel fogom megtudni!

Különben tök jó hogy ott van bolt a közelben , bármikor leugorhatsz majd! :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi. Ti még nem mentetek el?

Kép
flóra 11

Holnap petenéző után gyere!

Kép
flóra 11

Jó szórakozást Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Csnáltam ma mákos tésztát, mind elfogyott. Nem maradt vacsora. Most főzök karfiolt krumplival,de nem fogomkirántani,mert őrült hőség van. Bedobom a sütőbe, megszórom prézlivel, meglocsolom tejföllel, ebbe elkeverek két tojást,és megsütöm.

Kép
flóra 11

Helló, csajok!

Jó mulatást, Zsuzsi! Biztos jól néztek ki! :D :D :D :D Hajrá a petéidnek! Az én petéim üzenik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Flóra, menjetek a Flóriánnal nyugodtan mulatni. Én is elvagyok a papírmunkával, ha azt munkaidőben kell megcsinálni, nem hétvégén. De nekem is készülnöm kellene az óráimra (már el is kezdtem napközben), úgyhogy megértelek... A törzslapokat meg ilyeneket meg majd hétfőn kell megírnom. A héten se fogok unatkozni, de hát nem is szeretnék. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tancsu, a 27 kg nem tudom, hol van rajtad, mert egyáltalán nem látszik, mintha csak a baba súlya lenne rajtad, én úgy látom. Nagyon fitt kismama vagy még most is, gratula neked! Hogy készül a tejfölös husi? Hátha mi is csinálunk egyszer... Majd Gergő után is leírhatod egyszer, ne fáradj most.

Timi, örülök, hogy visszaadták a szar sajt árát. :evil: Jó bunkóság ez akkor is. Kösz a tájékoztatást Törpe állapotáról. :D

Köszi mindenkinek az együttörülést az eredményekhez.

Mi a Gy.-val szintén jó korán keltünk, mint ti, és - mivel kaptunk a tesóméktól egy grillsütőt - lementünk a telekre, és sütöttünk bronzkori lepényt a grillsütőn, meg almát, és nagyon jól elvoltunk. :D Nem is beszéltünk hülyeségekről (gyerek pl.), eszegettünk a szomszéd szőlőjéről :lol:, idilli volt, utána pedig elmentünk a tesómékhoz, akik most ugye, készülnek majd az albérletbe addig, amíg építik majd az új házukat, és megnéztük a készülő albérletet, mert kifesti a Józsi (a sógorom), meg ilyenek, és ha szépen rendbe teszik, akkor 3 havi lakbért beszámítanak nekik. Mert ez önkormányzati szolgálati lakás, és így meg tudják oldani. Jó, nem? Amúgy elég ramaty, lesz munka, és 2 hét múlva be kellene költözniük, mert a házuk vevői meg már költöznének be. Na, jó, értitek.

A bronzkori lepény ötlete onnan jött, hogy tegnap voltam a battai Régészeti parkban az Adrival, írtam talán, és ott ettünk ilyen lepényt, semmi extra, csak Graham (krhm - mintha köhécselnél :lol: :lol: :lol: :lol:) liszt, só meg valamennyi víz kell bele, viszont nagyon forró tűzön kell sütni, gyorsan, mert tapló száraz lesz. Most egész jó lett, már egyszer próbáltam, akkor nem sikerült.

Képzeljétek, a telken ültettünk hajnalkát, ezt tudjátok, és azt gondoltam, hogy már ez nem fog virágozni, és képzeljétek, gyönyörű kéken elkezdett tündökölni! Fantasztikusan szép! Le akartam nektek fényképezni, de lemerült a fényképezőgép. :evil: Viszont arra gondoltam, ha ilyen csoda is történik, hogy most nyíljon a hajnalka, mikor már nincs itt az ideje (szerintem :lol:), akkor lehet, hogy nagyobb csoda is történhet velünk...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Szilzi a szüleinél van, Balatonfüreden. :D

KépKép
benó

Tancsu, EDDA koncert van a tévében. Pont most énekli a Miskolcos dalt. :D

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! Jó sütögetést, az biztos, finom lesz. Én is ennék olyat. :D Ez a lepény annyira nem lakatott jól. :wink:

KépKép
benó

Helló Benó! :wink:

Kép
flóra 11

Helló, helló, egy kicsit pakolok meg fürdök közben, de egy darabig itthon leszek, ha tudsz írni. :D

KépKép
benó

Kb. ugyanakkorra nem várjuk a pirit? Az jó, szeretem, ha valakivel együtt várhatom. :D

KépKép
benó

Mi egyszer ettünk a Flóriánnal Esztergomban kemencében sült lepényt. Hát az fantasztikus volt! Volt rajta hagyma,kolbász,amásikon meg szalonna.

Most mennek ki sétálni a szomszédkisgyerekkel. Jaj,de sír!

Kép
flóra 11

Ja, erre is lehetett volna tenni dolgokat. Mi tejföllel ettük.
Szegény gyerek. :?

KépKép
benó

Igen, most, hogy szedem a bigyót pontosan ki tudom számolni,hogy 16-a a napja, amikor jó lenne, ha nem jönne. :roll:

Kép
flóra 11

Itt vagyok, csak közben elrendeztem a krumplit és a karfiolt a kacsasütőben. Még ráöntöm a tejfölt és bedobom a sütőbe. De közben vagyok. Ne menj el. :wink:

Kép
flóra 11

Már sül a vacsora. Még jó,nem tudom,mikor jön a Flórián,de biztos nemsokára. Remélem addigra megsül. Szegényt,ebben a hőségben elhívták hegeszteni.

Kép
flóra 11

A hajnalkátok biztosan gyönyörű! :wink:

Kép
flóra 11

Bocsi, mosogattunk, most meg megyek pakolni. De elolvasom majd időnként, ha írsz.

KépKép
benó

Jó lehet ilyen időben hegeszteni. :?

KépKép
benó

Semmi baj,Benó. Már megszoktam,hogy haláli jó érzékkel elkerülök itt mindenkit. :(

Kép
flóra 11

Na..... :cry: :cry: :cry:
Itt vagyok. :D

KépKép
benó

Sziasztok...

Tejfölös husi:sima pörit csinálsz,csak sokkal több lével,amikor kész,akkor ráboritok egy nagy pohár tejfölt,felfőzöm vele.
Kifőzök egy csomag rövidcső-tésztát és belekeverem a szaftos-tejfölös-husiba.
Azért kell bővebb lével,mert a tészta is ziv majd magába.....
Mi imádjuk!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Sertéscombiból,vagy lapockából szoktam, és egésszen picire vágom a husit,igy tök fini a tészta között...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Délután szundiztam egyet és arra keltem,hogy nagyon erős görcsöm van a hasam alján.
Azóta Gergő meg sem áll,állandóan feszegeti magát és fáj minden mozdulata...:(

Görcsölgetek,de össze-vissza,meg a derekam akar leszakadni...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tudom ez mit jelent,vagy jelent e valamit,majd kiderül...
Már nem merek semmit mondani.....

Na majd még később jelentkezek...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, Tancsu, de rossz lehet! :cry:
Köszi viszont a receptet. :D
Közben még mindig pakolok, meg itt a Peti, és vele is dumálunk (van végre csaja). :D

KépKép
benó

Tancsu, helló!

Kép
flóra 11

Tancsu,okvetlen várjuk a fejleményeket. :shock:

Kép
flóra 11

Nekem is nagyon fáj a derekam, már feküdni semtudok,járni is rosszés ülni is. Szerintem sokat ültem. néha meg olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni. :(

Kép
flóra 11

Igen, én is várom a fejleményeket.
Nem mentek mulatni, Flóra?

KépKép
benó

Puszi, elmegyünk a Petihez. A gyerekkérdésen már túl vagyunk. :evil:

KépKép
benó

Nem tudom Benó. A Flórián még nincs itthon. Ma nem tudom,meddig dolgozik,mert nem rendes munkába ment, csak az előző munkahelyérőlkérte őt meg a vállalkozó,hogy menjen neki ma dolgozni,mert nagyon meg volt elégedve a Flóriánnal,és nincs aki hegesszen neki.

Kép
flóra 11

flóra: igen, imádom a papir munkát :lol: :lol: . nyugodtan jöhetsz, szeretettel várlak :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

jaj lányok nagyon unatkozom.
tv-be nincs semmi érdekes
Sanyim meg elment horgászni.
itt meg nincs senki :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

feldobom benó kedvencét
32.heti pocak fotók

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi! Megint elkerültelek, ugye? Már biztos nem vagy itt. :(

Kép
flóra 11

Timi,nagyon aranyos a pocakod. :wink:

Úgy félidősnek nézel ki maximum. :D

Kép
flóra 11

még itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Bocsi, közben telefonált a párom, hogy lerobbant az a kocsi, amivel mentek munkába. Most nem tudnak mivel hazajönni. Telefonálgattam, hogy valaki menjen érte,de senki sincs otthon. Elindultak gyalog haza, 15km legalább de lehet 20 is. Dühös vagyok a munkaadójára. Végül felhívtam a munkaadóját és elküldtem őt értük. :evil: Azt mondta, hogy azonnal megy.

Kép
flóra 11

Tehát ma már sehová sem megyünk. :(

Kép
flóra 11

ez szemétség!
nem elég, hogy döglesztö melegben hegesztenie kell, lerobban a kocsi, de még a buliról is lemaradtok :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ugye! Szerintem is szemétség és szerinte is. Azt mondta, többet nem dolgozik ennek a pasasnak. Napközben is volt valami probléma, nem tudom mi, mert még nincs itthon. Majd elmeséli.

Kép
flóra 11

Mi lehet Tancsuval? Azt mondta később visszajön, de nem jött. Reméljük jól van.

Szilzi Füreden, Zsuzsi lakodalomban, Benó még nem jött haza? Ilyen sokáig elmaradt? Pedig jöhetne,talán jó lenne rácsörögni Tancsura. Nekem nincs meg a száma.

Kép
flóra 11

Most jött meg a párom. Ment a zuhany alá. Tökre fáradt. El is köszönok mindenkitől én is. Adok neki vacsit és zsupsz az ágy. Ma filmet nézünk.

Kép
flóra 11

Azért remélem, ha valami van Tancsuval, csak értesít bennünket. Reggel okvetlen benézek, hogy mi van.

Kép
flóra 11

Szép álmokat!

Jó éjszakát!

Kép
flóra 11

Sziasztok...vagyok....

Bocsika,csak itt voltak barátnőmék...
Most kisértük el őket egy darabon hazafelé...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?